Találatok a következő kifejezésre: Milyen rendvédelmi lehet feljelentést tenni, (1 db)

Rendõrség. Majd õk vizsgálódnak, hogy igaz-e, van-e hatáskörük, stb.
Azért külömbséget kell tenni rasszizmus és agymosás között. Nevelõapám(háziorvos) egyszer azt mondta egy cigánynak, h cigány.Erre a cigány odament a közjegyzõhöz és fel akarta jelenteni, mert õt lecigányozták.A közjegyzõ meg nézett bután, és megkérdezte az ürgét, h miért, talán nem cigány? Ah a szlovák az szlovák, a magyar az magyar, úgy cigány a cigány is és zsidó a zsidó is.Amúgy a vélemény nílvánítása szabad.Attól, h valaki nem ismeri el a holokausztot és vérvádat emleget még nem érdemel börtönt.Azért sem kell betiltani egy oldalt, mert ott esetleg leírják, h itt vagy ott már megint agyonvertek, megkéseltek, szinesfémet loptak, kábelt loptak...meg mert hivatalos tanulmányokat melegetnek.Amíg nincsen telepakolva a lap horogkereszttel és egyéb ilyesmivel(a gyengébbek kedvéért az árpádsávos zászló még mindig nem betiltott jelkép, és ez egyáltalán nem egyezik a nyilas zászlóval)addig nem nagyon tahatnak semmit... Az más kérdés, h egy olyan csürhe árnyékában élünk, akik jogellenesen oszlatnak fel tüntetéseket, agyon verik az utcán járót, belekötnek az élõ fába is, és parancsra ölnek.
Nahát! A kedvenc oldalam. :-)) Ennek ellenére azt mondom, nyugodtan jelentsd fel, ha van kidobni való pénzed a bírósági illetékekre. Ez kábé olyan lenne, minthogy egy amerikai állampolgár mondjuk az Al-qaida -t jelentené fel. Még a gyurcsányinak sem sikerült betiltatni, ugyanis amerikában münködik az oldal, ahol igazi szólásszabadság van. Úgy tudom, hogy a FBI-t is megkeresték ez ügyben, de azok kiröhögték a magyarokat: náluk ez elképzelhetetlen lenne. Hiába a feljelentés, az igazság valahol úgyis talál utat, hogy felszínre törjön, ha nem lesz Kuruc, lesz helyette 3 másik. Az internet a kezdetektõl fogva errõl szól, hogy szabad, korlátozás nélküli, és ez így jó.
Nem kellene ennyire álságosnak lenni. Jönnek itt a cigányellenességgel, hát azoknak nem kívánok egyebet, éljen velük egy hetet, aztán meglátjuk. Vagy küldje el a családtagjait Olaszliszkára autóval. Önmagában a cigánnyal sem az a baj, hogy cigány, hanem az, ahogy viselkedik. Ugyanakkor a cigányokkal szembeni elõítéletek tapasztalati úton születnek. Erre nem gondolt egyik álságos nagyokos sem? Hogy a kérdésre is válaszoljak: mielõtt elkezdenél wamzerkedni a policájnál, ha már tényleg idõt és energiát szánsz a témára, elõbb annak járj utána, hogy vajon miért is születtek meg azok a bizonyos kiírások? Mi váltotta ki õket?
Hát viszont ezzel a véleményeddel Te vagy kissebségben, a nemcigány lakosság véleményét tekintve. Nehogy feljelentselek :-))) Engem te ne hasonlítgass parazita, ingyenélõ cigókhoz. Vagy szerinted mindenki alanyi jogon lehet bûnözõ? Az belefér a demokráciába, a szólásszabadság már nem?
Miért kit akarnál te feljelenteni? Nemtudom szóltak -e neked, de már nem az a rendszer van, ahol véleménnyilvánításért leültették az embert. Alkotmányellenességrõl meg ne nagyon dumáljatok, ha az alkotmányellenes, csalással hatalomra került kormány nem zavar , -amely ráadásul szintén rasszista (magyargyûlölõ). Sztem menj el a rabbidhoz, aztán sírd tele a kaftánját, õ biztos megérti a problémádat. Vagy : "el lehet menni ebbõl az országból" :-)
A harmadiknak: ez hol válazs a kérdésre? Ez bizony jogsértõ, akár tetszik neked, akár nem.
Tök fölösleges.
A kérdező hozzászólása: Nem hasonlítgatlak, te rosszabb vagy bármilyen "ingyenélõnél".
A kérdező hozzászólása: Jó, nem hasonlítalak hozzájuk, te még annyit sem érsz, mint egy "parazita, ingyenélõ cigó".
Kedves édesanya a régi cigányok nem olyanok voltak, mint a mostaniak, nagyon megváltoztatta õket a rendszer, rossz irányba. Rasszizmus miatt pedig fel lehetne jelenteni az egész kormányt és az agymosott talpnyalóikat is. A kurucinfó miért rasszista? Nem értem. Íme egy kis olvasnivaló: http://www.nemenyi.net/reszletes.asp?MainID=2&HirID=28282
A kérdező hozzászólása: Speciel éltem cigányok között még kiskoromban, talán pont ezért nézek rájuk is úgy, mint minden más emberre.
A kérdező hozzászólása: Hogy kit akarok feljelenteni? Hát a mélyen tisztelt Kuruc Info-t, mivel sértõ egyes közösségek számára, amit leírnak. És ezek mellett visszaélnek személyes adatokkal, garázdaságra és erõszakra bíztatnak nyíltan, stb. Hát csak ezért. Ja, és nekem nincs rabbim, mivel nem vagyok zsidó vallású, csak egy magyar édesanya vagyok, akit felháborít ez a gyûlölködés.
Kedves édesanya! Milyen környéken laksz? Esetleg a gyermeked ha olyan iskolába járna ahol a cigányok naponta megverik, leszopatják, elveszik a szendvicsét aztán megint megverik ha nem volt a szendvicsben elég szalámi akkor te is ugyanolyan cigánygyûlölõ lennél mint akiket fel akarsz jelenteni. Aztán jönne egy édesanya aki feljelentene amiért rasszista vagy. Néha a másik oldalról is nézni kéne a dolgokat. Empátia!!!!!!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Rendőrök, mit szerettek a szakmátokban a leginkább?

10

Pontosan mivel foglalkozik a kriminálpszichológus? Többi lent.

Még nem igazán tudom, hogy mi szeretnék lenni, de ez a foglalkozás most valahogy megtetszett, de szeretném tudni, hogy pontos mi a feladata,érdemes-e ezt a foglalkozást választani és hogy itt az országba mennyire van rá igény, jól keresnek-e és hogy mi kell hozzá?!Azt már olvastam, hogy sokat kell hozzá tanulni(8év)...

5

Hogyan megy manapság a vagyonőri igazolvány kiváltása?

A manapság alatt inkább árakra gondolok!
Tanfolyamom megvan,erkölcsim megvan. Merre tovább és mennyiért?

0

Mi fog történni? Mire számíthatunk?

A párom cégének (nem az övé, csak ott dolgozik) küldtek egy levelet a barcsi rendőrségről:
xy feljelentést tett telefonos zaklatás miatt. A zaklato híváslistajaban benne volt a párom céges telefonszáma. Ezért kérik hogy adják ki, ki használta a telefont, tanukihallgatas foganatosítása miatt.

A párom üzletvezető egy boltban, napi 20-30 emberrel beszél telefonon.

2

Elővezetik vagy beidézik gyanúsítottként?

Egy ismerősöm visszaélt a bankkártyámmal,számlaszámommal és pénzt csalt ki rá,majd felismertem az ATM felvételen,pontos címet nem tudtam megadni.( egy másik városban lakik)
A rendőrségen nem mondták meg,hogy beidézik vagy elővezetik.
És ez érdekelne.
Neki van már egy csalásos ügye,még az is folyamtban van,biztos ezt is ő követte el.A nyilvántartásban is benne van.
Fél éve tűnt el a kártyám,és most jelentettem csak be a dolgot(nem is tudom miért)A nyomozó azt mondta,engem ettől még nem keverhet bele.
Tudom a telefonszámát de azt se kérték el.

4

Gilbert szindrómával lehetek kommandós? Azt tudom hogy rendőr és katona lehetek.

Az orvosom azt mondta, hogy csak örököltem és a betegségem csak van és kész. Nem kell vele foglalkozni, csak ne legyek alkoholista. Szeretnék rendőr lenni, utána jelentkezni egy bevetési egységhez. Ez lehetséges?

Előre is köszi a válaszokat.

2

Rendőrségi nyilatkozatot szeretnék kérni, történt balesetem 1, 5 hónapja, hogyan tegyem?

Bővebben kicsit kecskeméti rendőrségnek szeretnék küldeni egy levelet, amibe az áll hogy küldjenek egy nyilatkozatot, ezt tovább kell küldenem biztosítónak, hogy pénzt lássak belőle, de pontosan hova küldjem? kaptam egy nevet nem akarom ide kiírni, neki pontosan címezzem vagy hoy?

4

Mi alapján választjátok ki hogy kit igazoltattok, rendőrök? Random utcai emberek közül, fehér bőrűek közül, ki gyanús nektek?

10

Rendőr szeretnék lenni, van értelme?

Természetesen az NKE-re szeretnék bejutni, a sok tanulás és belefektett munka eredménye a közutálat lesz vagy megéri rendőrnek tanulni?

9

Valaki aki ért a rendőrséghez? Mi ez a helyzet, kik ők?

Amikor az utcán látok rendőröket, csapatosan, olyan 4-6-an, és kék a egyenruhájukban vannak, de nincs rajtuk az a béna láthatósági mellény, és van náluk bilincs, gumibot, stb., akkor:
Lőfegyver is van náluk (nem tudtam megfigyelni)?
Mégis miféle feladatot látnak el éppen?
Illetve mire szakosodott rendőrök ők? Mit végeztek?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!