Találatok a következő kifejezésre: Milyen programot amivel (680 db)

Milyen kamerás videofelvevõt ajánlotok, és milyen programot, amivel a képernyõt lehet felvenni?

Olyasmire gondolok, mint amilyeneket Szefi szokott csinálni, mikor játékokat mutat.

Legjobb válasz: Open Broadcaster

Open Broadcaster
Ha a Facecamot mondod(játszol és kis kockába az arcod).Az mással kell felvenni, telefon kamera, majd belevágni a videóba
A kérdező hozzászólása: Köszi! Az az!

Hogy lehet olyat csinálni milyen programmal amit trollfészen csinálnak képeket? Elöre is kosz

Legjobb válasz: Milyen képeket? Sokféle van, ebbõl nem derül ki mire gondolsz.

Milyen képeket? Sokféle van, ebbõl nem derül ki mire gondolsz.
ragebuilder, graphjam, memegenerator
Nekem Paint jött be.. Legegyszerûbb, ha egyediségre akarsz törekedni. Most indulok majd el Ewan néven mint szerkesztõ majd nézd meg hogy a legegyszerûbb progival is milyen fasza cuccokat lehet csinálni.:D


Milyen programmal lehet azt megoldalni hogy a flac. Zenei formátum beüpüljön az összes lejásztóba ami a gépen van?

Legjobb válasz: nem tudom mit értesz beépülés alatt. ha azt szeretnéd hogy a fájlra kattintáskor aut. indítsa el egy lejátszó program, akkor hozzá kell társítani, de társítani egyszerre csak egy programhoz tudod. Társítás: Jobb klikk a fájlon, Társítás/alapértelmezett program választása. Tallózd be hozzá a kívánt programot, pipáld ki, hogy mindig ezzel nyissa meg az adott fájlt, majd ok. Persze csak olyan programhoz társítsd, ami kezeli is a flac formátumot.

nem tudom mit értesz beépülés alatt. ha azt szeretnéd hogy a fájlra kattintáskor aut. indítsa el egy lejátszó program, akkor hozzá kell társítani, de társítani egyszerre csak egy programhoz tudod. Társítás: Jobb klikk a fájlon, Társítás/alapértelmezett program választása. Tallózd be hozzá a kívánt programot, pipáld ki, hogy mindig ezzel nyissa meg az adott fájlt, majd ok. Persze csak olyan programhoz társítsd, ami kezeli is a flac formátumot.
A kérdező hozzászólása: Winamp-al és Windows Media Player-el szeretnék hallgatni flac-et, csak nem tudom hogy hol lehet beállítani azokon belül.
Társítani a fent leírt módon tudod az egyikhez. Ilyenkor a flac fájlra kattintva aut. elindul a hozzá társított program. Megnyitni bármelyikkel megtudod (már ha kezeli), csak ilyenkor elõször a lejátszó programot kell elindítani, majd a fájl megnyitással hozzáadni a lejátszani kívánt fájlt. ui: Ebben nem vagyok biztos mert nem használom a WMP-t, de szerintem az nem kezeli a flac formátumot, legfeljebb valami kodek csomaggal. elképzelhetõ, hogy a winamp-hez kell valami külön plugIn Flac lejátszó program: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/foobar_2000.html
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod!
"Beépülni" társítással csak egy lejátszó nyitja meg, hiszem ahhoz társítottad. Én is ajánlok egy lejátszót http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/aimp.html
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Audi CD szeretnék írna a kocsimba, ami csak wav-ot tud lejátszani nekem mp3 filem van milyen programmal konvertáljam át (linket ha kérhetem) a másik hogy milyen CD író programmal írja ki hogy ne ugorjon a CD és jó legyen. Linket kérnék szépen?

Legjobb válasz: Ahogy az elsõ írta: "Bármelyik CD-író program képes rá." Linkek: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/burnaware_free_edition_.. http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/cdburnerxp.html http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/imgburn_2.5.7.html De,ha szeretnéd külön programmal konvertálni,akkor: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/formatfactory.html

Bármelyik CD-író program képes rá. Válaszd az Audio-CD készítést, húzd bele az mp3 fájlokat, és felírja szabvány zenei CD-ként. Alacsony sebeséggel írd, akkor nem fog ugrani.
A kérdező hozzászólása: de milyen programmal linket pls
A kérdező hozzászólása: mert én már be égtem egy párral

Milyen programot/képszerkesztőt ajánlotok, amivel szép fejléceket lehet szerkeszteni?

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy rögtön egy több százezres programot kellene javasolni, nem a programtól lesz valaki jó grafikus. Amire a kérdezõnek szüksége van - ennek a kérdésnek a fényében - az grafikai ismeret. Én javaslom, hogy tekints meg sok videót, ami pl. a színkezelésrõl, rétegekrõl, pixelekrõl, felbontásról szól, tele vele a youtube, így könnyedén elsajátíthatod az alapokat. Elõször próbálj meg egy szép feliratot készíteni, aztán egy matricát, késõbb jöhetnek az összetett dolgok. Kereshetsz egyszerû grafikákat, és megkísérelheted kitalálni, vajon hogyan készültek. Elsõsorban jó fantáziára, és kreativitásra lesz szükséged, másodsorban pedig egy használható programra: erre a célra kezdetnek a Gimp tökéletesen megteszi. Sok sikert!

Nem hiszem, hogy rögtön egy több százezres programot kellene javasolni, nem a programtól lesz valaki jó grafikus. Amire a kérdezõnek szüksége van - ennek a kérdésnek a fényében - az grafikai ismeret. Én javaslom, hogy tekints meg sok videót, ami pl. a színkezelésrõl, rétegekrõl, pixelekrõl, felbontásról szól, tele vele a youtube, így könnyedén elsajátíthatod az alapokat. Elõször próbálj meg egy szép feliratot készíteni, aztán egy matricát, késõbb jöhetnek az összetett dolgok. Kereshetsz egyszerû grafikákat, és megkísérelheted kitalálni, vajon hogyan készültek. Elsõsorban jó fantáziára, és kreativitásra lesz szükséged, másodsorban pedig egy használható programra: erre a célra kezdetnek a Gimp tökéletesen megteszi. Sok sikert!
A Photoshop annak ellenére hogy egy drága program mégis jó választás, hiszen egyrészt a próbaverziói ingyenesen letölthetõk és 30 napig használhatók, és ehhez van a legtöbb tutorial a neten. De a Gimp egy elég jó ingyenes alternatíva, vagy a Paint Shop Pro régebbi (10 alatti) verziói (ezek már ingyenesek), vagy itt egy érdekes apró ingyenes képszerkesztõ program a HorniStylePix. De a program valóban csak eszköz, mert ettõl nem fog valaki jó grafikus lenni. Nem árt, ha van érzéked is hozzá. Jó ha a grafikát elõször papíron tervezed meg, mielõtt digitális vászonra viszed. Sok sikert!
Adobe Photoshop cs6

Webkamera-rögzítő programot keresnék. Laptopom van, és nem tudom, hogy milyen webkamera van BEÉPÍTVE a laptop-ba. Hogy tudnám ezt meg? Milyen programot ismertek, amivel rögzíteni tudok videót?

Ha lehet, akkor jó min?ség? videót szeretnék, mert van egy programom, de az nagyon gyenge min?séget vesz föl.

Legjobb válasz: Üdv! Elvileg kapsz hozzá gyári programot. A laptopba beépített webkamerák sajnos nem profi minõségûek. Videóba meg pláne nem.

Üdv! Elvileg kapsz hozzá gyári programot. A laptopba beépített webkamerák sajnos nem profi minõségûek. Videóba meg pláne nem.
A kérdező hozzászólása: De nem tudom, milyen gyári program kéne, mert nem kaptunk semmit szerintem. :S

Milyen programmal tudnék én is ilyen feliratot készíteni mint amivel naruto shippudden részeit feliratozzák az indavideón?

Ha lehet mondjátok el azt is hol tudnám biztosan letölteni.

Legjobb válasz: Az animált és szines feliratokat ASS formátumban szokták létrehozni, abban lehet idõzített animációkat is tárolni. PL az opening-ending dalok feliratát. Tehát bármilyen program jó hozzá ami tud ASS-t létrehozni, de animéhez legtöbbször az Ageisub programot használják: [link]

Az animált és szines feliratokat ASS formátumban szokták létrehozni, abban lehet idõzített animációkat is tárolni. PL az opening-ending dalok feliratát. Tehát bármilyen program jó hozzá ami tud ASS-t létrehozni, de animéhez legtöbbször az Ageisub programot használják: [link]
A kérdező hozzászólása: Köszi jó a program :)

(Játékszerver) Játék kliens egy hibával kidob. Létezik olyan program amivel lehet logolni a szerver exe vagy a kliens hibaüzenetet hogy milyen parancs miatt dob ki? 10053 hiba, google socket problémát ír.

Legjobb válasz: A legtöbb szervernek kell, hogy legyen logja. Külön program viszont nem fogja tudni logolni. Milyen szerver? Milyen kliens? Milyen beállítások?

A legtöbb szervernek kell, hogy legyen logja. Külön program viszont nem fogja tudni logolni. Milyen szerver? Milyen kliens? Milyen beállítások?

Milyen programot tudtok ajánlani, amivel például "hammond orgona" hangzást tudok kölcsönözni a zongorámnak, ha összekötöm a géppel? Létezik ilyen?

Legjobb válasz: Próbáld a Native Instruments B4 II programot, ezzel élethû B4 hangzást tudsz adni a cuccodnak. Ehhez viszont számítógép és egy profi midi billentyûzetre van szükséged. Milyen zongorád van? A másik lehetõség a Viscount D9e Hammond klón modul kütyü, ami szintén a legjobb hammond-érzést adja és itt már húzóregiszterekkel tudod beállítani a kívánt hatást.

Próbáld a Native Instruments B4 II programot, ezzel élethû B4 hangzást tudsz adni a cuccodnak. Ehhez viszont számítógép és egy profi midi billentyûzetre van szükséged. Milyen zongorád van? A másik lehetõség a Viscount D9e Hammond klón modul kütyü, ami szintén a legjobb hammond-érzést adja és itt már húzóregiszterekkel tudod beállítani a kívánt hatást.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!