Találatok a következő kifejezésre: Milyen programmal olyan képet készíteni, (4 db)

Milyen ingyenes programmal lehet olyan képet készíteni ahol a kép fekete-fehér képen csak egy tárgy színes? és hogyan?

Legjobb válasz: A GIMP névre hallgató, rendkvül szimpatikus programmal. Megnyitod a képet, a "Rétegek, csatornák, útvonalak" párbeszédablakban a "Réteg duplázása" (vagy valami hasonló, nekem angol van, azért nem tudom) gombra kattintasz, ekkor a háttér egy új rétegen jelenik meg. Ezt deszaturálod, majd azt a tárgyat, amit szeretnél ismét színessé tenni, kiradírozod a felsõ rétegrõl.

A GIMP névre hallgató, rendkvül szimpatikus programmal. Megnyitod a képet, a "Rétegek, csatornák, útvonalak" párbeszédablakban a "Réteg duplázása" (vagy valami hasonló, nekem angol van, azért nem tudom) gombra kattintasz, ekkor a háttér egy új rétegen jelenik meg. Ezt deszaturálod, majd azt a tárgyat, amit szeretnél ismét színessé tenni, kiradírozod a felsõ rétegrõl.
A PhotoScapeval szoktam, nagyon egyszerû megcsinálni. http://www.keptarolo.com/show-image.php?id=f412c1430976e9ad0..
majdnem minden program tudja.a lenyeg hogy a keped szines legyen.f/f-bol szerintem nem lehet szinest csinalni

Milyen programmal tudok olyan képet készíteni, mint ami a Linkin Park Minutes to Midnight című lemez borítóján van?

És ha van ilyen progi akkor el is tudnátok magyarázni hogy kell megcsinálni?

Legjobb válasz: photoshoppal biztosan tutorialok vannak hozzá mindenfelé a neten, és rá lehet jönni magadtól is de ha segítség kell írj

photoshoppal biztosan tutorialok vannak hozzá mindenfelé a neten, és rá lehet jönni magadtól is de ha segítség kell írj
Vagy megnézzheted ezt az oldalt is Photosopp tippekért, taktikákért, ötletekért Fotózásrol A-Z-ig http://magazin.fotomarket.hu/articles.php?catid=11

Milyen programmal lehet olyan videót készíteni, amiben mennek a képek és közben szól a zene?

h legyenek áttűnések is és viszonylag könnyü legyen használni.!?

Legjobb válasz: Minden videoban "mennek" a képek! Kifejtenéd jobban, hogy mire gondolsz, mit akarsz, mibõl indulnál ki stb?

Minden videoban "mennek" a képek! Kifejtenéd jobban, hogy mire gondolsz, mit akarsz, mibõl indulnál ki stb?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek


Milyen programmal lehet olyan kifestö játékot késziteni amiben csak kattintani kell a képre és magátol szinez? Vagy ez komolyabb szaktudást igényel?

Legjobb válasz: A legalkalmasabb erre a célra a Flash, de az fizetõs (tudom, hogy ez van akinek nem akadály :D) de meg kell tanulni hozzá az Action Script-et ha ilyesmit akarsz alkotni. Javasolnám az 5-ös verziót: Nagyon nagyon nagyon régi, de azoknak akik most kezdik, nem túl ilyesztõ, mint a CS3 vagy a CS5. ez azért jó, mert menet közben látod, hogy mit csinálsz, könnyû az animálás, rajzolás, stb. de szerintem biztosan hallotál a Commenius Logo nevû programról, annak az egyik példa programja pont ilyen, csak be kell töltened fekete fehér bitképet, és már színezheted is. :)

A legalkalmasabb erre a célra a Flash, de az fizetõs (tudom, hogy ez van akinek nem akadály :D) de meg kell tanulni hozzá az Action Script-et ha ilyesmit akarsz alkotni. Javasolnám az 5-ös verziót: Nagyon nagyon nagyon régi, de azoknak akik most kezdik, nem túl ilyesztõ, mint a CS3 vagy a CS5. ez azért jó, mert menet közben látod, hogy mit csinálsz, könnyû az animálás, rajzolás, stb. de szerintem biztosan hallotál a Commenius Logo nevû programról, annak az egyik példa programja pont ilyen, csak be kell töltened fekete fehér bitképet, és már színezheted is. :)
Magában a Windowsban a Paint!
A kérdező hozzászólása: de önálo játékot akarok


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!