Találatok a következő kifejezésre: Milyen programmal rajzfilmet (9 db)

Milyen programmal lehet rajzfilmet készíteni?

South Park, The Simpsons, Hey Arnold szer? rajzfilmre gondolok.

Legjobb válasz: A South Park-ról pont nemrég olvastam, hogy jelenleg Maya-val készítik. A The Simpsons-ról pedig egy fórumon olvastam még régebben, hogy a rajzfilm még nagyrészt kézzel rajzolt. Rajzfilm animációhoz az alábbi alkalmazásokat tudom javasolni: Blender (ingyenes) 3D Studio Max (rengeteg plugin érhetõ el hozzá) Maya (A legtöbb filmes cég ezt részesíti elõnyben) Egyébként, rendszerint nem egy alkalmazást használnak használnak rajfilmkészítéshez.

A South Park-ról pont nemrég olvastam, hogy jelenleg Maya-val készítik. A The Simpsons-ról pedig egy fórumon olvastam még régebben, hogy a rajzfilm még nagyrészt kézzel rajzolt. Rajzfilm animációhoz az alábbi alkalmazásokat tudom javasolni: Blender (ingyenes) 3D Studio Max (rengeteg plugin érhetõ el hozzá) Maya (A legtöbb filmes cég ezt részesíti elõnyben) Egyébként, rendszerint nem egy alkalmazást használnak használnak rajfilmkészítéshez.

Milyen animáció, rajzfilm készítő programot ajánlotok?

Egyszerűen kezelhető átlagos gépigényű kéne. Full kezdő vagyok de van pár vicces ötletem amit megakarok "filmesíteni".

Legjobb válasz: Synfig Studio, CreaToon, Pencil. Pálcika-animációkhoz Stykz, Pivot. Kivágott képelemek mozgatásához tökéletes a Blender, és az összeállítást, videószerkesztést is egyszerûen elintézheted vele. Szívem szerint nagyon ajánlanám, egy a baj, hogy maga a program abszolúte nem kezdõknek való, tehát az egyébként tényleg könnyû szerkesztést akkor tudod megcsinálni, ha már van rálátásod a bonyodalmasan megtanulható rendszerre.

Synfig Studio, CreaToon, Pencil. Pálcika-animációkhoz Stykz, Pivot. Kivágott képelemek mozgatásához tökéletes a Blender, és az összeállítást, videószerkesztést is egyszerûen elintézheted vele. Szívem szerint nagyon ajánlanám, egy a baj, hogy maga a program abszolúte nem kezdõknek való, tehát az egyébként tényleg könnyû szerkesztést akkor tudod megcsinálni, ha már van rálátásod a bonyodalmasan megtanulható rendszerre.
láttam már a blendert, eléggé hasonlít a maya-hoz, de tényleg bonyolult
de én videószerkesztéshez inkább az After Effects-et ajánlanám

Rajzfilmet milyen programmal csinálnak?

Legjobb válasz: Attól függ, hogy milyen típusu mesét akarsz. Ha valami animációs fajtát, akkor pl. Autodesk Maya.

Attól függ, hogy milyen típusu mesét akarsz. Ha valami animációs fajtát, akkor pl. Autodesk Maya.
Rajzfilmkészítõ programmal?


Milyen programot javasoltok 2D animáció / rajzfilm készítéséhez?

Főként rajzfilm készítéshez kéne. Olyat keresek, aminek nem túl bonyolult a használata, viszonylag könnyű vagy hamar meg lehet tanulni a használatát (ez talán nem annyira fontos, de ne legyen lehetetlen) és jó animációt lehet készíteni vele. Remélem érthető voltam.

Legjobb válasz: Nekem így elsõre a Photoshop ugrik be. Lehet vele jó, minõségi animációt csinálni, de a Gimp, vagy a Bender legújabb verziójával is alkotni.

Nekem így elsõre a Photoshop ugrik be. Lehet vele jó, minõségi animációt csinálni, de a Gimp, vagy a Bender legújabb verziójával is alkotni.
Akarom mondani Blender, nem bender :P
A kérdező hozzászólása: A Photoshoppot inkább képszerkesztésre használnám, nem akarom képrõl képre megrajzolni. Nekem úgy tûnik a Blender inkább 3D-s animációra jó. Esetleg van valami más?
A Blender legújab programjával már lehet 2D-s animációt csinálni.
A kérdező hozzászólása: Hát én inkább olyat választanék, ami 2D-re van specializálva.
Papír, ceruza.
ilyen program nincs. :) , de anime studioval tudsz csinálni animációkat.

Rajzfilmet milyen programmal készíthetek?

Rajzfilmet szeretnék készíteni. Ismerem a Photoshop nev? programot, és úgy gondolom, hogy eljutottam egy olyan szintre, amivel már egész jó grafikákat tudok készíteni ( régebben honlapokat készítettem, mostanában már rajzfilm figurákat...). Sajnos nem vagyok jártas a rajzfilm készítésben, ezért nem tudom milyen programokkal tudnám megcsinálni. Feltételezem elkészíthetem a karaktereket Photoshopban, csak éppen az a probléma, hogy hogyan csináljak ezekb?l animációt (tudom, hogy lehet photoshoppal, de ez sajnos bonyolult és nem túl pontos...) ilyen stílusú rajzfilmet szeretnék készíteni:

Legjobb válasz: az autodesknek van egy progija amibvel a sout parkot is csinálják. keress rá.

az autodesknek van egy progija amibvel a sout parkot is csinálják. keress rá.

Milyen programmal csinálták a Gombi rajzfilm paródiát?

Szeretnék csinálni hasonló animációt, rajzfilmet (nem VV-hez) egy ajánéknak, kedvességnek gondoltam :D valaki tud linkelni vagy programneveket? meg h honnan tudom letlteni ? el?re is köszönöm :D

Milyen programmal tudnék rajzfilmet készíteni?

Legjobb válasz: és video klippeket...

A kérdező hozzászólása: és video klippeket...
Van egy egyszerûbb pálcikaemberes, ez a Pivot. És van egy bonyolultabb viszont nagyságrendekkel profibb rajzfilmeszerkesztõ a Moho. Videoklippekhez ajánlom a Sony Vegas 8-at és az Adobe Producer-t (asszem így írják). Remélem tudtam segíteni.
Bocs az elõzõ kommentemben az nem Adobe Producer (összekevertem egy másik progival), hanem Adobe Premiere Pro.
ezek ingyenesek v fizetõsek?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!