Találatok a következő kifejezésre: Milyen programmal letölteni (275 db)

Rapidsharen hogy tudok letölteni? Mert már nem annyira lehet. Milyen program kell ehez hogy le tudjam tölteni a rapidon a fájlokat? És milyen programok vannak?

Legjobb válasz: A "nem annyira lehet" - ha ez alatt azt érted, hogy nem lehet, akkor az azért van, mert túlterheltek a szerverek, és csak prémium-al lehet letölteni, próbáld meg késõbb. Program sok van pl. RapidShareDownloader, ha te nem tudod, akkor a program se fogja tudni letölteni

A "nem annyira lehet" - ha ez alatt azt érted, hogy nem lehet, akkor az azért van, mert túlterheltek a szerverek, és csak prémium-al lehet letölteni, próbáld meg késõbb. Program sok van pl. RapidShareDownloader, ha te nem tudod, akkor a program se fogja tudni letölteni

Milyen program kell ahhoz, hogy zenéket és filmeket tudjak letölteni a netről?

Legjobb válasz: hát általában torrentel szokták. vannak ilyen fájlmegosztó oldalak. feltesznek egy pici fájlt, te letöltöd, beleteszed egy programba ami "másoktól átvéve" leszedi. Ha nekem van egy filmem és felteszem egy ilyen oldalra, te ezzel a progival elkezded letölteni tõlem. aztán ha 100%ig lejött, az a szabály, bent kell hagyni a programba, hogy ha egy 3.ik emberke is leszeretné szedni, õ már mind2-nktõl szedi, dupla gyorsan! érted? ha érdekel a dolog irj a mailomra, segitek ;) : [email protected] vagy sima zene: Lime Wire program - egszerü keresõ-letöltõ progi ;)

hát általában torrentel szokták. vannak ilyen fájlmegosztó oldalak. feltesznek egy pici fájlt, te letöltöd, beleteszed egy programba ami "másoktól átvéve" leszedi. Ha nekem van egy filmem és felteszem egy ilyen oldalra, te ezzel a progival elkezded letölteni tõlem. aztán ha 100%ig lejött, az a szabály, bent kell hagyni a programba, hogy ha egy 3.ik emberke is leszeretné szedni, õ már mind2-nktõl szedi, dupla gyorsan! érted? ha érdekel a dolog irj a mailomra, segitek ;) : [email protected] vagy sima zene: Lime Wire program - egszerü keresõ-letöltõ progi ;)

Androidos tabletre milyen programon keresztül tudok könyvet letölteni (magyarul! )?

Androidos,tehát Google Play-en van-e olyan program,ha igen melyik:amelyikkel könyvet tudok letöltleni lehtőleg magyarul és PDF-ben vagy hasonló formátumban??

Legjobb válasz: Nincs. Playen van pár magyar tartalom, de ezek erõsen archív anyagok, s nem szórakoztató irodalom. Az e-booknak nem a PDF a formátuma, számos formátum van, hogy a legnépszerûbbeket említsem pl. .mobi, .epub A különbség a mobi/epub és a pdf között jelentõs. A PDF-et egy e-book olvasó ill. tableten egy e-book olvasó applikáció egy az egyben tudja megjeleníteni, tehát egy oldal egy "képernyõ", ebbe bele tudsz nagyítani, ekkor olyan, mint mikor egy képbe nagyítasz bele, tehát felfelé-lefelé és oldalsó irányba el kell húzzad a képernyõt annak érdekében, hogy tudd olvasni a tartalmat. Az epup/mobi formátumoknál pedig tudod állítani a betûméretet, tehát oldal számok nem léteznek, mivel az úgy változik, ahogy állítod a betûméretet (ettõl függ, hogy mennyi szöveg fér ki egy "lapra"). Olvasási élmény ezáltal sokkal jobb, mivel az olvasott szöveg mindig kitölti a képernyõt s abból nem lóg ki, így csak lapozni kell az oldalak között, nem kell azt oldalsó irányba görgetni. Mindezt azért mondom csak el neked, hogy tudd mire számíts bizonyos formátumoknál, s hogyha elkezdesz letölteni könyveket, akkor tudd, hogy amit elõször el kell kerülni, az a PDF. E-book olvasásra a moon+ readert ajánlanám, play-rõl letudod tölteni, az ingyenes és a fizetõs változat között annyi a különbség, hogy a fõképernyõn a fizetõsnél nincs google reklám, de az ingyenesnél sem kapsz reklámot olvasás közben, így az egyáltalán nem zavaró, jól használható. Könyveket letölteni legálisan pár honlapról lehet, a választék nem túl erõs, illegalitásra pedig nem buzdítalak, de gondolom kitalálható, hogy ekkor hol kell kutakodni. Sajnos nálunk még annyira nem elterjedt dolog az elektronikus könyv, így aztán aki e-book olvasót vesz, s csak a magyar nyelvet ismeri igazán, az szinte biztos, hogy illegalitásba megy, ez jelentõsen roncsolja az ipart nálunk, de ugye akinek nincs esze, az dögöljön bele. Majd rájönnek, mikor már késõ lesz. Arról nem beszélve, hogy képesek kb. olyan árban adni egy e-book-ot, mint annak rendes, kötött változatát, a különbség a kettõ között, ugyebár az, hogy az e-booknál nincs nyomtatási, kötési költség, szóval nincs még átgondolva nálunk ez az egész. Ezt az oldalt ajánlom a figyelmedbe, ha legálisan szeretnél letölteni: http://e-konyv.info/ Talán a http://bookandwalk.hu/ az egyik valamire való oldal a felsoroltak közül.

Nincs. Playen van pár magyar tartalom, de ezek erõsen archív anyagok, s nem szórakoztató irodalom. Az e-booknak nem a PDF a formátuma, számos formátum van, hogy a legnépszerûbbeket említsem pl. .mobi, .epub A különbség a mobi/epub és a pdf között jelentõs. A PDF-et egy e-book olvasó ill. tableten egy e-book olvasó applikáció egy az egyben tudja megjeleníteni, tehát egy oldal egy "képernyõ", ebbe bele tudsz nagyítani, ekkor olyan, mint mikor egy képbe nagyítasz bele, tehát felfelé-lefelé és oldalsó irányba el kell húzzad a képernyõt annak érdekében, hogy tudd olvasni a tartalmat. Az epup/mobi formátumoknál pedig tudod állítani a betûméretet, tehát oldal számok nem léteznek, mivel az úgy változik, ahogy állítod a betûméretet (ettõl függ, hogy mennyi szöveg fér ki egy "lapra"). Olvasási élmény ezáltal sokkal jobb, mivel az olvasott szöveg mindig kitölti a képernyõt s abból nem lóg ki, így csak lapozni kell az oldalak között, nem kell azt oldalsó irányba görgetni. Mindezt azért mondom csak el neked, hogy tudd mire számíts bizonyos formátumoknál, s hogyha elkezdesz letölteni könyveket, akkor tudd, hogy amit elõször el kell kerülni, az a PDF. E-book olvasásra a moon+ readert ajánlanám, play-rõl letudod tölteni, az ingyenes és a fizetõs változat között annyi a különbség, hogy a fõképernyõn a fizetõsnél nincs google reklám, de az ingyenesnél sem kapsz reklámot olvasás közben, így az egyáltalán nem zavaró, jól használható. Könyveket letölteni legálisan pár honlapról lehet, a választék nem túl erõs, illegalitásra pedig nem buzdítalak, de gondolom kitalálható, hogy ekkor hol kell kutakodni. Sajnos nálunk még annyira nem elterjedt dolog az elektronikus könyv, így aztán aki e-book olvasót vesz, s csak a magyar nyelvet ismeri igazán, az szinte biztos, hogy illegalitásba megy, ez jelentõsen roncsolja az ipart nálunk, de ugye akinek nincs esze, az dögöljön bele. Majd rájönnek, mikor már késõ lesz. Arról nem beszélve, hogy képesek kb. olyan árban adni egy e-book-ot, mint annak rendes, kötött változatát, a különbség a kettõ között, ugyebár az, hogy az e-booknál nincs nyomtatási, kötési költség, szóval nincs még átgondolva nálunk ez az egész. Ezt az oldalt ajánlom a figyelmedbe, ha legálisan szeretnél letölteni: http://e-konyv.info/ Talán a http://bookandwalk.hu/ az egyik valamire való oldal a felsoroltak közül.


Hogyan tudok letölteni szinkronizált filmeket a netről? Milyen program kell hozzá és melyik weboldalról tudom ezt letölteni? 25L

Próbálkoztam már ezzel a torrent tölt?vel,de ott csak angol nylev? filmeket szedett le...:-S És nagyon sokáig is tartott meg lelassította az egész WiFi rendszerünket,sajnos.Ezért is fordulok inkább hozzátok megfelel? válaszokért.XD

Legjobb válasz: Biztos valami külföldi torrentrõl töltöttél akkor. Ha torrentrõl töltesz, akkor lelassul a böngészési sebességed. Mérettõl és sávszélességtõl függ, hogy mennyi idõ, míg letölti, pl nekem 10 megás nettel egy 4,5 GB-os dvd-t letölteni 75 perc körül van (ha maximális sebességgel tudom tölteni), egy 700 MB-os rippet pedig 15-20 perc körül, ha jól sejtem (bár régen nem töltöttem már olyanokat. Sávszélességedet a speedtest.net-en tudod tesztelni, vagy a try.hu-n, a teszt végén kiírja, hogy neked mennyi idõ lenne letölteni ilyen nagyságú fájlokat. Ha a google-be beírod, hogy torrent oldalak, biztos találsz jó párat, de ezekre többnyire meghívó kell és nem csak sima regisztráció. A warez oldalak viszont regisztráció után használhatók film,zene,stb letöltésére. :)

Biztos valami külföldi torrentrõl töltöttél akkor. Ha torrentrõl töltesz, akkor lelassul a böngészési sebességed. Mérettõl és sávszélességtõl függ, hogy mennyi idõ, míg letölti, pl nekem 10 megás nettel egy 4, 5 GB-os dvd-t letölteni 75 perc körül van (ha maximális sebességgel tudom tölteni), egy 700 MB-os rippet pedig 15-20 perc körül, ha jól sejtem (bár régen nem töltöttem már olyanokat. Sávszélességedet a speedtest.net-en tudod tesztelni, vagy a try.hu-n, a teszt végén kiírja, hogy neked mennyi idõ lenne letölteni ilyen nagyságú fájlokat. Ha a google-be beírod, hogy torrent oldalak, biztos találsz jó párat, de ezekre többnyire meghívó kell és nem csak sima regisztráció. A warez oldalak viszont regisztráció után használhatók film, zene, stb letöltésére. :)
Magyar nyelvû torrentoldalakon fõleg szinkronos filmek vannak. WIFI esetén, mobilos kapcsolatnál vigyázz, mert könnyen túlléped az adatforgalmi limitet. Filmekre a legjobb a kábel vagy az adsl. A mobilnet nem igazán erre való, bár ha szerencséd van, és olyan díjcsomagod van, és olyan sebességed... (zeneszámokhoz még azért okés lehet)
cinemastore ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
én is a cenemastore-t használom letöltéshez. Ha online szeretnéd nézni, akkor http://www.moovie.hu vagy http://www.clubgen.net
cinemastore

ELMONDANÁTOK hogy a minercraftot milyen programmal csinálták és hogy hol lehet letőlteni hogy lehesen modolni? Vagy más játékészitő programot is mondthatok .

Legjobb válasz: Olyan nincs hogy játékkészítõ program, egy játékot mint minden más programot létre kell hozni egy programnyelv segítségével. A minecraft éppenséggel JAVA nyelven íródott, és ahhoz hogy moddolni tudd nem ártana megtanulni ezt a nyelvet pl: könyvbõl, bár ez sok hónapos-éves munka egy alapos ismeret elsajátítása.

Olyan nincs hogy játékkészítõ program, egy játékot mint minden más programot létre kell hozni egy programnyelv segítségével. A minecraft éppenséggel JAVA nyelven íródott, és ahhoz hogy moddolni tudd nem ártana megtanulni ezt a nyelvet pl: könyvbõl, bár ez sok hónapos-éves munka egy alapos ismeret elsajátítása.

Milyen programmal, vagy hogyan kell letölteni olyan filmet, ami sok sok rar-ban van feltöltve? Esetleg valamilyen magyarázó kis videó vagy leírás valahol található?

Legjobb válasz: Ilyenek torrent oldalakon vannak általában, onnan pedig egy torrent klienssel (gugli: utorrent és bittorrent használata) tudsz letölteni. Konkrétan honnan akarsz letölteni?

Ilyenek torrent oldalakon vannak általában, onnan pedig egy torrent klienssel (gugli: utorrent és bittorrent használata) tudsz letölteni. Konkrétan honnan akarsz letölteni?
Esetleg ha 100 megás bontásúakra gondolsz, és nem torrentes fájlokra , arra ott van a USdownloader . Egész ügyes kis program , felhasználóbarát ha be tudod optimalizálni a saját elvárásaidra. Nem nagy show.
Keress rá a neten a letöltésvezérlõkre, ha a letöltéssel van a baj, mármint ha arra gondolsz, hogy nem szeretsz kattogni. Általában vannak direkt olyan letöltésvezérlõk, maik különbözõ oldalakra vannak specializálódva.
Hogy valaki tényleg a kérdésre válaszoljon, azt mondom, hogy azt úgy kell, hogy letöltöd egyesével a sok kicsi rart, és a végén kijelölöd az összeset, majd kibontod.(jobb katt/kibontás ide) Ha nem lenne, akkor töltsd le egy rar-t kezelõ programot! pl: winrar

Milyen programmal tudok letölteni Youtube-ról videót?

Eddig Realplayert használtam, le is tudom vele tölteni a videókat még mindig,de átkonvertálni mp3-ba már pénzbe kerül.Van valamilyen másik ingyenes program?

Legjobb válasz: Nem kell program. Videó letöltéséhez:http://www.youtubeinmp4.com/ Mp3 letöltéséhez:***** Amennyiben ragaszkodsz a programhoz :***** * Automatikusan eltávolított tartalom.

Nem kell program. Videó letöltéséhez:http://www.youtubeinmp4.com/ Mp3 letöltéséhez:***** Amennyiben ragaszkodsz a programhoz :****** Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Milyen programmal tudom rögzíteni a számítógépem képét? És honnan lehet letölteni a programot?

Legjobb válasz: Mármint képernyõmentést? Anyám borogass! PrintScreen, aztán a vágólapról bemásolod egy képszerkesztõ programba (Paint) és elmented.

Mármint képernyõmentést? Anyám borogass! PrintScreen, aztán a vágólapról bemásolod egy képszerkesztõ programba (Paint) és elmented.
A kérdező hozzászólása: Nem azt. Videóként.
Fraps ...
HyperCam 2
Milyen USB-eszköz?
A kérdező hozzászólása: a vebkamerát. telefont, pendrive- t ..semmit..
Windows automatikus USB eszköz felismerését a Conficker és az INF/Autorun férgek miatt letiltotta hónapokkal ezelõtt. Ha viszont egyáltalán nem mûködnek az USB portok, annak más oka is lehet.
A BIOS-ban engedélyezve van?
Ha Conficker vagy INF/AUTORUN féreg fertõzte meg, akkor ezt az Online Scannert futtasd le. http://www.eset.hu/tamogatas/viruslabor/onlineellenorzes

LG KU990i telomra szeretnék letölteni programot, milyen programot toltsek le?

új telot vettem és nem adtak vele cd se adatkábelt,a kábelt külön megvettem és szeretnék letölteni a netröl egy programot amivel tudnám csatlakoztatni a számitogephez. Már töltöttem le de nem tudtam zenét felmásolni a memoria kártyára,csak a telefonra.

Legjobb válasz: Kaptam egy magyar programot amivel müködik.

A kérdező hozzászólása: Kaptam egy magyar programot amivel müködik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!