Találatok a következő kifejezésre: Milyen rövidebb vannak Mikor, mit (4 db)

Nekem pont olyan volt, mint a képen, csak kicsiben. Hetente öntöztem, és fényes helyen tartottam, de meghalt:DDDDD
A kérdező hozzászólása: mit jelent az, h "majdnem szárazon"?
Ami a képen van valószínûleg Ferocactus histrix. Ha csak "hasonló" a növényed, akkor lehet persze, hogy valami totál más. Télen csax 15 fok, öntözni nem kell, csak akkor, ha látszik rajta, hogy kezd kiszáradni (ráncosodik), és akkor is csak kicsit. Nyáron sok fény és meleg, heti egyszeri (nem túl bõséges) öntözés elegendõ.
Szivesen és sok sikert
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a segítséget !
A majdnem szárazon kb havonta egyszer kevés vizet jelent, de csak akkor, ha hüvösen tudod teleltetni, ha szobában van, akkor azért két hetente kell egy kis viz.
A kérdező hozzászólása: mmm, a fényképezõm elromlott, bocsi :/ de valszeg pont ugyan ilyen a kaktuszom ^^
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigi válaszokat, kb 10 perc múlva felrakok egy képet az én kaktuszomról :) tényleg hálásan köszönöm!
Minden kaktusz nagyon sok (nap) fényt, nyáron meleget, télen faygmentes hömérsékletet igényel, télen najdnem szárazon kell tartani, nyáron hetente egyszer igen sok vizzel öntözni. Célszerü vagy kaktuszföldbe ültetni, vagy virágföldet 1:2 arányban folyami homokkal keverni (1 föld 2 homok)
Nem tudsz feltenni egy képet róla? Ez alapján elég nehéz megmondani.

Milyen rövidebb méregtelenítők vannak? Mikor, mit kell enni/inni?

Legjobb válasz: hát pontosan nem tudom h te mire gondolsz,de a tej kitûnõ méregtelenítõ.és ha beírod keresõbe h 'egészséges táplálkozás' akkor kihozza sztem ami neked kell...

hát pontosan nem tudom h te mire gondolsz, de a tej kitûnõ méregtelenítõ.és ha beírod keresõbe h 'egészséges táplálkozás' akkor kihozza sztem ami neked kell...
Mondjuk méregtelenítésre jó segítség a csalán tea.

Egy cicát szeretnék de anyáék nem szeretnék mert azt mondják az kínzás lenne neki. Szerintetek mivel tudnám meggyőzni őket? Milyen szobacica fajták vannak ami nem olyan nagy és rövidebb a szőre? De azért nem olyan pörgős hanem nyugodt.

Legjobb válasz: Szabolcs megyei vagy? Mert írta valaki, hogy talált egy kiscicát akinek el van törve a lába, de nem tudja állatorvoshoz vinni. :( És találni akar neki egy gazdit aki bent fogja tartani és viszi állatorvoshoz. Nem érdekel az a cica?

Szabolcs megyei vagy? Mert írta valaki, hogy talált egy kiscicát akinek el van törve a lába, de nem tudja állatorvoshoz vinni. :( És találni akar neki egy gazdit aki bent fogja tartani és viszi állatorvoshoz. Nem érdekel az a cica?
Ígérd meg nekik (és persze tartsd is be!) hogy gondoskodni fogsz róla.Egy cica olyan mint egy gyerek! Nem lehet elhanyagolni! Sziámi.Az nem hosszú szõrû, de okos fajta... :)
Ha ivartalanítatjátok és rendszeresen játszatok vele akkor nem lesz kizás.Olvassatok utána neten.
A kérdező hozzászólása: Budapesti vagyok de azért köszi :)


Azt olvastam hogy a lany ekszertekiknek rovidebb a farkuk. Nekem van ket ekszertekim es megszeretnem tudni hogy milyen nemuek de az egyik kisebb mint a masik . Mit tegyek?

Legjobb válasz: Fiatal, néhány cm-es állatoknál az ivar meghatározása még gyakorlatilag lehetetlen. 8-10 cm-es kortól a hím ékszerteknõst elsõsorban a mellsõ végtagok hosszú karmairól és vaskos farokrépájukról lehet felismerni. Figyelmes szemlélõ ezenkívül még észreveszi, hogy a fej kicsit hosszúkásabb, kevésbé pisze, mint nõstényeknél, a hasi páncél egy kicsit homorú és a kloákanyílás a páncél végzõdése mögött van.

Fiatal, néhány cm-es állatoknál az ivar meghatározása még gyakorlatilag lehetetlen. 8-10 cm-es kortól a hím ékszerteknõst elsõsorban a mellsõ végtagok hosszú karmairól és vaskos farokrépájukról lehet felismerni. Figyelmes szemlélõ ezenkívül még észreveszi, hogy a fej kicsit hosszúkásabb, kevésbé pisze, mint nõstényeknél, a hasi páncél egy kicsit homorú és a kloákanyílás a páncél végzõdése mögött van.
A kérdező hozzászólása: A nagyobbik rekszertekim 5cm hosszu es a kisebb pedig 4cm amugy kossz!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!