Találatok a következő kifejezésre: Milyen programmal kiírtani a Rootkit vírust (1 db)

Milyen programmal lehet kiírtani a Rootkit vírust?

Sajnos egy ilyen támadta meg a gépemet és nagyon lelassítja az egész rendszert, szinte használhatatlanná teszi. Egyel?re semmilyen erre a célra készített programmal nem tudtam kiírtani. El?re is köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Google-ban rákeresel, hogy AVG Anti-Rootkit. Ingyenes. Én is azt használom, jól végzi a dolgát.

Google-ban rákeresel, hogy AVG Anti-Rootkit. Ingyenes. Én is azt használom, jól végzi a dolgát.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért kapcsolt be magától a webkamerám?

Facebookozok és gyk-zok erre előjöna Lifefame vagy mi(webkamos program) és elkezd világítani a ledem és látom magam a webkamos programba.

3

Miért kapcsol ki a gépem?

fél-1 óra után kikapcsol. A táp kb 1 éve lett cserélve. A hosszabítókra gyanakodtam, mert egy laptop is megállt, de kicseréltem az összeset és semmi, ugyanúgy kikapcsol. A processzor hőmérséklete 35-50 fok aida szerint. A paszta már nagyon régi, de a hőmérséklet mégis alacsony. A processzor egy AMD athlon 64x2 2100 Mhz, a táp pedig egy 430 wattos M-tech.

1

Az AVG vírusirtóm vírusosnak jelzett egy Steam-es játékot. Tudnátok mondani egy olyan vírusirtót ami ingyenes és jó?

Nyilvánvalóan false-pozitív és azt hallottam az egyik barátomtól hogy az AVG egy csomó fájlt jelez még akkor is ha nem vírusos.
A gépem adatai:
OP rendszer: XP
RAM: 2GB
Processzor: Genuine Intel(R) CPU 2140 @ 1.60GHz 1.61GHz

3

Tudtok a jelszóról valamit?

nem tudok belépni a gépbe mert jelszóvédett és nem tudom az egész jelszavat. :( a jelszó 10 betűből áll és az első 6 az hogy merlin a 9-dik betű pedíg az hogy o de az egészet nem tudom és nagyon fontos lenne!! esetleg ha tudnátok párat mondani h mi lehetséges az nagyon jó lenne köszönöm! :)

4

Miért írja ki a gépem minden frissítéskor ezt a hibakódot: 800F0A08?

Ma akartam frissíteni a laptopomat, a többi frissítés készen lett, de az egyik, akárhányszor próbálom újra, sosem sikerül. Ezt írja ki: "A Windows Update ismeretlen hibát észlelt." Ja és azóta kétszer is kikapcsolt a képernyő, és pár percig nem kapcsolt vissza... Ez is ez a hiba miatt van? Nagyon IQ betyár vagyok a gépekhez, szóval aki ért hozzá az segítsen légyszi! Előre is köszönöm!

3

Lehet egy weboldal forráskódját módosítani, adminisztrációs jogok nélkül?

Szeretném megtudni hogy lehet -e módosítani egy weboldal forráskódját adminisztrációs jogok nélkül, illetve hogy ennek a fajta támadásnak mi a megnevezése? Értem ezalatt hogy például a szervermegtagadásnak a DOS.... Válaszaitokért előre is hálás vagyok.

3

Mekkora szünetmentes tápegység kell egy NAS, TV, Szgép, 2 monitor, kis 5W - os malna PC- nek, + 1-2 switchnek?

mekkora ezek:VA,A,V,W -ja
Köszönöm
Meg mit hogy számolunk ki?

4

Hogyan lehet visszakeresni egy felhasználót, akit többen is jelentettek már?

Zaklatott engem egy felhasználó,és több ismerősömet is faggatta..ők jelentették,de én nem tettem,mert tudni akartam ki lehet,de sajnos azóta se találtam rá választ. Valaki tudna segíteni? Nagyon fontos lenne!

2

Mi értelme van annak, hogy a CTR + ALT + DEL gombokat meg kell nyomni bejelentkezés előtt?

2

Nem működik a gépem, mi lehet a baj?

Amikor bekapcsolom a gépem szinte semmi se mûködik rajta.Az audioszolgáltatás nem fut internet nem megy (pedig a másik ithhoni gépen megy)vírusírtó valami protokollszûrési hibát ír ki , sôt még az aero effect se megy. Hogy lehet megjavítanil itthon? + a vírusírtó nem észlel veszélyt.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!