Találatok a következő kifejezésre: Milyen programot zenék (13 db)

Én power point-al csináltam a fiamról, és az édes kisfiamat tettem alá.

Milyen programmal tudok ehhez hasonló effektet csinálni zenék alá a videóba?

a href='https://www.youtube.com/watch?v=7C6oARlZouk' class='kulso_link'>https://www.youtube.com/watch?v=7C6oARlZouk

Ha mondjuk van 1 mappában 1000 zene és a zenék címét szeretném kinyomtatni akkor ezt milyen programmal tudnám a leg könnyebben megoldani?

Legjobb válasz: lista típusú nézetet állítasz be, majd "print screan" billenytû majd paint majd beilleszted majd kivágod ami kell és nyomtatod ez a legegyszerûbb.

lista típusú nézetet állítasz be, majd "print screan" billenytû majd paint majd beilleszted majd kivágod ami kell és nyomtatod ez a legegyszerûbb.
A kérdező hozzászólása: ezt én is ismerem de nem erre gondoltam azt mondták van valami program ami direkt erre való és nem kell saját keûleg képeket csinálni meg beillesztgetni hanem magától megcsinálja
Total Commanderben (vagy Start/kellékek/parancssor) lépj be a listázandó könyvtárba. A parancssorba írd be: dir /b > file.txt A file.txt állományt pedig nagy valószínûséggel minden fajta szövegszerkesztõvel tudod formázni és nyomtatni is.


Milyen programmal lehet zenék végét lehalkítani?

olyasmire gondolok, hogy ne csak úgy szimplán vége legyen egy zenének hanem szépen a végén elhalkuljon

Legjobb válasz: Pl ezzel az ingyenessel: http://audacity.sourceforge.net/

Pl ezzel az ingyenessel: http://audacity.sourceforge.net/
na szegény , mire azzal az idétlen Audával lehalkít egy mp-at, véresre kaparja magát, de, hogy javasoljak is : http://www.kepfeltoltes.hu/130223/N_vtelen_2_www.kepfeltolte..
"idétlen Audával" Effektek - lekeverés. Még ráadásul ugyan úgy is nevezi mint az általad linkelt progi. Tényleg nehéz és az is magyar és az is ingyenes...

Milyen program van képek és zenék felvonultatásához? (bővebben)

Szóval vannak nyári nyaralásról fotóim, meg hozzá (aláfestésnek) szeretnék feltenni egy-két zenét. Vmi egyszerűbb programot tudtok hozzá javasolni? hogy egymás után menjenek automatikusan a képek, alatta meg szóljon a zene?

Legjobb válasz: például diashow készítõ programok https://www.google.hu/#hl=hu&biw=1024&bih=495&sclient=psy-ab.. movie maker is alkalmas rá itt egy videó hogyan http://www.youtube.com/watch?v=IH_b6mU1t-Q

például diashow készítõ programok https://www.google.hu/#hl=hu&biw=1024&bih=495&sclient=psy-ab.. movie maker is alkalmas rá itt egy videó hogyan http://www.youtube.com/watch?v=IH_b6mU1t-Q
Windows PowerPoint tökéletesen alkalmas. Képek hossza idõzíthetõ, köztük lévõ váltásnál animálható, zene beilleszthetõ, automatikus vagy kattintgatós is lehet. Sokat csináltam ilyet. szerintem kevés ennél egyszerûbb, mégis elég tág téren variálható van.

Milyen program kell az msn-hez, hogy a winampos zenék is megjelenjenek a hallgatott zenénél? És hol birom ezt letőlteni?

Legjobb válasz: A winamp beállításaiban (az újakban beépítve) van msn-hez egy kapcsoló, hogy megjelenítse a lejátszott zenét. Utána már csak a messengerben kell pipálni hogy jelenítse meg.

A winamp beállításaiban (az újakban beépítve) van msn-hez egy kapcsoló, hogy megjelenítse a lejátszott zenét. Utána már csak a messengerben kell pipálni hogy jelenítse meg.

Milyen programot ajánlotok rap zenék készítéséhez?

Ableton,Reason stb melyik a legjobb program szerintetek, amit nem is olyan nehéz azért kezelni? Loop alapú szoftver is kellene, amellyel a loopokat tudom szerkeszteni.

Legjobb válasz: "rap" vagy "zene"? A kettõ együtt nem megy.

"rap" vagy "zene"? A kettõ együtt nem megy.
én Virtual Dj-t használok, és Auda cityvel veszem fel
Audacity. Még nem csináltam vele ilyet, de biztos lehet. http://audacity.sourceforge.net Letölthetõ ingyé, leglálisan. Szeretem, jó kis program! Hajrá!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!