Találatok a következő kifejezésre: Milyen rendvédelmi lehet feljelentést (1 db)

Rendõrség. Majd õk vizsgálódnak, hogy igaz-e, van-e hatáskörük, stb.
Azért külömbséget kell tenni rasszizmus és agymosás között. Nevelõapám(háziorvos) egyszer azt mondta egy cigánynak, h cigány.Erre a cigány odament a közjegyzõhöz és fel akarta jelenteni, mert õt lecigányozták.A közjegyzõ meg nézett bután, és megkérdezte az ürgét, h miért, talán nem cigány? Ah a szlovák az szlovák, a magyar az magyar, úgy cigány a cigány is és zsidó a zsidó is.Amúgy a vélemény nílvánítása szabad.Attól, h valaki nem ismeri el a holokausztot és vérvádat emleget még nem érdemel börtönt.Azért sem kell betiltani egy oldalt, mert ott esetleg leírják, h itt vagy ott már megint agyonvertek, megkéseltek, szinesfémet loptak, kábelt loptak...meg mert hivatalos tanulmányokat melegetnek.Amíg nincsen telepakolva a lap horogkereszttel és egyéb ilyesmivel(a gyengébbek kedvéért az árpádsávos zászló még mindig nem betiltott jelkép, és ez egyáltalán nem egyezik a nyilas zászlóval)addig nem nagyon tahatnak semmit... Az más kérdés, h egy olyan csürhe árnyékában élünk, akik jogellenesen oszlatnak fel tüntetéseket, agyon verik az utcán járót, belekötnek az élõ fába is, és parancsra ölnek.
Nahát! A kedvenc oldalam. :-)) Ennek ellenére azt mondom, nyugodtan jelentsd fel, ha van kidobni való pénzed a bírósági illetékekre. Ez kábé olyan lenne, minthogy egy amerikai állampolgár mondjuk az Al-qaida -t jelentené fel. Még a gyurcsányinak sem sikerült betiltatni, ugyanis amerikában münködik az oldal, ahol igazi szólásszabadság van. Úgy tudom, hogy a FBI-t is megkeresték ez ügyben, de azok kiröhögték a magyarokat: náluk ez elképzelhetetlen lenne. Hiába a feljelentés, az igazság valahol úgyis talál utat, hogy felszínre törjön, ha nem lesz Kuruc, lesz helyette 3 másik. Az internet a kezdetektõl fogva errõl szól, hogy szabad, korlátozás nélküli, és ez így jó.
Nem kellene ennyire álságosnak lenni. Jönnek itt a cigányellenességgel, hát azoknak nem kívánok egyebet, éljen velük egy hetet, aztán meglátjuk. Vagy küldje el a családtagjait Olaszliszkára autóval. Önmagában a cigánnyal sem az a baj, hogy cigány, hanem az, ahogy viselkedik. Ugyanakkor a cigányokkal szembeni elõítéletek tapasztalati úton születnek. Erre nem gondolt egyik álságos nagyokos sem? Hogy a kérdésre is válaszoljak: mielõtt elkezdenél wamzerkedni a policájnál, ha már tényleg idõt és energiát szánsz a témára, elõbb annak járj utána, hogy vajon miért is születtek meg azok a bizonyos kiírások? Mi váltotta ki õket?
Hát viszont ezzel a véleményeddel Te vagy kissebségben, a nemcigány lakosság véleményét tekintve. Nehogy feljelentselek :-))) Engem te ne hasonlítgass parazita, ingyenélõ cigókhoz. Vagy szerinted mindenki alanyi jogon lehet bûnözõ? Az belefér a demokráciába, a szólásszabadság már nem?
Miért kit akarnál te feljelenteni? Nemtudom szóltak -e neked, de már nem az a rendszer van, ahol véleménnyilvánításért leültették az embert. Alkotmányellenességrõl meg ne nagyon dumáljatok, ha az alkotmányellenes, csalással hatalomra került kormány nem zavar , -amely ráadásul szintén rasszista (magyargyûlölõ). Sztem menj el a rabbidhoz, aztán sírd tele a kaftánját, õ biztos megérti a problémádat. Vagy : "el lehet menni ebbõl az országból" :-)
A harmadiknak: ez hol válazs a kérdésre? Ez bizony jogsértõ, akár tetszik neked, akár nem.
Tök fölösleges.
A kérdező hozzászólása: Nem hasonlítgatlak, te rosszabb vagy bármilyen "ingyenélõnél".
A kérdező hozzászólása: Jó, nem hasonlítalak hozzájuk, te még annyit sem érsz, mint egy "parazita, ingyenélõ cigó".
Kedves édesanya a régi cigányok nem olyanok voltak, mint a mostaniak, nagyon megváltoztatta õket a rendszer, rossz irányba. Rasszizmus miatt pedig fel lehetne jelenteni az egész kormányt és az agymosott talpnyalóikat is. A kurucinfó miért rasszista? Nem értem. Íme egy kis olvasnivaló: http://www.nemenyi.net/reszletes.asp?MainID=2&HirID=28282
A kérdező hozzászólása: Speciel éltem cigányok között még kiskoromban, talán pont ezért nézek rájuk is úgy, mint minden más emberre.
A kérdező hozzászólása: Hogy kit akarok feljelenteni? Hát a mélyen tisztelt Kuruc Info-t, mivel sértõ egyes közösségek számára, amit leírnak. És ezek mellett visszaélnek személyes adatokkal, garázdaságra és erõszakra bíztatnak nyíltan, stb. Hát csak ezért. Ja, és nekem nincs rabbim, mivel nem vagyok zsidó vallású, csak egy magyar édesanya vagyok, akit felháborít ez a gyûlölködés.
Kedves édesanya! Milyen környéken laksz? Esetleg a gyermeked ha olyan iskolába járna ahol a cigányok naponta megverik, leszopatják, elveszik a szendvicsét aztán megint megverik ha nem volt a szendvicsben elég szalámi akkor te is ugyanolyan cigánygyûlölõ lennél mint akiket fel akarsz jelenteni. Aztán jönne egy édesanya aki feljelentene amiért rasszista vagy. Néha a másik oldalról is nézni kéne a dolgokat. Empátia!!!!!!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ki akar manapság rendőr lenni, ha a nyugdíja veszélyben forog?

Valamikor olvastam, hogy megvonják a régi kommunizmusban feladatát ellátó rendőr, rendfenntartó nyugdíját. Persze, most örül a sok "nagyon mély magyar", hogy ezaz most megkapták, de ez akkor is "butaság"...
Gondoljatok bele, ez olyan ostobaság, mintha majd 40-50 év után, attól aki most rendőr, megvonják a nyugdíját, mert másik oldal volt akkor hatalmon, mikor ő végezte feladatát...

13

Így még "megérné" hogy rendőr legyek? Többi lent

Most 5 éves gimibe megyek az angol középfokú 9. végére és oroszt is tanulok mellette ezen felül még természettudományt fogok én infót. Engem a rendőrök és egyéb ilyen dolgok mindig vonzottak és hogy ezután még ellenehetnék rendőrnek vagy megérné egyáltalán?14/l vagyok járok wing-tsun-ra nekem ezt ajánlották lassan 3 éve járok rá.Bocsánat a hosszú magyarázatért előre is köszi a válaszokat :)

4

Hogy élnek meg a rendvédelmi dolgozók a havi 90 ezerből?

Még a rendőr okés is, mert zsebrebírságol, de egy tűzoltó?
De a rendőr is, ha tisztességes akkor, hogy jön ki belőle?
Főleg, h akik vannak ismerőseim nem úgy látom, h éheznének vagy bármi.

25

Rendőrök! Megállítanátok, ha látnátok, hogy egy ember egy kb.15 cm széles és 1m, hosszú műanyag pvc csövet visz a hónalja alatt?

Mert tegnap este a barátom adott egy ilyen csődarabot,mert otthon ki kell javítanom a szennyvízelvezetőnket csőrepedés miatt és nem a boltból vettem,mert több ezer-be került volna 1m,hanem a barátomnak volt és adott.
Csak mondta,hogy ha megyek és a rendőr meglátna vele,ha megállít akkor lehet azt hinné,hogy lopod a csövet az építkezésekről,és mit mondanál.Nade nem jött rendőr pedig szoktak járőrözni itt főleg a folyótöltésnél.
De vajon megállítottak volna ,ha látnak egy csővel?

5

Ilyenkor mit lehet csinálni?

Ellopták féléve a telefonomat, simán belehet mérni a telefonom 104 ezer forintú de a bűnügyi osztály leértékelte... átkerült szabálysértési osztályra 1 hónap alatt meglett a tettes a bíróságra ment az ügy és vissza dobta az ügyet mert bűncselekménynek minősül de ugyan az kapta vissza az ügyet nem lehet elérni a rendőrt ő se hív meg még semmi nincs az ügyben, ilyenkor mit lehet csinálni?

6

Apám öngyilkos akar lenni mit tegyek?

KÉRLEK SEGÍTSETEK!!!!!!

9

Kerdesem a kovetkezo lenne: van-e realis eselye annak, hogyha valaki nem fizetett be 25 ezer forint buntetest, melyet a birosag szabott ki a, szoval ezt az osszeget letoltendore valtoztattak, - hogy emiatt europai elfogatot adjanak ki?

Viszont az illeto nem itthon el, hanem kulfoldon. Itthon mar elfogatoparancs van ellene, hiszen be kellene vonulnia letolteni a buntit vagy rendezni kene a befizetest. Tehat ki adhatna ertem, hogy akar egy gyilkos ellen, ellene is ekkora herce-hurcaval jaro dolgot foganasithatnak-e? Bocs, ha hosszu voltam, varnam a valaszokat. Tovabbi szep estet!

4

Budapest-Záhony közötti járaton vesztetem el a Magyar útlevelemet, Hova fordulhatok? Kell e érte büntetést fizetnem?

4

Betörő lelövése?

Ha lenne egy gumilövedékes fegyverem, és ha jönne a betörő, akkor rögtön lelőhetnem? Vagy kell szóban figyelmeztetni, meg figyelmeztető lövést leadni?

8

Az büntethető, ha lefényképezek egy rendőr autót?

Elveheti a fényképezőmet a rendőr?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!