Találatok a következő kifejezésre: Milyen rövidebb vannak Mikor, mit kell (2 db)

Nekem pont olyan volt, mint a képen, csak kicsiben. Hetente öntöztem, és fényes helyen tartottam, de meghalt:DDDDD
A kérdező hozzászólása: mit jelent az, h "majdnem szárazon"?
Ami a képen van valószínûleg Ferocactus histrix. Ha csak "hasonló" a növényed, akkor lehet persze, hogy valami totál más. Télen csax 15 fok, öntözni nem kell, csak akkor, ha látszik rajta, hogy kezd kiszáradni (ráncosodik), és akkor is csak kicsit. Nyáron sok fény és meleg, heti egyszeri (nem túl bõséges) öntözés elegendõ.
Szivesen és sok sikert
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a segítséget !
A majdnem szárazon kb havonta egyszer kevés vizet jelent, de csak akkor, ha hüvösen tudod teleltetni, ha szobában van, akkor azért két hetente kell egy kis viz.
A kérdező hozzászólása: mmm, a fényképezõm elromlott, bocsi :/ de valszeg pont ugyan ilyen a kaktuszom ^^
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigi válaszokat, kb 10 perc múlva felrakok egy képet az én kaktuszomról :) tényleg hálásan köszönöm!
Minden kaktusz nagyon sok (nap) fényt, nyáron meleget, télen faygmentes hömérsékletet igényel, télen najdnem szárazon kell tartani, nyáron hetente egyszer igen sok vizzel öntözni. Célszerü vagy kaktuszföldbe ültetni, vagy virágföldet 1:2 arányban folyami homokkal keverni (1 föld 2 homok)
Nem tudsz feltenni egy képet róla? Ez alapján elég nehéz megmondani.

Milyen rövidebb méregtelenítők vannak? Mikor, mit kell enni/inni?

Legjobb válasz: hát pontosan nem tudom h te mire gondolsz,de a tej kitûnõ méregtelenítõ.és ha beírod keresõbe h 'egészséges táplálkozás' akkor kihozza sztem ami neked kell...

hát pontosan nem tudom h te mire gondolsz, de a tej kitûnõ méregtelenítõ.és ha beírod keresõbe h 'egészséges táplálkozás' akkor kihozza sztem ami neked kell...
Mondjuk méregtelenítésre jó segítség a csalán tea.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!