Találatok a következő kifejezésre: Milyen programmal magyar (83 db)

Nokia 6720 classik telefonom, de nincs rajta magyar menü. A szoftvert frissítettem de meg mindig nincs magyar menü. Hogyan, milyen programmal tudnám magyarosítani?

Legjobb válasz: Keress hozzá olyan szoftvert amin van magyar nyelv vagy vidd el egyhasznált mobiloshoz neki biztos van hozzá magyar nyelvû szoftvere.

Keress hozzá olyan szoftvert amin van magyar nyelv vagy vidd el egyhasznált mobiloshoz neki biztos van hozzá magyar nyelvû szoftvere.
Hát szerintem nem windowsos pc-ken ügyködnek, hanem speciális célhardvereket használnak.
Na azt nem tudom hogy a TV-ben mivel csinálják, de itt egy olyan progi PC-re amivel régi filmeket lehet rendbehozni minden tekintetben.: HS-ART Dustbuster bõvebb info a hivatalos oldalon itt: http://www.hs-art.com/ Szivesen.

Androidos tabletre milyen programon keresztül tudok könyvet letölteni (magyarul! )?

Androidos,tehát Google Play-en van-e olyan program,ha igen melyik:amelyikkel könyvet tudok letöltleni lehtőleg magyarul és PDF-ben vagy hasonló formátumban??

Legjobb válasz: Nincs. Playen van pár magyar tartalom, de ezek erõsen archív anyagok, s nem szórakoztató irodalom. Az e-booknak nem a PDF a formátuma, számos formátum van, hogy a legnépszerûbbeket említsem pl. .mobi, .epub A különbség a mobi/epub és a pdf között jelentõs. A PDF-et egy e-book olvasó ill. tableten egy e-book olvasó applikáció egy az egyben tudja megjeleníteni, tehát egy oldal egy "képernyõ", ebbe bele tudsz nagyítani, ekkor olyan, mint mikor egy képbe nagyítasz bele, tehát felfelé-lefelé és oldalsó irányba el kell húzzad a képernyõt annak érdekében, hogy tudd olvasni a tartalmat. Az epup/mobi formátumoknál pedig tudod állítani a betûméretet, tehát oldal számok nem léteznek, mivel az úgy változik, ahogy állítod a betûméretet (ettõl függ, hogy mennyi szöveg fér ki egy "lapra"). Olvasási élmény ezáltal sokkal jobb, mivel az olvasott szöveg mindig kitölti a képernyõt s abból nem lóg ki, így csak lapozni kell az oldalak között, nem kell azt oldalsó irányba görgetni. Mindezt azért mondom csak el neked, hogy tudd mire számíts bizonyos formátumoknál, s hogyha elkezdesz letölteni könyveket, akkor tudd, hogy amit elõször el kell kerülni, az a PDF. E-book olvasásra a moon+ readert ajánlanám, play-rõl letudod tölteni, az ingyenes és a fizetõs változat között annyi a különbség, hogy a fõképernyõn a fizetõsnél nincs google reklám, de az ingyenesnél sem kapsz reklámot olvasás közben, így az egyáltalán nem zavaró, jól használható. Könyveket letölteni legálisan pár honlapról lehet, a választék nem túl erõs, illegalitásra pedig nem buzdítalak, de gondolom kitalálható, hogy ekkor hol kell kutakodni. Sajnos nálunk még annyira nem elterjedt dolog az elektronikus könyv, így aztán aki e-book olvasót vesz, s csak a magyar nyelvet ismeri igazán, az szinte biztos, hogy illegalitásba megy, ez jelentõsen roncsolja az ipart nálunk, de ugye akinek nincs esze, az dögöljön bele. Majd rájönnek, mikor már késõ lesz. Arról nem beszélve, hogy képesek kb. olyan árban adni egy e-book-ot, mint annak rendes, kötött változatát, a különbség a kettõ között, ugyebár az, hogy az e-booknál nincs nyomtatási, kötési költség, szóval nincs még átgondolva nálunk ez az egész. Ezt az oldalt ajánlom a figyelmedbe, ha legálisan szeretnél letölteni: http://e-konyv.info/ Talán a http://bookandwalk.hu/ az egyik valamire való oldal a felsoroltak közül.

Nincs. Playen van pár magyar tartalom, de ezek erõsen archív anyagok, s nem szórakoztató irodalom. Az e-booknak nem a PDF a formátuma, számos formátum van, hogy a legnépszerûbbeket említsem pl. .mobi, .epub A különbség a mobi/epub és a pdf között jelentõs. A PDF-et egy e-book olvasó ill. tableten egy e-book olvasó applikáció egy az egyben tudja megjeleníteni, tehát egy oldal egy "képernyõ", ebbe bele tudsz nagyítani, ekkor olyan, mint mikor egy képbe nagyítasz bele, tehát felfelé-lefelé és oldalsó irányba el kell húzzad a képernyõt annak érdekében, hogy tudd olvasni a tartalmat. Az epup/mobi formátumoknál pedig tudod állítani a betûméretet, tehát oldal számok nem léteznek, mivel az úgy változik, ahogy állítod a betûméretet (ettõl függ, hogy mennyi szöveg fér ki egy "lapra"). Olvasási élmény ezáltal sokkal jobb, mivel az olvasott szöveg mindig kitölti a képernyõt s abból nem lóg ki, így csak lapozni kell az oldalak között, nem kell azt oldalsó irányba görgetni. Mindezt azért mondom csak el neked, hogy tudd mire számíts bizonyos formátumoknál, s hogyha elkezdesz letölteni könyveket, akkor tudd, hogy amit elõször el kell kerülni, az a PDF. E-book olvasásra a moon+ readert ajánlanám, play-rõl letudod tölteni, az ingyenes és a fizetõs változat között annyi a különbség, hogy a fõképernyõn a fizetõsnél nincs google reklám, de az ingyenesnél sem kapsz reklámot olvasás közben, így az egyáltalán nem zavaró, jól használható. Könyveket letölteni legálisan pár honlapról lehet, a választék nem túl erõs, illegalitásra pedig nem buzdítalak, de gondolom kitalálható, hogy ekkor hol kell kutakodni. Sajnos nálunk még annyira nem elterjedt dolog az elektronikus könyv, így aztán aki e-book olvasót vesz, s csak a magyar nyelvet ismeri igazán, az szinte biztos, hogy illegalitásba megy, ez jelentõsen roncsolja az ipart nálunk, de ugye akinek nincs esze, az dögöljön bele. Majd rájönnek, mikor már késõ lesz. Arról nem beszélve, hogy képesek kb. olyan árban adni egy e-book-ot, mint annak rendes, kötött változatát, a különbség a kettõ között, ugyebár az, hogy az e-booknál nincs nyomtatási, kötési költség, szóval nincs még átgondolva nálunk ez az egész. Ezt az oldalt ajánlom a figyelmedbe, ha legálisan szeretnél letölteni: http://e-konyv.info/ Talán a http://bookandwalk.hu/ az egyik valamire való oldal a felsoroltak közül.


Milyen programmal tudok angol filmet magyarra fordítani?

Erről az Amityville dokumentumfilmről lenne szó:

Legjobb válasz: Ezt csak chuck norris tudja megcsinálni :)) De van egy ötletem... Indits el egy hangfelvevõ programot és a googleval mondatass ki minden mondatott egymás után. majd a beszédet hellyezd a kép alá. sok sikert, majd küld el a végeredményt, mert nagyon kíváncsi vagyok :P

Ezt csak chuck norris tudja megcsinálni :) ) De van egy ötletem... Indits el egy hangfelvevõ programot és a googleval mondatass ki minden mondatott egymás után. majd a beszédet hellyezd a kép alá. sok sikert, majd küld el a végeredményt, mert nagyon kíváncsi vagyok :P
Ezt az eljárást még nem találták fel.

Milyen programmal tudnám elérni hogy az eredeti dvd mikor nézem hozzá játssza a magyar feliratot is?

A dvd eredeti, és már megvan hozzá a magyar felirat is, csak nem tudom létezik e olyan program amivel hozzá tudnám rakni?

Legjobb válasz: nem csak 1 program fog kelleni :) http://dvdx.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=53&..

Hogy lehet mozgó bannereket csinálni? Milyen program kell hozzá? és van belőle magyar nyelvű?

Hirdetéshez kellene.

Legjobb válasz: Bármilyen program jó hozzá, amiben lehet mozgó képeket csinálni. Pl GIMP

Bármilyen program jó hozzá, amiben lehet mozgó képeket csinálni. Pl GIMP

A 3gp formátumú filmeket (amit telefonra lehet rátenni), hogyan lehet, 1 filmmé átalakítani, hogy ne kelljen "darabokba" megnézni, hanem úgy mint egy rendes normális filmet? Milyen programmal lehetne összetömöríteni, ami magyar?

Legjobb válasz: úgy tudom erre nincs program,viszont adok két mûködõ tippet: elsõ: másold ki a gépedre az összeset,jelöld be egyszerre mindet és nevezd át-így ha visszamásolod,akkor a telefonod automatikusan sorban fogja lejátszani másik: létezik viszont AVI daraboló-oda vissza összefûzi,de ehhez át kell konvertálnod AVI-ra õket,aztán majd vissza-sajnos valamennyit romolni fog a minõség-gondolt át,megéri e-de akkor már egyszerûbb letöltened eleve avi-ban a kedvelt filmed és azt konvertálod le 3gp-re (én ezt tenném)

úgy tudom erre nincs program, viszont adok két mûködõ tippet: elsõ: másold ki a gépedre az összeset, jelöld be egyszerre mindet és nevezd át-így ha visszamásolod, akkor a telefonod automatikusan sorban fogja lejátszani másik: létezik viszont AVI daraboló-oda vissza összefûzi, de ehhez át kell konvertálnod AVI-ra õket, aztán majd vissza-sajnos valamennyit romolni fog a minõség-gondolt át, megéri e-de akkor már egyszerûbb letöltened eleve avi-ban a kedvelt filmed és azt konvertálod le 3gp-re (én ezt tenném)
Total Commander Fájl/Fájlegyesítést próbáld meg, hátha segít. A darabolt fájl összes részét egy helyre teszed. A másik oldalon a mappád megnyitod, ahová az egyesített fájlt szeretnéd. Felsõ menüsor Fájl / Fájlegyesítés…
A kérdező hozzászólása: ááh, nagyon köszi:)
A kérdező hozzászólása: És most, hogy megcsináltam .out formátumú lett..Hogyan tudnám újból 3gp formátumba konvertálni?Lécci segítsetek!!!
Próbáld átnevezni az eredeti formátúmra...
...tum...bocs

Egy filmböl szeretnék kivágni egy részt. Milyen programmal lehet? Esetleg magyar leirása iy s legyen, a programnak.

Legjobb válasz: Windows Movie Maker. Jó esetben rajta van alapból a gépeden, és könnyû használni is. Nem egy csúcsprogram, de a célnak megfelel.

Windows Movie Maker. Jó esetben rajta van alapból a gépeden, és könnyû használni is. Nem egy csúcsprogram, de a célnak megfelel.
VirtualDub-bal. Leírása itt található: http://sumo.4242.hu/index.php?page=leiras

Milyen programmal tudnék EGYSZERRE magyar és angol feliratot is rakni egy angol nyelvű filmhez? (pl h a magyar felirat alul, az angol pedig felül látszana)

Legjobb válasz: Ugyanabba a fájlba egy idõpillanathoz lehet több feliratot is rakni általában. De ha kell közé 1ms különbség, azt se fogja észrevenni senki. Ha formázott fajta, akkor el is tudod helyezni oda, ahová akarod.

Ugyanabba a fájlba egy idõpillanathoz lehet több feliratot is rakni általában. De ha kell közé 1ms különbség, azt se fogja észrevenni senki. Ha formázott fajta, akkor el is tudod helyezni oda, ahová akarod.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!