Találatok a következő kifejezésre: Milyen programra szükség a (6 db)

Gimp (ingyenes), Photoshop, de ezt a photoscape (ingyenes) is meg tudja csinálni szerintem.
a photofiltre is tudja ezt, mutatom hogyan : http://youtu.be/iwUA0g1mHjY
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Nagy segítséget jelent számomra :)

Ha a böngészőm (Mozilla) előzményéből kitöröltem valamit, amire szükségem volna, nem tudom visszahozni valahogyan? Ha mégis, milyen programmal?

Legjobb válasz: Nagy valószínûséggel nem lehet visszahozni. (Vagy igen nyakatekerten, aminél az is egyszerûbb, ha újra megkeresed az oldalakat.)

Nagy valószínûséggel nem lehet visszahozni. (Vagy igen nyakatekerten, aminél az is egyszerûbb, ha újra megkeresed az oldalakat.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat! Próbálom megkeresni azt az egy oldalt, de sajnos sehogy sem sikerül megtalálnom. Ezért gondoltam hátha van erre is ilyen módszer. :( De ezek szerint folytathatom a keresgélést tovább.
A kérdező hozzászólása: Rendszer visszaállítással vissza lehetne hozni? Tegnapi elõzményrõl van szó.

Milyen programra van szükség a Bluebox technikához?

Legjobb válasz: Úgy tudom, (szinte biztos) hogy a Premiernek is van ilyen funkciója, bár én még nem csináltam vele ilyesmit....

Úgy tudom, (szinte biztos) hogy a Premiernek is van ilyen funkciója, bár én még nem csináltam vele ilyesmit....
Ulead Media Studio, vagy Pinnacle Studio. Ha kezdõ vagy akkor a Pinnacle-t ajánlom!
Tulajdonképpen a szoftveres megoldás, nagyon gagyi a Blue Box technikához. Adobe Premiere-vel lehetséges, de azt nagyon nehéz kezelni. Ha igazából komolyan gondolod ezt akkor vegyél egy olyan készüléket, amibe az egyik végébe a kamerát, a másikba a virtuális teret akarod betenni. http://www.studiotech.hu/datavideo_ckl-200_blue_box_szett_le..


Milyen programra van szükségem ahhoz, hogy egy képnek amin egy alakzat van a hátterét áttetszõre cseréljem?

Legjobb válasz: Az ingyenes Gimp-et szerzed meg a leggyorsabban. Kijelölöd a hátteret, törlöd, majd .png vagy .gif formátumba mented (ezek tartják meg az átlátszóságot). Ha az áttetszõségre gondolsz, az opacitás-csúszkával lehet azt módosítani.

Az ingyenes Gimp-et szerzed meg a leggyorsabban. Kijelölöd a hátteret, törlöd, majd .png vagy .gif formátumba mented (ezek tartják meg az átlátszóságot). Ha az áttetszõségre gondolsz, az opacitás-csúszkával lehet azt módosítani.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen

Telefonálásra szeretném használni az internetet, főleg külföldi hívásokra, szomszédos országokba. Mire van ehhez szükségem? Elég fejhallgató mikrofonnal és valamilyen program (milyen? ), vagy kell más készülék is? Köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: Erre van egy megfelelõ program a Skype Én is szoktam használni teljesen ingyen van,csak azt nem tudom,hogy a külföldi hívások ingyen vannak-e De nézd meg az oldalukon :D http://www.skype.hu/

Erre van egy megfelelõ program a Skype Én is szoktam használni teljesen ingyen van, csak azt nem tudom, hogy a külföldi hívások ingyen vannak-e De nézd meg az oldalukon :D http://www.skype.hu/
Igen a skype tökéletesen megfelelõ program, ha egy másik számítógépet hívsz akkor az teljesen ingyenes, akárhova telefonálsz, ha viszont mobil vagy vezetékes telefont akarsz hívni akkor pénzt kell feltölteni a skype-os számládra és kedvezõ perc díjakkal telefonálhatsz. De ajánlom és is a fent említett linket ott megtalálod a percdíjakat és mindent!
Bocsi de csak angol bilentuzetem van.Tehat "ingyenes" a skype mint ahogy az elozo hozzaszolok irtak egy apro megjegyzessel.Adatforgalmat general mikor hogy mert ez valtozo kb 15-20 kb/sec azaz egy ora durvan 72MB-ot vesz el.Mobil internetel is kitunoen mukodik csak ugye ot van egy korlat mondjuk 5 GB amely 5120 MB na ebbol elfogyaszt 72 MB-ot egy orara.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!