Találatok a következő kifejezésre: Milyen programmal olyan képet (56 db)

Milyen programmal, és hogy lehet olyan képet csinálni, hogy 1 képen többször vagyok rajta? Mint pl ez a kép. Lent látható a link

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs147.ash2/40667..

Legjobb válasz: Egyszerûen rögzíted a fényképezõt egy adott helyre, idõzítõvel kétszer lefotózod magad különbözõ helyeket, és valamilyen képszerkesztõ programba beteszed az egyik képet, a másikat is beteszed, és kb a felétõl a kép széléig kijelölöd, másolod (ctrl+c), bemásolod a másikra, úgy igazítod, hogy ne látsszon az összefûzési vonal. Képszerkesztõnek még akár a Paint is megfelelne, de jobban jársz ezek egyikével: PhotoFiltre, GIMP, PhotoScape...

Egyszerûen rögzíted a fényképezõt egy adott helyre, idõzítõvel kétszer lefotózod magad különbözõ helyeket, és valamilyen képszerkesztõ programba beteszed az egyik képet, a másikat is beteszed, és kb a felétõl a kép széléig kijelölöd, másolod (ctrl+c), bemásolod a másikra, úgy igazítod, hogy ne látsszon az összefûzési vonal. Képszerkesztõnek még akár a Paint is megfelelne, de jobban jársz ezek egyikével: PhotoFiltre, GIMP, PhotoScape...

Milyen ingyenes programmal lehet olyan képet készíteni ahol a kép fekete-fehér képen csak egy tárgy színes? és hogyan?

Legjobb válasz: A GIMP névre hallgató, rendkvül szimpatikus programmal. Megnyitod a képet, a "Rétegek, csatornák, útvonalak" párbeszédablakban a "Réteg duplázása" (vagy valami hasonló, nekem angol van, azért nem tudom) gombra kattintasz, ekkor a háttér egy új rétegen jelenik meg. Ezt deszaturálod, majd azt a tárgyat, amit szeretnél ismét színessé tenni, kiradírozod a felsõ rétegrõl.

A GIMP névre hallgató, rendkvül szimpatikus programmal. Megnyitod a képet, a "Rétegek, csatornák, útvonalak" párbeszédablakban a "Réteg duplázása" (vagy valami hasonló, nekem angol van, azért nem tudom) gombra kattintasz, ekkor a háttér egy új rétegen jelenik meg. Ezt deszaturálod, majd azt a tárgyat, amit szeretnél ismét színessé tenni, kiradírozod a felsõ rétegrõl.
A PhotoScapeval szoktam, nagyon egyszerû megcsinálni. http://www.keptarolo.com/show-image.php?id=f412c1430976e9ad0..
majdnem minden program tudja.a lenyeg hogy a keped szines legyen.f/f-bol szerintem nem lehet szinest csinalni

Milyen programmal tudok olyan képet csinálni, amin sok kis képből, vagy szóból áll össze egy kis kép?

Legjobb válasz: Ha képet akarsz csinálni, valószínûleg egy képszerkesztõ programra lesz szükséged.

Ha képet akarsz csinálni, valószínûleg egy képszerkesztõ programra lesz szükséged.
Ajánlóm figyelmedben a Paint nevû programot!
Egy kis kép? Ha egy nagyot akarnál, az Andreamosaic lenne a tippem, de így... http://www.andreaplanet.com/andreamosaic/ Vagy hogy gondolod, hogy "összeáll"?
A kérdező hozzászólása: A 3. kommentelõnek köszönöm a válaszát, pontosan ilyen programot kerestem.


Milyen programmal leget megnézni egy olyan ember képeit facebookon aki nem ismerősöm?

Legjobb válasz: Erre nincs semmiféle program. Ha õ nem osztja meg másokkal, csak ismerõseivel, akkor csak az ismerõseinek látható a kép, a többi embert oda se irányítja a képhez.

Erre nincs semmiféle program. Ha õ nem osztja meg másokkal, csak ismerõseivel, akkor csak az ismerõseinek látható a kép, a többi embert oda se irányítja a képhez.
Gimp (ingyenes), Photoshop, de ezt a photoscape (ingyenes) is meg tudja csinálni szerintem.
a photofiltre is tudja ezt, mutatom hogyan : http://youtu.be/iwUA0g1mHjY
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Nagy segítséget jelent számomra :)

Hogyan es milyen program segitsegevel tudok olyan kepszerkesztest vegrehajtani, hogy hasonlitson a kep egy olyan kepre amit iphone-al keszitettek?

indtagramm-on lattam es mas fb.oldalakon,hogy van azokna a kepekenek egy masfajta szinuk,...tudnek en is olyat kesziteni. nincs iphone*om ... :)

Legjobb válasz: ha ide tudsz tenni egy "olyan" képet,akkor már értesz annyit a dologhoz,hogy érdemes legyen neked segíteni, -de,ha még ez sem megy ,akkor nem aktuális nálad a képszerkiben a segítés,

ha ide tudsz tenni egy "olyan" képet, akkor már értesz annyit a dologhoz, hogy érdemes legyen neked segíteni, -de, ha még ez sem megy , akkor nem aktuális nálad a képszerkiben a segítés,
Gimppel nyilván meg tudod csinálni, de hogy hogyan... Mutass be egy olyan képet, majd megmondom, ha tudom.

Van egy olyan eljárás/program amivel ugy kitörülünk egy pl:képet h nem lehet sehogy se vissza hozni, akk ha simmmán kitörlök valamit akkor azt milyen programmal lehet vissza hozni?

Legjobb válasz: GetDataBack, Recuva például. Olyan viszont nincs, hogy mindenképpen vissza tudod hozni a törölt dolgokat. Ha már többszörösen felül lett írva valami, az adatmentõ program sem tud mit kezdeni. Ugyanezt csinálják a tökéletesen eltüntetõ programok is egy fájllal, csak azok egymás után és azonnal végzik el a felülírást, míg a rendszer általános használatával ez hosszú ideig is eltarthat, ezért van esélye az adatmentõnek helyreállítani ha idõben van használva.

GetDataBack, Recuva például. Olyan viszont nincs, hogy mindenképpen vissza tudod hozni a törölt dolgokat. Ha már többszörösen felül lett írva valami, az adatmentõ program sem tud mit kezdeni. Ugyanezt csinálják a tökéletesen eltüntetõ programok is egy fájllal, csak azok egymás után és azonnal végzik el a felülírást, míg a rendszer általános használatával ez hosszú ideig is eltarthat, ezért van esélye az adatmentõnek helyreállítani ha idõben van használva.

Milyen programmal tudnék olyan képet szerkeszteni, ahol kiválasztok egy "főképet" és azt sok apróból mintáza meg a program?

Nagyon fontos lenne, biztos mindenki látott már ilyet, vagy legalábbis tudja mire gondolok, el?re is köszönöm! :)

Legjobb válasz: Tessék! Van sok! :) http://www.postershop.hu/mozaik-kep.htm http://www.bervinn.hu/letoltesek http://poszter-keszites.hu/fotomozaik-keszitese/

AndreasMosaic. Nagyon jó.
Affenébe, rosszul írtam az elõbb, tehát: AndreaMosaic Itt a link: http://www.andreaplanet.com/andreamosaic/

Láttam sok olyan képet ahol cszak 1 féle színt hozza ki. Pl. : szem színek stb. Hogy, illetve milyen programmal lehetséges ez?

Legjobb válasz: Gimp vagy Photoshop biztos meg tudja csinálni. Betöltöd a képet, monokrómmá alakítod, kiválasztod az elõzmény ecsetet. Mivel a kép elõzménye színes volt, ezért ahol az elõzmény ecsetet végighúzod, ott ismét az eredeti színes kép fog visszarajzolódni, míg minden más marad szürkeárnyalatos.

Gimp vagy Photoshop biztos meg tudja csinálni. Betöltöd a képet, monokrómmá alakítod, kiválasztod az elõzmény ecsetet. Mivel a kép elõzménye színes volt, ezért ahol az elõzmény ecsetet végighúzod, ott ismét az eredeti színes kép fog visszarajzolódni, míg minden más marad szürkeárnyalatos.
21:22-nek, ez éngem is érdekelne, Léci mutasd meg, hogy Gimpben mivel teszed monokrommá a képet, és ugyancsak Gimpben, hogy hozod be az elõzmények ecsetet, köszi.
Photoshoppal. Ha érdekel, youtubon találsz videót róla, bemutatják, hogy készül. :-)
Én sem használod Gimpet, és csak a PS-es rutin alapján gondolom hogy a másik professzionális program is képes rá. Utánanézve igen, csak itt más az eszközök neve: http://www.gimp.hu/news/uj-rovat-azert-szeretem Itt a kommentek vége felé van kétféle verzió is leírva amivel megoldható.
Tudja a Gimp is : http://s15.postimage.org/qbgtwk315/gimp_ff.jpg ha valami nem világos, írj vissza


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!