Találatok a következő kifejezésre: Milyen programokat a gép (54 db)

Milyen programokkal lehet felgyorsítani a gépem?

Pl:olyasmire gondolok, hogy gyorsabban induljon el, nagyon legyen a a windowson bel?l a sebesség.

Legjobb válasz: Konkrétan felgyorsítani nem tudod programokkal a géped. Ha minden hardver megfelelõen mûködik, akkor azok nyújtani fogják a maximális teljesítményüket. Létezhet pár kivétel, mint például integrált grafikus kártyák, amiknek nincs saját memória egységük, hanem a RAM-ból használják el a beállított mennyiséget. De ez fõleg Notebook gépeknél fordul elõ, és ezt a mennyiséget saját magad tudod megszabni. Az egyetlen dolog, amit tehetsz, hogy megelõzöd az operációs rendszer lelassulását. Fokozottan ügyelj arra, hogy csak olyan programok legyenek telepítve, és mûködjenek a háttérben, amelyekre szükséged van, illetve használod õket gyakran. A nem használt programok feleslegesen lefoglalhatnak bizonyos mennyiségû memóriát. Ezen kívül nyugodtan lefuttathatsz egy vírusírtót is, mert bizonyos "elektronikus betegségek" is lassíthatják az operációs rendszert. A vírusírtó programod mindig legyen naprakész állapotban, az összes frissítéssel felszerelve!

Konkrétan felgyorsítani nem tudod programokkal a géped. Ha minden hardver megfelelõen mûködik, akkor azok nyújtani fogják a maximális teljesítményüket. Létezhet pár kivétel, mint például integrált grafikus kártyák, amiknek nincs saját memória egységük, hanem a RAM-ból használják el a beállított mennyiséget. De ez fõleg Notebook gépeknél fordul elõ, és ezt a mennyiséget saját magad tudod megszabni. Az egyetlen dolog, amit tehetsz, hogy megelõzöd az operációs rendszer lelassulását. Fokozottan ügyelj arra, hogy csak olyan programok legyenek telepítve, és mûködjenek a háttérben, amelyekre szükséged van, illetve használod õket gyakran. A nem használt programok feleslegesen lefoglalhatnak bizonyos mennyiségû memóriát. Ezen kívül nyugodtan lefuttathatsz egy vírusírtót is, mert bizonyos "elektronikus betegségek" is lassíthatják az operációs rendszert. A vírusírtó programod mindig legyen naprakész állapotban, az összes frissítéssel felszerelve!
Mivel az nem derült ki, hogy az a 460 GB egy vagy több merevlemezen van-e, így "kétrétû" tanácsot lehet adni: Ha két lemezen, akkor látványos sebességjavulást érhetsz el, ha a virtuális memória fájlát (pagefile.sys) valamint a TEMP könyvtárakat (windows temp, internet explorer temporary internet files, mozilla cache folder stb.) nem azon a merevlemezen tartod, amelyiken az operációs rendszert. Ez TÉNYLEG javulást eredményez. Ha egy merevlemez van a gépedben, akkor is javasolt a fenti mûvelet elvégzése, azzal a különbséggel, hogy külön partícióra tedd. Ezzel megelõzöd a rendszerpartíció idõ elõtti töredezettségét, amely szintúgy gyorsulást eredményez. Emellet csak a szükséges programokat szabad hagyni elindulni, folyamatosan kell ellenõrizni az automatikusan induló alkalmazásokat is.
A windowst kétféleképpen lehet gyorsítani: 1. Erõsebben dobod. 2. Magasabbról ejted.

Milyen ingyen letölthető programok vannak, amikkel tudok a gépemen levő kamerával képeket csinálni magamról?

Olyan program kéne, ami gyorsan lejön és nem kell hozzá semmi plusz kiegészítő...ja és azt is tudni szeretném honnan töltsem le...egy linket nagyon megköszönnék, mert elég béna vagyok, és nem szeretnék órákig bolyongani a neten..köszi :)

Legjobb válasz: Ha van a laptopodban beépített webkamera, akkor ott kell lennie a programnak is, valahol. Hm? (Vagy ha asztali géped van és vettél webkamerát, keresd meg a lemezt, amit adtak hozzá, arról kéne telepíteni a kezelõprogramot.) Na egyébként... próbáld ki ezt. Ingyenes (freeware) webkamera-kezelõ izé. http://letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.php?a=..

Ha van a laptopodban beépített webkamera, akkor ott kell lennie a programnak is, valahol. Hm? (Vagy ha asztali géped van és vettél webkamerát, keresd meg a lemezt, amit adtak hozzá, arról kéne telepíteni a kezelõprogramot.) Na egyébként... próbáld ki ezt. Ingyenes (freeware) webkamera-kezelõ izé. http://letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.php?a=..
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Milyen programokat tegyek fel a gépemre?

van uj gépem most telepitetem els?nek ujra a gépemet és nem tom milyen progikat tegyek fel irjátok le pls mit ajánlotok

Legjobb válasz: Meghajtó programokat ha már fentvannak akkor AVG Spyware Vlc xvid divix Cclenear java Flashplayer (böngészõtõl változhat) Más nem kell ,ha telepitesz valamit az ugy is szolni fog hogy szüksége van még egy kiegészitöre

Meghajtó programokat ha már fentvannak akkor AVG Spyware Vlc xvid divix Cclenear java Flashplayer (böngészõtõl változhat) Más nem kell , ha telepitesz valamit az ugy is szolni fog hogy szüksége van még egy kiegészitöre


Gitárosok! Elektromos gitárt szeretnék venni. Ha a gépemre szeretném rákötni, akkor milyen tartozékokat kell vennem ill. kell valami programit is letöltenem a gépre?

8 éve zongorázom, akusztikus gitárral is elboldogulok és szeretnék megtanulni elektromos gitáron is játszani... Ja és milyen gitár lenne megfelelő a célnak(hogy géphez kötöm)? Rockot játszanék nagy részben! Bármi tapasztalatotok vagy tanácsotok van örömmel elolvasom!(:

Legjobb válasz: 1. Kell egy gitárkábel(Jack-Jack). Ehhez egy átalakító, a likas oldala a gitárkábelnek, hegyes pedig a gépedbe. De kérdezz rá nincs-e olyan kábel, amihez nem kell átalakító (gitár-gép). 2. A: audacity ingyenes, egyszerû. vagy B: guitar rig (le lehet szedni ;), sokféle és jó effekt van hozzá vagy egyéb (+ ha van hangkártyád, akkor asio4all is talán kellhet) Ezzel már szerintem lehet gitározni, bár nem biztos. Ha nem jó a hang, nem tetszik, akkor vagy valami beállítás, vagy kitudja :D, vagy kell egy hangkártya is(ezzel már szebb hangja van). Én basszuson játszok, de gépen ennek szörnyû hangja van.

1. Kell egy gitárkábel(Jack-Jack). Ehhez egy átalakító, a likas oldala a gitárkábelnek, hegyes pedig a gépedbe. De kérdezz rá nincs-e olyan kábel, amihez nem kell átalakító (gitár-gép). 2. A: audacity ingyenes, egyszerû. vagy B: guitar rig (le lehet szedni ;), sokféle és jó effekt van hozzá vagy egyéb (+ ha van hangkártyád, akkor asio4all is talán kellhet) Ezzel már szerintem lehet gitározni, bár nem biztos. Ha nem jó a hang, nem tetszik, akkor vagy valami beállítás, vagy kitudja :D, vagy kell egy hangkártya is(ezzel már szebb hangja van). Én basszuson játszok, de gépen ennek szörnyû hangja van.
Szia! Ha elektromos gitárt szeretnél vásárolni javaslom hogy használtan vegyél gitárt Gitarshop.hu-n nézelõdjél illettve kûlõnbõzõ hangszerboltokba: Vintage52, Árkádia, és a Mezzoforte hangszerbolt. Én 7 éve gitározom elektromoson amilyen gitárok jó azok a következõk márkák szerint: Ibanezbõl az RG szériából a 350DXFM 370DX és felfelé és a S szériából a S470 is egy eléggé jó gitár, Ottvan még az Epiphone is eléggé jók Rock stílúsra, valamint a Fender és a Gibson ezek elég drágák de lehet találni olcsót is használtan és ez megállja a helyét. És nem kell mégegyszer elektromos gitárt venni. Hangkártyából én neked az EMU 1212m-et ajánlom és az Ableton 9-es Progit Rõgziteni és a Gitárt nagyon fontos ne mikrofon bemeneten vedd fel hanem Vonalból (Line-In)
Programnak guitar rig (pro) például. Kell a gitár kábele, egy 6, 3 -> 3, 5 jack átalakító, és már mehet is a gép mikrofon-bemenetére. Gitár... rajtad múlik, gépre mindegyik "köthetõ". A 10-20e forintos kínai fadarabokat nem javasolnám, fõleg ha már van tapasztalatod akusztikussal, innen viszont szinte csak a pénz dönt. Egy squier affinity 50-tõl indul, "alsóbb" kategóriás cort 40 környékérõl, egy ibanez 90-100-tól, stb. Rock és rock között viszont elég nagy a különbség, Pink floyd is rock, és Led Zeppelin is...
Ez a Roland UA-11 Duo basszusgitárhoz is jó (basszusnak is jó hangja van vele)? Vagy ahhoz már mást ajánlanál?

Valaki adna tanácsot? Most tettem újra az xp-t a gépre, és hogy milyen programokat telepítsek a gépre? Vírusírtó, tűzfal?

Nem nagyon értek az ilyen dolgokhoz.

Legjobb válasz: röviden úgy lehetne válaszolni,hogy azt telepítsél amit tudsz-akarsz-szeretnél, -rengetegen vannak akik még vírusírtót ,meg tûzfalat sem tesznek a gépre, -meg azt is butaság volna tanácsolni,hogy TotalCommandert feltétlen tegyél,ha nem is kell neked,

röviden úgy lehetne válaszolni, hogy azt telepítsél amit tudsz-akarsz-szeretnél, -rengetegen vannak akik még vírusírtót , meg tûzfalat sem tesznek a gépre, -meg azt is butaság volna tanácsolni, hogy TotalCommandert feltétlen tegyél, ha nem is kell neked,
Vírusírtó, jawa, acrobat reader, flash player, valami lejátszó progi pl. vlc media player, daemon tools, meg majd ami gép használat közbe fontos lesz és kelleni fog.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kommenteket, igazából a kérdésem a gépem védelmére irányul, a totalcommandert stb ismerem, használom. Igazából az érdekelne hogy vírusírtóból melyikek a jók, és ugyanez a kérdésem a tûzfallal kapcsolatban is.
A legfontosabb a számítógéped eszközeinek drivereit kell feltelepítened. Utána egy antivírus (a géped erõforrásihoz igazítva), böngészõ, torrent (csak legálisan!), VLC media player (mident visz, és ingyen van), flash, MS office, valamelyik pdf olvasó (Adobe Reader), levelezõprogram (ha használsz, Thunderbird) stb...
Mozilla Firefox, Google Chrome bönglszõk Mozilla Thunderbird levelezõkliens VideoLan (VLC) médialejátszó Képszerkesztõ: van rengeteg, nekem Irfan View van Tömörítés: Filzip (ingyenes) Iroda: LibreOffice (ingyenes) CD-DVD íráshoz: van rengeteg Takarítás: Ccleaner PDF: Foxit Reader Adobe Flash Player (Firefox-hoz), Adobe Flash Player ActiveX (Internet Explorerhez), Java Free Download Total Commander
Védelem: Comodo Internet Security
Eset Smart Security, igaz ez nem ingyenes de nagyon könnyû hozzájutni a kódokhoz és frissíti magát:) Ha pedig legálisan szeretnél akkor mindenféleképpen az AVAST-ot nagyon jó ingyenes és nem lassítja a gépet. Mindenképp ajánlom a SpyBot Search and Destroy-t. Kémprogik és egyéb ilyenek ellen. És a gép karbantartása és gyorsitása érdekében a Advanced System Care-t. Ez szerintem a legjobb gép karbantartó és van benne Turbo Gyorsitás/ Játékmód ami rengeteg memóriát felszabadít neked.
Gép adatok és játék neve ? ki mondta?
most raktad ujra ? és azota nem jó?
A kérdező hozzászólása: Nem laptop, asztali gép.És most raktam ójra a gépet is Windows 7 64 bit
Mikor volt újra telepítve a gépeden a rendszer? mert ennek a játéknak bõven elkélne futnia Nem laptop ugye?
A kérdező hozzászólása: World Rally Champion 1 része
wrc de nem ismerem mi a pontos neve
A kérdező hozzászólása: WRC de akad Low-High-is
játék? autos ?
A kérdező hozzászólása: powe_r a gép adatok AMD Phenom II X4 3.40GHz processor Ram 8 GB VGA 1 GB DDR5 És a WRC-t akartam telepíteni de Low-High is akad
A kérdező hozzászólása: powe_r a gép adatok AMD Phenom II X4
... Mi?
A kérdező hozzászólása: ugyan olyan, a dirt 3 meg a f1 2012 is max grafikán megy ugyhogy nem értem hogy ez mért nem megy.

Milyen programokat tettél a gépedre?

Ha valamelyik "bonyolúttabb" Leírnád mire használod? Még kezd? vagyok e téren!

Legjobb válasz: Ennyi program nem kell, ha kezdõ! - Comodo Internet Security (ingyenesen letölthetõ, anitivírus és tûzfal egyben) - KMPlayer (médialejátszó: nem kell külön kódeckeket feltenni hozzá) - daemon tools (virtuális meghajtó: iso-kat és egyéb image-eket tudsz vele beolvastatni) - Foxit reader (pdf olvasó, gyors) - Mozilla Firefox (internet böngészõ, stabilabb mint az Internet Explorer és a beépülõ kiegészítõkkel testreszabható, youtube-os videót simán letölthetsz vele bármilyen formátumba) - valami DVD író program is kell. Én régi 6-os Nérót használok mert alap, de ahány ház... Ezek a programok (kivéve Nero) ingyenesen, teljes verzióban letölthetõ netrõl. Ezzel már elindulhatsz.

Ennyi program nem kell, ha kezdõ! - Comodo Internet Security (ingyenesen letölthetõ, anitivírus és tûzfal egyben) - KMPlayer (médialejátszó: nem kell külön kódeckeket feltenni hozzá) - daemon tools (virtuális meghajtó: iso-kat és egyéb image-eket tudsz vele beolvastatni) - Foxit reader (pdf olvasó, gyors) - Mozilla Firefox (internet böngészõ, stabilabb mint az Internet Explorer és a beépülõ kiegészítõkkel testreszabható, youtube-os videót simán letölthetsz vele bármilyen formátumba) - valami DVD író program is kell. Én régi 6-os Nérót használok mert alap, de ahány ház... Ezek a programok (kivéve Nero) ingyenesen, teljes verzióban letölthetõ netrõl. Ezzel már elindulhatsz.
"Milyen programokat tettél a gépedre?" Idéztem neked a kérdést, de abban igazad van hogy ezek közül neki nem mindre van szüksége. ÉN csak hirtelen megtaláltam a listámat és beillesztettem. Ha már ott tartunk hogy mi kell neki akkor ezek azért kellenek: Java Adobe flash (Ie , FF) Windows live messenger Divx webplayer pl. - pl moovie.hu Quicktime Alternative - netes mov elõzetesekhez Office xp - ha nincs akkor Open Office Org Winrar ráadás Picasa - legjobb képkezelõ
Én olyat raktam fel a gépemre ami nekem kell, hogy meg tudjam csinálni azt amire szükségem van. De ha azt mondom hogy fent van az AutoCAD te azzal mit kezdesz? :D
attol fugg h mire van neked szukseged Mp3 vago , zenemixereket, sok jatekot , you tube letoltott (VDownloder), minden video letoltot (real player) kepszerkesztot (Photoscape), Nero, Mozilla Firefox, es meg sok

Milyen programok, driverek kellenek, hogy a gépem észleljen egy hálózatot? Mert most pillanatnyilag ezt nem teszi meg.

Legjobb válasz: Ha a géped egy fiatal laptop ,akkor alapból /bármilyen külön program telepítése nélkül/ felismerhet egy akár vezeték nélküli hálózatot is.

Ha a géped egy fiatal laptop , akkor alapból /bármilyen külön program telepítése nélkül/ felismerhet egy akár vezeték nélküli hálózatot is.
Nekem lap top van és kell hozzá driver is.. Géptõl függ hogy milyen..
Én azt hallottam, az Xp-bõl a Home nem igazán jó erre, hanem a Pro....esetleg ez a gond?
Everest vagy Aida.
[link]
lshw
A kérdező hozzászólása: Köszönöööm!

Milyen asztal felvevő programok vannak, amik nem lassítják a gépet?

Legjobb válasz: Milyen munkahelyek vannak, ahol nem kell dolgozni, de sokat fizet? Nem érzed, hogy hülyeséget kérdezel?

Milyen munkahelyek vannak, ahol nem kell dolgozni, de sokat fizet? Nem érzed, hogy hülyeséget kérdezel?
A kérdező hozzászólása: Nem érzed, h nem kellett vna ide írnod?? Kompromisszumképes megoldásra gondolok természetesen. -.-
Ja, értem, akkor csak keresni nem tudsz. Mint már 1000-szer leírtuk ezen az oldalon is, a Fraps a legjobb. Ez azóta sem változott.
Igen, csak hogy az játékfelvevõ...
Vagy te nem olvastad el a használati utasítást...
Na, aha, persze... a kérdésre válaszolok: a camtasia studio-t és a hypercam 3-at és a hypercam 2-t tudom ajánlani


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!