Találatok a következő kifejezésre: Milyen rövidebb vannak (16 db)

Milyen rövidebb Lackfi János versek vannak?

Legjobb válasz: Szerintem lapozz bele a köteteibe.

Szerintem lapozz bele a köteteibe.

Milyen rövidebb pedagógiai jellegű művek vannak?

Alkalmassági vizsgámra kell, eredetileg Rousseau-tól az Emilt akartam, de sehol nincs meg.

A Kinizsi 100-as előtt milyen rövidebb gyalogtúrák vannak?

az is érdekelne ami utána van. és lehetőleg budapesti indulás/érkezéssel.

Legjobb válasz: Válogass a túranaptárból. http://www.teljesitmenyturazoktarsasaga.hu/naptar

A kérdező hozzászólása: köszi


Milyen rövidebb méregtelenítők vannak? Mikor, mit kell enni/inni?

Legjobb válasz: hát pontosan nem tudom h te mire gondolsz,de a tej kitûnõ méregtelenítõ.és ha beírod keresõbe h 'egészséges táplálkozás' akkor kihozza sztem ami neked kell...

hát pontosan nem tudom h te mire gondolsz, de a tej kitûnõ méregtelenítõ.és ha beírod keresõbe h 'egészséges táplálkozás' akkor kihozza sztem ami neked kell...
Mondjuk méregtelenítésre jó segítség a csalán tea.

Milyen túrautakat tudtok ajánlani a Mátrában illetve a Bükkben? Rövidebb túrára gondoltam és ahol vannak régi várromok!

Legjobb válasz: Szia! Van turistatérképed (az a nagy zöld, amin az erdei turistautak jelzései vannak bejelölve)? A Bükkben én a Vöröskõ-forrást, Imó-forrást ajánlom (ezek a Felsõtárkányi Erdei Vasút közelében vannak, nem tudom, most jár-e a vonat), vagy a Szalajka-völgyet: ott van a Fátyolvízesés és az õsember-barlang és kisvonat ott is van. Várromokat sajnos nem ismerek ott :(

Szia! Van turistatérképed (az a nagy zöld, amin az erdei turistautak jelzései vannak bejelölve)? A Bükkben én a Vöröskõ-forrást, Imó-forrást ajánlom (ezek a Felsõtárkányi Erdei Vasút közelében vannak, nem tudom, most jár-e a vonat), vagy a Szalajka-völgyet: ott van a Fátyolvízesés és az õsember-barlang és kisvonat ott is van. Várromokat sajnos nem ismerek ott :(
A Mátrában meg ott van az Ágasvár, ott van turistaház, de hogy a várból mennyi maradt, azt nem tudom.
A kérdező hozzászólása: Még kezdõ túrázó vagyok!Nincs turista térképem sem!Olyan 8-10 km-es gyalogos túrára gondoltunk!Köszi a válaszokat!Ha esetleg tudsz még ajánlani szívesen meghallgatom!
Ez azért problémás kérdés, mert a várak gyakran olyan helyeken alakultak ki, ahol volt település. Magyarán ott áll most is a falu határában vagy közepén a vár, s nem kell hozzá külön túrázni (Kisnána, Sirok, Somoskõ). Ami meg megmaradt és van értelme hozzá túrázni, az zömében tényleg csak rom vagy mûemlék-jelleg miatt helyreállított kõhalmaz. Ezek meg általában olyan távol helyezkednek egymástól, hogy egy 15-20 kilométeres túrába aligha lehet 1-nél több várt megejteni (max. 2-t).
Nekem pont olyan volt, mint a képen, csak kicsiben. Hetente öntöztem, és fényes helyen tartottam, de meghalt:DDDDD
A kérdező hozzászólása: mit jelent az, h "majdnem szárazon"?
Ami a képen van valószínûleg Ferocactus histrix. Ha csak "hasonló" a növényed, akkor lehet persze, hogy valami totál más. Télen csax 15 fok, öntözni nem kell, csak akkor, ha látszik rajta, hogy kezd kiszáradni (ráncosodik), és akkor is csak kicsit. Nyáron sok fény és meleg, heti egyszeri (nem túl bõséges) öntözés elegendõ.
Szivesen és sok sikert
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a segítséget !
A majdnem szárazon kb havonta egyszer kevés vizet jelent, de csak akkor, ha hüvösen tudod teleltetni, ha szobában van, akkor azért két hetente kell egy kis viz.
A kérdező hozzászólása: mmm, a fényképezõm elromlott, bocsi :/ de valszeg pont ugyan ilyen a kaktuszom ^^
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigi válaszokat, kb 10 perc múlva felrakok egy képet az én kaktuszomról :) tényleg hálásan köszönöm!
Minden kaktusz nagyon sok (nap) fényt, nyáron meleget, télen faygmentes hömérsékletet igényel, télen najdnem szárazon kell tartani, nyáron hetente egyszer igen sok vizzel öntözni. Célszerü vagy kaktuszföldbe ültetni, vagy virágföldet 1:2 arányban folyami homokkal keverni (1 föld 2 homok)
Nem tudsz feltenni egy képet róla? Ez alapján elég nehéz megmondani.

Egy cicát szeretnék de anyáék nem szeretnék mert azt mondják az kínzás lenne neki. Szerintetek mivel tudnám meggyőzni őket? Milyen szobacica fajták vannak ami nem olyan nagy és rövidebb a szőre? De azért nem olyan pörgős hanem nyugodt.

Legjobb válasz: Szabolcs megyei vagy? Mert írta valaki, hogy talált egy kiscicát akinek el van törve a lába, de nem tudja állatorvoshoz vinni. :( És találni akar neki egy gazdit aki bent fogja tartani és viszi állatorvoshoz. Nem érdekel az a cica?

Szabolcs megyei vagy? Mert írta valaki, hogy talált egy kiscicát akinek el van törve a lába, de nem tudja állatorvoshoz vinni. :( És találni akar neki egy gazdit aki bent fogja tartani és viszi állatorvoshoz. Nem érdekel az a cica?
Ígérd meg nekik (és persze tartsd is be!) hogy gondoskodni fogsz róla.Egy cica olyan mint egy gyerek! Nem lehet elhanyagolni! Sziámi.Az nem hosszú szõrû, de okos fajta... :)
Ha ivartalanítatjátok és rendszeresen játszatok vele akkor nem lesz kizás.Olvassatok utána neten.
A kérdező hozzászólása: Budapesti vagyok de azért köszi :)

Le lehet vágni a kutya körmét? Ha igen milyen rövidre, mert a nyusziknál van 1 pont amitől nem szabad rövidebbre. Itt is van határ?

Legjobb válasz: http://www.kutyafrufrukozmetika.hu/koromvagas.jpeg itt jól látható.. amúgy meg tényleg nem minden kutyának kopik a körme,mi napi 3x visszük le õket sétálni, a hátsók kopnak vmennyire,de az elsõk nem annyira..

http://www.kutyafrufrukozmetika.hu/koromvagas.jpeg itt jól látható.. amúgy meg tényleg nem minden kutyának kopik a körme, mi napi 3x visszük le õket sétálni, a hátsók kopnak vmennyire, de az elsõk nem annyira..
Az én kutyám sportol is sokat, mégis kell körmöt vágni neki, mert kicsit csámpás és kívül kevésbé kopik, mint belül. Egy kutyakozmetikus pár fillérért levágja a kutyád körmét 2 perc alatt.
Bizony h van. Mint kb a nyuszinál is egy táv után élõ rész is van, az kegyetlen fáj ha belenyesel. Csak a végét szabad, de ha viszed sétálni, pl betonon is, meg szaladgál az udvaron a kutya annyira lekopik hogy nem is érdemes vágni!
Amelyik kutyával rendesen van foglalkozva nem kell vágni a körmét. Rengeteg kutyást ismerek és senki nem vágatja a körmét.
Én úgy tudom, hogy olyan 1-2 mm-t lehet csak vágni belõlük.
2es vagyok. 1essel annyiban nem értek egyet, hogy nem kopik le a betonon jól. Tapasztalatból mondom. Napi két séta van, fõleg betonon és mégsem kopik.
Az enyém 4 éves, sosem vágtuk a körmét, nem volt rá szükség, sokat mozog kertben és kint.
Nekünk csak a farkaskarmot kell vágnunk (nehogy teljesen benõjön), de annak is csak a végébõl szabad, és kicsit.
A kérdező hozzászólása: ok, köszi

Azt olvastam hogy a lany ekszertekiknek rovidebb a farkuk. Nekem van ket ekszertekim es megszeretnem tudni hogy milyen nemuek de az egyik kisebb mint a masik . Mit tegyek?

Legjobb válasz: Fiatal, néhány cm-es állatoknál az ivar meghatározása még gyakorlatilag lehetetlen. 8-10 cm-es kortól a hím ékszerteknõst elsõsorban a mellsõ végtagok hosszú karmairól és vaskos farokrépájukról lehet felismerni. Figyelmes szemlélõ ezenkívül még észreveszi, hogy a fej kicsit hosszúkásabb, kevésbé pisze, mint nõstényeknél, a hasi páncél egy kicsit homorú és a kloákanyílás a páncél végzõdése mögött van.

Fiatal, néhány cm-es állatoknál az ivar meghatározása még gyakorlatilag lehetetlen. 8-10 cm-es kortól a hím ékszerteknõst elsõsorban a mellsõ végtagok hosszú karmairól és vaskos farokrépájukról lehet felismerni. Figyelmes szemlélõ ezenkívül még észreveszi, hogy a fej kicsit hosszúkásabb, kevésbé pisze, mint nõstényeknél, a hasi páncél egy kicsit homorú és a kloákanyílás a páncél végzõdése mögött van.
A kérdező hozzászólása: A nagyobbik rekszertekim 5cm hosszu es a kisebb pedig 4cm amugy kossz!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!