Találatok a következő kifejezésre: Milyen programot ki, hogy újra (3 db)

Milyen programot találjak ki, hogy újra egymásra találjunk a párommal?

2 éve vagyunk együtt,szeretjük egymást,de mostanában nem foglalkozunk annyit egymással.Mondhatni szinte élünk egymás mellett,váltunk pár szót,pár puszit,stb... Szexuális életünk változatos,ezen a téren minden rendben.Sajnos fürd?be nem tudunk elmenni mostanában,pedig ott egymásra figyelnénk csak.Kiránduláson kívül van valami ötletetek????

Legjobb válasz: Korcsolya, színház,hétvégi pihi,masszázzsal, szaunával stb egybekötve.Egy-egy vacsora,zenés helyen ahol tudtok táncolni.De lehet bármilyen program ami mindkettõtöket érdekel,akár egy focimeccs, vagy bármi ,az a lényeg hogy mindkettõtöket érdekeljen.Otthon egy gyertyafényes vacsora csodákra képes!Ha szereti a romantikát.

Korcsolya, színház, hétvégi pihi, masszázzsal, szaunával stb egybekötve.Egy-egy vacsora, zenés helyen ahol tudtok táncolni.De lehet bármilyen program ami mindkettõtöket érdekel, akár egy focimeccs, vagy bármi , az a lényeg hogy mindkettõtöket érdekeljen.Otthon egy gyertyafényes vacsora csodákra képes!Ha szereti a romantikát.
Az Everest nevû programmal.
A laptopok esetében különösen javasolt a gyártó honlapjáról leszedned a driver csomagot, ha nincs meg , vagy nem kaptál a géppel.Sok kínlódástó kímélheted meg magad.
A kérdező hozzászólása: és honnan tudom meg a gyártó honlapját?
A kérdező hozzászólása: a vezérlõpultnál olyant találtam hogy videovezérlõ(VGA-kompatibilis és elé van rakval egy kérdõjel ezt honnan tudnám letölteni?
Csintam 1 képet! http://kepfeltoltes.hu/100512/asd2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg elvileg igy megtudod nézni! ha nem akk bocs. nekem kiirja.:D
Ha a videovezérlõ nincs felismerve, nem fogja kiírni a nevét sem. A képen amin illusztrálták az eszözkezelõ elérését , azért írja ki a tipust , mert már ismert a vga vezérlõ fajtája. De az Everest tényleg megmondja azt is amit az eszközkezelõ ismeretlennek talál, tehát rakd fel az Everestet! Itt egy link , ha nem tudnád honnan lehuzni: "***** sok sikert...* Automatikusan eltávolított tartalom.

Milyen programmal, és/vagy böngésző kiegészítővel tudok egy weboldalra automatikusan be-ki-be jelentkezni beállított időnként? Automatikusan, hogy ne kelljen újra beírni a jelszót, stb. , és ne kelljen leOKézni se.

Legjobb válasz: Az Explorerben is, és a Firefoxban is van ilyen lehetõség, hogy amikor valahol beírod a felhasználónevet+jelszót, akkor rákérdez a böngészõ, hogy megjegyezze a bejelentkezési adatokat???... Ha leokézod, akkor megjegyzi, legközelebb automatikusan beírja helyetted ezen a weboldalon. Ebben a két böngészõben ez alapból benne van, nem kell hozzá semmiféle kiegészítõ. VIGYÁZZ!!! Ha a számítógépet többen is használjátok, akkor ez az eltárolt adat másnál is mûködik, tehát mások is be tudnak majd lépni az adataiddal!!! (Ebben az esetben készíts a gépen külön felhasználói fiókot magadnak, ahova a saját jelszavaddal csak te tudsz belépni. Így a mentett jelszavaid viszonylag biztonságban vannak.)

Az Explorerben is, és a Firefoxban is van ilyen lehetõség, hogy amikor valahol beírod a felhasználónevet+jelszót, akkor rákérdez a böngészõ, hogy megjegyezze a bejelentkezési adatokat???... Ha leokézod, akkor megjegyzi, legközelebb automatikusan beírja helyetted ezen a weboldalon. Ebben a két böngészõben ez alapból benne van, nem kell hozzá semmiféle kiegészítõ. VIGYÁZZ!!! Ha a számítógépet többen is használjátok, akkor ez az eltárolt adat másnál is mûködik, tehát mások is be tudnak majd lépni az adataiddal!!! (Ebben az esetben készíts a gépen külön felhasználói fiókot magadnak, ahova a saját jelszavaddal csak te tudsz belépni. Így a mentett jelszavaid viszonylag biztonságban vannak.)
A kérdező hozzászólása: Kösz szépen, de sajnos nem adtál számomra új infót. Nem az volt a kérdésem, hogy a FF megjegyzi-e a jelszavam. Hanem van 1 oldal, amibe belépek jelszóval, és felhasználónévvel, és azt akarom, hogy bizonyos idõnként magától újra belépjen. Magától=automatikusan. Azért írtam, hogy még csak le se kelljen okézni, mert ha megjegyzi akkor nem kell beírni, csak rányomni a belépésre. De az már nem automatikus.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!