Találatok a következő kifejezésre: Milyen programot amivel ki tudom (9 db)

Milyen programot ajánlotok, amivel ki tudom találni az új kódot?

Nem akarok hackerkedni, csak vki belemászott az emailembe és volt olyan vicces, hogy megváltoztatta a jelszót. Most nem tudok belépni, de szükségem van arra az email fiókra. Nincs vmi program, amivel ki tudom találni az új kódot? fontos! el?re is köszi!

Legjobb válasz: Nem létezik olyan program, ami kitalálja a kívánt jelszót. Van módja a kódfejtésnek, a törésnek, de ahhoz nagyon-nagyon-nagggyon sokat kell tanulni...Ha pedig freemail, avgy más ilyen levelezõrendszerrõl van szó, akkor azért (is) börtönbünti jár! Talán kérj jelszóemlékeztetõt, és megküldik az alternatív címedre az új jelszavad, vagy ha tudod ki viccelt meg, akkor beszélgess el vele. A törés sajna kizárt.

Nem létezik olyan program, ami kitalálja a kívánt jelszót. Van módja a kódfejtésnek, a törésnek, de ahhoz nagyon-nagyon-nagggyon sokat kell tanulni...Ha pedig freemail, avgy más ilyen levelezõrendszerrõl van szó, akkor azért (is) börtönbünti jár! Talán kérj jelszóemlékeztetõt, és megküldik az alternatív címedre az új jelszavad, vagy ha tudod ki viccelt meg, akkor beszélgess el vele. A törés sajna kizárt.
Nehéz a helyzet, de nem megoldhatatlan talán. Gondolkodj el rajta, hogy ki "viccelhetett meg", és próbálj vmi oan jelszót próbálni, amit esetleg õ beállítana (kedvenc focicsapata, színésze, filme, szereplõje, száma) . Ha pedig szinte biztos, hogy valami hülye ismid volt, akk pedig próbálj nagyon egyszerû jelszavakat próbálni (12345, 123456, asdfgh, ...) Az is lehet, hha pl te az Opelt állítottad be, akkor õ Fordra cseréli.
Az én fremélemet is átállították, kaptam egy levelet, amiben benne volt ez a jelszó: 2tx6fe91. Az ismerõseim között is sok oan vt, akinek ez lett az új jelszava. Egy próbát megér talán.
A kérdező hozzászólása: köszönöm. megpróbálom, de nemhinném... citromail :(
Hát nem tudom mennyire jön be, de ha nagon nagyon kell az afiók akkor megkeresheted az üzemeltetõt.. sé ha vmiylen módon be tudod bizonyítani h az atiéd akkor esetleg segítenek visszakapni, Persze ehehz kell vmi oylan indok is amiért a fontos valóban fontos dolog.
Szerintem fogadj fel valami hekkert és töresd fel.
Nekem az a gondom , hogy klánháborúba kölcsönadtam egy gyereknek a karimat , de az nem akarja vissza adni. Valaki tudna segíteni , hogy feltörjem , vagy valaki feltörné nekem?
tördbe a kö**ög fejét!!!!!! utolsó kis b***k. Utálom ezeket a f******t. Menjenek a jó k***a anyukbaaaaaa!%!!!!!!

Milyen programmal tudok egyszerűen olyan fájlt csinálni, amit ha megnyitok, előjön egy ablak, ami úgy néz ki, ahogy én akarom, benne szöveg, ami szintén úgy néz ki, a háttér is, és lehet a szövegben interaktív hivatkozás is?

Ami úgy változik, ahogy én akarom, és lehet a szövegbe olyan hivatkozást is tenni, amivel letörli magát arról az elérési útról, ahonnan megnyitották, mert nincs fix helye? Lehet?leg olyan, amit meg tudok szerezni ingyen!

Legjobb válasz: Uhhh... Ha csak a saját gépeden akarod futtatni, akkor írj nekem E-mailt. Megcsinálom. (Jó kis Java-gyakorlat... :-)

Uhhh... Ha csak a saját gépeden akarod futtatni, akkor írj nekem E-mailt. Megcsinálom. (Jó kis Java-gyakorlat... :-)
Delphi, c#.
A kérdező hozzászólása: Linket tudnátok adni? Melyik verziókat ajánljátok 64-bites Windows 7-re? Magyar van?


Gyárilag benne van minden telefonban a vezetéknélküli hálózatok beállításában.
ABBYY PDF Transfromer Adobe Acrobat Pro
Téves az a nézet, hogy PDF-et nem lehet szerkeszteni. Még jelszóval védettet is! Csak a Password Remover nevû program kell hozzá. Szerkeszteni pedig a fentebb is említett két programmal lehet: ABBYY PDF Transfromer Adobe Acrobat Pro
eXpert PDF Editor - azoknak, akik azt állítják, hogy a PDF-et nem lehet szerkeszteni... http://www.visagesoft.com/products/pdfeditor/ Még portable verzió is létezik belõle...
PDF-be nem lehet beleírni, pont az a lényege.
A kérdező hozzászólása: De valahogyan csak lehet szerkeszteni vagy létrehozni, hát sok önéletrajzot is PDF-be kérnek most meg igénylõlapot tölteném ki és küldeném vissza emailbe de ahhoz bele kell írnom hogy visszaküldhessem és itt vagyok megakadva.
Kinyomtatod, kitöltöd, beszkenneled. Gondolom aláírás is kell, akkor meg hiába szerkesztenéd. Amúgy a PDF -et magát nem tudod szerkeszteni, pont ez a lényege. De más formátumba át tudod alakítani pl word. Nagyon sok online konverter is van erre, pl.: http://www.pdfonline.com/pdf-to-word-converter/
Bocsánat, PDF Password Remover a teljes neve a jelszó eltávolító programnak.
mi a letöltött fájl kiterjesztése?
Mert hiányzik a másik fele. Ha az archívumba bemész a WinRAR-ral, a fálj neve után ven nyíl? Pl. ez itt a film neve.avi ->
A kérdező hozzászólása: a winzippel bele tok menni az archívumba és ott van hogy a film 2fájlból áll de valamiért csak az egyiket csomagólja ki(a másodikat)
A kérdező hozzászólása: A fájlkiterjesztése azt hiszem vmi DvDrip..xvid
Az archívum kiterjesztésére gondolt......

Elfelejtettem a jelszavamat és hiába a jelszó emlékeztető, nem küldték ki mailben. Nem tudom, anno, mentettem -e, val. Szeg nem. Milyen egyszerű programot ajánlanátok, ami felfedi a régi jelszavaimat?

Legjobb válasz: Nincs ilyen program. Ha ez egy belépést igénylõ weboldal, akkor a regisztráció után szoktak egy levelet küldeni a belépési adatokkal. Ha nem törölted ezt a levelet, vagy nem változtattad meg a jelszót, akkor meg tudod nézni, amúgy nem. Ennyi erõvel az e-mail cím birtokában bárki bele tudna lépni más profiljába, és mint ismeretes, ez nem így mûködik. Esetleg nézd meg, hogy nem a spam mappába kerül-e a levél, vagy nem úgy van-e beállítva hogy automatikusan törlõdjön annak tartalma, mert akkor nem látod hogy megérkezik.

Nincs ilyen program. Ha ez egy belépést igénylõ weboldal, akkor a regisztráció után szoktak egy levelet küldeni a belépési adatokkal. Ha nem törölted ezt a levelet, vagy nem változtattad meg a jelszót, akkor meg tudod nézni, amúgy nem. Ennyi erõvel az e-mail cím birtokában bárki bele tudna lépni más profiljába, és mint ismeretes, ez nem így mûködik. Esetleg nézd meg, hogy nem a spam mappába kerül-e a levél, vagy nem úgy van-e beállítva hogy automatikusan törlõdjön annak tartalma, mert akkor nem látod hogy megérkezik.
A kérdező hozzászólása: Szervusz! Megnéztem. Nincs a spamok között. Viszont régen volt olyan programom azt hiszem, ami emlékeztetett a régi netes jelszavaimra....
A kérdező hozzászólása: a hibát
hd sentinellel elég jól lehet monitorozni a kondíciót. javítani? egy szoftver hogy tudna megjavítani egy hardvert?
A kérdező hozzászólása: vannak olyan hibák amiket ki tud javítani egy szoftver. fizikai károsodást persze hogy nem tud
Hát a Sentinel nekem 3-4 éven keresztül 1000 hátralévõt napot írt szóval nem a legjobb :D. Hiren Boot CD-n vannak jó dolgok próbáld ki azt.
"Hát a Sentinel nekem 3-4 éven keresztül 1000 hátralévõt napot írt szóval nem a legjobb :D" Okoskodás elõtt érdemes olvasgatni: http://www.hdsentinel.com/help/hu/54_pot.html
Értem, akkor az 1000 napot ahelyett írja ki, "Õszintén szólva fogalmam sincs." Windows, Lemezellenõrzés. Megteszi, amit lehet, én nem szoktam mást használni.

Milyen olyan program, szimulátor, létezik, amit a jogosítvány letételére, "rutin" vizsgára találtak ki, és kormánnyal tudok vele menni?

Itt nem ilyen versenyszimulátorra gondolok, hanem olyanra ami kifejezetten ere van kitalálva, és megszerezhet?!

Legjobb válasz: 1. köszi! 3. nem baj nekem még van egy évem mert csak 16 vagyok, de már most szeretném tudni mi vár rám!

A másik meg a rutinhoz talán az olyan játékok mint pl. a GTA vagy a Driver (az ilyen missziós játékok és minimum force-feedback-kel nyomva) hogy itt a szlalomozás meg az Y fordulat, stb. amikor épp sürget a küldetésben az idõ, akkor úgymond "rákényszerülsz" ezekre a húzásokra. Talán a rutinhoz - nagyon nagyon nagyon nagyon picike mértékben - ez segít, hogy érezd a kocsit.
Ez nekem is épp aktuális. Én a 3D Driving Schoolt kezdtem el használni, de force feedback kormánnyal. (A driver thrustmaster mondjuk még jobb lenne) De az erõhatásokat (pl. a kanyarokban a centrifugális erõ) az se nem adja vissza, de a forgalmi szituációkat (pl. mikor kinek van elsõbbsége) már egész jól utánozza. Mind az elõzõ hozzászólók, mind az én szüleim is kritizálják ezt a játékot a szokásos szöveggel, hogy "ez a valós életben teljesen más". Való igaz, lehet kritizálni, de ennyi erõvel mindent lehetne kritizálni. Mindenesetre szerintem sokkal inkább a 3D Driving Schoollal kell játszani, mint pl a Carmageddon 2-vel, jogosítvány-szerzés elõtt! (amúgy épp az elsõsegély vizsgára készülök, és utána indul az elméleti oktatás)
A kérdező hozzászólása: 1. köszi! 3. nem baj nekem még van egy évem mert csak 16 vagyok, de már most szeretném tudni mi vár rám!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, és megértettem! Egyébként Budapesten élek, elég nehéz olyan helyet találni ahol biztos nincs rendõr, vagy csak nagyon kevesen vannak! Egyébként 1 hete Balatonon gyakoroltam egy kicsit, de az a baj, hogy csak nagyon kis rész van ahol lehet menni:( De ha tudnátok mondani Bp.-n olyan helyet, ahol lehetne gyakorolni, annak nagyon örülnék!:)
annak idején én is baromi sokat kerestem ilyen progit, de így utólag egyet kell hogy értsek az elõttem szólóval. Egyetlen dologra viszont nagyon jó a szimulátor: gyakorolni a tükör használatot, hogy ha mikor mit látsz a tükörben, az kb. hogy helyezkedek el 3D-ben, ki milyen pozícióban van. Egyébként használhatatlan, sõt én azt mondom kifejezetten káros, ugyanis ha sokat szimulátorozol, beléd fog rögzõdni, hogy elég csak a monitort bámulni, esetleg bill.et nyomogatva "balra nézni" de a valóságban a fejedet is balra kell forgatni, ami nem mindegy. Repülésnél ezt sokszor éreztem, hogy a szimulátor azért hozott magával negatív berögzõdéseket. Egyébként én a 3D driving school-t használtam, ennek van demo-ja is. De ténleg CSAK a tükörhasználatot tanuljad rajta, arra jó, esetleg hogy forgalomban mikor kire kell figyelni, másra ne, mert késõbb rosszabb lesz!
Tudom, nem azért tetted fel a kérdést, hogy mindenki azt hajtogassa miért hülyeség egy ilyen progi, hanem hogy megmondjuk hol találsz ilyet. De sajnos be kell hogy álljak a sorba... rutin vizsgán a legtöbb dolog pont arról szól, hogy az autót érezd. Forgalmi vizsgára még azt mondom fel lehet készülni valamennyire géppel, mert tud különbözõ közlekedési helyzeteket szimuláni. (Mikor kit kell elõre engedni, hol mennyivel kell menni, figyelni a zebránál várakozó gyalogosra, stb-stb.) De rutinon ilyenek vannak: Padka mellé parkolás Gyorsítás - fékezés Tolatás Szlalom Kézifékes indulás lejtõn y fordulás tolatva fordulás kapuba beállás Ezek mind olyanok amik kifejezetten arra valók, hogy érezd az autót. A gépen nem érzed ahogy felbõg a motor, lefullad az autó, a kézifék fogja a kocsit, a padka tényleg annyira van e tõled, ahogy gondolod... stb-stb... Szerintem a gép ebben csak kifejezetten megkavar, mert meggyõz arról, hogy megy az ami nem megy. Ráadásul a feladatok egy részét (pl kézifékes indulás) nem is nagyon értem hogy lehetne gépen gyakorolni... :) Szüleid nem adják kölcsön a kocsit?
Menj el egy közeli faluba, ott gyakorolj szüleid jelenlétében, az õ autójukkal...
Semmi értelme. De minek paráztok annyit? A rutin a LEGES LEGES LEGEGYSZERÛBB az összes közül. Max akkor buksz meg ha nagyon hülye vagy.. A gépen gyakorlás meg semmit sem segít
erre én is kíváncsi vagyok


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!