Találatok a következő kifejezésre: Milyen rokonsági következnek időben távolodva (1 db)

Milyen rokonsági fokok következnek időben távolodva az ükszülők után?

Legjobb válasz: A szépszülõk után jön az õszülõ, és innen tovább csak számok jeleölik...2., 3.

A szépszülõk után jön az õszülõ, és innen tovább csak számok jeleölik...2., 3.
Az õszülõ után az oszló!
szépapa, szépanya

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tudnátok nekem mondani pár magyar, szlovák, román, szerb, horvát, német, zsidó és egyéb más vezetékneveket, amik itt hazánkban is előfordulnak?

7

Adamec név milyen eredetű?

2

Mekkora a csaladod? Orulsz, hogy akkora, amekkora?

Nekem nagyon pici. Van 2 tesom, egy nagyim, es egy anyukam. Tavoli rokonok vannak, de olyan tavoliak hogy nem tartjuk a kapcsolatot. Apam meghalt, az o tesoja szinten. Anyukam egyke. Anyai nagyimnak van egy tesoja, de kanadaban, evek ota nem lattuk. Apai agon csak a nagymamamnak (aki szinten meghalt) vannak testverei, de veluk is ritkan beszelunk. Olyan rossz ez. Masok mindig meselik, hogy "osszejott a csalad", "az uncsitesommal megyunk a balatonra", vagy, hogy "ahh, 120 embert kell az eskuvore hivni, mert 80 fo csak a rokon". En csak 2 fore tudok fozni (mindig ketten eltem anyuval), a nagy csaladi banzaj nalunk kimerul 5 foben. Van itt meg hasonlo, vagy rajtam kivul mindenki olasz familiaval rendelkezik?

8

A Kárpáti gyakori Zsidó vezetéknév?

9

Milyen eredetü a Fehér megyei (Erdély) Mand név?

Olvastam, hogy talán sváb vagy izraelita lenne.

1

Szentgotthárdon él esetleg rokonotok, vagy ismerősötök?

És milyen maga a város? Kedvesek az ott élő emberek?
Szép táj veszi körül?

6

Kaphatok-e Osztrák honosítást, ha bizonyíthatóan Ausztria területéről származnak a felmenőim (apai ágon)?

Az osztrák-magyar monarchia idején települt át Budapestre az ük apám miután egy magyar nőt vett feleségül(az ük anyámat)
Ez feljogosít engem valamire,ha én vissza szeretnék települni Ausztriába?Lehetek kettős (osztrák-magyar) állampolgár esetleg?? Ezt támogatja valamilyen szinten az osztrák állam??

10

Szerintetek ez bunkóság?

a barátomnak az unoka tesója át jött hozzánk teszem hozzá kicsit bunkó. vettem direkt sört neki meg a barátomnak,haza hozta a barátomat elérte a benzin pénzt mert haza hozta és volt nekem egy doboz cigim de neki is volt..és mindig az enyémből vett elszívta a doboz cigimet miközben neki ott volt,semmi mizu veled,én kérdeztem meg.mindegy nem kicsinyeskedtem,de ha ott van neki a cigije ami ráadásul teli is volt,akkor miért az enyémet szívta el,a másik meg holnap megyünk haza barátommal a szüleihez,kedvem sincs menni de muszáj,de az anyja haza visz minket kocsival,és elkéri a benzin pénzt amit nekem kel fizetnem hát semmi kedvem:( szerintetek olyan egy Spurok,tegnap így is a barátommal mentünk vásárolni, és egy 70 ft os pudingot nem engedte meg pedig nekem is van meg neki is van pénze.. már elég volt ebből..

9

A kisfiam kicsodája a testvéremnek (bátyámnak)?

7

Apám öccsének a felesége kicsoda nekem?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!