Találatok a következő kifejezésre: Milyen rokonsági következnek időben távolodva az (1 db)

Milyen rokonsági fokok következnek időben távolodva az ükszülők után?

Legjobb válasz: A szépszülõk után jön az õszülõ, és innen tovább csak számok jeleölik...2., 3.

A szépszülõk után jön az õszülõ, és innen tovább csak számok jeleölik...2., 3.
Az õszülõ után az oszló!
szépapa, szépanya


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen eredetű a Kostka vezetéknév?

5

Anyukám unokatestvére kicsoda nekem?

5

A plébánia kérhet pénzt azért mert én a plébániai anyakönyvekből a saját családfámat kutatom?

Katolikus vagyok és az egész családom az. Mindig is fizettük a hitközségi adót. Lehetséges, hogy pénzt kérnek azért, mert a családfámat kutatom???

7

Családtagotok fordította már ellenetek azt a helyzetet amit előtte még ő ajánlott, hogy vágj bele?

Nekem anyu csinálta ezt, 16 hónapja nincs munkám, nem otthol lakok, magam tartom el, és pont akkor tavaly mikor leépítés volt, elkezdtem egy négy féléves továbbképzést amit saját önerőmből fizetek. Akkor anyu bíztatott, hogy ne kuporgassak, hanem fektessem magamba a pénzt. Most meg azzal jön, hogy a "tanulásba menekülsz, ahelyett, hogy keresnél munkát" Szabolcs megyében lakunk, ragaszkodnék is a szakmámhoz amit most tanulok mert azért 500 ezer ft-ba jön majd ki a végén, nem szórakozásból tanulom ezt. Szerintetek is nem fer egy szülőtől olyan visszavágni az emberhez, amire előtte direkt kikérted a véleményét most meg ezt vágja az emberhez? Én tudom, hogy nem, csak kíváncsi vagyok mások véleményére is. Azt hiszi, hogy így váltogathatja a véleményét, amikor ez nekem nagyon is fontos dolog, hiszen amit ráfordítok összeget azt több év alatt kerestem meg. Vélemények?

10

Hogyan találhatnám meg a dédnagyapámról készült műsort?

Olyan 10 éves lehettem, amikor a dédipapámmal készült egy riport. Sajnos nem emlékszem melyik csatorna volt az és arra sem melyik műsör.
Azt tudom, hogy születésnapra összejött a nagy család, gyerekek, unokák, dédunokák és akkor forgattak. Sajnos a nagymamám és a testvére sem emlékszik már, hogy honnan jöttek akkor és milyen műsor volt, pedig emlékszem, egyszer valahogy visszatudtuk nézni a forgatás után nem sokkal.
A háborús emlékekről, élményekről szólt, a dédipapám mesélt benne, illetve a dédimamám is elmondta számára ez milyen élmény volt itthonról. Lassan 10 éve, hogy a dédipapám nincs közöttünk, illetve 4 évvel később a dédimamám is elhagyott minket. Nagyon szeretném megtalálni ezt a felvételt, jó lenne újra látni őket, ahogy beszéltek, ahogy mozogtak, illetve immáron felnőtt fejjel meghallgatni a történeteiket. 13 év telt el minimum a forgatás óta, így ötletem sincs hogyan induljak el.
Nem nagy csatorna volt, olyasmi rémlik. Nem tud valaki olyan műsorokat esetleg, amik anno háborús történetekkel foglalkoztak?

6

Szerintetek csörgedezik bennem roma vér?

Hajam és szemem színe barna, bőröm szine fehér. Mégis a romákhoz vonzódom mitől lehet ez? (Csak normális válaszokat kérek!)

26

Mi a Bontovics név eredete?

6

Az üknagyapám és az ö üknagyapja testvérek. Akkor mi most rokonok vagyunk?

16

Kivel volt olyan hogy esetleg a huga barátnőjével jött össze vagy az öccse barátjával, esetleg a báttya barátjával, vagy a nővére barátnőjével, illetve lett ebből házasság?

9

Szerintetek mekkora az esélye hogy ikreim szülessenek?

a családban a közelebbi rokonságan nincsenek ikrek..de az édesapám édesapjának(nagytatámnak) volt 1 ikertesoja és 4 tesoja az egyik tesojának a 4 közül (nem ikertesója csak tesoja) a lányának született 1 lánya s utána 2 fia akik ikrek a párom csaldjában nincsenek ikrek legalábbis nem tudok rola... igy viselkedésben a nagytatámra hasonlitok de megtörténet e hogy én öröklöm ezt hogy nekem is ikreim születnek?? mekkora az esélye??

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!