Találatok a következő kifejezésre: Milyen rokonsági következnek időben (1 db)

Milyen rokonsági fokok következnek időben távolodva az ükszülők után?

Legjobb válasz: A szépszülõk után jön az õszülõ, és innen tovább csak számok jeleölik...2., 3.

A szépszülõk után jön az õszülõ, és innen tovább csak számok jeleölik...2., 3.
Az õszülõ után az oszló!
szépapa, szépanya

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ciki, ha szülés után a párom marad otthon a babával?

16

Szerintetek lehet pár olyan "vonásom", mint az dédimnek?

Dédim cigány volt.Ha nem vasalom ki a hajam (így hullámos), karika fülbevalót teszek a fülembe kicsit cigányosan nézek így ki. Szerintetek lehetséges,hogy tőle is örököltem valamit?

3

Kim nekem az apám féltesójának a lánya?

Ha a Nagy apámnak 2 házassága volt és én az első házasságából való fiának a fia vagyok akkor a 2. házasságából való lányának a lánya kim nekem?

5

Miért nem találja meg a FamilySearc? (Többi lent)

Rákerestem anyukám nagymamájára,nagypapájára, a nagypapája anyukájára de nem dob ki semmit. Hiába írom hogy hol születtek,semmi. Mi lehet a gond? Kire keressek rá?

Itt van a link:

4

Maráczi (vagy Maráczy) vezetéknév milyen származásra utal?

Csak azért mert én már annyiféle teóriát hallottaím ezzel kapcsolatban.. apai déd/nagyfaterék pl. Szerbiából jöttek át ide még a 2. vh után... 23/L

4

Kálmán vezetéknév milyen eredetű?

6

Tudnátok nekem mondani pár magyar, szlovák, román, szerb, horvát, német, zsidó és egyéb más vezetékneveket, amik itt hazánkban is előfordulnak?

7

Adamec név milyen eredetű?

2

Mekkora a csaladod? Orulsz, hogy akkora, amekkora?

Nekem nagyon pici. Van 2 tesom, egy nagyim, es egy anyukam. Tavoli rokonok vannak, de olyan tavoliak hogy nem tartjuk a kapcsolatot. Apam meghalt, az o tesoja szinten. Anyukam egyke. Anyai nagyimnak van egy tesoja, de kanadaban, evek ota nem lattuk. Apai agon csak a nagymamamnak (aki szinten meghalt) vannak testverei, de veluk is ritkan beszelunk. Olyan rossz ez. Masok mindig meselik, hogy "osszejott a csalad", "az uncsitesommal megyunk a balatonra", vagy, hogy "ahh, 120 embert kell az eskuvore hivni, mert 80 fo csak a rokon". En csak 2 fore tudok fozni (mindig ketten eltem anyuval), a nagy csaladi banzaj nalunk kimerul 5 foben. Van itt meg hasonlo, vagy rajtam kivul mindenki olasz familiaval rendelkezik?

8

A Kárpáti gyakori Zsidó vezetéknév?

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!