Találatok a következő kifejezésre: Milyen programot amivel ki (33 db)

London Eye, mini asztal, forró bor :)
Miért kellene Neked egy olyan nõ, aki épp megcsalni készül a párját? Miért vagy olyan biztos abban, hogy ez a nõszemély melletted kitartó lesz? ...
Sose jó beleugrani egy olyan kapcsolatba, amelybe már csak 3. személy ként férsz be. Ha meg nem hosszútávra gondoltál, akkor keress másikat. A lány barátjával túl sok lenne a macera...
A kérdező hozzászólása: Nem csalná meg a barátját csak mar annyit udvaroltam neki hogy fel keltettem az erdeklodeset es valami nagyon jo program kellene hogy jol erezze magat.
Mert az aztán nagyon helyes, hogy palim van, de elmegyek randizni mással. Jogos -_-
Szerintem vidd ki a sarokra, ha képes veled randizni, úgy, hogy pasija van, akkor ott jól fogja érezni magát ;) Egyébként tényleg nem jó harmadik félnek lenni, a csaj valószínûleg csak játszik veled. Én biztos nem mennék bele ilyenbe, annál több méltóságom van, minthogy harmadik legyek... És te ismered, neked kell tudni. hogy milyen az érdeklõdési köre, mit szeret, ezt mi ennyibõl nem tudjuk kitalálni -.- L
Eddig mik voltak azok a programok, amiket élvezett? Valami kiinduló pontot mondhatnál, mert így elég nehéz ötletet adni. Amúgy én is voltam ilyen helyzetben, mint ez a lány, nem szórakoztam a sráccal, akivel találkoztam néha a kapcsolatom mellett. És amúgy nem is titokban volt, a barátom mindig tudott róla... csak ebbõl is látszik, hogy mennyire nem érdekeltem már, ez se izgatta különösebben, annyira természetesnek vette hogy ott vagyok vele... Én utána össze is jöttem azzal a sráccal, azóta is együtt vagyunk. :) Hasonlóan "csábított" el, sokféle program, gyakran érdeklõdött felõlem ilyesmik. Viszont vigyázz, sok lány csak kihasználja ezt, hogy élvezik hogy valaki megtesz értük bármit, kiélvezik a rajongását, de közben nem akarnak semmit. Szóval azért csak okosan, ne hagyd magad! És titkos viszonyba ne menj bele, ha sokáig nem lép ki a kapcsolatából érted, akkor hagyd a fenébe. :) 21L
Az ilyen nõ kihasznál téged meg elcsábít.. az ilyenek boszorkányok.. legyél már eszednél :)
A kérdező hozzászólása: ITT A VIDEO! ****** Automatikusan eltávolított tartalom.

Audi CD szeretnék írna a kocsimba, ami csak wav-ot tud lejátszani nekem mp3 filem van milyen programmal konvertáljam át (linket ha kérhetem) a másik hogy milyen CD író programmal írja ki hogy ne ugorjon a CD és jó legyen. Linket kérnék szépen?

Legjobb válasz: Ahogy az elsõ írta: "Bármelyik CD-író program képes rá." Linkek: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/burnaware_free_edition_.. http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/cdburnerxp.html http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/imgburn_2.5.7.html De,ha szeretnéd külön programmal konvertálni,akkor: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/formatfactory.html

Bármelyik CD-író program képes rá. Válaszd az Audio-CD készítést, húzd bele az mp3 fájlokat, és felírja szabvány zenei CD-ként. Alacsony sebeséggel írd, akkor nem fog ugrani.
A kérdező hozzászólása: de milyen programmal linket pls
A kérdező hozzászólása: mert én már be égtem egy párral


(Játékszerver) Játék kliens egy hibával kidob. Létezik olyan program amivel lehet logolni a szerver exe vagy a kliens hibaüzenetet hogy milyen parancs miatt dob ki? 10053 hiba, google socket problémát ír.

Legjobb válasz: A legtöbb szervernek kell, hogy legyen logja. Külön program viszont nem fogja tudni logolni. Milyen szerver? Milyen kliens? Milyen beállítások?

A legtöbb szervernek kell, hogy legyen logja. Külön program viszont nem fogja tudni logolni. Milyen szerver? Milyen kliens? Milyen beállítások?

Milyen programot ajánlotok, amivel ki tudom találni az új kódot?

Nem akarok hackerkedni, csak vki belemászott az emailembe és volt olyan vicces, hogy megváltoztatta a jelszót. Most nem tudok belépni, de szükségem van arra az email fiókra. Nincs vmi program, amivel ki tudom találni az új kódot? fontos! el?re is köszi!

Legjobb válasz: Nem létezik olyan program, ami kitalálja a kívánt jelszót. Van módja a kódfejtésnek, a törésnek, de ahhoz nagyon-nagyon-nagggyon sokat kell tanulni...Ha pedig freemail, avgy más ilyen levelezõrendszerrõl van szó, akkor azért (is) börtönbünti jár! Talán kérj jelszóemlékeztetõt, és megküldik az alternatív címedre az új jelszavad, vagy ha tudod ki viccelt meg, akkor beszélgess el vele. A törés sajna kizárt.

Nem létezik olyan program, ami kitalálja a kívánt jelszót. Van módja a kódfejtésnek, a törésnek, de ahhoz nagyon-nagyon-nagggyon sokat kell tanulni...Ha pedig freemail, avgy más ilyen levelezõrendszerrõl van szó, akkor azért (is) börtönbünti jár! Talán kérj jelszóemlékeztetõt, és megküldik az alternatív címedre az új jelszavad, vagy ha tudod ki viccelt meg, akkor beszélgess el vele. A törés sajna kizárt.
Nehéz a helyzet, de nem megoldhatatlan talán. Gondolkodj el rajta, hogy ki "viccelhetett meg", és próbálj vmi oan jelszót próbálni, amit esetleg õ beállítana (kedvenc focicsapata, színésze, filme, szereplõje, száma) . Ha pedig szinte biztos, hogy valami hülye ismid volt, akk pedig próbálj nagyon egyszerû jelszavakat próbálni (12345, 123456, asdfgh, ...) Az is lehet, hha pl te az Opelt állítottad be, akkor õ Fordra cseréli.
Az én fremélemet is átállították, kaptam egy levelet, amiben benne volt ez a jelszó: 2tx6fe91. Az ismerõseim között is sok oan vt, akinek ez lett az új jelszava. Egy próbát megér talán.
A kérdező hozzászólása: köszönöm. megpróbálom, de nemhinném... citromail :(
Hát nem tudom mennyire jön be, de ha nagon nagyon kell az afiók akkor megkeresheted az üzemeltetõt.. sé ha vmiylen módon be tudod bizonyítani h az atiéd akkor esetleg segítenek visszakapni, Persze ehehz kell vmi oylan indok is amiért a fontos valóban fontos dolog.
Szerintem fogadj fel valami hekkert és töresd fel.
Nekem az a gondom , hogy klánháborúba kölcsönadtam egy gyereknek a karimat , de az nem akarja vissza adni. Valaki tudna segíteni , hogy feltörjem , vagy valaki feltörné nekem?
tördbe a kö**ög fejét!!!!!! utolsó kis b***k. Utálom ezeket a f******t. Menjenek a jó k***a anyukbaaaaaa!%!!!!!!

Hogyan lehet FACEBOOK- on látni azonnal, hogy ki mit lájkolt, mármint képekre ill hozzászólásokra gondolok. Van esetleg valamilyen program, ami listázza ezeket és azonnal megnézhetem, hogy az ismerőseim kinek a képét illetve milyen képet lájkoltak?

Legjobb válasz: Ezt a bal felsõ sarokban a FACEBOOK felírat mellett lévõ kis fölgömbre kattolva tudod megnézni. Egyéb program és alkalmazás tudomásom szerint még nem íródott erre a faladatra!

Ezt a bal felsõ sarokban a FACEBOOK felírat mellett lévõ kis fölgömbre kattolva tudod megnézni. Egyéb program és alkalmazás tudomásom szerint még nem íródott erre a faladatra!

Milyen programmal lehet zenei alapot készíteni? (esetleg olyan progi tippeket várok amivel mp3 ból ki lehet venni az énekhangot, és megmarad a zenei alap)

Legjobb válasz: Ilyen program tudtommal nincsen. Max olyat tudsz, hogy midibe letöltöd a zenének a polifónikus zenéjét(ilyet raknak telóra) vagy karaoke-s fájlokat töltesz az is csak a "zenei alap".

Ilyen program tudtommal nincsen. Max olyat tudsz, hogy midibe letöltöd a zenének a polifónikus zenéjét(ilyet raknak telóra) vagy karaoke-s fájlokat töltesz az is csak a "zenei alap".
Én is úgy tudom, hogy nincs olyan program, amivel egy mezei felhasználó ezt meg tudja csinálni. Megoldás: midi fájlok letöltése, esetleg fan oldalakon lehet találni néhány szám Instrumentális verzióját, de ahhoz nem keveset kell keresgélni
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, amúgy rosszul tudjátok, mert akik zenei alapokat készítenek pénzért, azt egy progival csinálják. Tehát van egy dal, abból kiveszik az énekhangot, igy marad az alap.

Milyen programmal tudok egyszerűen olyan fájlt csinálni, amit ha megnyitok, előjön egy ablak, ami úgy néz ki, ahogy én akarom, benne szöveg, ami szintén úgy néz ki, a háttér is, és lehet a szövegben interaktív hivatkozás is?

Ami úgy változik, ahogy én akarom, és lehet a szövegbe olyan hivatkozást is tenni, amivel letörli magát arról az elérési útról, ahonnan megnyitották, mert nincs fix helye? Lehet?leg olyan, amit meg tudok szerezni ingyen!

Legjobb válasz: Uhhh... Ha csak a saját gépeden akarod futtatni, akkor írj nekem E-mailt. Megcsinálom. (Jó kis Java-gyakorlat... :-)

Uhhh... Ha csak a saját gépeden akarod futtatni, akkor írj nekem E-mailt. Megcsinálom. (Jó kis Java-gyakorlat... :-)
Delphi, c#.
A kérdező hozzászólása: Linket tudnátok adni? Melyik verziókat ajánljátok 64-bites Windows 7-re? Magyar van?

Milyen jó kis programot találjak ki Valentín napra ami nem wellness?

Legjobb válasz: semmilyet. szeresd minden nap, ajándékozd meg akkor, amikor gondolod, ne egy ilyen amerikábol szabadult marketing "ünnepen".

semmilyet. szeresd minden nap, ajándékozd meg akkor, amikor gondolod, ne egy ilyen amerikábol szabadult marketing "ünnepen".
Elsõ jól mondja! Mintha én írtam volna a válaszát.
nem kell semmilyen program! max csinálj neki vlmi aranyos reggelit, és estére csípd ki magad, legyenek gyertyák meg minden, vagy nézzetek meg közösen 1 filmet!
A kérdező hozzászólása: nem azért kérdeztem, mert nekem az a lényeg hogy milyen drága vagy trendi a dolog, hanem mert keveset vagyunk együtt és amikor együtt vagyunk akkor filmezünk és fõzök neki.szóval most kitaláltuk hogy valamit csináljunk, csak nincs ötlet.
Retek klub áldozata lettél...
hány évesek vagytok? mióta vagytok együtt?
A kérdező hozzászólása: a barátom 25 és melózik hétköznap, szóval valami kikacsolódásra alkalmas dolog kellene, én 23 vagyok. és kb valentín nap körül leszünk félévesek is.
Menjetek el egy étterembe, vagy hasonló. Vagy inkább varázsold hangulatossá a lakást, gyertyák, hangulatos fények, fözz valami finomat, vacsora után a többi pedig rajtatok áll... :)
A kérdező hozzászólása: hm az étterem az nem rossz ötlet, de vmi spéci kellen, sushi sztem jó lesz, köszi a tippet :D
ami arra való ellenpélda: word
Akár photoshop, de ha ezt így kérdezed akkor valószínû, hogy nem fogod tudni, hogy abban hogyan kell.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!