Találatok a következő kifejezésre: Milyen programot ki a (104 db)

Milyen programmal tudok a videó kameráról vissza hozni ki tőrőlt videókat?

sony videó kamerám van és egyáltalán kell-e eh?z program?segitsetek!

Legjobb válasz: Innen töltsd le: http://www.snapfiles.com/downloads/restoration/dlrestoration.. Telepítés, aztán katt a programra, majd jobb oldalon válaszd ki a videokamerát,majd katt a Search deleted files gombra. Akkor elkezd keresni, ha végzett válaszd ki, amit vissza akarsz állítani. Aztán alul a Restore by Copying-gombra kattintva visszaállíthatod, de más meghajtóra célszerû menteni.

Innen töltsd le: http://www.snapfiles.com/downloads/restoration/dlrestoration.. Telepítés, aztán katt a programra, majd jobb oldalon válaszd ki a videokamerát, majd katt a Search deleted files gombra. Akkor elkezd keresni, ha végzett válaszd ki, amit vissza akarsz állítani. Aztán alul a Restore by Copying-gombra kattintva visszaállíthatod, de más meghajtóra célszerû menteni.
A kérdező hozzászólása: Senki nem ismeri ezt a programot? :(

A TV-men van usb bemenet érzékeli a pendriv. T de azt irja ki hogy nincs rajta semmi. Milyen programmal tudnám a TV. -n lejátszani?

Legjobb válasz: Nézd meg a tv-d könyvében,milyen formátumokat kezel és milyen fájlrendszert.Valószínüleg ez a probléma.

Nézd meg a tv-d könyvében, milyen formátumokat kezel és milyen fájlrendszert.Valószínüleg ez a probléma.


Milyen programmal lehetne a gépemen videót nézni? A komplayer-el próbáltam de egy ilyen hibát ír ki : A szűrőkombináció az adatfolyam leképezéshez a nem található. Error Num:80040218

Ez micsoda? És mivel lehetne még videót nézni?

Legjobb válasz: Attól függ milyen videót szeretnél nézni, ha .avi-t akkor ajánlom a k-lite codec pack-ot.

Attól függ milyen videót szeretnél nézni, ha .avi-t akkor ajánlom a k-lite codec pack-ot.
VLC! Tud magyarul. Puritán, de annál nagyobb tudású. Ezen felül 3GP-t (!) is játszik, hanggal együtt. Avi, MKV, MP4 neki nem jelent semmi nehézséget! Ja, és nem csak vidikhez jó, MP3 zenékhez, stb. Nálam tökéletes, x64 W7 HP-n. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Milyen program kell a mobiltelefonomra, ha azt szeretném, hogy egy hang bemondja, hogy ki hív?

Honnan töltsem ezt le?

Legjobb válasz: https://play.google.com/store/apps/details?id=ekawas.blogspo..

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.
A kérdező hozzászólása: nem okos telefonról van szó anyukámnak kéne sharp telefonja van
Akkor egy okostelefon is kelleni fog.
A kérdező hozzászólása: szomszédomnak is van rajta ilyen app és nem okos telefon kérdeztem tõle és nincs usb-m amivel letöltsem

Projektorral akarok vetíteni! Hogy lehet azt megcsinálni, / milyen programmal. Hogy a képernyő bal oldalán mondjuk dolgozok és a jobb oldalira teszem amit ki akarok vetíteni? Remélem érthető voltam = )

Legjobb válasz: videokártya drivere elég. abban már ezt be lehet állítani. (win7-en win + P gombkombinációval is tudsz ezután már váltani.)

videokártya drivere elég. abban már ezt be lehet állítani. (win7-en win + P gombkombinációval is tudsz ezután már váltani.)
.net framework hiba -telepítsd õket
A kérdező hozzászólása: Kösz szépen válaszoló ez bevált.1000 hálám
Ezt kell tenni: Jobb katt, törlés, lomtár ürítés.

Milyen mosószert, (esetleg öblítőt) használtok a babaruhák, pelenkák, ágynemű kimosásához? Hány fokon és milyen programon mossátok ki őket?

Mostkaptam egy adag babaruhát és nem tudom milyen mosószert, öblít?t, hány fokot használjak. Külön a fehéreket és a színeseket vagy mehet együtt? Vasalás mennyire fontos?

Legjobb válasz: külön-külön színeket válogatom.van baba mososzer öblitö én + még ölitö programon öblitem ki tiszta vízzel a mosás program után.

Sziasztok! Én a kislányom ruháit az arbre vert babamosószerrel mosom. Hipoallergén, növényi összetétel, és 1, 5 liter 40 mosásra elég.. nagyon kevés kell belõle. Én kézzel is mosok vele, és nagyon-nagyon jó!
A mi mosóporunkat használom és Lenor öblítõt, mert az nem allergizál, babák számára is van fejlesztve, így nyugodtan használhatom!Annyi, h a nõvérem is ecetet használt öblítéshez és a lánya allergiás lett rá!plusz a ruháknak sem volt jó illata!!!
Én tesco-s sensetiv folyékony mosószert használok, olcsó és jó az illata. Öblítõt a brendonban szoktam venni, Frottee a neve és 540 ft azt hiszem. Eleinte minden alkalommal 60 fokon mostam, és mindet kivasaltam, kb 3-4 hónapos koráig. Aztán már csak a bodykat vasaltam, félév után azt sem. Természetesen a gyûrõdõs anyagokat most is vasalom, de az itthonit nem. De szerintem így is túl steril voltam eleinte a vasalást túlzásba vittem. 8 hós anyuka.
A fenti (elsõ) módszer tökéletes, még annyit tennék hozzá, hogy NE használj semilyen öblítõt, mert jobban allergizálja a babákat, mint a mosószer. Szóval inkább a mosószer maradjon benne, mint bármilyen öblítõ. A dokinéni tanácsára én ecetet használok öblítéshez és tényleg jó (legnagyobb meglepetésemre...), nincs ecetszaga, semilyen szaga sincs és mégis kiöblítõdik a mosószer. Szóval tök jó, olcsó módszer, érdemes.
Én teljesen úgy mosom õket, mint a mi ruháinkat, persze külön a miénktõl. Annyi, hogy általában 30 fokon szoktam kímélõ programon mosni õket. Na persze a textil pelenkákkal más a helyzet, azoknak megy a Clorox meg a 90 fok.
külön-külön színeket válogatom.van baba mososzer öblitö én + még ölitö programon öblitem ki tiszta vízzel a mosás program után.
én a mi mosóporunkkal mosok, öblítõt nem használok. 40 fokon mosom a bana ruháit, egybe mindet. és persze vasalok.
én még soha nem vasaltam csak ha gyürött v. ha használt ruhát kapnék.
Én Dreft bébyt használok és fehér coccolinót.. mindent vasalok, és fogok is:)
Én Persil-t és Tesco Sensitiv-et használok. 40-90 fokon szoktam kimosni a ruhákat, attól függ, hogy milyen anyagú és milyen piszkos.
A kérdező hozzászólása: Jaj, köszönöm a sok választ. Nagyon sokfélét írtatok, de rájöttem nem kell annyira félni, hogy elrontok valamit. Kipróbáltatok ti is sokmindent, nincs 'szentírás' és 'helyre'lehet hozni ha valami elsõre nem sikerül.Köszönöm nektek mégegyszer a válaszokat. Sziasztok
8:34-es vagyok: A vasalás a csíramentesítés miatt fontos (ha így pontosan fogalmazok), vagyis a forró vasaló kiirtja a megmaradt bacikat és fertõtlenít tudtommal.
Ariel volt eddig, most jön az MPD, plusz Silan öblítõt használok, és extra öblítésre állítom a gépet. Ruhákat a bevarrt címke szerint mosok, pelenkát fõzõmosásban. Vasalni (még) mindent vasalok. Ja, azért a rucikat szétszedem szín szerint...
Szia, én azzal a mosóporral mosom a ruháit...stb, amit a miénkhez használok, szintén öblítõt is.Egyben mosok mindent, színeset, pelenkát, újat.Annyi, hogy ha új sötétebb ruha is kerül bele, teszek hozzá színfogót.És most hogy már eszik mást is, én vanist is teszek hozzá.Így elég a 40fok. igaz az elsõ 2 hónapban külön kézzel mostam, öblítõ nélkül, és sima vízzel öblítettem a gépben
Ja, még valami. Extra öblítésre rakom a gépet, hogy ne menjen annyi öblítõ a babaruhákba és persze gõzölve vasalom. Ezzel megölök minden bacit, ami esetleg túlélte a mosást. :-) Harmadik voltam.
Dm saját márkás babás mosóporát és gabi öblítõt használok (ebbõl kb a negyedét annak, mint ami rá van írva) Az új sötét ruhákat elõször külön mosom. 40 fok és 40 perces program, ez a legrövidebb. A vasalás nagyon fontos, ezzel fertõtlenítesz!

Audi CD szeretnék írna a kocsimba, ami csak wav-ot tud lejátszani nekem mp3 filem van milyen programmal konvertáljam át (linket ha kérhetem) a másik hogy milyen CD író programmal írja ki hogy ne ugorjon a CD és jó legyen. Linket kérnék szépen?

Legjobb válasz: Ahogy az elsõ írta: "Bármelyik CD-író program képes rá." Linkek: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/burnaware_free_edition_.. http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/cdburnerxp.html http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/imgburn_2.5.7.html De,ha szeretnéd külön programmal konvertálni,akkor: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/formatfactory.html

Bármelyik CD-író program képes rá. Válaszd az Audio-CD készítést, húzd bele az mp3 fájlokat, és felírja szabvány zenei CD-ként. Alacsony sebeséggel írd, akkor nem fog ugrani.
A kérdező hozzászólása: de milyen programmal linket pls
A kérdező hozzászólása: mert én már be égtem egy párral


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!