Találatok a következő kifejezésre: Milyen rendvédelmi lehet feljelentést tenni, (1 db)

Rendõrség. Majd õk vizsgálódnak, hogy igaz-e, van-e hatáskörük, stb.
Azért külömbséget kell tenni rasszizmus és agymosás között. Nevelõapám(háziorvos) egyszer azt mondta egy cigánynak, h cigány.Erre a cigány odament a közjegyzõhöz és fel akarta jelenteni, mert õt lecigányozták.A közjegyzõ meg nézett bután, és megkérdezte az ürgét, h miért, talán nem cigány? Ah a szlovák az szlovák, a magyar az magyar, úgy cigány a cigány is és zsidó a zsidó is.Amúgy a vélemény nílvánítása szabad.Attól, h valaki nem ismeri el a holokausztot és vérvádat emleget még nem érdemel börtönt.Azért sem kell betiltani egy oldalt, mert ott esetleg leírják, h itt vagy ott már megint agyonvertek, megkéseltek, szinesfémet loptak, kábelt loptak...meg mert hivatalos tanulmányokat melegetnek.Amíg nincsen telepakolva a lap horogkereszttel és egyéb ilyesmivel(a gyengébbek kedvéért az árpádsávos zászló még mindig nem betiltott jelkép, és ez egyáltalán nem egyezik a nyilas zászlóval)addig nem nagyon tahatnak semmit... Az más kérdés, h egy olyan csürhe árnyékában élünk, akik jogellenesen oszlatnak fel tüntetéseket, agyon verik az utcán járót, belekötnek az élõ fába is, és parancsra ölnek.
Nahát! A kedvenc oldalam. :-)) Ennek ellenére azt mondom, nyugodtan jelentsd fel, ha van kidobni való pénzed a bírósági illetékekre. Ez kábé olyan lenne, minthogy egy amerikai állampolgár mondjuk az Al-qaida -t jelentené fel. Még a gyurcsányinak sem sikerült betiltatni, ugyanis amerikában münködik az oldal, ahol igazi szólásszabadság van. Úgy tudom, hogy a FBI-t is megkeresték ez ügyben, de azok kiröhögték a magyarokat: náluk ez elképzelhetetlen lenne. Hiába a feljelentés, az igazság valahol úgyis talál utat, hogy felszínre törjön, ha nem lesz Kuruc, lesz helyette 3 másik. Az internet a kezdetektõl fogva errõl szól, hogy szabad, korlátozás nélküli, és ez így jó.
Nem kellene ennyire álságosnak lenni. Jönnek itt a cigányellenességgel, hát azoknak nem kívánok egyebet, éljen velük egy hetet, aztán meglátjuk. Vagy küldje el a családtagjait Olaszliszkára autóval. Önmagában a cigánnyal sem az a baj, hogy cigány, hanem az, ahogy viselkedik. Ugyanakkor a cigányokkal szembeni elõítéletek tapasztalati úton születnek. Erre nem gondolt egyik álságos nagyokos sem? Hogy a kérdésre is válaszoljak: mielõtt elkezdenél wamzerkedni a policájnál, ha már tényleg idõt és energiát szánsz a témára, elõbb annak járj utána, hogy vajon miért is születtek meg azok a bizonyos kiírások? Mi váltotta ki õket?
Hát viszont ezzel a véleményeddel Te vagy kissebségben, a nemcigány lakosság véleményét tekintve. Nehogy feljelentselek :-))) Engem te ne hasonlítgass parazita, ingyenélõ cigókhoz. Vagy szerinted mindenki alanyi jogon lehet bûnözõ? Az belefér a demokráciába, a szólásszabadság már nem?
Miért kit akarnál te feljelenteni? Nemtudom szóltak -e neked, de már nem az a rendszer van, ahol véleménnyilvánításért leültették az embert. Alkotmányellenességrõl meg ne nagyon dumáljatok, ha az alkotmányellenes, csalással hatalomra került kormány nem zavar , -amely ráadásul szintén rasszista (magyargyûlölõ). Sztem menj el a rabbidhoz, aztán sírd tele a kaftánját, õ biztos megérti a problémádat. Vagy : "el lehet menni ebbõl az országból" :-)
A harmadiknak: ez hol válazs a kérdésre? Ez bizony jogsértõ, akár tetszik neked, akár nem.
Tök fölösleges.
A kérdező hozzászólása: Nem hasonlítgatlak, te rosszabb vagy bármilyen "ingyenélõnél".
A kérdező hozzászólása: Jó, nem hasonlítalak hozzájuk, te még annyit sem érsz, mint egy "parazita, ingyenélõ cigó".
Kedves édesanya a régi cigányok nem olyanok voltak, mint a mostaniak, nagyon megváltoztatta õket a rendszer, rossz irányba. Rasszizmus miatt pedig fel lehetne jelenteni az egész kormányt és az agymosott talpnyalóikat is. A kurucinfó miért rasszista? Nem értem. Íme egy kis olvasnivaló: http://www.nemenyi.net/reszletes.asp?MainID=2&HirID=28282
A kérdező hozzászólása: Speciel éltem cigányok között még kiskoromban, talán pont ezért nézek rájuk is úgy, mint minden más emberre.
A kérdező hozzászólása: Hogy kit akarok feljelenteni? Hát a mélyen tisztelt Kuruc Info-t, mivel sértõ egyes közösségek számára, amit leírnak. És ezek mellett visszaélnek személyes adatokkal, garázdaságra és erõszakra bíztatnak nyíltan, stb. Hát csak ezért. Ja, és nekem nincs rabbim, mivel nem vagyok zsidó vallású, csak egy magyar édesanya vagyok, akit felháborít ez a gyûlölködés.
Kedves édesanya! Milyen környéken laksz? Esetleg a gyermeked ha olyan iskolába járna ahol a cigányok naponta megverik, leszopatják, elveszik a szendvicsét aztán megint megverik ha nem volt a szendvicsben elég szalámi akkor te is ugyanolyan cigánygyûlölõ lennél mint akiket fel akarsz jelenteni. Aztán jönne egy édesanya aki feljelentene amiért rasszista vagy. Néha a másik oldalról is nézni kéne a dolgokat. Empátia!!!!!!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ezt tényleg legálisan beszerelhetem az autómba?

http://nem-meszelnek-le.com/

/ Csak normális válaszokat várok, akik bírálni akarnak, le se írják a véleményüket, mert nem érdekel. /

8

Hogy lehet anonim módon bejelenteni?

Sziasztok.Van egy család akinek elég sár van a körme alatt.Pár embert már tönkre tettek. Fel szeretném jelenteni őket.De mivel hogy, ha minden összejön megyek ki külföldre dolgozni és nem szeretnék bíróságra haza futkosni így név nélkül szeretném.Van erre valami megoldás?

2

Történt-e a rendőrség részéről visszaélés fiatalkorú személy jogaival?

Lehetséges, hogy két fiatalkorú lány ismerősöm valamilyen visszaélés áldozatai. Éjszaka mentek hazafelé egy barátjuktól, és volt náluk egy utcatábla, amit nem ők vettek le, hanem ott kapták valakitől. Megállították őket a rendőrök, és aztán bevitték őket. Eközben több megkérdőjelezhető dolog is történt:
1. Papírokat írattak velük alá, és mivel nagyon ijedtek voltak, olvasás nélkül aláírták. Ráadásul az aláírásuk nem tudom mennyit számít, mert fiatalkorúak. (valószínűleg jegyzőkönyv)
2. Rágalmazták őket, hogy a környéken randalíroztak, csendet háborítottak.
3. Átkutatták a táskáikat.
4. Lefogták őket, pedig együttműködőek voltak.
5. Egyiküktől megtagadták, hogy telefonáljon szüleinek. Később a szülők hívását sem engedték meg, hogy fogadja, de amikor mégis fölvette, nem vették el tőle.
Szóval a kérdés az, hogy ezek mennyire szabályos dolgok, illetve várhatóan mit fog tenni a rendőrség az ügyben.

12

A rendőrségnek joga van bármikor ok nélkül átkutatni?

És ha találnak nálam egy "Rendőrségi Használatra" gázspray-t, akkor bevihetnek?

3

Titeket is sokszor igazoltatnak?

Most nem az autózásról van szó, és semmi egyéb gázos helyzetről.
Megyek az utcán és random elém lép a közeg, hogy kéri a papírokat. Ugyanez buszmegállóban, aztán strand előtt haverokra várva. Ez kb 3-4 év alatt. Utóbbi esetben persze nem volt nálam személyi (ki jár a tolvajokkal teli strandra iratokkal?), de elnézték.
Szóval a kérdés az, hogy csak engem néztek ki maguknak ennyire a zsaruk, vagy ez mindenkivel megesik? Haverjaim, akiket kérdeztem még soha se voltak igazoltatva.
Sokszor elég idegesítő, mert volt, hogy emiatt nem szállhattam fel a buszra és várhattam megint egy órát.
23/F vagyok, nem vagyok bűnöző. Köszi!

9

Mit csinálna egy rendőr ha egy tacskó méretű kutya támadna rá?

Azt is lelőné?Mert azért az más ha egy roti támad a rendőrre és az is más ha egy tacskó, azonban a tacskó harapása is eléggé tud fájni, de az annyira abszurd lenne,hogy lelövik.

4

A Rendészeti Szakközépiskolában a fizikai alkalmasságin a lányoknak is ugyanazt kell teljesíteniük, mint a fiúknak? Vagy van valamilyen könnyebbség?

3

Szerintetek eltúlzott a BÍRSÁGOLÁS Magyarországon? 30-35-50. és a csillagos ég, már lassan pénzbehajtó céggé válik a rendőrség. Sok a baleset, de vajon követhetőek teljes mértékben a KRESZ szabályok?

16

Ha a bokámon van egy ehhez hasonló virág tetoválás, attól még lehetek rendőr?

http://www.google.hu/imgres?um=1&hl=hu&tbm=isch&tbnid=zz7Qzr..

Köszönöm a válaszokat!
19/L

2

Kb mennyi ideig szokták szívatni a rendőrnek tanuló újoncokat?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!