Találatok a következő kifejezésre: Milyen programmal lejátszani (77 db)

Milyen programmal és mire kell konvertálni egy mp3 fájl-t, hogy audio fájl legyen amit cd-re tudok írni és lejátszani magnóval?

Legjobb válasz: "CD-re írni és lejátszani magnóval." - Ha Te ezt érted, akkor nekem itt semmi keresnivalóm. :( Ú.n. CDA formátum. Ez kell a CD-rõl történõ lejátszáshoz. http://www.tferi.hu/hangformatumok Rengeteg konvertáló programot találsz a neten. Az egyik legnépszerûbb: http://hu.vessoft.com/software/download/formatfactory

"CD-re írni és lejátszani magnóval." - Ha Te ezt érted, akkor nekem itt semmi keresnivalóm. :( Ú.n. CDA formátum. Ez kell a CD-rõl történõ lejátszáshoz. http://www.tferi.hu/hangformatumok Rengeteg konvertáló programot találsz a neten. Az egyik legnépszerûbb: http://hu.vessoft.com/software/download/formatfactory
Nem kell konvertálni.A CD író programban keress olyat hogy audio CD írása.Add hozzá az mp3 fájlokat, a többit a program elintézi.
Kettesnél a pont. Nem kell hozzá konvertáló...
Ha CD lemezt írsz pl. a Neroval, az automatikusan átkonvertálja az mp3-at cda kiterjesztésûre. Kb. 12-16 számig fér rá a cd-re. Ha viszont úgy csinálod mint én, akkor az mp3 fájlokat rámásolod a cd-re, így 130-132 fér fel. Felírás elõtt érdemes a fájlokat normalizálni, hogy egyforma hangerõvel játsza le a lejátszó.
#4. Minden OK. Egy baj azonban lehet. A régi CD játszók nem játszák le az mp3-at. :(
Ja. És a "lejátszani magnóval"-t továbbra sem értem. :)

Iso formátumban töltöttem le filmet. Milyen programmal tudom lejátszani? Daemon toolsal nem nagyon engedi.

Legjobb válasz: A daemon tools csak mountolja a fájlokat, nem médialejátszó. Kell egy program, ami viszi a filmet. Nem derült ki a formátuma, de a VLC vagy KMplayer, Media Player Classic képes a legtöbb típust lejátszani.

A daemon tools csak mountolja a fájlokat, nem médialejátszó. Kell egy program, ami viszi a filmet. Nem derült ki a formátuma, de a VLC vagy KMplayer, Media Player Classic képes a legtöbb típust lejátszani.
Daemonba bemountolod és kimásolod az isoból a videófájlt, aztán az isot már törölheted, nem kell vele foglalkozni többet.
vagy csak simán a vlc-vel megnyitod az iso fájlt(bármily meglepõ de le tudja játszani)

Audi CD szeretnék írna a kocsimba, ami csak wav-ot tud lejátszani nekem mp3 filem van milyen programmal konvertáljam át (linket ha kérhetem) a másik hogy milyen CD író programmal írja ki hogy ne ugorjon a CD és jó legyen. Linket kérnék szépen?

Legjobb válasz: Ahogy az elsõ írta: "Bármelyik CD-író program képes rá." Linkek: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/burnaware_free_edition_.. http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/cdburnerxp.html http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/imgburn_2.5.7.html De,ha szeretnéd külön programmal konvertálni,akkor: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/formatfactory.html

Bármelyik CD-író program képes rá. Válaszd az Audio-CD készítést, húzd bele az mp3 fájlokat, és felírja szabvány zenei CD-ként. Alacsony sebeséggel írd, akkor nem fog ugrani.
A kérdező hozzászólása: de milyen programmal linket pls
A kérdező hozzászólása: mert én már be égtem egy párral


Kaon na1000 hd digitális beltéri penrive-ra vesz fel. Milyen formátumban rögzít és milyen programmal tudnám lejátszani másik gépen?

Legjobb válasz: helló. az biztos hogy EXT3-formátumban rögzít. WIN7 alatt van arra lehetõség hogy a rendszer felkínálja hogy a formátumhoz való programot letölthesd internetrõl. persze kérdés,hogy a hozzá letöltött program megbízható és vírusmentes-e.

helló. az biztos hogy EXT3-formátumban rögzít. WIN7 alatt van arra lehetõség hogy a rendszer felkínálja hogy a formátumhoz való programot letölthesd internetrõl. persze kérdés, hogy a hozzá letöltött program megbízható és vírusmentes-e.
ennél többet én se tudok.bocs.

Milyen programmal lehetne képeket, videókat akár random sorrendben lejátszani, és különböző random áttűnési effekttel, amivel nem kell videóként lementeni a slideshowt?

Úgy szeretném, h kijelölöm, vagy egy mappába beleteszem a képeket, videókat, amelyek kellenek, és bármikor kivehessek, visszatehessek képeket, anélkül, h minden alkalommal le kelljen mentenem videóként. Az XnView program már majdnem jó, de nagyon gagyi, egyszerűek benne az áttűnések.

Legjobb válasz: Szia. Nem biztos, hogy ezt keresed, de a picturestoexe program (fizetõs program) tud valami hasonlót igaz csak úgy, ha létrehozol vele egy exe programot vagy egy képernyõvédõ részt, a képekbõl (azt, hogy videókat tudja-e kezelni nem tudom) és a belpakolt képeket véletlenszerûen játsza le. Ha lemented a forrást akkor csak azt kell módositani (kivenni / betenni képeket), aztán pedig létrehozni a képernyõvédõt vagy az exe progit. Sok sikert. Üdv.

Szia. Nem biztos, hogy ezt keresed, de a picturestoexe program (fizetõs program) tud valami hasonlót igaz csak úgy, ha létrehozol vele egy exe programot vagy egy képernyõvédõ részt, a képekbõl (azt, hogy videókat tudja-e kezelni nem tudom) és a belpakolt képeket véletlenszerûen játsza le. Ha lemented a forrást akkor csak azt kell módositani (kivenni / betenni képeket), aztán pedig létrehozni a képernyõvédõt vagy az exe progit. Sok sikert. Üdv.

Pdf fájlt milyen programmal tudnám lejátszani?

Legjobb válasz: Az nem egy videó vagy zene, nem lejátszani kell :) Adobe Reader nyitja. [link]

Az nem egy videó vagy zene, nem lejátszani kell :) Adobe Reader nyitja. [link]
[link] sokat tudó ingyenes program, magyarra állíthatod.

Ha letöltök egy rendes 26 gigás blu-ray filmet akkor azt milyen programmal tudom lejátszani? (vagy ki kell írni? )

Legjobb válasz: Lejátszani és kiírni is szinte bármivel. Azért egy Bluray lemez kéne hozzá meg egy író...

Lejátszani és kiírni is szinte bármivel. Azért egy Bluray lemez kéne hozzá meg egy író...
A kérdező hozzászólása: akkor Pl:VLC, KM Player lazán lejátsza ha nem írom ki? :)
Igen.
A kérdező hozzászólása: köszi :)
gépen próbáld meg a foobar2000-et, az sztem mindent megeszik
A kérdező hozzászólása: köszi.. késõbb megnézem :) ....

Milyen programmal lehet lejátszani a kölcsönzőből kivett DVDt?

splayer winamp windows m player powerDVD egyikkel se játssza le

Legjobb válasz: Valószínüleg arra gondolsz hogy lemez védelme nem engedi lejátszani (bár ilyennel eddig csak Audio CD-nél találkoztam). AnyDVD-t vagy a még Beta verziós és jelenleg ingyenes DVDFab Passkey-t próbáld ki. Azt a háttérben futtatva az általad említett progik már elvileg lejátszák.

Valószínüleg arra gondolsz hogy lemez védelme nem engedi lejátszani (bár ilyennel eddig csak Audio CD-nél találkoztam). AnyDVD-t vagy a még Beta verziós és jelenleg ingyenes DVDFab Passkey-t próbáld ki. Azt a háttérben futtatva az általad említett progik már elvileg lejátszák.
SMPlayer mindent lejátszik, én csak azt használom más nincs is fent
Én a kmplayer -rel vagyok ugyanígy :) Egy, ami mindent visz.

GTA IV saját zenét hogy kel berakni és milyen formátumba legyen a zene és + milyen program kell hozzá és a játékban hogy kel lejátszani?

Legjobb válasz: ***** ide bemásolod a letöltendõ zene linkjét,letöltöd,majd Sajátgép/Dokumentumok/Rockstar Games/GTA IV/User Music és ide bemásolod a zenét amit letöltöttél és mikor a játékban vagy,az Audio opciónál a rákattintasz a Complete Scan-ra és kész. nem kell hozzá semmilyen program és az Independence FM nevû rádióállomáson fogod megtalálni a saját zenéid remélem segítettem * Automatikusan eltávolított tartalom.

***** ide bemásolod a letöltendõ zene linkjét, letöltöd, majd Sajátgép/Dokumentumok/Rockstar Games/GTA IV/User Music és ide bemásolod a zenét amit letöltöttél és mikor a játékban vagy, az Audio opciónál a rákattintasz a Complete Scan-ra és kész. nem kell hozzá semmilyen program és az Independence FM nevû rádióállomáson fogod megtalálni a saját zenéid remélem segítettem* Automatikusan eltávolított tartalom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!