Találatok a következő kifejezésre: Milyen programot ki, hogy (68 db)

Milyen programmal és hogyan tudom azt megoldani, hogy a gépen kiválasztott fotókat 8*5 cm-es képként nyomtassam ki?

A fotóalbumba amibe a képeket tenném 8*5cm-es képeknek van hely.

Legjobb válasz: Nem szükséges hozzá program. Amikor elkezded a nyomtatást, akkor a nyomtatási beállításoknál van lehetõség a kép méretének megadására. vagy a nyomtatóhoz kapott programot elindítod, és abból próbálod megadni a nagyságot.

Nem szükséges hozzá program. Amikor elkezded a nyomtatást, akkor a nyomtatási beállításoknál van lehetõség a kép méretének megadására. vagy a nyomtatóhoz kapott programot elindítod, és abból próbálod megadni a nagyságot.
De ha minden kötél szakad, akkor ajánlom a lenti programot, amellyel a kép élességét, színét, fényerejét is tudod javítani, majd amikor ezt megtetted, akkor akár mm-es pontossággal beállíthatod a nyomtatási méretet. http://szoftverbazis.hu/szoftver/photoscape-free-v3-3--magya..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek, Sikerült is! :)

Hogyan tudok megszerkeszteni egy videót? Milyen programmal? Ugy hogy ki tudjak vágni részleteket, és a minõségén is változtathassak, meg esetleg írás és ilyesmi.

Csak irjatok párat, és ha tudtok valami megbizható oldalt ahonnan ingyen letölthetem, linkelhettek is:DElõre köszi:)

Legjobb válasz: VirtualDub.

VirtualDub.


Hogyan vagy Milyen programmal tudom megnézni azt, hogy kik tiltottak le az MSN-jükről. Nem azt hogy kik töröltek, hanem hogy kik tiltottak le?

Legjobb válasz: MSN-hez nem tom milyen program van, de az aMSN nevü program az megmutatja, ha azt használnád.

MSN-hez nem tom milyen program van, de az aMSN nevü program az megmutatja, ha azt használnád.

Audi CD szeretnék írna a kocsimba, ami csak wav-ot tud lejátszani nekem mp3 filem van milyen programmal konvertáljam át (linket ha kérhetem) a másik hogy milyen CD író programmal írja ki hogy ne ugorjon a CD és jó legyen. Linket kérnék szépen?

Legjobb válasz: Ahogy az elsõ írta: "Bármelyik CD-író program képes rá." Linkek: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/burnaware_free_edition_.. http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/cdburnerxp.html http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/imgburn_2.5.7.html De,ha szeretnéd külön programmal konvertálni,akkor: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/formatfactory.html

Bármelyik CD-író program képes rá. Válaszd az Audio-CD készítést, húzd bele az mp3 fájlokat, és felírja szabvány zenei CD-ként. Alacsony sebeséggel írd, akkor nem fog ugrani.
A kérdező hozzászólása: de milyen programmal linket pls
A kérdező hozzászólása: mert én már be égtem egy párral

Ha nem tudok leválasztani egy pendrive-t (XP-n) mert azt írja ki, hogy az eszköz használatban van, akkor ha már szerintem mindent bezártam, hogy tudom ellenőrizni, hogy milyen program használhatja még?

Legjobb válasz: programot passzolom de gyakori, hogy pl. egy médialejátszó programmal nyitsz meg valamit pendriveról és a pogi megjegyzi az elérési útvonalat és ezt írja ki. Lehet ez még mondjuk daemon tools-szal is, pl.

programot passzolom de gyakori, hogy pl. egy médialejátszó programmal nyitsz meg valamit pendriveról és a pogi megjegyzi az elérési útvonalat és ezt írja ki. Lehet ez még mondjuk daemon tools-szal is, pl.
Ne érdekeljen, csak húzd ki. :D Hülye win... XD
Kedves utolsó, ha a pendrive-ra éppen adatot írnak, akkor az a fájl elveszhez, ha kihúzza valaki. Ilyenkor kihúzni a pendrive-ot butaság.
Nyilván, ha másolás közben húzod ki, akkor elvesznek az adatok. De miért tenne ilyet bárki? Has cd írás közben áramtalanítod, akkor is elromlik a cd. :D
*ha
ilyen esetben segíthet ez a segédprogram USB Disk Ejector (telepítés nélkül futtatható!) Honlap: http://quick.mixnmojo.com/usb-disk-ejector leírás: http://hvg.hu/Tudomany/20100127_eltavolitas
Én ha már nem rakok rá semmit, se le, akkor ki húzom. Tapasztalataim alapján egyes vírusirtók akadályozzák meg a leválasztást.
London Eye, mini asztal, forró bor :)
Miért kellene Neked egy olyan nõ, aki épp megcsalni készül a párját? Miért vagy olyan biztos abban, hogy ez a nõszemély melletted kitartó lesz? ...
Sose jó beleugrani egy olyan kapcsolatba, amelybe már csak 3. személy ként férsz be. Ha meg nem hosszútávra gondoltál, akkor keress másikat. A lány barátjával túl sok lenne a macera...
A kérdező hozzászólása: Nem csalná meg a barátját csak mar annyit udvaroltam neki hogy fel keltettem az erdeklodeset es valami nagyon jo program kellene hogy jol erezze magat.
Mert az aztán nagyon helyes, hogy palim van, de elmegyek randizni mással. Jogos -_-
Szerintem vidd ki a sarokra, ha képes veled randizni, úgy, hogy pasija van, akkor ott jól fogja érezni magát ;) Egyébként tényleg nem jó harmadik félnek lenni, a csaj valószínûleg csak játszik veled. Én biztos nem mennék bele ilyenbe, annál több méltóságom van, minthogy harmadik legyek... És te ismered, neked kell tudni. hogy milyen az érdeklõdési köre, mit szeret, ezt mi ennyibõl nem tudjuk kitalálni -.- L
Eddig mik voltak azok a programok, amiket élvezett? Valami kiinduló pontot mondhatnál, mert így elég nehéz ötletet adni. Amúgy én is voltam ilyen helyzetben, mint ez a lány, nem szórakoztam a sráccal, akivel találkoztam néha a kapcsolatom mellett. És amúgy nem is titokban volt, a barátom mindig tudott róla... csak ebbõl is látszik, hogy mennyire nem érdekeltem már, ez se izgatta különösebben, annyira természetesnek vette hogy ott vagyok vele... Én utána össze is jöttem azzal a sráccal, azóta is együtt vagyunk. :) Hasonlóan "csábított" el, sokféle program, gyakran érdeklõdött felõlem ilyesmik. Viszont vigyázz, sok lány csak kihasználja ezt, hogy élvezik hogy valaki megtesz értük bármit, kiélvezik a rajongását, de közben nem akarnak semmit. Szóval azért csak okosan, ne hagyd magad! És titkos viszonyba ne menj bele, ha sokáig nem lép ki a kapcsolatából érted, akkor hagyd a fenébe. :) 21L
Az ilyen nõ kihasznál téged meg elcsábít.. az ilyenek boszorkányok.. legyél már eszednél :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!