Találatok a következő kifejezésre: Milyen programot ki egy (43 db)

Milyen programmal lehet egy MP3-ból hangokat ki vágni?

Pl. gondolok egyet és ki vágom a dobokat,vagy az éneket vagy a gitárt. INGYENESET és VÍRUSMENTESET.

Legjobb válasz: Ezt így nem lehet megcsinálni, mert egyetlen hangsáv van az MP3-ban. Szûrni tudsz bizonyos mintákra, de azzal igen pocsék eredményt fogsz kapni.

Ezt így nem lehet megcsinálni, mert egyetlen hangsáv van az MP3-ban. Szûrni tudsz bizonyos mintákra, de azzal igen pocsék eredményt fogsz kapni.
A kérdező hozzászólása: Nekem meg azt mondta a tanárom hogy neki van egy programja amivel ki tudja vágni a hangokat, de nem ingyenes, és most épp meg találtam az ingyenes demot
NEM LEHET! Akkor a tanárod kamuzott. MP3-ból nem tudsz éneket meg hangokat kivágni, csak abban az esetben ha abban a pillanatban csak az az egy hang szól. Azt meg bármivel ki tudod vágni, mást meg semmivel...
Linkeld be légyszíves, amit találtál. Illetve majd meséld el, hogy mûködött.
A kérdező hozzászólása: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/sound-forge10.html Nem biztos hogy ki próbálom mert regisztrálni is kell vhova
Ez egy általános hangszerkesztõ. Ingyenes alternatívája az Audacity. Tanárbácsitól meg kérdezd meg a program nevét, amit használ.
A kérdező hozzászólása: ez az

Milyen programmal tudok egy videóhoz hozzáadni képet vagy videót? Windows Movie Makerrel próbáltam, de nem tetszik neki a videóm és azt írja ki, hogy érvénytelen, és nem engedi hogy hozzá nyúljak.

Az van, hogy leszedtem a netr?l egy sorozat egyik részét, de angolul és a felirat, amit találtam hozzá nagyjából 13 mpet siet, szal arra gondoltam, hogy adok a videóhoz valami üres képet.

Legjobb válasz: Pinnacle Studio SOny vegas pro 10

Pinnacle Studio SOny vegas pro 10
Egyszerûbb lenne SubReSync nevû programmal a feliratot kijavítani.


Ha nem tudok leválasztani egy pendrive-t (XP-n) mert azt írja ki, hogy az eszköz használatban van, akkor ha már szerintem mindent bezártam, hogy tudom ellenőrizni, hogy milyen program használhatja még?

Legjobb válasz: programot passzolom de gyakori, hogy pl. egy médialejátszó programmal nyitsz meg valamit pendriveról és a pogi megjegyzi az elérési útvonalat és ezt írja ki. Lehet ez még mondjuk daemon tools-szal is, pl.

programot passzolom de gyakori, hogy pl. egy médialejátszó programmal nyitsz meg valamit pendriveról és a pogi megjegyzi az elérési útvonalat és ezt írja ki. Lehet ez még mondjuk daemon tools-szal is, pl.
Ne érdekeljen, csak húzd ki. :D Hülye win... XD
Kedves utolsó, ha a pendrive-ra éppen adatot írnak, akkor az a fájl elveszhez, ha kihúzza valaki. Ilyenkor kihúzni a pendrive-ot butaság.
Nyilván, ha másolás közben húzod ki, akkor elvesznek az adatok. De miért tenne ilyet bárki? Has cd írás közben áramtalanítod, akkor is elromlik a cd. :D
*ha
ilyen esetben segíthet ez a segédprogram USB Disk Ejector (telepítés nélkül futtatható!) Honlap: http://quick.mixnmojo.com/usb-disk-ejector leírás: http://hvg.hu/Tudomany/20100127_eltavolitas
Én ha már nem rakok rá semmit, se le, akkor ki húzom. Tapasztalataim alapján egyes vírusirtók akadályozzák meg a leválasztást.
London Eye, mini asztal, forró bor :)
Miért kellene Neked egy olyan nõ, aki épp megcsalni készül a párját? Miért vagy olyan biztos abban, hogy ez a nõszemély melletted kitartó lesz? ...
Sose jó beleugrani egy olyan kapcsolatba, amelybe már csak 3. személy ként férsz be. Ha meg nem hosszútávra gondoltál, akkor keress másikat. A lány barátjával túl sok lenne a macera...
A kérdező hozzászólása: Nem csalná meg a barátját csak mar annyit udvaroltam neki hogy fel keltettem az erdeklodeset es valami nagyon jo program kellene hogy jol erezze magat.
Mert az aztán nagyon helyes, hogy palim van, de elmegyek randizni mással. Jogos -_-
Szerintem vidd ki a sarokra, ha képes veled randizni, úgy, hogy pasija van, akkor ott jól fogja érezni magát ;) Egyébként tényleg nem jó harmadik félnek lenni, a csaj valószínûleg csak játszik veled. Én biztos nem mennék bele ilyenbe, annál több méltóságom van, minthogy harmadik legyek... És te ismered, neked kell tudni. hogy milyen az érdeklõdési köre, mit szeret, ezt mi ennyibõl nem tudjuk kitalálni -.- L
Eddig mik voltak azok a programok, amiket élvezett? Valami kiinduló pontot mondhatnál, mert így elég nehéz ötletet adni. Amúgy én is voltam ilyen helyzetben, mint ez a lány, nem szórakoztam a sráccal, akivel találkoztam néha a kapcsolatom mellett. És amúgy nem is titokban volt, a barátom mindig tudott róla... csak ebbõl is látszik, hogy mennyire nem érdekeltem már, ez se izgatta különösebben, annyira természetesnek vette hogy ott vagyok vele... Én utána össze is jöttem azzal a sráccal, azóta is együtt vagyunk. :) Hasonlóan "csábított" el, sokféle program, gyakran érdeklõdött felõlem ilyesmik. Viszont vigyázz, sok lány csak kihasználja ezt, hogy élvezik hogy valaki megtesz értük bármit, kiélvezik a rajongását, de közben nem akarnak semmit. Szóval azért csak okosan, ne hagyd magad! És titkos viszonyba ne menj bele, ha sokáig nem lép ki a kapcsolatából érted, akkor hagyd a fenébe. :) 21L
Az ilyen nõ kihasznál téged meg elcsábít.. az ilyenek boszorkányok.. legyél már eszednél :)

Egy csomó játék 3D-s hibát ír ki milyen programot kéne letöltenem Xp-re?

Legjobb válasz: Konkrétabban:) ? _ Milyen a VGA? Van-e megfelelõ driver? Milyen játékok írják ki ezt?

Konkrétabban:) ? _ Milyen a VGA? Van-e megfelelõ driver? Milyen játékok írják ki ezt?
Trágár szavak vannak a hibaüzenetben, vagy csak azért titkolod, hogy nehezebb legyen kitalálni? Legközelebb használd a 'valami hiba' kifejezést, az a kedvencem.
A kérdező hozzászólása: Ha megmondanátok hol lehet megnézni a VGA-t és a Drivert azt megköszönném és minden játék írja.
Ha a géppel együtt nem kaptál ilyen jellegü dokumentációt, futtass valami rendszerdiagnosztikai programot, az meg tudja állapítani a videókártyád típusát. A gyártójának a honlapján remélhetõleg megtalálod az adott modell kezelõprogramját, vagyi a drivert. Ezt mindenesetre telepítsd. Mivel továbbra is titkolózol, tippelni sem lehet, hogy ez használ-e. Lehet, hogy az összes játékod igényelné a hardveres 3D-kezelést, és a gépedben nincs is ilyen kártya, akkor töltögethetsz le akármit. Mindegy, én tovább nem faggatlak, hátha van, aki megálmodja, mi a baj.
A kérdező hozzászólása: Nem titkolózok csak béna vagyok az ilyen dolgokhoz.
Mondjuk Gimppel! Miért kéne hozzá másik program! A privát minek?
Videoszerkesztõ programmal.
....amibõl sok van. Kiválasztása általában függ az op. rendszertõl, ingyenességtõl, a minõségi igénytõl. Bõvebb infó hiány nélkül talán innen induljál ki: http://www.google.hu/search?aq=f&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=..
Ha csak szimplán ki akarsz vágni egy részt akkor bõven elég arra egy VirtualDub. Kis méretû, portable, ingyenes...

Ha ki akarom kockázni a képem egy részét, mit tudok csinálni? Vagyis milyen program kell hozzá?

Legjobb válasz: Csak egy kocka osztkész? XP: Start menü; Minden program; Kellékek; Paint W7: Start menü; lentre írd be: Paint, majd Enter. Butított képszerkesztõ, de arra jó.

Csak egy kocka osztkész? XP: Start menü; Minden program; Kellékek; Paint W7: Start menü; lentre írd be: Paint, majd Enter. Butított képszerkesztõ, de arra jó.
Ha szebbet akarsz (nem egy nagy, ronda fekete kockát, hanem elmaszatolni pl.) akkor a Gimp nevû programot ajánlom. Ingyenes, és sokkal többet tud, mint a Paint.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, egyébként ha úgy írtam volna, hogy pixelesítés, lehet jobb lett volna, de nem jutott eszembe, de végülis mindegy, letöltöttem a programot és jó. :)
Szia! Az alábbi progival szinte mindent lehet a géppel. Ingyenes. http://letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.php?a=..
picnik.com


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!