Találatok a következő kifejezésre: Milyen programmmal letolteni (44 db)

Rapidsharen hogy tudok letölteni? Mert már nem annyira lehet. Milyen program kell ehez hogy le tudjam tölteni a rapidon a fájlokat? És milyen programok vannak?

Legjobb válasz: A "nem annyira lehet" - ha ez alatt azt érted, hogy nem lehet, akkor az azért van, mert túlterheltek a szerverek, és csak prémium-al lehet letölteni, próbáld meg késõbb. Program sok van pl. RapidShareDownloader, ha te nem tudod, akkor a program se fogja tudni letölteni

A "nem annyira lehet" - ha ez alatt azt érted, hogy nem lehet, akkor az azért van, mert túlterheltek a szerverek, és csak prémium-al lehet letölteni, próbáld meg késõbb. Program sok van pl. RapidShareDownloader, ha te nem tudod, akkor a program se fogja tudni letölteni

Sony ericsson xperia arc s-hez keresnék programokat. Honnan lehet letölteni? Milyen programok vannak hozzá?

Legjobb válasz: Ugyan onnan mint minden eddig androidos telefonhoz: Market. Egy csomó alkalmazást megtalálsz rajta. Ingyeneseket is meg fizetõsöket is együtt.

Ugyan onnan mint minden eddig androidos telefonhoz: Market. Egy csomó alkalmazást megtalálsz rajta. Ingyeneseket is meg fizetõsöket is együtt.
MARKET A menüben keresd a market ikonját. http://androidtippek.blogspot.com/2010/12/android-market.html
play store, mobilism, STB android4ever

Milyen programokat lehet letölteni hogy lehetőleg ne lopják el a telóm?

Legjobb válasz: Szerinted milyen program tudja megakadályozni, hogy kivegyék a kezedbõl??? Most komolyan!

Szerinted milyen program tudja megakadályozni, hogy kivegyék a kezedbõl??? Most komolyan!
Vedd meg az esetet mobilra abban van anti-theft
avast! nevû programomba is van ilyen. Amint SIM kártyát cserélnek benne küld egy üzenetet a pontos helyrõl. A probléma ezzel csak az, hogy net szükséges hozzá, szal ha nincs net a ''barátunk'' lakásán, akkor semmit nem ér... lehet van értelme de én nem látom meg benne..
Így van, ha nincs netközelben, akkor ez csak salakanyagpofozás. De az okos tolvaj egybõl formázza a telót...
A kérdező hozzászólása: köszi
Ellopás védõ a világon semmire nincs. Ami mozdítható azt el is lehet mozdítani. Lehet más használati dolog is pl autó hiába van rajta x pontos zár meg számítógépes blokkoló azt ugyan úgy el lehet lopni. Maximum annyit tudsz, hogy megnehezíted a tolvaj dolgát. Telefon esetében nem simet zárolod hanem telefont a többi lényegtelen, hogy van e rajt zár, mert rom tárolja és egy sima újra telepítéssel el is tûnik róla. Drágább telefonok esetén pedig szinte minden felesleges, mert alaplap cserével megoldják ami 30-35 000 ft-ba kapható és még így is bõven százezernyi hasznok vannak rajta. A legjobb módszer nem villogtatod a telefonod mindenhol vagy hétköznapokra valami ócska vasat használsz illetve marad amikor headseten beszélgetsz és a telefont többnyire nem veszed elõ csak zárt terekben. Utazás közben is kell figyelni ott könnye el tudják csaklizni leszállás elõtt még kikapja és már ott sincs.
Hopp amit kihagytam vagy tanulsz önvédelmet és kigyúrod magad akkor biztos meggondolják elvegyék-e tõled.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek!


Az Alcatel One Touch Fire-re milyen programokat lehet letölteni?

Olvastam h Marketplace-rõl lehet letölteni cuccokat, de ahogy elnéztem még alig van rajta valami. Azért fontos mert skypot használok, valaki tudja az fut-e az új firefoxos operációsrendszeren?

Legjobb válasz: Ha ott lesz a Marketplace-en akkor majd le lehet tölteni

Ha ott lesz a Marketplace-en akkor majd le lehet tölteni
A FirefoxOS könnyen programozható lesz, biztosan rengeteg appot gyártanak majd rá. Tulajdonképpen egy weblap appját elvileg minimális html programozással meg lehet oldani. Skype viszont nem biztos, hogy lesz rá, mivel mostmár nem támogatják a külsõ fejlesztésû Skype alkalmazásokat egy platformon sem. Ha a Microsoft készíttet rá, akkor lesz, ha nem akkor nem.

Milyen programok vannak (ingyen) amikkel lehet letölteni a youtube-ról zenéket videókat és lehet vele pl: videókat képkockákra vágni; meg konvertálni videókat, zenéket; meg vágni is lehet vele videókat meg zenéket?

mert én eddig a www.dvdvideosoft.com-ról letöltött programot használtam de az már nem m?ködik nekem... (ne kérdezzétek, hogy mért) szóval ajánlotok nekem még ilyen letölthet?s programot és INGYEN!!

Legjobb válasz: youtube downloader.

youtube downloader.
JDownloaderrel tõtök youtuberól meg pl a megavideóról.. avidemux, formatfactory programokat szoktam használni konvertálásra.
Nekem sem mûködik egy idõ után:S Én mostanában törrentelem a zenéimet, videóimat;)
Mûködik a dvdvideosoft-os, csak le kell tölteni a legújjabbat :)

Ahhoz, hogy moovie.hu-n a MovShare-s linkeket is megtudjam nézni milyen programokat kell letölteni?

Mert most csak a megavideo-s filmeket tudom megnézni,a movshare-sek nem jönnek be.:( Milyn programok kellenek feltétlenül a gépre ,hogy beinduljanak ezek a filmek is?

Milyen programokat kell letölteni a MOOvie.hu-n?

Szeretnék nézni filmeket,de van amit nem birok megnézni,mert ujra lett rakva a gépem és letörl?dtek a programok.Ezek a programok megvoltak adva a moovie-n a sugóba,de én azt már nem birom megnézni(nem vagyok prémiumos).

Legjobb válasz: Ez kell csak: http://download.chip.eu/hu/DivX-Web-Player_121354.html

A kérdező hozzászólása: Köszi

Milyen programokkal szoktatok számokat letölteni?

Én régen Lime Wire-t használtam,de valamiért kinyiffant (ha lehet letölt? linket is)

Legjobb válasz: Apple iTunes: http://www.apple.com/itunes/ Ne lopj, mert pokolra jutsz!

Apple iTunes: http://www.apple.com/itunes/ Ne lopj, mert pokolra jutsz!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!