Találatok a következő kifejezésre: Milyen rendvédelmi lehet feljelentést tenni, (1 db)

Rendõrség. Majd õk vizsgálódnak, hogy igaz-e, van-e hatáskörük, stb.
Azért külömbséget kell tenni rasszizmus és agymosás között. Nevelõapám(háziorvos) egyszer azt mondta egy cigánynak, h cigány.Erre a cigány odament a közjegyzõhöz és fel akarta jelenteni, mert õt lecigányozták.A közjegyzõ meg nézett bután, és megkérdezte az ürgét, h miért, talán nem cigány? Ah a szlovák az szlovák, a magyar az magyar, úgy cigány a cigány is és zsidó a zsidó is.Amúgy a vélemény nílvánítása szabad.Attól, h valaki nem ismeri el a holokausztot és vérvádat emleget még nem érdemel börtönt.Azért sem kell betiltani egy oldalt, mert ott esetleg leírják, h itt vagy ott már megint agyonvertek, megkéseltek, szinesfémet loptak, kábelt loptak...meg mert hivatalos tanulmányokat melegetnek.Amíg nincsen telepakolva a lap horogkereszttel és egyéb ilyesmivel(a gyengébbek kedvéért az árpádsávos zászló még mindig nem betiltott jelkép, és ez egyáltalán nem egyezik a nyilas zászlóval)addig nem nagyon tahatnak semmit... Az más kérdés, h egy olyan csürhe árnyékában élünk, akik jogellenesen oszlatnak fel tüntetéseket, agyon verik az utcán járót, belekötnek az élõ fába is, és parancsra ölnek.
Nahát! A kedvenc oldalam. :-)) Ennek ellenére azt mondom, nyugodtan jelentsd fel, ha van kidobni való pénzed a bírósági illetékekre. Ez kábé olyan lenne, minthogy egy amerikai állampolgár mondjuk az Al-qaida -t jelentené fel. Még a gyurcsányinak sem sikerült betiltatni, ugyanis amerikában münködik az oldal, ahol igazi szólásszabadság van. Úgy tudom, hogy a FBI-t is megkeresték ez ügyben, de azok kiröhögték a magyarokat: náluk ez elképzelhetetlen lenne. Hiába a feljelentés, az igazság valahol úgyis talál utat, hogy felszínre törjön, ha nem lesz Kuruc, lesz helyette 3 másik. Az internet a kezdetektõl fogva errõl szól, hogy szabad, korlátozás nélküli, és ez így jó.
Nem kellene ennyire álságosnak lenni. Jönnek itt a cigányellenességgel, hát azoknak nem kívánok egyebet, éljen velük egy hetet, aztán meglátjuk. Vagy küldje el a családtagjait Olaszliszkára autóval. Önmagában a cigánnyal sem az a baj, hogy cigány, hanem az, ahogy viselkedik. Ugyanakkor a cigányokkal szembeni elõítéletek tapasztalati úton születnek. Erre nem gondolt egyik álságos nagyokos sem? Hogy a kérdésre is válaszoljak: mielõtt elkezdenél wamzerkedni a policájnál, ha már tényleg idõt és energiát szánsz a témára, elõbb annak járj utána, hogy vajon miért is születtek meg azok a bizonyos kiírások? Mi váltotta ki õket?
Hát viszont ezzel a véleményeddel Te vagy kissebségben, a nemcigány lakosság véleményét tekintve. Nehogy feljelentselek :-))) Engem te ne hasonlítgass parazita, ingyenélõ cigókhoz. Vagy szerinted mindenki alanyi jogon lehet bûnözõ? Az belefér a demokráciába, a szólásszabadság már nem?
Miért kit akarnál te feljelenteni? Nemtudom szóltak -e neked, de már nem az a rendszer van, ahol véleménnyilvánításért leültették az embert. Alkotmányellenességrõl meg ne nagyon dumáljatok, ha az alkotmányellenes, csalással hatalomra került kormány nem zavar , -amely ráadásul szintén rasszista (magyargyûlölõ). Sztem menj el a rabbidhoz, aztán sírd tele a kaftánját, õ biztos megérti a problémádat. Vagy : "el lehet menni ebbõl az országból" :-)
A harmadiknak: ez hol válazs a kérdésre? Ez bizony jogsértõ, akár tetszik neked, akár nem.
Tök fölösleges.
A kérdező hozzászólása: Nem hasonlítgatlak, te rosszabb vagy bármilyen "ingyenélõnél".
A kérdező hozzászólása: Jó, nem hasonlítalak hozzájuk, te még annyit sem érsz, mint egy "parazita, ingyenélõ cigó".
Kedves édesanya a régi cigányok nem olyanok voltak, mint a mostaniak, nagyon megváltoztatta õket a rendszer, rossz irányba. Rasszizmus miatt pedig fel lehetne jelenteni az egész kormányt és az agymosott talpnyalóikat is. A kurucinfó miért rasszista? Nem értem. Íme egy kis olvasnivaló: http://www.nemenyi.net/reszletes.asp?MainID=2&HirID=28282
A kérdező hozzászólása: Speciel éltem cigányok között még kiskoromban, talán pont ezért nézek rájuk is úgy, mint minden más emberre.
A kérdező hozzászólása: Hogy kit akarok feljelenteni? Hát a mélyen tisztelt Kuruc Info-t, mivel sértõ egyes közösségek számára, amit leírnak. És ezek mellett visszaélnek személyes adatokkal, garázdaságra és erõszakra bíztatnak nyíltan, stb. Hát csak ezért. Ja, és nekem nincs rabbim, mivel nem vagyok zsidó vallású, csak egy magyar édesanya vagyok, akit felháborít ez a gyûlölködés.
Kedves édesanya! Milyen környéken laksz? Esetleg a gyermeked ha olyan iskolába járna ahol a cigányok naponta megverik, leszopatják, elveszik a szendvicsét aztán megint megverik ha nem volt a szendvicsben elég szalámi akkor te is ugyanolyan cigánygyûlölõ lennél mint akiket fel akarsz jelenteni. Aztán jönne egy édesanya aki feljelentene amiért rasszista vagy. Néha a másik oldalról is nézni kéne a dolgokat. Empátia!!!!!!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi van ebben az országban ezt nem hiszem el. Sorra tűnnek el az emberek? Már megint egy ember eltűnt? Nem gyanús senkinek ez a sok eltűnés?

http://velvet.hu/blogok/helyszinelo

12

Lopás, ittas vezetés stb. milyen büntetésre számíthatok?

Elég komplex a kérdés, de lényeg, hogy milyen büntetést kaphatok ha az alábbi események egyszerre teljesülnek.
Esettanulmány: Részegen ellopok egy rendszám nélküli autót, majd személyi sérüléses balesetet okozok. A rendőri intézkedésnél kiderül hogy nincs jogosítványom, valamint az általam vezetett gépkocsinak nincs műszaki vizsgája és nem rendelkezik kötelező biztosítással sem.
Összefoglalva:
-Lopás
-Ittas vezetés
-Személyi sérüléses baleset okozás
-Jogosítvány nélküli vezetés
-Rendszám tábla nélkül gépjármű vezetés
-Lejárt műszakival
-Kötelező biztosítás nélkül

Milyen büntetésre számíthatok összességében?

8

Megloptak, mit tehetek?

Elloptak tőlem 30.000ftot. Ismerem a tettest, a barátom, mindenki tudja,hogy ő tette. Rendőrséghez tudnék fordulni? Feljelentés? Vagy felesleges procedúra?

13

Ki Fenyő János gyilkosa?

Egy főnyomozó nyilatkozta a tévében hogy a fél ország tudja ki Fenyő János gyilkosa / csak valamiért nem akarják felderíteni az ügyet a politikai oldalak miatt /.

6

A magyar rendőrség milyen pisztolyt használ?

Például egy Budapesti vagy más nagyvárosi járőr milyen fegyvert használ ?

7

Ehhez mit szóltok? Több elkövető, rablás

Bándy Kata ügy.. Több elkövetőről, rablásról írnak. Azért ez nagyon durva... Hogy védjük meg nőinket az ilyenektől? Ha tényleg több elkövető van, az még szabadlábon van....


5

Mivel tudom eldönteni?

Engem nagyon érdekel a rendőri pálya azon belül legfőképpen a kommandós élet a TEK kisebb mértékben pedig ez a nyomozói dolog de néztem a NKE-n a nyomozói részre is 980-an jelentkeztek és kb. 45 embert vesznek fel ez elég necces.
A másik a honvédség ez is nagyon tetszik de viszont annyiból érzem kellemetlennek a távolság miatt, rendőrként azért nagyobb ez esélye pest-en pest közelében, azt sem tudom ráadásul van-e honvédség pest megyében(ha tudtok laktanyaféleséget légyszi írjátok le)
Olyan helyre gondolok mint rendőség,mint honvédség tekintetében ahol az NKE-ről kikerül a főváros közelében tudok maradni)
Mivel tudnám eldönteni magamban ,hogy melyiket akarom jobban? Melyiket érné meg?

1

Mi a véleményetek arról, hogy a rendőrség beosztottjai a segítség helyett bírsággal jutalmazták az ítéletidőben az árokba csúszott autóst?

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=499830610054842&set=p..

Az erről készült csekk fent van a neten. Kicsit megdöbbentem a rendőrök eljárásán, mert azt gondolom, hogy az árokba csúszás önmagában még nem szabálysértés, hiszen pl. okozhatta a viharos erejű szél is, nem pedig valamilyen hiba. pl relatív gyorshajtásra gondolok. Kizártnak tartom, hogy az autós a rendőr szeme láttára csúszott volna az árokba, azaz a rendőr vélhetően csak később érkezett a helyszínre, akkor pedig milyen alapon bírságolt, milyen alapon feltételezhette, hogy szabálysértés miatt került az autós az árokba. Mi a véleményetek a fentiekről?

16

Hogyha voltam kint katonaságnál külföldön misszióban jelentkezhetek valahol kommandósnak vagy büntetés végre hajtónak?

5

Milyen érzés azt a tömeget oszlatni, amelynek a véleményével egyébként egyetértesz?

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!