Találatok a következő kifejezésre: Milyen programmal olyan (291 db)

Hogyan tudok (milyen programmal) olyan animációt készíteni?

mint a mediaplayerben vagy a Winmapban van (zenére reagál)

Legjobb válasz: www.flashvortex.com asszem ezek jók lesznek xd

http://www.flashvortex.com asszem ezek jók lesznek xd

Van egy olyan eljárás/program amivel ugy kitörülünk egy pl:képet h nem lehet sehogy se vissza hozni, akk ha simmmán kitörlök valamit akkor azt milyen programmal lehet vissza hozni?

Legjobb válasz: GetDataBack, Recuva például. Olyan viszont nincs, hogy mindenképpen vissza tudod hozni a törölt dolgokat. Ha már többszörösen felül lett írva valami, az adatmentõ program sem tud mit kezdeni. Ugyanezt csinálják a tökéletesen eltüntetõ programok is egy fájllal, csak azok egymás után és azonnal végzik el a felülírást, míg a rendszer általános használatával ez hosszú ideig is eltarthat, ezért van esélye az adatmentõnek helyreállítani ha idõben van használva.

GetDataBack, Recuva például. Olyan viszont nincs, hogy mindenképpen vissza tudod hozni a törölt dolgokat. Ha már többszörösen felül lett írva valami, az adatmentõ program sem tud mit kezdeni. Ugyanezt csinálják a tökéletesen eltüntetõ programok is egy fájllal, csak azok egymás után és azonnal végzik el a felülírást, míg a rendszer általános használatával ez hosszú ideig is eltarthat, ezért van esélye az adatmentõnek helyreállítani ha idõben van használva.


Milyen programmal tudnék olyan mp3 dvd-t amit lejátszik a hifi? Pls help!

Legjobb válasz: Milyen programmal tudnék írni olyan mp3 dvd-t amit lejátszik a hifi ?

A kérdező hozzászólása: Milyen programmal tudnék írni olyan mp3 dvd-t amit lejátszik a hifi ?
Ez nem programtól függ, ha nem tud DVD-t olvasni akkor semmire nem mész
A kérdező hozzászólása: tud olvansi dvd-t
akkor Neroval, adat DVD készítése és felpakolod rá az MP3 formátumú zenéket kb ennyi
Az kevés, hogy tud olvasni DVD-t. Tud olvasni DVD-rõl mp3-at? Mert akkor mindegy milyen programot használsz. Viszont simán, adatként tedd rá az mp3-at.
A kérdező hozzászólása: ok, sikerült megcsinálni kösz mindenkinek
London Eye, mini asztal, forró bor :)
Miért kellene Neked egy olyan nõ, aki épp megcsalni készül a párját? Miért vagy olyan biztos abban, hogy ez a nõszemély melletted kitartó lesz? ...
Sose jó beleugrani egy olyan kapcsolatba, amelybe már csak 3. személy ként férsz be. Ha meg nem hosszútávra gondoltál, akkor keress másikat. A lány barátjával túl sok lenne a macera...
A kérdező hozzászólása: Nem csalná meg a barátját csak mar annyit udvaroltam neki hogy fel keltettem az erdeklodeset es valami nagyon jo program kellene hogy jol erezze magat.
Mert az aztán nagyon helyes, hogy palim van, de elmegyek randizni mással. Jogos -_-
Szerintem vidd ki a sarokra, ha képes veled randizni, úgy, hogy pasija van, akkor ott jól fogja érezni magát ;) Egyébként tényleg nem jó harmadik félnek lenni, a csaj valószínûleg csak játszik veled. Én biztos nem mennék bele ilyenbe, annál több méltóságom van, minthogy harmadik legyek... És te ismered, neked kell tudni. hogy milyen az érdeklõdési köre, mit szeret, ezt mi ennyibõl nem tudjuk kitalálni -.- L
Eddig mik voltak azok a programok, amiket élvezett? Valami kiinduló pontot mondhatnál, mert így elég nehéz ötletet adni. Amúgy én is voltam ilyen helyzetben, mint ez a lány, nem szórakoztam a sráccal, akivel találkoztam néha a kapcsolatom mellett. És amúgy nem is titokban volt, a barátom mindig tudott róla... csak ebbõl is látszik, hogy mennyire nem érdekeltem már, ez se izgatta különösebben, annyira természetesnek vette hogy ott vagyok vele... Én utána össze is jöttem azzal a sráccal, azóta is együtt vagyunk. :) Hasonlóan "csábított" el, sokféle program, gyakran érdeklõdött felõlem ilyesmik. Viszont vigyázz, sok lány csak kihasználja ezt, hogy élvezik hogy valaki megtesz értük bármit, kiélvezik a rajongását, de közben nem akarnak semmit. Szóval azért csak okosan, ne hagyd magad! És titkos viszonyba ne menj bele, ha sokáig nem lép ki a kapcsolatából érted, akkor hagyd a fenébe. :) 21L
Az ilyen nõ kihasznál téged meg elcsábít.. az ilyenek boszorkányok.. legyél már eszednél :)

Milyen program az olyan amivel pl gameplayeket tudok felvenni, vagy akármit fel tudok venni úgyhogy a képernyő veszi magát és én meg beszélek a mikrofonba? Vagy lehet ezt program nélkül is?

Legjobb válasz: Milyen játékot vennél fel, ha a keresõt sem tudod használni? Errõl a kérdésrõl még nincs 10 312 312 db kérdés, csak a GyK-n.

Milyen játékot vennél fel, ha a keresõt sem tudod használni? Errõl a kérdésrõl még nincs 10 312 312 db kérdés, csak a GyK-n.

Érdekelne hogy milyen programmal lehet olyat csinálni, mint pl mikor a tv-ben kitakarják a márkaneveket, vagy a bűnözőknek a fejét. Ötletek?

Van valami program, photoshopp program amiben van ilyenféle effekt??

Legjobb válasz: A Photoshopp MAGA egy program a képszerkesztéshez.... Nem egy összefoglaló név. Ilyet szinte bármelyik jobb videó szerkesztõ/effektezõ programmal lehet csinálni. Adobe After Effects például.

A Photoshopp MAGA egy program a képszerkesztéshez.... Nem egy összefoglaló név. Ilyet szinte bármelyik jobb videó szerkesztõ/effektezõ programmal lehet csinálni. Adobe After Effects például.
Mindegyikben van...
A kérdező hozzászólása: Tudom miaz a photoshop, csak arra voltam kiváncsi melyik tartalmaz ilyet, mert ami van nekem abban nincs

Milyen programmal lehet olyat csinálni mint pl a Joomla wordpress meg stb weblaptelepítő? A css, html, php kódolást értem már de még ahoz nem vagyok fejlet annyira hogy még is hogy kell meg milyen programmal? Minden válaszadónak PLS!

Legjobb válasz: Azok ugyan úgy csak php fájlok. A megadott adatokat elmentik a konfig fájlokba és beállítják, majd megfelelõ formára alakítják az SQL adatbázist. Kb ennyit csinálnak és kész. Nem bonyolult.

Azok ugyan úgy csak php fájlok. A megadott adatokat elmentik a konfig fájlokba és beállítják, majd megfelelõ formára alakítják az SQL adatbázist. Kb ennyit csinálnak és kész. Nem bonyolult.
Ha egy saját CMS-t akarsz csinálni akkor nincs nehéz dolgod, csak venned kell egy egy nyílt forráskódú cmst, ami a legközelebb áll ahhoz amit szeretnél és módosítsd azt.Egyszerûbb egy kész dologban kicserélni a neked nem tetszõ részeket mint sokadjára megírni azt amit elõtted már több ezren megírtak. Aztán ha oda-vissza érted hogy mi hogy mûködik, akkor neki lehet állni egy 100% saját fejlesztésûnek, de ilyen alap tudással tuti bukás lenne.
hát saját cms rendszer készítése, nem kell hozzá program, és nincs is hozzá program, egy egyszerû notepad++ is megteszi ha értesz a html, css, php-hez
A kérdező hozzászólása: És akkor ezt meg lehet csinálni a Notepad++ programmal is?
Bármivel meg lehet szinte.
A kérdező hozzászólása: oké Köszönöm a válaszotokat! :)
A kérdező hozzászólása: Igazad van ha át alakítom egyszerûbb. És lehet hogy gyorsabb is. :D

Szükségem lenne egy olyan programra ami képes arra hogy akár több ezer képet (BMP-t) módosítson minél gyorsabban bizonyos követelmények alapján. Milyen programmal oldhatom ezt meg?

Pl. Három előre megadott színt nem módosít, az összes többit feketére festi az összes képen. Olyan valamire gondoltam ami 32 bites xp alatt is jól megy, a módosításra váró BMP-k pedig 24 bitesek. Automatizáláshoz kellene, ezért a legjobb lenne ha paraméterekkel tudna dolgozni a program, az sem gond ha nincs ilyen program viszont egyszerűen összerakható valamilyen programozási nyelvben (némi tapasztalatom van pascalban). Előre is köszönöm a segítséget.

Legjobb válasz: "lófasznyi idõ alatt összerakható egy ilyen program" a lófasznyi az nálad sok vagy kevés? :D egy lónak elég nagy fasza van

"lófasznyi idõ alatt összerakható egy ilyen program" a lófasznyi az nálad sok vagy kevés? :D egy lónak elég nagy fasza van
Photoshop. Talán. G.
A kérdező hozzászólása: Válasz a "a 3 szín alatt pontosan 3 darab színt értesz (pl. #111111, #222222, #333333), vagy úgy érted, hogy "a piros, kék, sárga színeket"?" kérdésre: Pontosan ahogy mondod, a három szín alatt nem három színt értek az összes árnyalatával hanem három színkódot. Minden más színkódot át kellene írni a fekete színkódjára.
Én összeraktam egyet free pascal-ba (mert azt írtad némi tapasztalatod van pascal-ba) Egy képen csinál átalakítást a be.bmp-bõl a ki.bmp-be (a bemeneti és kimeneti fájl lehet azonos is) A transzformáló eljárást kell többször meghívni, hogyha több képre is akarjuk hogy mûködjön, pl adott könyvtár fájljai szerint, ez már csak részletkérdés, ezt írd meg kedved szerint. Ha elárulod hogy mire kell akkor odaadom a forráskódot.
"Három elõre megadott színt nem módosít, az összes többit feketére festi az összes képen. " Ez miért manuális? "mert be kell kérni minden egyes fájlt és manuálisan módosítani mindegyiket" Az a lényeg, hogy minden egyes fájlt meg kell nyitni feldolgozásra.
a 3 szín alatt pontosan 3 darab színt értesz (pl. #111111, #222222, #333333), vagy úgy érted, hogy "a piros, kék, sárga színeket"?
A kérdező hozzászólása: Photoshop, Paint.net, MSPaint... stb. ... ezek kizárva, ez nem automatizálás, mert be kell kérni minden egyes fájlt és manuálisan módosítani mindegyiket. Ha a program amit pl. C-ben írok 1mp alatt 3 képet módosít az már elég gyors. A képek mérete pixelben 1024x768 és ezt a sebességet egy 2, 2 ghz AMD athlon-on kellene elérnie, 1gb rammal
*Szóval félreérthetõ :D Nem megy ma a gépelés :D
Jó, kicsit félérthetõ, legyen hangyaf*sznyi :D Azaz kevés :D
nem írtad konkrétan, hogy milyen módosításokat akarsz tömegesen végrehajtani! Ha csak a képek méretét, kimeneti formátumát (BMP, JPG, GIF, PNG, TIF), esetleg a fájlnév maszkokat, elforgatást, negatív vagy szépia hatást stb. akarsz módosítani, jav.lom a Fotoshizer ingyenes, csoportos képmanipuláló programot. http://www.fotosizer.com/Faq.aspx
Sztem C++ meg GDI+-al lófasznyi idõ alatt összerakható egy ilyen program, bár arról nem tudok nyilatkozni, hogy mennyire lenne gyors más megoldásokhoz képest. Már a programozási nyelv mindenképp C/C++ legyen, de hogy milyen library-t használsz, azon elég sok múlhat.
Nem kell ehhez programozni, biztos van valami komolyabb batch scripter ami ezeket tudja.
Hát. Több ezer bmp módosítása egyszerûen ÉS gyorsan semmiképp nem fog menni. Én C++/Qt összeállítással kezdenék neki, ott már van tapasztalatom képmanipulálásban, de ez nem triviális témakör, fõleg egy kezdõnek, az egyszerû, magasabb szintû könyvtárak meg általában nem elég gyorsak. Szóval szerintem nincs ideális megoldás a problémádra, keress valakit, aki lefejleszt neked egy ilyet C/C++-ban (nem bonyolult feladat, ha ért hozzá az ember).
A kérdező hozzászólása: A 13. válaszadó 100%-ban megoldotta a problémát amiért én kimondhatatlanul hálás vagyok. Szeretném tiszta szívbõl megköszönni neki a segítséget, az idõt amit a program megírására szánt és azt hogy ezt elküldte nekem. Ezek után a kérdést megválaszoltnak lehet tekinteni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!