Találatok a következő kifejezésre: Milyen programmal rajzfilmet készíteni (2 db)

Milyen programmal lehet rajzfilmet készíteni?

South Park, The Simpsons, Hey Arnold szer? rajzfilmre gondolok.

Legjobb válasz: A South Park-ról pont nemrég olvastam, hogy jelenleg Maya-val készítik. A The Simpsons-ról pedig egy fórumon olvastam még régebben, hogy a rajzfilm még nagyrészt kézzel rajzolt. Rajzfilm animációhoz az alábbi alkalmazásokat tudom javasolni: Blender (ingyenes) 3D Studio Max (rengeteg plugin érhetõ el hozzá) Maya (A legtöbb filmes cég ezt részesíti elõnyben) Egyébként, rendszerint nem egy alkalmazást használnak használnak rajfilmkészítéshez.

A South Park-ról pont nemrég olvastam, hogy jelenleg Maya-val készítik. A The Simpsons-ról pedig egy fórumon olvastam még régebben, hogy a rajzfilm még nagyrészt kézzel rajzolt. Rajzfilm animációhoz az alábbi alkalmazásokat tudom javasolni: Blender (ingyenes) 3D Studio Max (rengeteg plugin érhetõ el hozzá) Maya (A legtöbb filmes cég ezt részesíti elõnyben) Egyébként, rendszerint nem egy alkalmazást használnak használnak rajfilmkészítéshez.

Milyen programmal tudnék rajzfilmet készíteni?

Legjobb válasz: és video klippeket...

A kérdező hozzászólása: és video klippeket...
Van egy egyszerûbb pálcikaemberes, ez a Pivot. És van egy bonyolultabb viszont nagyságrendekkel profibb rajzfilmeszerkesztõ a Moho. Videoklippekhez ajánlom a Sony Vegas 8-at és az Adobe Producer-t (asszem így írják). Remélem tudtam segíteni.
Bocs az elõzõ kommentemben az nem Adobe Producer (összekevertem egy másik progival), hanem Adobe Premiere Pro.
ezek ingyenesek v fizetõsek?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!