Találatok a következő kifejezésre: Milyen rendvédelmi lehet feljelentést tenni, ha (1 db)

Rendõrség. Majd õk vizsgálódnak, hogy igaz-e, van-e hatáskörük, stb.
Azért külömbséget kell tenni rasszizmus és agymosás között. Nevelõapám(háziorvos) egyszer azt mondta egy cigánynak, h cigány.Erre a cigány odament a közjegyzõhöz és fel akarta jelenteni, mert õt lecigányozták.A közjegyzõ meg nézett bután, és megkérdezte az ürgét, h miért, talán nem cigány? Ah a szlovák az szlovák, a magyar az magyar, úgy cigány a cigány is és zsidó a zsidó is.Amúgy a vélemény nílvánítása szabad.Attól, h valaki nem ismeri el a holokausztot és vérvádat emleget még nem érdemel börtönt.Azért sem kell betiltani egy oldalt, mert ott esetleg leírják, h itt vagy ott már megint agyonvertek, megkéseltek, szinesfémet loptak, kábelt loptak...meg mert hivatalos tanulmányokat melegetnek.Amíg nincsen telepakolva a lap horogkereszttel és egyéb ilyesmivel(a gyengébbek kedvéért az árpádsávos zászló még mindig nem betiltott jelkép, és ez egyáltalán nem egyezik a nyilas zászlóval)addig nem nagyon tahatnak semmit... Az más kérdés, h egy olyan csürhe árnyékában élünk, akik jogellenesen oszlatnak fel tüntetéseket, agyon verik az utcán járót, belekötnek az élõ fába is, és parancsra ölnek.
Nahát! A kedvenc oldalam. :-)) Ennek ellenére azt mondom, nyugodtan jelentsd fel, ha van kidobni való pénzed a bírósági illetékekre. Ez kábé olyan lenne, minthogy egy amerikai állampolgár mondjuk az Al-qaida -t jelentené fel. Még a gyurcsányinak sem sikerült betiltatni, ugyanis amerikában münködik az oldal, ahol igazi szólásszabadság van. Úgy tudom, hogy a FBI-t is megkeresték ez ügyben, de azok kiröhögték a magyarokat: náluk ez elképzelhetetlen lenne. Hiába a feljelentés, az igazság valahol úgyis talál utat, hogy felszínre törjön, ha nem lesz Kuruc, lesz helyette 3 másik. Az internet a kezdetektõl fogva errõl szól, hogy szabad, korlátozás nélküli, és ez így jó.
Nem kellene ennyire álságosnak lenni. Jönnek itt a cigányellenességgel, hát azoknak nem kívánok egyebet, éljen velük egy hetet, aztán meglátjuk. Vagy küldje el a családtagjait Olaszliszkára autóval. Önmagában a cigánnyal sem az a baj, hogy cigány, hanem az, ahogy viselkedik. Ugyanakkor a cigányokkal szembeni elõítéletek tapasztalati úton születnek. Erre nem gondolt egyik álságos nagyokos sem? Hogy a kérdésre is válaszoljak: mielõtt elkezdenél wamzerkedni a policájnál, ha már tényleg idõt és energiát szánsz a témára, elõbb annak járj utána, hogy vajon miért is születtek meg azok a bizonyos kiírások? Mi váltotta ki õket?
Hát viszont ezzel a véleményeddel Te vagy kissebségben, a nemcigány lakosság véleményét tekintve. Nehogy feljelentselek :-))) Engem te ne hasonlítgass parazita, ingyenélõ cigókhoz. Vagy szerinted mindenki alanyi jogon lehet bûnözõ? Az belefér a demokráciába, a szólásszabadság már nem?
Miért kit akarnál te feljelenteni? Nemtudom szóltak -e neked, de már nem az a rendszer van, ahol véleménnyilvánításért leültették az embert. Alkotmányellenességrõl meg ne nagyon dumáljatok, ha az alkotmányellenes, csalással hatalomra került kormány nem zavar , -amely ráadásul szintén rasszista (magyargyûlölõ). Sztem menj el a rabbidhoz, aztán sírd tele a kaftánját, õ biztos megérti a problémádat. Vagy : "el lehet menni ebbõl az országból" :-)
A harmadiknak: ez hol válazs a kérdésre? Ez bizony jogsértõ, akár tetszik neked, akár nem.
Tök fölösleges.
A kérdező hozzászólása: Nem hasonlítgatlak, te rosszabb vagy bármilyen "ingyenélõnél".
A kérdező hozzászólása: Jó, nem hasonlítalak hozzájuk, te még annyit sem érsz, mint egy "parazita, ingyenélõ cigó".
Kedves édesanya a régi cigányok nem olyanok voltak, mint a mostaniak, nagyon megváltoztatta õket a rendszer, rossz irányba. Rasszizmus miatt pedig fel lehetne jelenteni az egész kormányt és az agymosott talpnyalóikat is. A kurucinfó miért rasszista? Nem értem. Íme egy kis olvasnivaló: http://www.nemenyi.net/reszletes.asp?MainID=2&HirID=28282
A kérdező hozzászólása: Speciel éltem cigányok között még kiskoromban, talán pont ezért nézek rájuk is úgy, mint minden más emberre.
A kérdező hozzászólása: Hogy kit akarok feljelenteni? Hát a mélyen tisztelt Kuruc Info-t, mivel sértõ egyes közösségek számára, amit leírnak. És ezek mellett visszaélnek személyes adatokkal, garázdaságra és erõszakra bíztatnak nyíltan, stb. Hát csak ezért. Ja, és nekem nincs rabbim, mivel nem vagyok zsidó vallású, csak egy magyar édesanya vagyok, akit felháborít ez a gyûlölködés.
Kedves édesanya! Milyen környéken laksz? Esetleg a gyermeked ha olyan iskolába járna ahol a cigányok naponta megverik, leszopatják, elveszik a szendvicsét aztán megint megverik ha nem volt a szendvicsben elég szalámi akkor te is ugyanolyan cigánygyûlölõ lennél mint akiket fel akarsz jelenteni. Aztán jönne egy édesanya aki feljelentene amiért rasszista vagy. Néha a másik oldalról is nézni kéne a dolgokat. Empátia!!!!!!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A börtönőr képzésen, ami 3 hónapos mit kell csinálni? Milyenek a tesi órák? Milyen fizikumnak kell lenni h kibírd ezt a 3 hónapot? Mik az elvárások fekvőt, futás mennyi?

2

Haveromnak ellopták a kerékpárját. Én azután meg tudtam hogy kivolt. És ezt nem mondtam el neki és most azt mondta hogy elmegy a rendőrségre és beköp. Ebböl lehet valami bajom?

4

Hogyan tudom meg, hogy miért kell menni a rendőrségre?

kaptam egy levelet amiben tulajdon elleni szabálysértés miatt, tanúként kell mennem. már hívtam őket,de nem mondanak semmit telefonon. személyesen adnak elvilágosítást? vagy honnan fogja megtudni miért kell menni?

az én és a faterom neve is ugyanaz, de neki kell mennie (születési idő szerint), de Õ külföldön dolgozik és biztosan nem csinált semmit.. :S nem mintha én bűnöző lennék. Elmehetek én helyette, hogy magamra vállaljam? Vagy hogyan tudnám őt ebből kihagyni?

1

A rendőrség az új Opel Astrákat addig használja amíg akarja?

Mert most ugye megvette a rendőrség a Opeleket, ellentétben a Fordokkal amiknél 90 ezer km-es korlátozás volt, azaz ha elérték a 90 ezret vissza kellett adni a kocsit.
A nagy részük már vissza is került, és mennek eladásra, de az Opeleket úgy tudom megvették, ami azt jelenti,hogy legalább 5-10 évig menni fognak amíg nem lesznek teljesen elavultak, és lestrapáltak?
Esetleg rosszul tudok valamit?Hogy van ez?

10

Indulhat így eljárás?

Sziasztok. Feljelentett zaklatásétrt egy okostojás metrt jóba vagyok a váló félben lévő feleségével. De nem is ez a lényeg. Ezmiatt elvitték a számí ó gépemet. A gépen szerepelnek olyan írásos dolgok amiben a feleség leírja hogy azzal fenyegette a férj hogy fejbelövi. Illetve azt is leírja hogy engem fejbelő és a fegyverta el is hozta hozzám mikor eljött de az autóból nem vette elő. Ennek van szemtanuja hogy ott volt a fegyver. A kérdésem az hogy ha a vizsgálatok során a rendőrség a gépemen meglátja ezeket az üzeneteket indít a pasas ellen eljárást vagy magán indítvány kell? Azt tudom hogy fenyegetés magán indpitványos de mivel fegyver is képbe került így mi a hejzet? Válaszokat előre is köszönöm.

9

Ha a rendor lat egy kiskorut berugva mit kell tennie?

nagyon sokszor latok pentek-szombat estenkent a kocsmak korul rendoroket. es ugy ott sok a reszeg 15-17 eves fiatal. mikor a rendor meglatja oket mit kell/kene tennie? gondolom nem megy mindenkihez oda aki fiatalnak tunik hogy "hany eves vagy?" de akin tenyleg laszik hogy meg 17 se mult el es jarni allig bir,sot fekszik a foldon akkor a rendor mit csinal?

3

Hogy kapom az idézést?

Ha feljelentést tettem de nem sikerült a teljes vallomásom felvenni az idézést hogyan kapom? Tanuként idéznek? Válaszokat előre is köszönöm.

4

Cimke nélküli gyógyszeres doboztól lehet bajom?

Ha van egy gyógyszerem (fejfájásra, vényes) és leszakadt a cimke az oldaláról, ha igazoltatnak rendőrök és átkutatják a táskámat, akkor lehet emiatt vmi?

1

Ha lefoglalnak egy nagyobb adag drogot vagy hamis gyógyszert néha mondják, hogy mennyi "kapszulát" találtak, ezt valaki egészen pontosan megszámolja, vagy csak megbecsülik?

3

Van olyan ember akinek a "rendőrség" a hobbija?

Sok hobbi van.
Pecázás,mozizás,vonatfotózás,bkv járművek képek gyűjtése,kirándulás,stb.
De van olyan akinek a rendőrség a hobbija,hogy fotózza a rendőrautókat és felteszi fórumra,meg állandóan a rendőrségen van (nem bűnösként) és a zsarukkal cseverész,állandóan a zsaruk nyakán lóg,szóval a rendőrség a 2. élete.
Van ilyen ember akinek a rendőrség a hobbija?
Ha van akkor nyílván azért ,mert ő is rendőr akar lenni?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!