Találatok a következő kifejezésre: Milyen rokonsági következnek időben (1 db)

Milyen rokonsági fokok következnek időben távolodva az ükszülők után?

Legjobb válasz: A szépszülõk után jön az õszülõ, és innen tovább csak számok jeleölik...2., 3.

A szépszülõk után jön az õszülõ, és innen tovább csak számok jeleölik...2., 3.
Az õszülõ után az oszló!
szépapa, szépanya


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Csak én vagyok így ezzel?

12/L vagyok, és anyáék meg a nővérem is kérdezgetik, hogy van e szerelmem (nincs) meg hogy kíváncsiak lesznek majd, hogy ki lesz a barátom. Én ettől rosszul vagyok, egyszerűen úgy érzem, hogy ha szerelmes lennék valakibe,akkor azt eltitkolnám előlük, de nem azért, mert rosszul reagálnának rá, egyszerűen csak így érzem. Nem is tudom, hogy hogy fejezzem ki magamat, de egyszer már tetszett valaki még 9 évesen, és arról sem tudtak, valamiért olyan furcsán érzem emiatt magamat, mert a barátnőim mindig elmondják a szüleiknek, az ilyet, én meg mintha szégyellném az efféle dolgokat, ha ilyen témába jön beszélgetés közbe anyáékkal, akkor gyorsan témát változtatok, vagy elkerülöm őket. egyedül csak a szerelmesdit "szégyellem", semmi mást nem, jóban vagyunk. nagyon furán érzem magamat emiatt, nem tudom, hogy mitől van. ha rájövök, hogy valamelyik barátnőm szerelmes valakibe, annyit tudok mondani rá, hogy oké. magamban úgy érzem, hogy úristen, ennyi idősen bármit is szerelemnek lehet mondani? Én amúgy elég jókedvű, laza stílus vagyok minden téren, ezen kivéve. a jövőmet is úgy képzelem el,hogy pár évig még semmi fiú, és ha valaha is lesz, akkor hogy beszélhetnék ilyenről anyával. tudom, erre azt mondjátok, hogy az anyám, mindent meg fog érteni, de ez teljesen más tészta. én vagyok ennyire hülye, hogy így érzek, vagy mi van?

10

Mi a teendő, hogyan tovább? (Részletek lent)

Családfámat kutatom (még az elején vagyok), és a következő lenne a kérdésem:
Csak plébánián lehet anyakönyvi kivonatokhoz hozzájutni levéltárakon kívül?
Úgy tudom, hogy apámat megkeresztelték, viszont ő megrögzött ateista. Engem ezen (és még néhány) okból már meg sem kereszteltek. Ezek szerint nekem hol maradt "nyomom" a születésemről?
És mi a teendőm, ha pl. valamelyik ősömet nem keresztelték meg, és nincs nyoma semmilyen plébánián? Akkor hogyan tovább, hol bukkanhatnék a létezésének nyomára?

7

Családi nevem Kajzinger Zsuzsanna Ildikó. A Kajzinger név honnan származik?

7

Hogyan vegyem rá az apát hogy engedélyezze külföldön élést gyermeke számára?

Már nem élünk együtt.
A gyermeke felől alig érdeklődik, azóta mióta konkrétan rákérdeztem hogy engedélyezi e vagy sem hogy legalább had járhasson óvodába a gyermek külföldön azóta az interneten 1 mondatot nem írt.
Persze előtte megírta hogy nem hajlandó együtt működni.
Most ilyenkor mit tegyek?
Nekem egyenlőre itt az otthonom, itt vagyok terhesen és azt szeretném ha gyermekem is továbbra is velem maradna úgy mint 4 éven keresztül eddig is.

14

Mit csináljak? (bővebben lent)

Tesómmal néha verekszünk és véletlen megkarmoltam az arcát de nem szeretném ha mások tudnák hogy én volta,mit csináljak?

2

Hogy érjem el hogy a szüleim megengedjenek dolgokat? (több lent)

13 éves vagyok, és esténként szoktak lenni nem bulik hanme ilyen összejövetelek, és sose engednek el, mert sötét van, meg 13 vagyok...mit csináljak hogy elengedjenek? :/

10

Mit tegyek, ha már nem érzem olyan fontosnak magam?

az apukám és anyukám 3 éve elváltak. apa azóta újraházasodott, és fontosabb neki a felesége, akit én gyűlölök, mint én... és elegem van már ebből, pedig azt mondja én vagyok az első. de szerintem ez nem így van. az anyámmal nem tartom a kapcsolatot... mert régen összeakart ugrasztani a párommal, szerencsére nem sikerült neki, mindenféle hazugságot kitalált... itt vagyok egyedül, és teljesen magányosnak érzem magam, mit lehet ebben az esetben tenni? azért egy gyereknek szüksége van a szüleire, és lelkileg már totál kész vagyok...

8

Szerdán este derült ki hogy nekem van egy rokonom aki papámnak (apukám ágáról) a testvérének a fia és neki még van egy 7. -es lánya Nekem az milyen család tag?

4

A másodunokatestvérem gyemeke még közeli rokonnak számit? Egyáltalán mi számit távolabbi rokonnak?

12

Ki az asszony? Csak aki házas? Ha elvált az asszony akkor mi lesz az új megnevezése? Nő? Vagy ha már volt férjnél, marad az asszony elnevezés?

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!