Találatok a következő kifejezésre: Milyen rokonsági következnek (1 db)

Milyen rokonsági fokok következnek időben távolodva az ükszülők után?

Legjobb válasz: A szépszülõk után jön az õszülõ, és innen tovább csak számok jeleölik...2., 3.

A szépszülõk után jön az õszülõ, és innen tovább csak számok jeleölik...2., 3.
Az õszülõ után az oszló!
szépapa, szépanya


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit tehetnék, hogy ne mindig másokkal méregessem össze magam és ne legyek féltékeny mások életére?

4

Sogornőm beleártotta magát olyanba amithallot h én más pasival levelezgetek csak a hugom irkált a nevembe majdnem ráment a házasságom . Nyomozosdit játszot dolog nem volt igaz tultenni magam nem tudom jogosan haragszok rá? ő szerinte hülyeség volt

5

Az én nagymamám testvérének a gyereke nekem az unokatestvérem, de ha nem akkor kim?

4

Honnan ered a Tolner név? És mi a jelentése?

0

Hajdú Péter ( műsorvezető ) rokona Hajdú Steve-nek?

3

Nagyon nehéz helyzet! Döntésképtelen vagyok! Olasz ösztöndíj v. szerelem és család?

Rohadt egy helyzetbe kerültem.Választanom kell:olasz ösztöndíj,vagy több,mint 2 éve tartó szerelem itthon,és család+barátok.A barátom feldobott értem mindent,összeveszett a szüleivel(Svájcban élnek),hogy nem megy vissza oda hozzájuk,se oda egyetemre,mert velem szeretne lenni,itthon Magyarországon.Felrúgott maga körül mindent miattam,a szüleivel nem is illetve alig beszélnek,a nagyszüleivel van itt.Én meg olasz ösztöndíjat kaptam.Hogy mondhatnám el neki?Õ miattam feladja a szüleivel a kapcsolatot,elhajítja a jó lehetőséget,én meg közlöm,hogy megyek Olaszországba tanulni?Amióta tudom,hogy ki ő (ált.suli 8.) vágyam rá,őt szeretem,és amióta tudom mi az az Olaszo. odavágyom.Emellett nem tudom elképzelni,hogy itthagyom a szöleim tesóm.Mi a francot csináljak?
18/L

18

Miután az apám megtudta, hogy nem tőle vagyok, nem viselkedik velem ellenségesen, hanem úgy szeret, mint ahogy eddig is. Miért?

Csupán anyámon köszörüli a nyelvét, hogy "a hűség mintaképe", és hasonló burkolt ironikus megnyilvánulásokkal. Engem apám nem utál, ugyanúgy beszélget velem, ahogy eddig is. 13 éves vagyok, rendszerint ilyen pubertás korban szoktak megromlani a gyerek-szülő kapcsolatok, de ez az esetemben nem következett be. A szüleim még nem váltak el, de anyám fontolóra vette, szerinte ilyen napi sértegetésekben nem tud tovább élni. Valaki meg tudná magyarázni, mit gondolnak ilyenkor a felnőttek ebben a szituációban?

23

Nagyvárad, Nagyiratos, Arad és Békéscsaba környékén élnek/éltek ruszinok?

0

Szeretném a nagypapámat megtalálni! Hogy kezdjek hozzá?

Apum intézetben nőtt fel. Tudok pár adatot a nagypapámról. Mikor, hol született, mikor kötöttek házasságot. A nagymamámmal se volt túl jó a viszonyom, mert ugye aput intézetbe adták, de ő mindig azt mondta, hogy 1956-ban eltűntnek lett nyílvánítva. elég zavaros ez nekem, merre induljak? ki tud segíteni?

2

Hogyan is van ez, annak kell vinni a gyereket láthatásra aki neveli, vagy annak aki nem neveli?

Külföldön tartózkodás esetén, ha az anyuka a gyám akkor az apjának helybe kell vinni minden alkalommal?
Ennek így kell lennie hogy az apa meg se mozdul a gyereke felé,én meg 1 teljes napot vonatozom gyermekemmel oda vissza hogy láthassa az apuka a gyerekét 2 hetente úgy hogy még a bele egyezését sem akarja adni hogy külföldön járjon oviba a fia.
Sőt gyerektartást sem fizet elhelyezési per sem volt, csak külön mentünk és nem vagyunk házasok sem.
Milyen időnként van a láthatás külföldiek esetében?
Õ neki nem kell kijönnie külföldre néha ha látni szeretné a gyermekét nekem kell mindig helybe vinnem neki?

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!