Találatok a következő kifejezésre: Milyen programmal olyan (303 db)

Hogyan tudok (milyen programmal) olyan animációt készíteni?

mint a mediaplayerben vagy a Winmapban van (zenére reagál)

Legjobb válasz: www.flashvortex.com asszem ezek jók lesznek xd

http://www.flashvortex.com asszem ezek jók lesznek xd

Van egy olyan eljárás/program amivel ugy kitörülünk egy pl:képet h nem lehet sehogy se vissza hozni, akk ha simmmán kitörlök valamit akkor azt milyen programmal lehet vissza hozni?

Legjobb válasz: GetDataBack, Recuva például. Olyan viszont nincs, hogy mindenképpen vissza tudod hozni a törölt dolgokat. Ha már többszörösen felül lett írva valami, az adatmentõ program sem tud mit kezdeni. Ugyanezt csinálják a tökéletesen eltüntetõ programok is egy fájllal, csak azok egymás után és azonnal végzik el a felülírást, míg a rendszer általános használatával ez hosszú ideig is eltarthat, ezért van esélye az adatmentõnek helyreállítani ha idõben van használva.

GetDataBack, Recuva például. Olyan viszont nincs, hogy mindenképpen vissza tudod hozni a törölt dolgokat. Ha már többszörösen felül lett írva valami, az adatmentõ program sem tud mit kezdeni. Ugyanezt csinálják a tökéletesen eltüntetõ programok is egy fájllal, csak azok egymás után és azonnal végzik el a felülírást, míg a rendszer általános használatával ez hosszú ideig is eltarthat, ezért van esélye az adatmentõnek helyreállítani ha idõben van használva.


Milyen programmal tudnék olyan mp3 dvd-t amit lejátszik a hifi? Pls help!

Legjobb válasz: Milyen programmal tudnék írni olyan mp3 dvd-t amit lejátszik a hifi ?

A kérdező hozzászólása: Milyen programmal tudnék írni olyan mp3 dvd-t amit lejátszik a hifi ?
Ez nem programtól függ, ha nem tud DVD-t olvasni akkor semmire nem mész
A kérdező hozzászólása: tud olvansi dvd-t
akkor Neroval, adat DVD készítése és felpakolod rá az MP3 formátumú zenéket kb ennyi
Az kevés, hogy tud olvasni DVD-t. Tud olvasni DVD-rõl mp3-at? Mert akkor mindegy milyen programot használsz. Viszont simán, adatként tedd rá az mp3-at.
A kérdező hozzászólása: ok, sikerült megcsinálni kösz mindenkinek

Hogyan lehet olyan játékot meg csinálni mint például ( ( Grand Theft Auto 4, Arma 2, Battlefield 3 ) ) milyen program kell hozzá?

Legjobb válasz: Ez nem olyan egyszerû, hogy csak egy program kell azt kész. Ezeknek a játékoknak vannak játékmotorjaik (pl.: BF3 - Frostbite 2, Arma 2 - Real Virtuality), amikkel tudnak dolgozni a programozók.

Ez nem olyan egyszerû, hogy csak egy program kell azt kész. Ezeknek a játékoknak vannak játékmotorjaik (pl.: BF3 - Frostbite 2, Arma 2 - Real Virtuality), amikkel tudnak dolgozni a programozók.
Ehhez rengetek program, illetve grafikai motor kell. Animálni kell a karaktereket, tárgyakat a játékoz, itt beleértve, az utolsó falévtõl kezdve, a lassan mozgó felhõkig, mindent. Ezután pedig el kell kezdeni leprogramozni, a játékot, hogy a falevelek ha lehullottak, akkor ne látszódjanak, ha megöltél egy embert, akkor az hogy essen össze, tehát minden. Egy ilyen játék több millió programsorból áll. Látod, több 100 fejlesztõ dolgozott például a GTA V-n és mégis csak 6 év alatt készült el. Akkor te egyedül, minden tudás nélkül, mennyi ideig tartana megcsinálni? A szinkronhangokról nem is beszélve!

Milyen programmal csinálják az autótervezõk az autót? Van olyan program ami 2D-s képekbõl 3D-st csinál?

Legjobb válasz: Miért kéne 2D-s képekbõl 3D-seket csinálni? Valószínûleg alapból valamilyen CAD programmal 3D-ben rajzolgatnak alapból...

Miért kéne 2D-s képekbõl 3D-seket csinálni? Valószínûleg alapból valamilyen CAD programmal 3D-ben rajzolgatnak alapból...
vector-ral bammeg
@09:56: Öööö... és hogy tervezel vele autót?
Hogyne.Gondolom képeket akarsz mindenfajta hokusz-pokusz nélkûl, szemüveggel 3D-ben nézni. Pl : ArcSoft TotalMadia Theatre 5 6.0.1.1129 pr.is tudja.Letõlthetõ. Próbáld ki, 15 -30 napos verzió, de ezen lehet segiteni. Amugy 2D filmbõl is tud 3D-t csinálni. De igazából 3D filmek nézésére való!Baromi spéci!
Sokkal egyszerûbb és pontosabb eleve 3D-ben megtervezni. Ehhez természetesen használhatsz 2D-vázlatokat, de ezek a te manuális munkádat segítik, a program nem hozza belõlük létre a modellt automatikusan. A tervezésben valódi ("szobor") modelleket is készítenek, ezeket beszkennelve a 3D-programokban tökéletesíthetik, illetve a szabványokhoz igazíthatják a formát.
Gondolom maguk a tervezõk valamilyen rajz programot használnak, hogy concepteket gyártsanak. Azután meg CAD programokban modellezik meg az egészet, kb alkatrészenként, ott alapból a 2D-s tevrajzok mellett megmodellezik 3D-ben az egészet.
CAD programmal tervezik az autókat. Van olyan progi, amivel 2D-s képbõl 3D hatású képet lehet csinálni.
-alapból bocsi... alapból sokszor írok alapbólt :)
igaz :)
minek ide CAD, a jó öreg mérnökök megrajzolják az autót MS Paint-ben, ráküldik ezt a csodaprogramot, és kész is az AUDI. :)
@20:35: Nyilván alaposan átgondoltad 9:56 javaslatát, gondolom, ennek köszönhetõ a kiemelkedõen okos válasz.
jajj...látom, belõled se lesz híres énekes XD
A kérdező hozzászólása: nem akarok híres énekes lenni, csak ki akartam volna próbálni:D:D
London Eye, mini asztal, forró bor :)
Miért kellene Neked egy olyan nõ, aki épp megcsalni készül a párját? Miért vagy olyan biztos abban, hogy ez a nõszemély melletted kitartó lesz? ...
Sose jó beleugrani egy olyan kapcsolatba, amelybe már csak 3. személy ként férsz be. Ha meg nem hosszútávra gondoltál, akkor keress másikat. A lány barátjával túl sok lenne a macera...
A kérdező hozzászólása: Nem csalná meg a barátját csak mar annyit udvaroltam neki hogy fel keltettem az erdeklodeset es valami nagyon jo program kellene hogy jol erezze magat.
Mert az aztán nagyon helyes, hogy palim van, de elmegyek randizni mással. Jogos -_-
Szerintem vidd ki a sarokra, ha képes veled randizni, úgy, hogy pasija van, akkor ott jól fogja érezni magát ;) Egyébként tényleg nem jó harmadik félnek lenni, a csaj valószínûleg csak játszik veled. Én biztos nem mennék bele ilyenbe, annál több méltóságom van, minthogy harmadik legyek... És te ismered, neked kell tudni. hogy milyen az érdeklõdési köre, mit szeret, ezt mi ennyibõl nem tudjuk kitalálni -.- L
Eddig mik voltak azok a programok, amiket élvezett? Valami kiinduló pontot mondhatnál, mert így elég nehéz ötletet adni. Amúgy én is voltam ilyen helyzetben, mint ez a lány, nem szórakoztam a sráccal, akivel találkoztam néha a kapcsolatom mellett. És amúgy nem is titokban volt, a barátom mindig tudott róla... csak ebbõl is látszik, hogy mennyire nem érdekeltem már, ez se izgatta különösebben, annyira természetesnek vette hogy ott vagyok vele... Én utána össze is jöttem azzal a sráccal, azóta is együtt vagyunk. :) Hasonlóan "csábított" el, sokféle program, gyakran érdeklõdött felõlem ilyesmik. Viszont vigyázz, sok lány csak kihasználja ezt, hogy élvezik hogy valaki megtesz értük bármit, kiélvezik a rajongását, de közben nem akarnak semmit. Szóval azért csak okosan, ne hagyd magad! És titkos viszonyba ne menj bele, ha sokáig nem lép ki a kapcsolatából érted, akkor hagyd a fenébe. :) 21L
Az ilyen nõ kihasznál téged meg elcsábít.. az ilyenek boszorkányok.. legyél már eszednél :)

Milyen program az olyan amivel pl gameplayeket tudok felvenni, vagy akármit fel tudok venni úgyhogy a képernyő veszi magát és én meg beszélek a mikrofonba? Vagy lehet ezt program nélkül is?

Legjobb válasz: Milyen játékot vennél fel, ha a keresõt sem tudod használni? Errõl a kérdésrõl még nincs 10 312 312 db kérdés, csak a GyK-n.

Milyen játékot vennél fel, ha a keresõt sem tudod használni? Errõl a kérdésrõl még nincs 10 312 312 db kérdés, csak a GyK-n.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!