Találatok a következő kifejezésre: Milyen programokat a (598 db)

[link]
Ehhez nem kell professzornak lenni: játék, média, chat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Úgy döntöttem hogy chat programot írok.
Ui. Nem csak a chat, hanem minden, ami social, feszbuk, tobbi ganej. A legtobb embernek kikapcsolodasra kell a mobil, a net, stb.

Ezek milyen programok a feladatkezelőben (XP)?

-toskhost.exe (nem taskhost, mert a feladatkez. így van írva). -MapcmdRun.exe -Wmiprvsd.exe -audiadag.exe. Akárhogy is próbálom kikapcsolni a feladatkezel?ben, mindig vissza jönnek. McAfee vírus írtóm van, nem hiszem, hogy ezek hozzá tartoznának. 2 XP themes oldalt néztem meg, innen töltöttem le themeket. Az exéjükre kattintva jöttek be a kezel?ben ezek a programok. De a vírusírtó nem talál vírust a gépen. A vírusírtó teljes verziós.

Legjobb válasz: Trójai faló. http://www.isthisfilesafe.com/md5/6E0D27670BDD0644082E6DB211..

A kérdező hozzászólása: http://www.kepfeltoltes.hu/view/111113/capture_me2_www.kepfe.. De a vírusírtó miért nem ismeri fel?
A kérdező hozzászólása: Ezt futtasd le. http://www.eset.hu/tamogatas/viruslabor/onlineellenorzes Nekem firefox-om van és nem támogatja az active x vezérlõt, ezért le kellene tölteni a nod-ot (gondolom demo). De most tettem fel az avast-ot (teljes) és itt se talál vírust. Mégis ott vannak a feladatkezelõben. Windows-Prefetch mappában szokott lenni egy csomó .pf kiterjesztésû kb-os fájlok, amiket megnyitok, mind ide kerülnek. Olyan, mint a temporary internet files mappa.
A kérdező hozzászólása: Trojan remover 6.8.2 eltávolított pár fertõzött fájlt, de még mindig ott vannak a feladatkezelõben.
Azért vannak ott, mert az genya Rendszer-visszaállítás (Rundll) helyreállítja! Próbáld meg így: kapcsold ki a Rendszer-visszaállítást, inditsd újra a gépet. És így futtasd le a vírusirtót. Ha megtalálta és karanténba tette, akkor inditsd újra a gépet és kapcsold vissza a Rendszer-visszaállítást.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

Milyen a gólyatábor? Milyen programok, feladatok szoktak lenni?

Véleményekre és tapasztalatokra vagyok kíváncsi 14/l

Legjobb válasz: Szia! Nekünk tavaly volt,leírom milyen volt: Megérkeztünk,bekaptuk a szobákat,kipakoltunk.Volt egy fél óránk ezekre.Utána az étkezõben üdvözöltek minket stb.,majd osztályonként külön helyeken(a természetben) voltak programok.Bemutatkozunk,elmeséltük,honnan jöttünk stb.Mindenkinek ki kellett találni egy jelzõt,ami illik rá és a keresztneve elsõ betûjével kezdõdik (pl.:Nikoletta -> Nevetõ Nikoletta). Volt az osztályok között sorverseny,sport,elõadás az egészséges táplálkozásról,meg általános dolgokról beszélgettünk. Este diszkó volt. Szerintem ne hagyd ki,nagyon jó programok szoktak lenni:) 15/L

Szia! Nekünk tavaly volt, leírom milyen volt: Megérkeztünk, bekaptuk a szobákat, kipakoltunk.Volt egy fél óránk ezekre.Utána az étkezõben üdvözöltek minket stb., majd osztályonként külön helyeken(a természetben) voltak programok.Bemutatkozunk, elmeséltük, honnan jöttünk stb.Mindenkinek ki kellett találni egy jelzõt, ami illik rá és a keresztneve elsõ betûjével kezdõdik (pl.:Nikoletta -> Nevetõ Nikoletta). Volt az osztályok között sorverseny, sport, elõadás az egészséges táplálkozásról, meg általános dolgokról beszélgettünk. Este diszkó volt. Szerintem ne hagyd ki, nagyon jó programok szoktak lenni:) 15/L
Semmi extra. Ismerkedés, vicces kis feladatok, versenyek, móka, kacagás, új barátok.
Szerintem nagyon jó, megismered a leendõ osztálytársaid, jobb úgy bemenni szeptember 1-én, hogy már vannak "barátaid"
Én nagyon élveztem. :o) Kirádnultunk, étteremben ebédeltünk és egy tornateremben aludtunk. Sokat voltunk együtt, beszélgettünk, megismerhettük egymást, összeszoktunk, jó muri volt. Biztos te is élvezni fogod. Legalább, mikor elkezdõdik a suli, már fogsz pár embert ismerni, lesz kihez odamenned beszélgetni.
Szerintem az elsõ nem vette figyelembe a korod :P Az inkább az egyetem elõtti táborra vonatkozik. Gimi elõtt ilyen ismerkedõs játékok szoktak fõleg lenni. Szerintem érdemes elmenni, mert nálunk az osztályból 1 ember nem volt táborban, és vagy egy évig nem is tudott beilleszkedni. Ha teheted menj el :) 20/L
nagyon jók szoktak lenni, ne aggódj! Guglizz rá ;)
Pia, drog, szex.


Milyen programokkal lehet felgyorsítani a gépem?

Pl:olyasmire gondolok, hogy gyorsabban induljon el, nagyon legyen a a windowson bel?l a sebesség.

Legjobb válasz: Konkrétan felgyorsítani nem tudod programokkal a géped. Ha minden hardver megfelelõen mûködik, akkor azok nyújtani fogják a maximális teljesítményüket. Létezhet pár kivétel, mint például integrált grafikus kártyák, amiknek nincs saját memória egységük, hanem a RAM-ból használják el a beállított mennyiséget. De ez fõleg Notebook gépeknél fordul elõ, és ezt a mennyiséget saját magad tudod megszabni. Az egyetlen dolog, amit tehetsz, hogy megelõzöd az operációs rendszer lelassulását. Fokozottan ügyelj arra, hogy csak olyan programok legyenek telepítve, és mûködjenek a háttérben, amelyekre szükséged van, illetve használod õket gyakran. A nem használt programok feleslegesen lefoglalhatnak bizonyos mennyiségû memóriát. Ezen kívül nyugodtan lefuttathatsz egy vírusírtót is, mert bizonyos "elektronikus betegségek" is lassíthatják az operációs rendszert. A vírusírtó programod mindig legyen naprakész állapotban, az összes frissítéssel felszerelve!

Konkrétan felgyorsítani nem tudod programokkal a géped. Ha minden hardver megfelelõen mûködik, akkor azok nyújtani fogják a maximális teljesítményüket. Létezhet pár kivétel, mint például integrált grafikus kártyák, amiknek nincs saját memória egységük, hanem a RAM-ból használják el a beállított mennyiséget. De ez fõleg Notebook gépeknél fordul elõ, és ezt a mennyiséget saját magad tudod megszabni. Az egyetlen dolog, amit tehetsz, hogy megelõzöd az operációs rendszer lelassulását. Fokozottan ügyelj arra, hogy csak olyan programok legyenek telepítve, és mûködjenek a háttérben, amelyekre szükséged van, illetve használod õket gyakran. A nem használt programok feleslegesen lefoglalhatnak bizonyos mennyiségû memóriát. Ezen kívül nyugodtan lefuttathatsz egy vírusírtót is, mert bizonyos "elektronikus betegségek" is lassíthatják az operációs rendszert. A vírusírtó programod mindig legyen naprakész állapotban, az összes frissítéssel felszerelve!
Mivel az nem derült ki, hogy az a 460 GB egy vagy több merevlemezen van-e, így "kétrétû" tanácsot lehet adni: Ha két lemezen, akkor látványos sebességjavulást érhetsz el, ha a virtuális memória fájlát (pagefile.sys) valamint a TEMP könyvtárakat (windows temp, internet explorer temporary internet files, mozilla cache folder stb.) nem azon a merevlemezen tartod, amelyiken az operációs rendszert. Ez TÉNYLEG javulást eredményez. Ha egy merevlemez van a gépedben, akkor is javasolt a fenti mûvelet elvégzése, azzal a különbséggel, hogy külön partícióra tedd. Ezzel megelõzöd a rendszerpartíció idõ elõtti töredezettségét, amely szintúgy gyorsulást eredményez. Emellet csak a szükséges programokat szabad hagyni elindulni, folyamatosan kell ellenõrizni az automatikusan induló alkalmazásokat is.
A windowst kétféleképpen lehet gyorsítani: 1. Erõsebben dobod. 2. Magasabbról ejted.

A windows xp alkalmazásai hellyett milyen programo (kat) t érdemes feltennem? értem ezalatt:töredezettségmentesítő lemezkarbantartó windows tűzfal vírusírtó böngészők programok eltávolítása,

Legjobb válasz: Az ingyenesek közül,csak példaképpen: Karbantartó. Ccleaner Töredezettségmentesítõ: Defraggler Tûzfal: Comodo (a tûzfala) Vírusirtó: Avast, Comodo ( tûzfal+antivírus) Böngészõ: Chrome, Comodo Dragon Programok eltávolítása: Revo Uninstaller

Az ingyenesek közül, csak példaképpen: Karbantartó. Ccleaner Töredezettségmentesítõ: Defraggler Tûzfal: Comodo (a tûzfala) Vírusirtó: Avast, Comodo ( tûzfal+antivírus) Böngészõ: Chrome, Comodo Dragon Programok eltávolítása: Revo Uninstaller

Augusztus 20. -án érdemes Budapestre menni? Milyen programok vannak általában? Pécsen lakunk és külföldi vendégeink lesznek, nekik próbálok programot szervezni, nem akarok csalódni, mert kb.15 évvel ezelőtt voltam egyszer a fővárosban tüzijátékon.

Legjobb válasz: Szia! Én is pécsi vagyok,jó pár éve már,hogy Pesten voltam 20-án,de nem érte meg. Én idén pont a Balatonon leszek 20-án,ott lesznek szépen programok. Mi Fenyvesre megyünk,ott is lesznek programok,de amit ajánlok és személy szerint én is megyek az a Boglári Szüreti fesztivál (aug. 19-22-ig)

Szia! Én is pécsi vagyok, jó pár éve már, hogy Pesten voltam 20-án, de nem érte meg. Én idén pont a Balatonon leszek 20-án, ott lesznek szépen programok. Mi Fenyvesre megyünk, ott is lesznek programok, de amit ajánlok és személy szerint én is megyek az a Boglári Szüreti fesztivál (aug. 19-22-ig)
Bocsi, elírtam, a szüreti fesztivál aug.18-21-ig lesz idén.
Szia! Itt fõvárosi és vidéki rendezvények is vannak linkelve. http://augusztus20.linkcenter.hu/#augusztus20iprogramokbudap.. a programokat Te tudod, hogy mi érdekel. Én a tûzijátékot nagyon szeretem Budapesten, de csak a Duna-partról. manju
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

Milyen programokkal lehet olyan képet szerkeszteni, amilyen az állatkertben vagy a tropicariumban található? Õk mivel csinálják? Hogyan? Magyar verziót linkelnétek ha van ilyen letölthetőbe?

Gondolok itt kivágás, beillesztés, kontrasztok, esetleg árnyékolás, kopirozás, stb...

Legjobb válasz: " Milyen programokkal lehet olyan képet szerkeszteni, amilyen az állatkertben vagy a tropicariumban található? " Melyikre gondolsz ?

" Milyen programokkal lehet olyan képet szerkeszteni, amilyen az állatkertben vagy a tropicariumban található? " Melyikre gondolsz ?
A kérdező hozzászólása: Természet képet képzelj el, lefotózzák a gyerkõcöt és akár ráültetik az elefánt hátára, vagy a krokodil szájába teszik a fejét, és tök élethû!!
A kérdező hozzászólása: Rákerestem, tetszene is, de magyarul nem találom, segítenél? Köszönöm!
Pedig magyarul (is) le lehet tölteni. Ha jól tudom, letöltheted az angol telepítõt is, és telepítésnél megállapítja a számítógéped nyelvét, és az alapján magyarul telepíti fel. Ha mégsem így lenne: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/the-gimp-v2-66--magyar-..
De ha nem nagyon értesz a képszerkihez, akkor fölöslegesen töltöd le a Gimpet is, mert csak mérgelõdni fogsz vele, de képet csinálni azt nem.
A kérdező hozzászólása: Suliban Corellel tanultunk, de a progi nincs meg , Adobeval is szerkesztgettem anno, de valami mást szeretnék. Köszönöm

Milyen programokat használnak a rendőrségen?

Tehát pl egy telefonhivásnál mivel szürik a hangot?Adobe Audition?

Legjobb válasz: Szerintem saját, a kormány által kifejlesztett, vagy nemzetközileg használt programok valók erre. Ezeket nagy valószínûséggel nem találod meg az interneten. Ennek 1 oka van csak. Mert ha ezt valaki kikotyogná és kiderülne (ez biztos) akkor az elvesztené az állását, és szerintem ha valaki ott tart, hogy nyomoznia kell hangfelvételek alapján akkor az nem kereshet keveset. De ettõl függetlenül biztos készültek "amatõr" programok is...de persze a nevüket nem tudom :)

Szerintem saját, a kormány által kifejlesztett, vagy nemzetközileg használt programok valók erre. Ezeket nagy valószínûséggel nem találod meg az interneten. Ennek 1 oka van csak. Mert ha ezt valaki kikotyogná és kiderülne (ez biztos) akkor az elvesztené az állását, és szerintem ha valaki ott tart, hogy nyomoznia kell hangfelvételek alapján akkor az nem kereshet keveset. De ettõl függetlenül biztos készültek "amatõr" programok is...de persze a nevüket nem tudom :)

Milyen programokat tegyek fel a gépemre?

van uj gépem most telepitetem els?nek ujra a gépemet és nem tom milyen progikat tegyek fel irjátok le pls mit ajánlotok

Legjobb válasz: Meghajtó programokat ha már fentvannak akkor AVG Spyware Vlc xvid divix Cclenear java Flashplayer (böngészõtõl változhat) Más nem kell ,ha telepitesz valamit az ugy is szolni fog hogy szüksége van még egy kiegészitöre

Meghajtó programokat ha már fentvannak akkor AVG Spyware Vlc xvid divix Cclenear java Flashplayer (böngészõtõl változhat) Más nem kell , ha telepitesz valamit az ugy is szolni fog hogy szüksége van még egy kiegészitöre

Milyen programokat csinálhatnánk a párommal?

már 2 és fél éve együtt vagyunk, és most értem el odáig, hogy belátom hogy kicsit megpunnyadt a dolog. össze akarunk majd költözni, de csak ha találtam magamnak melót, ami nem igazán megy :( így hétvégente tudunk csak találkozni. én ezt elég nehezen viselem, nagyon szoktam mindig várni a szombatot, viszont mostanság mindig az van hogy fekszünk és tv-t vagy filmet nézünk. persze az is jó, hoyg ott fekszek mellette nyugiba, és filmet nézünk. csak hogy ? úgy szeret filmezni hoyg akkor kb meg se szólalunk, szóval egyedül is nézhetném.

Legjobb válasz: C#-ban írhatott különbözö programokat, garantált szórakozás ...

C#-ban írhatott különbözö programokat, garantált szórakozás ...
Pénz hiánya és környék minõsége miatt, sajnos sokat nem tudok mondani. Az összeköltözés lenne a legjobb, ha akadna munkád.
ilyen stílussal barátom, nem is csodálom, hogy munkanélküli kukabúvár vagy :D te is megérdemled a sorsod, szar nektek, ez van. én jól vagyok köszi, szerintem szép az élet, csak akkor nehéz, ha ti megnehezítitek. na léptem shoppingolni :D pusziiii
A kérdező hozzászólása: szerintem meg nem kicsit eltértünk a kérdéstõl :)
alapszik*
Szerintem a vitának itt nincs helye. Megoldás keresésen alszik az oldal, nem problémaszülésen.
Büdös a munka neked fiam. Elmész te napszámba földet túrni pár alkalommal, de az hogy rendes állandó állásod legyen, azt már nem. Majd felcsináltatod magad azzal a lúzer csávóddal aztán megint nem kell dolgoznod egy darabig. De hogyis gondolhatnánk azt, hogy majd az életedet megszervezed, amikor még egy normális tartalmas hétvégét sem bírsz összehozni!!! Üzenném a kedves barátodnak: haver, menekülj amilyen gyorsan csak tudsz!
Ha szakacs vagy, akkor nyomtatsz 50 oneletrajzot es a 3 legkozelebbi varos osszes ettermebe bemesz es ott leadod.Nincs az az isten h szakcsnak/konyhalanynak ne vegyenek fel vhova. En par eve hasonlo cipoben jartam, bevittem 20 helyre az oneletrajzomat pincerkent es es ket hetig szinte minden nap hivtak valahonnan, hogy mehetnek. Volt, ahova csak egy-egy napra beugronak vagy pl hotelba reggeliztetni, de minden itt kezdodik.
A kérdező hozzászólása: nem nem vagyok roma, akkor nem biztos hogy szeretnék dolgozni :) kicsit te is magadba nézhetnél, hány munkanélküli van szerinted? nem én vagyok egyedül. minden munkanélküli szerinted egy semmitérõ?nem nem mentem se a szürettel, se a bodza szedéssel semmire, de amíg vártam hogy talán valahonnan visszaszólnak, volt annyi bennem hogy eltoltam a pofámat dolgozni, mégha nem is mentem vele semmire, akkor se itthon ültem. de hogy is van ez? egyszer le vagyok baszva azért mert nekem semmi nem jó, nem megyek el melózni. mire megírom hogy igenis nekem aztán jó lenne bármi, mert ezt is megcsináltam, akkor meg az van hogy :és sokra mentem vele. nem nem mentem vele semmire, de kellett a pénz. akkor most mégse várom hogy a sült galamb a számba repüljön?. ahogy leírtam nem 1 állás interjún voltam már, de mondj csak el minden semmit érõnek, meg romának, mert biztos az is vagyok, azért mentem el minden szar melóba. de most már az se jó, mert azzal meg mire megyek? semmire. de ültem volna akkor is itthon, mikor itt volt a lehetõség, hogy mehetek, és az is pénz?persze lehet hogy az lett volna a jó ha itthon ülök, egész hónapba, és még a szar melót se vállalom be, csakhogy várjam hogy mikor hívnak már fel. semmikor! ott volt a telefon nálam, és nem hívtak:) és abból hogy itthon ülök, nem élek meg bocs. pont az ilyen magadfajtákat utálom, akinek ha van melója, akkor le kell nézni azt akinek nincs. nincs tapasztalatom, és mindenhol azt kérik! honnan legyen tapasztalatom, ha most végeztem?
savanyú a szõlõ, csóringerek? :D hát igen, a tifajtátok márcsak ilyen mûveletlen ostoba népség, mint a föld....
A kérdező hozzászólása: mi az hogy büdös a munka. gyere ide, és próbálj meg megélni, mikor minden 2. ember munkanélküli. biztos büdös a munka, azért mentem el minden azt megcsinálni. épp az ilyen nagyképû emberektõl tartunk ott, ahol tartunk , a másik meg az hogy nem az volt a kérdés hogy írd már le hogy találok melót, mert nincs. észlény. -.-
A kérdező hozzászólása: nem lehet hogy te ilyen anyuci kicsi fia-lánya lehetsz? (pontosan nemtudom eldönteni mi is vagy te :D ) nagyon úgy tûnik :) már pénzével én is tudok ám veretni kicsikém :)
az anyámat vetted szádra, és én cserébe szép napot kívántam neked, tessék, mindenki láthatja: Artiglia Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló Az elküldés idõpontja: ma 16:15 Az üzenet szövege: Nem szívem, az én fajtám sosem fog a híd alatt kikötni, de a tiéd igen :) Legyen csodás napod, bár olyan szép sosem lesz, mint az enyém :D
Na kitört a parasztlázadás vagy felkelés :D Artiglia, te próbáltál segíteni az elején, de hiába. Ezek a lények olyan primitívek, hogy úgysem értik. Csak az irigység szól belõlük, ne haragudj ezért rájuk! Nekünk volt gyerekszobánk és nem az utcán nõttünk fel, mint a gaz. Sajnos ez jellemzõ Magyarországra. És most nem a munkanélküliségrõl beszélek, hanem a viselkedésrõl. Az emberek ostobák és irigyek, gyûlölik egymást és csak akkor fognak össze, ha valakit bántani kell. Szégyen gyalázat mindannyiótok!
Artiglia válasza: még jó idõ van, elmehettek kirándulni és piknikezni is. állatkertbe, moziba, vagy csak felültök egy buszra és elmentek egy másik városba sétálni-körülnézni, vagy süssetek-fõzzetek együtt elõtte a bevásárlást is közösen csinálhatjátok. sajnos egyik sem ingyenes, de nem is olyan vészes. ha viszont nem ragaszkodtok ahhoz, h csak kettesben legyetek, akkor találkozzatok a barátaitokkal és együtt lehet játszani, vagy bármi mást. A válaszíró 63%-ban hasznos válaszokat ad. # 3/35 ma 13:55 Privát üzenet mondjuk ezzel
Artiglia válasza: hát egy kissé körülményes vagy, és úgy tûnik, valamiért semmi nem jó. azt mondod, hogy azért megy hozzád a barátod mindig, mert neked nincs pénzed buszra. ha így is-úgy is a barátod buszozik (tehát õ veszi a jegyet) akkor egyszer adja neked oda a pénzt és következõ hétvégén te tudsz menni hozzá. az jobb környék, több lehetõséggel. de mondom, nekem nagyon úgy tûnik, hogy neked nem jó semmi, ezért találsz kifogást mindenre A válaszíró 63%-ban hasznos válaszokat ad. # 9/36 ma 14:05 Privát üzenet Ez a te válaszod. és ezzel is próbáltam segíteni, de semmi nem felelt meg a kisasszonynak...
én (és többen mások is) normális emberi hangon próbáltam segíteni, de semmi nem felel meg, csak a kifogás. hát akkor urambocsá' le van sz.rva!
És emiatt felhúztad magad és elkezdted fikázni..ez az amit nem kellett volna, de ezen ne vitatkozzunk tovább!
igen, fel! a tehetetlenség dühít. amikor valakinek semmi, de semmi nem jó és semmi nem felel meg, bármit mondasz, bármit tanácsolsz.... igen rohadtul dühítõ, ha segítenél de kapásból jön az elutasítás, hogy az azért nem jó, mert... hát akkor b+
én már törlöm is a kérdésedet a p.cs.ba, mert komolyan én érzem magam pocsékul tõled. ilyen egy negatív embert....te most frankón azt hiszed, hogy a te életed a legnehezebb, a te problémáid a legsúlyosabbak? felsorolhatsz nekem ide bármilyen napszámos meg a franc tudja milyen munkát, azzal tudod mire mész? szerinted az emberek miért tanulnak? hogy legyen végzettségük aztán munkájuk. nem azért hogy bodzát szedjenek.... amilyen tehetetlen vagy a magánéletedben olyan tehetetlen leszel minden másban is. nem vagy te véletlenül roma? egyébként hogy válaszoljak is, nem, nem ismerlek, hála a jóságos istennek!!!!
A kérdező hozzászólása: ismersz te engem, hogy leszólsz? nem nem sajnáltatom magam, csak leírtam a helyzetemet, hogy ne az legyen, hogy csak a kifogást keresek, és bocs h nem raknak a seggem alá minden. az elmúlt fél évben, csak 24 állás interjún voltam, és már nem találok semmit, akkor mit kéne tennem? elmondanád? bocs hogy tolna megyébõl nem akarok felbuszozni pestre a tescoba melózni, mivel amit megkeresek, azt kb el is baszom a buszra, szóval nem látom értelmét. talán elhúztam eddig is dolgozni. egy hónapja napszámba bodzát szedtem, eddig pedig 3 hétig szüretelni voltam, ugyanígy napszámba. nem egy kellemes meló 11 órában az se, úgy hajtottak, mint a rabszolgákat, mikor kértük utolsó nap a pénzt, benyögték hogy majd 10.-e után menjünk érte. attól hogy volt pár hónapos melóm, nem fogok összeköltözni senkivel, mert annak vége egyszer, és most megint itthon ülök. biztosat keresek, és hidd el, több helyre is elmentem, és még a tescoba megkérdeztem hogy takarítani nem-e mehetnék, de azt mondták oda is kell tapasztalat. megkérdeztem hogy mihez? a takarításhoz? mindenki már takarított. és azt mondta egy nagyképû liba, hogy ilyen, 1 éves tapasztalat minimum kell.
Melyik megyében élsz?
még jó idõ van, elmehettek kirándulni és piknikezni is. állatkertbe, moziba, vagy csak felültök egy buszra és elmentek egy másik városba sétálni-körülnézni, vagy süssetek-fõzzetek együtt elõtte a bevásárlást is közösen csinálhatjátok. sajnos egyik sem ingyenes, de nem is olyan vészes. ha viszont nem ragaszkodtok ahhoz, h csak kettesben legyetek, akkor találkozzatok a barátaitokkal és együtt lehet játszani, vagy bármi mást.
WoW
A kérdező hozzászólása: kicsit reménykedtem hogy adtok majd valami ötletet, de köszönöm a választ. igen, tudom hogy ha összeköltöznénk, nem lenne ez, mert azért én , és õ se élt még senkivel, szóval izgi lenne :) meg ahol õ lakik, az kicsit jobb környék és valahova oda mennénk, szóval még sétálni is lehetne, de mivel nincs pénzem, nem tudok én átmenni hozzá, csak õ jön ide, és csak punnyadunk. szóval köszi a választ, ha mégis van valakinek valami ötlete, nagyon várom :)
Ha te rossz kornyeken laksz, akkro menjetek hozzajuk! Vagy menjetek el busszal vmi kozeli hegysegbe/folyohoz/tohoz setalni, piknikezni. tanuljatok meg uj jatekokat. Nem feltetlenul kell megvenni a legujabb, legdragabb tarsasokat, siman lehet a neten is talalni olyat, amit eddig nem ismertetek es maz egy pakli kartya kell hozza. vagy toll es papir. Esetleg csinaljatok kozosen vmi olyat, amibol vmi maradando lesz. Mittomen fafaragas, makettezes.. Sportoljatok kozosen: tollasozni lehet az udvarban is, menjetek futni. fenykepezzetek: egymast, allatokat, viragokat, termeszetet.
A kérdező hozzászólása: sajnos se a mozit, se az állatkertet nem tudjuk megengedni magunknak. amint mondtam nekem nincs munkám, ezért még buszra sincs pénzem (ami 700 ft...) átmenni hozzá. szóval ez a buszosdi se jó:S a barátokkal összeülés jó, és szoktuk is csinálni, hogy többen beülünk valahova, és dumálunk, iszogatunk, viszont minden barátunk ott él ahol a barátom, szóval én csak akkor találkozok velük, ha van pénzem átmenni egyáltalán. és igazából kettesben szeretnék lenni vele, olyan program kéne. a fõzés jó, szoktunk is együtt fõzni (szakács is vagyok) de az már olyan megszokott. :\
mi is csak hétvégente találkozunk a párommal, igyekszünk mindig csinálni valamit. csodás idõ van most pl.: túrázáshoz, ami minimális pénzbefektetéssel jár: kis kaja, esetleg buszjegy, ilyesmi, és szerencsére Magyarország szépen meg van áldva jó túrázós helyekkel. Vagy ha nem is túra, csak egy kis séta a szabadban. Közben gyûjthettek terméseket, kavicsokat, stb., tudom ez olyan gyerekes de szerintem mókás és szórkaoztató.. Fõvárosban és nagyobb vidéki városokban rengeteg ingyenes kiállítás, koncert szokott lenni, még ha esetleg nem is ismeritek a kiállítót el lehet menni megnézegetni.. Jó program lehet mondjuk a kert rendberakása, ültehettek közösen valami növényt...mi el szoktunk járni-nem szép dolog, de olyan jó- állatkereskedésekbe bámészkodni is.
hát egy kissé körülményes vagy, és úgy tûnik, valamiért semmi nem jó. azt mondod, hogy azért megy hozzád a barátod mindig, mert neked nincs pénzed buszra. ha így is-úgy is a barátod buszozik (tehát õ veszi a jegyet) akkor egyszer adja neked oda a pénzt és következõ hétvégén te tudsz menni hozzá. az jobb környék, több lehetõséggel. de mondom, nekem nagyon úgy tûnik, hogy neked nem jó semmi, ezért találsz kifogást mindenre
Fogjatok két biciklit és menjetek ki egy szép helyre, ott piknikezzetek. Most még lehet :) és tuti, hogy 20-30 km-en belül akad valami jó hely. Vagy csináljatok valamit otthon. Pl. néhány õszi kerti munkát vegyetek át a szülõktõl, vagy nézzetek körül, mi az, amit már régóta halogatnak, pedig csak néhány órás munka (pl. lefesteni az ajtót, kitakarítani a kamrát, ilyesmi). Ez nem szigorúan vett randi, viszont a közös munka nagyon jól össze tudja hozni a párokat - és nem utolsósorban látod, hogy mire számíts, ha majd összeköltöztök, mennyit fog segíteni az ilyenekben. (Nagyon nem mindegy, éltem együtt egy barátommal, aki semmit, értsd semmit nem csinált meg, lényegében egyedül újítottam fel az egész lakást, egy csavart nem bírt befúrni a falba, ha ezt elõre tudom, talán össze se költözünk...)
A kérdező hozzászólása: nem nem keresem a kifogást, szerinted miért tettem fel ezt a kérdést? mert talán nem akarok itthon ülni minden hétvégén, ami amúgy is olyan gyorsan elmegy. az elmúlt hónapokban mindig én mentem hozzá, volt hogy hetekig ott voltam, és õ fizette a buszomat, és már rosszul éreztem eléggé magam a dologtól, mert nem szeretem ha fizetnek valamit, vagy pénzt adnak. persze most rá vagyok szorulva nem is kicsit. de ha szerinted mindenre a kifogást keresem, akkor mesélek: szóval fél éve fejeztem be a sulit, azóta munkanélkülin vagyok, amire semmit nemkapok. õ egyedül él egy pici házba (utál ott lenni) se anyukája nem él vele, se az apja, se a tesója, szóval egyedül, és egész héten melózik, 3 mûszakba, és nem keresi túl magát. nem azt mondom hogy 10.-e után nincs annyi pénze, hogy elmenjünk egy településsel arrébb busszal, és elmenjünk sétálni, és nem is sajnálja rám a pénzt, de egyszerûen most nincs! 2 ezer ft-ja maradt neki erre a hétre, és nemtudom hogy hogy fog jóllakni 2ezerbõl péntekig. szóval igen, szar a helyzet. Apám 47ezret kap , és azt hetente 10ezerbe adják oda. anyám németbe melózik, és azért hogy ne vigyék el a fejünk felõl a házat annyi hitelük van. szóval remélem meg vagy elégedve a válasszal, és végre elhiszed hogy nem a kifogást keresem, de tényleg még 700 ft-om sincsen, hogy átmenjek hozzá.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) a párom nem ilyen, sokat segít nekünk, apukámnak is sokat szokott segíteni, és én is. fõleg h anya nincs otthon rám marad minden, ami oké, nem megterhelõ, de azért elmegy az egész nap a házimunkákkal. így pénteken megcsinálok elõre mindent, hogy a hétvége csak a miénk legyen, és ne kelljen semmit segíteni, vagy megcsinálni
jó, hagyjuk, úgysem érted, rám meg nem tartozik az anyagi problémád. meg senkire se. inkább olvasd el amit az utána következõ írt, egyetértek vele!
Kedves kérdezõ, ne haragudj, de munka mindig van. Mekibe, Tescóba mindig vesznek fel embert...
A kérdező hozzászólása: tescoba elutasítottak, mert nincs hely, csak pénztárba ott pedig csak akkor vesznek fel, ha van tapasztalatom a pénztárgéppel. és nincs! nem fogom azt mondani hogy van, utána pedig ott szerencsétlenkedek 50 ember elõtt, aki full ideg, mert nemtudom mit hogy csináljak.Meki tulajdonosa nagyon jó ismerõsöm, mégse tud bevinni, mert nincs hely. akkorrr? (elolvastam egyébként a többi választ is. )
Tessék: http://www.tesco-karrier.hu/public/job_description.php?job_i.. semmi nem kell hozzá, jövõ szerdán lehetne kezdeni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, de budapest marha messze van tõlem.
hollax?
mondom én, neked semmi nem jó. te csak a kifogást keresed! annyi ötletet és lehetõséget kaptál csak most itt, hogy egy normális ember már talált volna magának megoldást. de te nem, csak várod, h a sültgalamb a szádba repüljön. ez ezért nem jó, mert.... az azért nem jó, mert... csak önsajnálat, siránkozás megy, meg hogy milyen csóró vagy. talán el kéne húzni dolgozni és nem finnyáskodni meg válogatni! ha nekem nem lenne pénzem, akkor vécét takarítanék a vasútállomáson, nem itt verném a nyálam és válogatnék. tipikus, olyan ember vagy, aki a nyomorult szerencsétlen életéért nem saját magát, hanem mindenki mást hibáztat. neked semmi nem jó b.szki! tudod mit, megérdemled a sorsod!
Boldogok a lelkinyomorultak...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!