Találatok a következő kifejezésre: Milyen programmal avi-ról (5 db)

pl:virtual dub, total video converter
méretet nem, csak a bitrátát

Hogyan lehet milyen programmal videókat (műsorokat) letölteni pl Rtl most.hu-ról vagy a Cool TV honlapjáról? és nem lenne utolsó szempont ha AVI. formátumba lehetne! LÉGYSZI AKI TUD SEGÍTSEN!

RTL most, COOL tv, Avi formátum

Legjobb válasz: A probléma egyszerûbb mint gondolnád,mert ha végig néztél egy videót akkor az már le is van töltve a gépedre. Ez általában .flv formátumban történik ,de sok ilyen lejátszó van amivel meg is tudod nézni./VLC,Media Player Classic,stb/ Ha mégis áttennéd .avi formátumba arra meg ott az ingyenes magyar nyelvû Format Factory. http://docs.google.com/View?id=dwd7hvt_85g5vrjfd9

A probléma egyszerûbb mint gondolnád, mert ha végig néztél egy videót akkor az már le is van töltve a gépedre. Ez általában .flv formátumban történik , de sok ilyen lejátszó van amivel meg is tudod nézni./VLC, Media Player Classic, stb/ Ha mégis áttennéd .avi formátumba arra meg ott az ingyenes magyar nyelvû Format Factory. http://docs.google.com/View?id=dwd7hvt_85g5vrjfd9

A youtub-ről sikerült már letöltenem a keppvid.com progi segítségével filmet. Kiterjesztése 3gp. Milyen program segítségével tudnám avi kiterjesztése átalakítani, hogy a dvd-lejátszon is letudjam játszani?

Legjobb válasz: Format Factory - ingyenes, mindent mindenbe konvertál, könnyen kezelhetõ http://www.google.hu/#hl=hu&source=hp&biw=1087&bih=608&q=for..

Format Factory - ingyenes, mindent mindenbe konvertál, könnyen kezelhetõ http://www.google.hu/#hl=hu&source=hp&biw=1087&bih=608&q=for..
A Youtube Downloader HD-val a 1080p videókat is le tudod tölteni minõségromlás nélkül és alapból aviba, vagy mp4-be ment. De a FormatFactory is nagyon jó átkonvertálni, csak ez utóbbi módszer idõigényesebb.
De szerintem a legjobb még mindig a Realplayer, én azt használom videóletöltésre, konvertáló programnak pedig szerintem tökéletesen megfelel az Avy Video Converter.


DVDFab
Avi-ba FairUseWizard...pl. De dvd-bõl avi, eleve minõségromlás, persze függ a használt programoktól is a minõség. FUW jónak számít...
HandBrake, FormatFactory is jó.

Milyen egyszerű programmal lehet letölteni videót a youtube-ról? (avi-ba)

Legjobb válasz: http://www.szoftverbazis.hu/search?search=youtube&where=name..

A kérdező hozzászólása: Köszönöm
kissyoutube


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!