Találatok a következő kifejezésre: Milyen rendvédelmi lehet (3 db)

Hogy módosítottak rajta?
A kérdező hozzászólása: Ez csak egy példa: http://hirszerzo.hu/hirek/2011/11/28/20111128_katonai_titkos.. Deeee... Gondoltam, azok fognak ideírni, akik valamelyest tájékozottak ebben, hiszen én vagyok a kérdezõ, nem nekem kéne többet tudnom a válaszolónál :)
OFF: Az ide kiírt kérdések 90%ra a google által kidobott elsõ oldalon megtalálod a lehetõ legpontosabb választ, 8%-át azért írják ki emberek hogy vitázhassanak egy olyan témában névtelenül amihez értenek, és kb 2%-a a kérdéseknek valóban gondot okoz a kérdés kiírójának. Valamint teljesen objektíven ezektõl a kérdések jelentõs hányada trollkodás.
A kérdező hozzászólása: Ha te a legmegfelelõbb álaszt megtalálod a google által kidobott elsõ oldalon, akkor kapsz egy Milka csokit! Már csak azért is nehéz téma ez, mert eléggé komplex témát foglal magába...
Éppen olyan hatással van, mint amikor két intézményt összevonnak spórolási céllal. Tehát két igazgató helyett lesz egy, két fõkönyvelõ helyett egy, stb. Ismerve a hazai viszonyokat, a kirúgottakat is "beteszik" valahová, azaz adtunk a szarnak egy pofont.

Az 50 óra kötelezõ közmunkát milyen rendvédelmi szerveknél lehet ledolgozni?

Rendészeti gimnáziumban tanulok és az érettségihez kötelezõen le kell dolgozni 50 órát. A rendõrség,polgárõrség,közterület felügyelet foglalkozik ezekkel a diákokkal, lehet menni hozzájuk ledolgozni ezt az 50 órát?

Legjobb válasz: Annyira megdöbbentõ számomra, hogy az iskolák nem foglalkoznak ezzel. Ezt nem neked kell leszervezned, hanem az iskolának. Ha ezt eddig nem tették, keressétek meg az osztályfõnököt, igazgatóhelyettest, igazgatót. A rendõrségen szerintem nem fogadnak gyereket, de polgárõrségnél igen, õket akár ti is megkérdezhetitek. A közterületfelügyeletnél kampányszerû környezetvédelmi munkák vannak.

Annyira megdöbbentõ számomra, hogy az iskolák nem foglalkoznak ezzel. Ezt nem neked kell leszervezned, hanem az iskolának. Ha ezt eddig nem tették, keressétek meg az osztályfõnököt, igazgatóhelyettest, igazgatót. A rendõrségen szerintem nem fogadnak gyereket, de polgárõrségnél igen, õket akár ti is megkérdezhetitek. A közterületfelügyeletnél kampányszerû környezetvédelmi munkák vannak.
A kérdező hozzászólása: Sajnos ez a helyzet a legtöbb helyen. Osztályfönõköt, igazgatót és az egyik Idõsek otthona igazgatóját idézem: "Nagyok vagytok, nektek kell intézni" Mindenhol ez van, az a dumájuk hogy így készülünk fel a "nagybetûs életre"... de mivel mi tanulunk, legtöbb normális diáknak délután van ideje úgy 18:00 fele, akkor már sehol nem lehet ilyesmit intézni, elég nevetséges dolog ez, de köszönöm a segítséget, polgárõrséghez mindenképp elmegyünk.
Hát, ez auz iskola törvényt sért. Az iskolának kell szerzõdést kötni fogadó szervezetekkel, és bevezetõ és lezáró foglalkozásokat is kell tartania. Itt vannak jogszabályok és fogadó szervezetek. [link]
Rendõrség. Majd õk vizsgálódnak, hogy igaz-e, van-e hatáskörük, stb.
Azért külömbséget kell tenni rasszizmus és agymosás között. Nevelõapám(háziorvos) egyszer azt mondta egy cigánynak, h cigány.Erre a cigány odament a közjegyzõhöz és fel akarta jelenteni, mert õt lecigányozták.A közjegyzõ meg nézett bután, és megkérdezte az ürgét, h miért, talán nem cigány? Ah a szlovák az szlovák, a magyar az magyar, úgy cigány a cigány is és zsidó a zsidó is.Amúgy a vélemény nílvánítása szabad.Attól, h valaki nem ismeri el a holokausztot és vérvádat emleget még nem érdemel börtönt.Azért sem kell betiltani egy oldalt, mert ott esetleg leírják, h itt vagy ott már megint agyonvertek, megkéseltek, szinesfémet loptak, kábelt loptak...meg mert hivatalos tanulmányokat melegetnek.Amíg nincsen telepakolva a lap horogkereszttel és egyéb ilyesmivel(a gyengébbek kedvéért az árpádsávos zászló még mindig nem betiltott jelkép, és ez egyáltalán nem egyezik a nyilas zászlóval)addig nem nagyon tahatnak semmit... Az más kérdés, h egy olyan csürhe árnyékában élünk, akik jogellenesen oszlatnak fel tüntetéseket, agyon verik az utcán járót, belekötnek az élõ fába is, és parancsra ölnek.
Nahát! A kedvenc oldalam. :-)) Ennek ellenére azt mondom, nyugodtan jelentsd fel, ha van kidobni való pénzed a bírósági illetékekre. Ez kábé olyan lenne, minthogy egy amerikai állampolgár mondjuk az Al-qaida -t jelentené fel. Még a gyurcsányinak sem sikerült betiltatni, ugyanis amerikában münködik az oldal, ahol igazi szólásszabadság van. Úgy tudom, hogy a FBI-t is megkeresték ez ügyben, de azok kiröhögték a magyarokat: náluk ez elképzelhetetlen lenne. Hiába a feljelentés, az igazság valahol úgyis talál utat, hogy felszínre törjön, ha nem lesz Kuruc, lesz helyette 3 másik. Az internet a kezdetektõl fogva errõl szól, hogy szabad, korlátozás nélküli, és ez így jó.
Nem kellene ennyire álságosnak lenni. Jönnek itt a cigányellenességgel, hát azoknak nem kívánok egyebet, éljen velük egy hetet, aztán meglátjuk. Vagy küldje el a családtagjait Olaszliszkára autóval. Önmagában a cigánnyal sem az a baj, hogy cigány, hanem az, ahogy viselkedik. Ugyanakkor a cigányokkal szembeni elõítéletek tapasztalati úton születnek. Erre nem gondolt egyik álságos nagyokos sem? Hogy a kérdésre is válaszoljak: mielõtt elkezdenél wamzerkedni a policájnál, ha már tényleg idõt és energiát szánsz a témára, elõbb annak járj utána, hogy vajon miért is születtek meg azok a bizonyos kiírások? Mi váltotta ki õket?
Hát viszont ezzel a véleményeddel Te vagy kissebségben, a nemcigány lakosság véleményét tekintve. Nehogy feljelentselek :-))) Engem te ne hasonlítgass parazita, ingyenélõ cigókhoz. Vagy szerinted mindenki alanyi jogon lehet bûnözõ? Az belefér a demokráciába, a szólásszabadság már nem?
Miért kit akarnál te feljelenteni? Nemtudom szóltak -e neked, de már nem az a rendszer van, ahol véleménnyilvánításért leültették az embert. Alkotmányellenességrõl meg ne nagyon dumáljatok, ha az alkotmányellenes, csalással hatalomra került kormány nem zavar , -amely ráadásul szintén rasszista (magyargyûlölõ). Sztem menj el a rabbidhoz, aztán sírd tele a kaftánját, õ biztos megérti a problémádat. Vagy : "el lehet menni ebbõl az országból" :-)
A harmadiknak: ez hol válazs a kérdésre? Ez bizony jogsértõ, akár tetszik neked, akár nem.
Tök fölösleges.
A kérdező hozzászólása: Nem hasonlítgatlak, te rosszabb vagy bármilyen "ingyenélõnél".
A kérdező hozzászólása: Jó, nem hasonlítalak hozzájuk, te még annyit sem érsz, mint egy "parazita, ingyenélõ cigó".
Kedves édesanya a régi cigányok nem olyanok voltak, mint a mostaniak, nagyon megváltoztatta õket a rendszer, rossz irányba. Rasszizmus miatt pedig fel lehetne jelenteni az egész kormányt és az agymosott talpnyalóikat is. A kurucinfó miért rasszista? Nem értem. Íme egy kis olvasnivaló: http://www.nemenyi.net/reszletes.asp?MainID=2&HirID=28282
A kérdező hozzászólása: Speciel éltem cigányok között még kiskoromban, talán pont ezért nézek rájuk is úgy, mint minden más emberre.
A kérdező hozzászólása: Hogy kit akarok feljelenteni? Hát a mélyen tisztelt Kuruc Info-t, mivel sértõ egyes közösségek számára, amit leírnak. És ezek mellett visszaélnek személyes adatokkal, garázdaságra és erõszakra bíztatnak nyíltan, stb. Hát csak ezért. Ja, és nekem nincs rabbim, mivel nem vagyok zsidó vallású, csak egy magyar édesanya vagyok, akit felháborít ez a gyûlölködés.
Kedves édesanya! Milyen környéken laksz? Esetleg a gyermeked ha olyan iskolába járna ahol a cigányok naponta megverik, leszopatják, elveszik a szendvicsét aztán megint megverik ha nem volt a szendvicsben elég szalámi akkor te is ugyanolyan cigánygyûlölõ lennél mint akiket fel akarsz jelenteni. Aztán jönne egy édesanya aki feljelentene amiért rasszista vagy. Néha a másik oldalról is nézni kéne a dolgokat. Empátia!!!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!