Találatok a következő kifejezésre: Milyen programmal ketté (13 db)

Milyen programmal tudok 2, v több videót egybe vágni, hogy úgy tűnjön, pl. : kettő van belőlem, vagy ilyesmi?

Legjobb válasz: ilyeneket csak több hetes tanulás után lehet megcsinálni,nem program függõ,ha már tudod a módját,akkor bármelyik progival megtudod csin

ilyeneket csak több hetes tanulás után lehet megcsinálni, nem program függõ, ha már tudod a módját, akkor bármelyik progival megtudod csin
Elõször is nézz utána a greenbox-nak és bluebox-nak. Eleve olyan felvételt kell készíteni, amivel ez az egész kivitelezhetõ. Ebben az oktatóvideóban is fel van használva ez a technika. http://www.videocopilot.net/tutorial/the_portal/
Ilyet nem lehet.
Ez a téma szinte hetente (lehet, hogy gyakrabban) elõjön... Ezt a mûveletet csak akkor lehetne elvégezni, ha a soksávos stúdió-felvételt meg tudnád szerezni. Abból ki lehetne szedni sávonként a tartalmat. Videónál nem is tudom, hogy létezik-e ilyen. Gondoljál csak bele: amit hallasz (nézel) az egy összemixelt, homogén anyag, abból nem (nagyon) lehet egyes részeket kiszedni. Azért írtam, hogy nem (nagyon), mert különféle sávszûrõkkel lehet ugyan egyes részeket kiemelni vagy eltompítani, de az az egészre is hatással lesz, tehát nem igazán járható út. A kisfröccsbõl sem lehet utólag kiönteni a szódát. Ilyen a kész zenefelvégtel is.


Hogyan vagy milyen programmal tudom megoldani hogy mind a kettő hang kimenetelen legyen hang egyszerre? !

Úgy szeretném hogy mivel van kett? hang kimenetel a számítógépemben és az egyikben van a hangszóró a másikba pedig ha bedugom a házimozit akkor automatikusan kikapcsolja a hátsót mert el?re bedugom a házimozit!

Legjobb válasz: igen tudom de még is nem lehet valahogyan megoldani? köszönöm szépen!

A kérdező hozzászólása: igen tudom de még is nem lehet valahogyan megoldani? köszönöm szépen!
Csak a saját rendszeremrõl tudok nyilatkozni. Realtek hangkártyám van, és ahhoz tartozik egy Realtek HD Audio maneger nevû program.Ez nagyon hasznos lehet a fent említett hangkártyák beállításához. Piros színnel jelöltem, hogy hol lehet kimeneteket hozzáadni. Amúgy nekem is úgy van, hogy hátulra van bedugva a hangfal, és az elõlapi csatl.-ba a fejhallgató. http://kepkezelo.com/images/12ebzbm2e1a2epmo3zi6.jpg Ha szerencséd van és a hangkártyád ilyen, akkor ajánlom ezt a dolgot, mert nagyon sok beállítási lehetõséget kínál fel hanggal kapcsolatban.
A kérdező hozzászólása: egyébként nagyon szépen köszönöm!!!! :)
Felesleges futtatni ezért egy programot. Ebbe dugd be mindkettõt:http://www.codahangszer.hu/pictures/st2.jpg
A kérdező hozzászólása: Igen a régi gépemben ez volt és ott jó volt de most az újban Soundmax integrated digital HD audió van benne! És win 7

Milyen programmal lehet egybeszerkeszteni két videófájlt, hogy egyszerre látszódjon a képen, és mind a kettő működjön normálisan? Alul kitettem egy linket, hogy milyenre gondolok

Http://www.youtube.com/watch? V=MuU00Q3RhDg Gitáros videókat szoktam készíteni, és olyat akarok csinálni, hogy nem csak egy sávot játszok fel, hanem kettőt vagy többet.

Legjobb válasz: Pl elõször egy normális linket küldj.

Pl elõször egy normális linket küldj.
Sony Vegas Adobe Premiere Pro Adobe After Effects

Milyen programot ajánlotok amivel MKV formátumú filmeket ketté vagy több felé is tudnék vágni?

HD-s filmeket szeretnék szét vágni hogy ki tudjam írni őket egy sima DVD-re.

Legjobb válasz: http://www.bunkus.org/videotools/mkvtoolnix/downloads.html

http://www.iskysoft.com/video-converter-windows.html ezzel akkora darabot tudsz vágni, amekkorát szeretnél. A Toolnix-nél az volta gondom, hogy csak egyforma darabokat csinál...vagyis nekem csak úgy sikerült...
A kérdező hozzászólása: jó nagyon a program, de beleégeti a képbe a program nevét ami NAGYON cinkes...
Torrenten nézz utána seriallal.

Milyen programmal tudok . Mkv-fájlt ketté darabolni?

A pendrive-omra szeretnék rárakni egy .mkv filmet de mindig kiírja hogy nincs elég hely.Egyszer meg hogy írásvédett stb... Úgyhogy állítólag ha kettéválasztanám akkor jó lenne.

Legjobb válasz: Ez kell neked: MKVToolnix Itt tudod letölteni http://www.bunkus.org/videotools/mkvtoolnix/downloads.html és itt a segítség http://img704.imageshack.us/img704/5863/40415476.jpg

A kérdező hozzászólása: Ezaz! Big thx :D

Milyen programmal tudnám megvalósítani azt hogy egy videót (. avi) ketté "szeleteljek"/vágjak? !

Vmi olyasmi kellene amivel gyorsan, ketté tudok vágni egy filmet, hogy mondjuk rá tudjam írni két cd-re.

Legjobb válasz: VirtualDub Ingyenes és egyszerû. Csak ne felejsd a video menüben átálítani direc stream copyra

VirtualDub Ingyenes és egyszerû. Csak ne felejsd a video menüben átálítani direc stream copyra
japp, virtualdub is jó, vagy AviChop! nevû progi. Ezzel méretre tudod vágni, kettõt kapsz egy filmbõl.

Egy 14 perces videót szeretnék feltenni a youtube-ra, de nem engedi. Milyen programmal vághatom ketté könnyen és gyorsan?

Nem nagyon értek hozzá, azt is írjátok le, hogyan kell csinálni... Vagy esetleg van rá mód, hogy egészben feltegyem mégis? Vagy van másik videós oldal, ahova egészben fel tudom rakni és sokan megnézik? Köszönöm el?re is a segítséget.

Legjobb válasz: A megvágáshoz egy link>>> http://sumo.4242.hu/index.php?page=leiras Az avi-kat aztán konvertálod .flv-nek. Valami avi to flv oldalt keress...pl http://hia.itblog.hu/2007/08/02/hogyan-keszitsetek-flash-vid..

A megvágáshoz egy link>>> http://sumo.4242.hu/index.php?page=leiras Az avi-kat aztán konvertálod .flv-nek. Valami avi to flv oldalt keress...pl http://hia.itblog.hu/2007/08/02/hogyan-keszitsetek-flash-vid..
Felesleges alakítgatni, feltöltés után a Yutube amugy is átalakítja .flv-be. Próbáld meg a yourvideo.hu-t, vagy a GoggleVideot, ezeket elég sokan nézik és nincs idõkorlát. Ha YT-re akarsz mindenképpen feltölteni akkor ketté kell vágnod a videót.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!