Találatok a következő kifejezésre: Milyen programmal játékot (154 db)

Milyen programot/játékot tudnék csinálni az ötödikeseknek?

Az iskolánkba jöv? pénteken sulibulit tartunk, és a kisebbeknek, akik ötödikesek, kéne valami programot kitalálnom, hogy ha nekik nincs kedvük táncolni, vagy nem szeretnek, akkor tudjanak mit csinálni, és ne hátráltassák a bulizni vágyó nagyokat. Eléggé sürg?s lenne, úgyhogy nagyon kérlek segítsetek nekem!!!

Vettem egy lg optimus one-t milyen programot, játékot töltsek le rá?

Ez az els? droidos telóm

Legjobb válasz: mfs shift,angry birds,mega jump,ninja jump,angry birds rio,duegon hunters,asphalt 5

mfs shift, angry birds, mega jump, ninja jump, angry birds rio, duegon hunters, asphalt 5
A kérdező hozzászólása: magától telepíti?
Marketen rákeresel, kiválasztod, rámész h Install és igen Wifirõl legyél csatlakozva, akkor nem kell fizetned az adatforgalomért.
milliomos, fruit slice

Milyen programot ajánlotok 1 játék elkészitéséhez? Nem sakk hanem komolyabb játékot szeretnék a haverokkal

Legjobb válasz: A játék is egy program lényegében és így igazából program készítõ programot keresel. Kétlem hogy találsz. A játékokat programozók készítik és õk írják az egészet laikusnak érthetetlen program-nyelven.

A játék is egy program lényegében és így igazából program készítõ programot keresel. Kétlem hogy találsz. A játékokat programozók készítik és õk írják az egészet laikusnak érthetetlen program-nyelven.
A kérdező hozzászólása: aha értem, köszi.
Ez nem pontossan igaz, van egy RPG Maker nevü játék készítõ amivel 2D-s játékokat tudsz készíteni, RPG-ket. RPG maker 2000-t ajánlom, sok cucc van hozzá és magyarítása is van. Ha érdekel írj egy privát üzenetet. Mellesleg van még Angol nyelvû game maker és egy angol nyelvû trial FPS maker is. Ezekkel programozói tudás nélkül lehet készíteni játékot csak sok gyakorlással.
Aha ezt nem tudtam. Érdekes progi.
na jó persze nem csúcstechnikás játékokat de nem sakkot :DDDD


Milyen programmal lehet játékot csinálni?

A Ghouls forest 3 nevű horror játékhoz a Doom 2-őt vették alapul. Az a kérdés milyen programmal csinálták?

Legjobb válasz: Vagy írsz magadnak egy "motort" a játékhoz vagy megvásárolsz egyet. Vagy moddolás címszó alatt szinte teljesen megváltoztathatsz egy játékot lásd leggyakoribb példa half-life-> counter strike. A játékmotor egy váz ami tartalmazza a program fõbb paramétereit. Viszont mindegyik esetben értened kell a programozáshoz. Illetve igaz van egy-két jó program, mint pl. RPGmaker amihez szintén kell alapszintû programozási és grafikus tudás. Ha tényleg érdekel a dolog akkor kezdj utána olvasni, legalább középszintû angoltudás szükséges, és nem öt perc beletanulni.

Vagy írsz magadnak egy "motort" a játékhoz vagy megvásárolsz egyet. Vagy moddolás címszó alatt szinte teljesen megváltoztathatsz egy játékot lásd leggyakoribb példa half-life-> counter strike. A játékmotor egy váz ami tartalmazza a program fõbb paramétereit. Viszont mindegyik esetben értened kell a programozáshoz. Illetve igaz van egy-két jó program, mint pl. RPGmaker amihez szintén kell alapszintû programozási és grafikus tudás. Ha tényleg érdekel a dolog akkor kezdj utána olvasni, legalább középszintû angoltudás szükséges, és nem öt perc beletanulni.
nos ZDoom, GZDoom , Zandronum , Skulltag(meghalt :D) õk itt azok a Sourceportok amikhez ugyanolyan "Játékokat" lehet mint a Ghouls Forest. A következõ programokat használhatták: Doom Builder 1-2 (nyilván a 2 jobb) Slade 3 (ajánlom) SlumpED (nem ajánlom) XWE (nem ajánlom) Doom builderrel pályákat csináltak, és pl Slade-el meg írtak különféle fájlokat. én ehhez értek, nem is olyan bonyolult mint holmi C++, egyszerû és nagyszerû. Ha érdekel én tudok ebbe segíteni, idehaza is 2 embert tanítok Doom Builderre (kínában tanítják is) de a lényeg hogy én 8-9 évesen is simán tudtam jó Projekteket csinálni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat

Milyen programmal lehet ingyen 2D vagy 3D játékot készíteni?

Létszives linket is írjatok.El?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Az nagyon nem olyan egyszerû mint ahogy te gondolod. Azt be kell programozni aztán unitokat írni a grafikai fájlokra ezeket egymás mögé rakni majd megtanítani a programmal hogy mikor melyik fájlt hova rakja és mikor milyen helyzetben mit csináljon. Erre nincs külön program, csak a programnyelveket tudod használni. (Sokan azt hiszik hogy ez ilyen "if 'Fa,gif' then stop_move" ez most csak egy példa. Márpedig nagyon nem ilyen egy játékot készíteni)

Az nagyon nem olyan egyszerû mint ahogy te gondolod. Azt be kell programozni aztán unitokat írni a grafikai fájlokra ezeket egymás mögé rakni majd megtanítani a programmal hogy mikor melyik fájlt hova rakja és mikor milyen helyzetben mit csináljon. Erre nincs külön program, csak a programnyelveket tudod használni. (Sokan azt hiszik hogy ez ilyen "if 'Fa, gif' then stop_move" ez most csak egy példa. Márpedig nagyon nem ilyen egy játékot készíteni)
Code Blocks, Visaul Studio, Dev-Cpp, de bármilyen szövegszerkesztõvel lehet, csak fordítóprogram kell.
RPG Maker 2003- van hozzá magyarosítás is semmilyen programozói tudás nem kell hozzá 2ds játékokat tudsz vele csinálni minél inkább fejlõdsz a program meg ismerésében annál több dolgot tudsz csinálni. Vegyél fel msn ha kell segítség, a kell még társnak is beszálok! [email protected]

Hogyan tudom megnézni hogy milyen firmware van az Xbox 360amon? Most töltök le 1 játékot és nem tudom hogy milyen program vagy patch kell rá hogy elinduljon. Azt hiszem samsung a dvd olvasója

Legjobb válasz: Ha van másolt játékod ami mûködik akkor töltsd le a 360 wawes patcher 1.2.6-ot. A programnál a browse-ra rámész, kikeresed a játékod iso fájlját. Ott lesz alatta, hogy hanyas firmware van rajta. Aztán a letöltött játékot kicsomagolod ahogy kell(nyilván). Utána a 360 wawe-ba ugyanúgy ahogy az elõbb, berakod a letöltött játéknak az iso-ját. Ha ugyan az, akkor nem kell csinálni vele semmit. Ha másmilyen, akkor alatta látsz ilyeneket:Wawe1 Wawe2....stb. Ott kiválasztod azt amilyen a kiírt játékod volt. Utána Patch my ISO file in Wawe(amilyenre akarod szám). Így nem is kell újra flesheltetned az xboxodat.

Ha van másolt játékod ami mûködik akkor töltsd le a 360 wawes patcher 1.2.6-ot. A programnál a browse-ra rámész, kikeresed a játékod iso fájlját. Ott lesz alatta, hogy hanyas firmware van rajta. Aztán a letöltött játékot kicsomagolod ahogy kell(nyilván). Utána a 360 wawe-ba ugyanúgy ahogy az elõbb, berakod a letöltött játéknak az iso-ját. Ha ugyan az, akkor nem kell csinálni vele semmit. Ha másmilyen, akkor alatta látsz ilyeneket:Wawe1 Wawe2....stb. Ott kiválasztod azt amilyen a kiírt játékod volt. Utána Patch my ISO file in Wawe(amilyenre akarod szám). Így nem is kell újra flesheltetned az xboxodat.

GTA IV saját zenét hogy kel berakni és milyen formátumba legyen a zene és + milyen program kell hozzá és a játékban hogy kel lejátszani?

Legjobb válasz: ***** ide bemásolod a letöltendõ zene linkjét,letöltöd,majd Sajátgép/Dokumentumok/Rockstar Games/GTA IV/User Music és ide bemásolod a zenét amit letöltöttél és mikor a játékban vagy,az Audio opciónál a rákattintasz a Complete Scan-ra és kész. nem kell hozzá semmilyen program és az Independence FM nevû rádióállomáson fogod megtalálni a saját zenéid remélem segítettem * Automatikusan eltávolított tartalom.

***** ide bemásolod a letöltendõ zene linkjét, letöltöd, majd Sajátgép/Dokumentumok/Rockstar Games/GTA IV/User Music és ide bemásolod a zenét amit letöltöttél és mikor a játékban vagy, az Audio opciónál a rákattintasz a Complete Scan-ra és kész. nem kell hozzá semmilyen program és az Independence FM nevû rádióállomáson fogod megtalálni a saját zenéid remélem segítettem* Automatikusan eltávolított tartalom.

Üdv mindenkinek! Lenne egy fontos kérdésem, az MMORPG játékokat milyen programmal készitik, én is csinálni szereték egyet minden 3d modellem megvan de milyen programmal kell elkésziteni a játékot?

Legjobb válasz: Attol hogy vannak szerintem Low Poly model ljeid abbol csak úgy nem lesz játék pl az animációk és az ellenségek intelligenciája! Meg a küldetések és a Exp elosztás és még sorolhatnám! Pl.: Gates of Andaron-t szerinted meddig csinálták?????? Játsz inkább az fps creatorral vagy a the 3d gamemakerrel. Ezeket a bonyolult dolgokat hagyd olyanokra akiknek több éves tapasztalatuk(tudásuk)van!!!

Attol hogy vannak szerintem Low Poly model ljeid abbol csak úgy nem lesz játék pl az animációk és az ellenségek intelligenciája! Meg a küldetések és a Exp elosztás és még sorolhatnám! Pl.: Gates of Andaron-t szerinted meddig csinálták?????? Játsz inkább az fps creatorral vagy a the 3d gamemakerrel. Ezeket a bonyolult dolgokat hagyd olyanokra akiknek több éves tapasztalatuk(tudásuk)van!!!

Milyen típusú DVD kellene ahhoz, hogy egy XBOX játékot megírjak DVD-re? Vagy jó a rendes DVD? éS MILYEN PROGRAM kell vagy jo a NERO?

XboxLive-m van de a Classic játékok is mennek...egy Classicot akarok megírni Livera ck nem tom hogy milyen dvd KELL?

Legjobb válasz: A DvD a játék méretétõl függ. Ha kisebb mint 4.7 Gb akkor jó a sima is. De ha nagyobb akkor DualLayer DvD kell. Program pedig: Clone Cd,ImgBurn. De itt részletesen leírják hogy hogy kell: http://xbox360turn.5mp.eu/web.php?a=xbox360turn&o=RXaU3dukom

A DvD a játék méretétõl függ. Ha kisebb mint 4.7 Gb akkor jó a sima is. De ha nagyobb akkor DualLayer DvD kell. Program pedig: Clone Cd, ImgBurn. De itt részletesen leírják hogy hogy kell: http://xbox360turn.5mp.eu/web.php?a=xbox360turn&o=RXaU3dukom
Dupla DVD kell hozzá vagyis kétrétegû. A neve DL-DVD. (ezen a néven találod a boltokba)

Hogyan tudnék biztonsági mentést csinálni egy játék szoftveröl, milyen program vagy eszközök kellenek hozzá?

Teljesen legális biztonsági mentésről van szó!!!

Legjobb válasz: átmásolod a telepítõjét egy CD -re vagy penre. ;-) Illetve a felhasználó fiókod mappáján belül mindent ami ahhoz a programhoz tartozik, ha kellenek a mentések is. 1-1 ben átmásolni és vissza másolni nem lehet, mert registry kulcsok is készülhetnek. Persze van játék ami csak a mappáján belül szemetel és ilyen gond nincs vele. :-)

átmásolod a telepítõjét egy CD -re vagy penre. ;-) Illetve a felhasználó fiókod mappáján belül mindent ami ahhoz a programhoz tartozik, ha kellenek a mentések is. 1-1 ben átmásolni és vissza másolni nem lehet, mert registry kulcsok is készülhetnek. Persze van játék ami csak a mappáján belül szemetel és ilyen gond nincs vele. :-)
daemon tools lite, lemezkép készítése, beteszed a lemezt, next, next, kész. Majd img burn-nel kitudod írni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!