Találatok a következő kifejezésre: Milyen programot ki, (163 db)

Hogyan vagy Milyen programmal tudom megnézni azt, hogy kik tiltottak le az MSN-jükről. Nem azt hogy kik töröltek, hanem hogy kik tiltottak le?

Legjobb válasz: MSN-hez nem tom milyen program van, de az aMSN nevü program az megmutatja, ha azt használnád.

MSN-hez nem tom milyen program van, de az aMSN nevü program az megmutatja, ha azt használnád.

Milyen mosószert, (esetleg öblítőt) használtok a babaruhák, pelenkák, ágynemű kimosásához? Hány fokon és milyen programon mossátok ki őket?

Mostkaptam egy adag babaruhát és nem tudom milyen mosószert, öblít?t, hány fokot használjak. Külön a fehéreket és a színeseket vagy mehet együtt? Vasalás mennyire fontos?

Legjobb válasz: külön-külön színeket válogatom.van baba mososzer öblitö én + még ölitö programon öblitem ki tiszta vízzel a mosás program után.

Sziasztok! Én a kislányom ruháit az arbre vert babamosószerrel mosom. Hipoallergén, növényi összetétel, és 1, 5 liter 40 mosásra elég.. nagyon kevés kell belõle. Én kézzel is mosok vele, és nagyon-nagyon jó!
A mi mosóporunkat használom és Lenor öblítõt, mert az nem allergizál, babák számára is van fejlesztve, így nyugodtan használhatom!Annyi, h a nõvérem is ecetet használt öblítéshez és a lánya allergiás lett rá!plusz a ruháknak sem volt jó illata!!!
Én tesco-s sensetiv folyékony mosószert használok, olcsó és jó az illata. Öblítõt a brendonban szoktam venni, Frottee a neve és 540 ft azt hiszem. Eleinte minden alkalommal 60 fokon mostam, és mindet kivasaltam, kb 3-4 hónapos koráig. Aztán már csak a bodykat vasaltam, félév után azt sem. Természetesen a gyûrõdõs anyagokat most is vasalom, de az itthonit nem. De szerintem így is túl steril voltam eleinte a vasalást túlzásba vittem. 8 hós anyuka.
A fenti (elsõ) módszer tökéletes, még annyit tennék hozzá, hogy NE használj semilyen öblítõt, mert jobban allergizálja a babákat, mint a mosószer. Szóval inkább a mosószer maradjon benne, mint bármilyen öblítõ. A dokinéni tanácsára én ecetet használok öblítéshez és tényleg jó (legnagyobb meglepetésemre...), nincs ecetszaga, semilyen szaga sincs és mégis kiöblítõdik a mosószer. Szóval tök jó, olcsó módszer, érdemes.
Én teljesen úgy mosom õket, mint a mi ruháinkat, persze külön a miénktõl. Annyi, hogy általában 30 fokon szoktam kímélõ programon mosni õket. Na persze a textil pelenkákkal más a helyzet, azoknak megy a Clorox meg a 90 fok.
külön-külön színeket válogatom.van baba mososzer öblitö én + még ölitö programon öblitem ki tiszta vízzel a mosás program után.
én a mi mosóporunkkal mosok, öblítõt nem használok. 40 fokon mosom a bana ruháit, egybe mindet. és persze vasalok.
én még soha nem vasaltam csak ha gyürött v. ha használt ruhát kapnék.
Én Dreft bébyt használok és fehér coccolinót.. mindent vasalok, és fogok is:)
Én Persil-t és Tesco Sensitiv-et használok. 40-90 fokon szoktam kimosni a ruhákat, attól függ, hogy milyen anyagú és milyen piszkos.
A kérdező hozzászólása: Jaj, köszönöm a sok választ. Nagyon sokfélét írtatok, de rájöttem nem kell annyira félni, hogy elrontok valamit. Kipróbáltatok ti is sokmindent, nincs 'szentírás' és 'helyre'lehet hozni ha valami elsõre nem sikerül.Köszönöm nektek mégegyszer a válaszokat. Sziasztok
8:34-es vagyok: A vasalás a csíramentesítés miatt fontos (ha így pontosan fogalmazok), vagyis a forró vasaló kiirtja a megmaradt bacikat és fertõtlenít tudtommal.
Ariel volt eddig, most jön az MPD, plusz Silan öblítõt használok, és extra öblítésre állítom a gépet. Ruhákat a bevarrt címke szerint mosok, pelenkát fõzõmosásban. Vasalni (még) mindent vasalok. Ja, azért a rucikat szétszedem szín szerint...
Szia, én azzal a mosóporral mosom a ruháit...stb, amit a miénkhez használok, szintén öblítõt is.Egyben mosok mindent, színeset, pelenkát, újat.Annyi, hogy ha új sötétebb ruha is kerül bele, teszek hozzá színfogót.És most hogy már eszik mást is, én vanist is teszek hozzá.Így elég a 40fok. igaz az elsõ 2 hónapban külön kézzel mostam, öblítõ nélkül, és sima vízzel öblítettem a gépben
Ja, még valami. Extra öblítésre rakom a gépet, hogy ne menjen annyi öblítõ a babaruhákba és persze gõzölve vasalom. Ezzel megölök minden bacit, ami esetleg túlélte a mosást. :-) Harmadik voltam.
Dm saját márkás babás mosóporát és gabi öblítõt használok (ebbõl kb a negyedét annak, mint ami rá van írva) Az új sötét ruhákat elõször külön mosom. 40 fok és 40 perces program, ez a legrövidebb. A vasalás nagyon fontos, ezzel fertõtlenítesz!

Audi CD szeretnék írna a kocsimba, ami csak wav-ot tud lejátszani nekem mp3 filem van milyen programmal konvertáljam át (linket ha kérhetem) a másik hogy milyen CD író programmal írja ki hogy ne ugorjon a CD és jó legyen. Linket kérnék szépen?

Legjobb válasz: Ahogy az elsõ írta: "Bármelyik CD-író program képes rá." Linkek: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/burnaware_free_edition_.. http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/cdburnerxp.html http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/imgburn_2.5.7.html De,ha szeretnéd külön programmal konvertálni,akkor: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/formatfactory.html

Bármelyik CD-író program képes rá. Válaszd az Audio-CD készítést, húzd bele az mp3 fájlokat, és felírja szabvány zenei CD-ként. Alacsony sebeséggel írd, akkor nem fog ugrani.
A kérdező hozzászólása: de milyen programmal linket pls
A kérdező hozzászólása: mert én már be égtem egy párral


Ha nem tudok leválasztani egy pendrive-t (XP-n) mert azt írja ki, hogy az eszköz használatban van, akkor ha már szerintem mindent bezártam, hogy tudom ellenőrizni, hogy milyen program használhatja még?

Legjobb válasz: programot passzolom de gyakori, hogy pl. egy médialejátszó programmal nyitsz meg valamit pendriveról és a pogi megjegyzi az elérési útvonalat és ezt írja ki. Lehet ez még mondjuk daemon tools-szal is, pl.

programot passzolom de gyakori, hogy pl. egy médialejátszó programmal nyitsz meg valamit pendriveról és a pogi megjegyzi az elérési útvonalat és ezt írja ki. Lehet ez még mondjuk daemon tools-szal is, pl.
Ne érdekeljen, csak húzd ki. :D Hülye win... XD
Kedves utolsó, ha a pendrive-ra éppen adatot írnak, akkor az a fájl elveszhez, ha kihúzza valaki. Ilyenkor kihúzni a pendrive-ot butaság.
Nyilván, ha másolás közben húzod ki, akkor elvesznek az adatok. De miért tenne ilyet bárki? Has cd írás közben áramtalanítod, akkor is elromlik a cd. :D
*ha
ilyen esetben segíthet ez a segédprogram USB Disk Ejector (telepítés nélkül futtatható!) Honlap: http://quick.mixnmojo.com/usb-disk-ejector leírás: http://hvg.hu/Tudomany/20100127_eltavolitas
Én ha már nem rakok rá semmit, se le, akkor ki húzom. Tapasztalataim alapján egyes vírusirtók akadályozzák meg a leválasztást.

Milyen programmal tudok a videó kameráról vissza hozni ki tőrőlt videókat?

sony videó kamerám van és egyáltalán kell-e eh?z program?segitsetek!

Legjobb válasz: Innen töltsd le: http://www.snapfiles.com/downloads/restoration/dlrestoration.. Telepítés, aztán katt a programra, majd jobb oldalon válaszd ki a videokamerát,majd katt a Search deleted files gombra. Akkor elkezd keresni, ha végzett válaszd ki, amit vissza akarsz állítani. Aztán alul a Restore by Copying-gombra kattintva visszaállíthatod, de más meghajtóra célszerû menteni.

Innen töltsd le: http://www.snapfiles.com/downloads/restoration/dlrestoration.. Telepítés, aztán katt a programra, majd jobb oldalon válaszd ki a videokamerát, majd katt a Search deleted files gombra. Akkor elkezd keresni, ha végzett válaszd ki, amit vissza akarsz állítani. Aztán alul a Restore by Copying-gombra kattintva visszaállíthatod, de más meghajtóra célszerû menteni.
London Eye, mini asztal, forró bor :)
Miért kellene Neked egy olyan nõ, aki épp megcsalni készül a párját? Miért vagy olyan biztos abban, hogy ez a nõszemély melletted kitartó lesz? ...
Sose jó beleugrani egy olyan kapcsolatba, amelybe már csak 3. személy ként férsz be. Ha meg nem hosszútávra gondoltál, akkor keress másikat. A lány barátjával túl sok lenne a macera...
A kérdező hozzászólása: Nem csalná meg a barátját csak mar annyit udvaroltam neki hogy fel keltettem az erdeklodeset es valami nagyon jo program kellene hogy jol erezze magat.
Mert az aztán nagyon helyes, hogy palim van, de elmegyek randizni mással. Jogos -_-
Szerintem vidd ki a sarokra, ha képes veled randizni, úgy, hogy pasija van, akkor ott jól fogja érezni magát ;) Egyébként tényleg nem jó harmadik félnek lenni, a csaj valószínûleg csak játszik veled. Én biztos nem mennék bele ilyenbe, annál több méltóságom van, minthogy harmadik legyek... És te ismered, neked kell tudni. hogy milyen az érdeklõdési köre, mit szeret, ezt mi ennyibõl nem tudjuk kitalálni -.- L
Eddig mik voltak azok a programok, amiket élvezett? Valami kiinduló pontot mondhatnál, mert így elég nehéz ötletet adni. Amúgy én is voltam ilyen helyzetben, mint ez a lány, nem szórakoztam a sráccal, akivel találkoztam néha a kapcsolatom mellett. És amúgy nem is titokban volt, a barátom mindig tudott róla... csak ebbõl is látszik, hogy mennyire nem érdekeltem már, ez se izgatta különösebben, annyira természetesnek vette hogy ott vagyok vele... Én utána össze is jöttem azzal a sráccal, azóta is együtt vagyunk. :) Hasonlóan "csábított" el, sokféle program, gyakran érdeklõdött felõlem ilyesmik. Viszont vigyázz, sok lány csak kihasználja ezt, hogy élvezik hogy valaki megtesz értük bármit, kiélvezik a rajongását, de közben nem akarnak semmit. Szóval azért csak okosan, ne hagyd magad! És titkos viszonyba ne menj bele, ha sokáig nem lép ki a kapcsolatából érted, akkor hagyd a fenébe. :) 21L
Az ilyen nõ kihasznál téged meg elcsábít.. az ilyenek boszorkányok.. legyél már eszednél :)

Milyen programmal és hogyan tudom azt megoldani, hogy a gépen kiválasztott fotókat 8*5 cm-es képként nyomtassam ki?

A fotóalbumba amibe a képeket tenném 8*5cm-es képeknek van hely.

Legjobb válasz: Nem szükséges hozzá program. Amikor elkezded a nyomtatást, akkor a nyomtatási beállításoknál van lehetõség a kép méretének megadására. vagy a nyomtatóhoz kapott programot elindítod, és abból próbálod megadni a nagyságot.

Nem szükséges hozzá program. Amikor elkezded a nyomtatást, akkor a nyomtatási beállításoknál van lehetõség a kép méretének megadására. vagy a nyomtatóhoz kapott programot elindítod, és abból próbálod megadni a nagyságot.
De ha minden kötél szakad, akkor ajánlom a lenti programot, amellyel a kép élességét, színét, fényerejét is tudod javítani, majd amikor ezt megtetted, akkor akár mm-es pontossággal beállíthatod a nyomtatási méretet. http://szoftverbazis.hu/szoftver/photoscape-free-v3-3--magya..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek, Sikerült is! :)

Milyen programot ajánlotok, amivel ki tudom találni az új kódot?

Nem akarok hackerkedni, csak vki belemászott az emailembe és volt olyan vicces, hogy megváltoztatta a jelszót. Most nem tudok belépni, de szükségem van arra az email fiókra. Nincs vmi program, amivel ki tudom találni az új kódot? fontos! el?re is köszi!

Legjobb válasz: Nem létezik olyan program, ami kitalálja a kívánt jelszót. Van módja a kódfejtésnek, a törésnek, de ahhoz nagyon-nagyon-nagggyon sokat kell tanulni...Ha pedig freemail, avgy más ilyen levelezõrendszerrõl van szó, akkor azért (is) börtönbünti jár! Talán kérj jelszóemlékeztetõt, és megküldik az alternatív címedre az új jelszavad, vagy ha tudod ki viccelt meg, akkor beszélgess el vele. A törés sajna kizárt.

Nem létezik olyan program, ami kitalálja a kívánt jelszót. Van módja a kódfejtésnek, a törésnek, de ahhoz nagyon-nagyon-nagggyon sokat kell tanulni...Ha pedig freemail, avgy más ilyen levelezõrendszerrõl van szó, akkor azért (is) börtönbünti jár! Talán kérj jelszóemlékeztetõt, és megküldik az alternatív címedre az új jelszavad, vagy ha tudod ki viccelt meg, akkor beszélgess el vele. A törés sajna kizárt.
Nehéz a helyzet, de nem megoldhatatlan talán. Gondolkodj el rajta, hogy ki "viccelhetett meg", és próbálj vmi oan jelszót próbálni, amit esetleg õ beállítana (kedvenc focicsapata, színésze, filme, szereplõje, száma) . Ha pedig szinte biztos, hogy valami hülye ismid volt, akk pedig próbálj nagyon egyszerû jelszavakat próbálni (12345, 123456, asdfgh, ...) Az is lehet, hha pl te az Opelt állítottad be, akkor õ Fordra cseréli.
Az én fremélemet is átállították, kaptam egy levelet, amiben benne volt ez a jelszó: 2tx6fe91. Az ismerõseim között is sok oan vt, akinek ez lett az új jelszava. Egy próbát megér talán.
A kérdező hozzászólása: köszönöm. megpróbálom, de nemhinném... citromail :(
Hát nem tudom mennyire jön be, de ha nagon nagyon kell az afiók akkor megkeresheted az üzemeltetõt.. sé ha vmiylen módon be tudod bizonyítani h az atiéd akkor esetleg segítenek visszakapni, Persze ehehz kell vmi oylan indok is amiért a fontos valóban fontos dolog.
Szerintem fogadj fel valami hekkert és töresd fel.
Nekem az a gondom , hogy klánháborúba kölcsönadtam egy gyereknek a karimat , de az nem akarja vissza adni. Valaki tudna segíteni , hogy feltörjem , vagy valaki feltörné nekem?
tördbe a kö**ög fejét!!!!!! utolsó kis b***k. Utálom ezeket a f******t. Menjenek a jó k***a anyukbaaaaaa!%!!!!!!

Egy csomó játék 3D-s hibát ír ki milyen programot kéne letöltenem Xp-re?

Legjobb válasz: Konkrétabban:) ? _ Milyen a VGA? Van-e megfelelõ driver? Milyen játékok írják ki ezt?

Konkrétabban:) ? _ Milyen a VGA? Van-e megfelelõ driver? Milyen játékok írják ki ezt?
Trágár szavak vannak a hibaüzenetben, vagy csak azért titkolod, hogy nehezebb legyen kitalálni? Legközelebb használd a 'valami hiba' kifejezést, az a kedvencem.
A kérdező hozzászólása: Ha megmondanátok hol lehet megnézni a VGA-t és a Drivert azt megköszönném és minden játék írja.
Ha a géppel együtt nem kaptál ilyen jellegü dokumentációt, futtass valami rendszerdiagnosztikai programot, az meg tudja állapítani a videókártyád típusát. A gyártójának a honlapján remélhetõleg megtalálod az adott modell kezelõprogramját, vagyi a drivert. Ezt mindenesetre telepítsd. Mivel továbbra is titkolózol, tippelni sem lehet, hogy ez használ-e. Lehet, hogy az összes játékod igényelné a hardveres 3D-kezelést, és a gépedben nincs is ilyen kártya, akkor töltögethetsz le akármit. Mindegy, én tovább nem faggatlak, hátha van, aki megálmodja, mi a baj.
A kérdező hozzászólása: Nem titkolózok csak béna vagyok az ilyen dolgokhoz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!