Találatok a következő kifejezésre: Milyen programmal a következő (8 db)

Milyen programmal készülhetett a következő grafikon?

http://micro. magnet. fsu. edu/primer/java/filters/absorption/absorptionfiltersfigure1. jpg

Legjobb válasz: Valószínûleg saját fejlesztésû programmal, amit nem forgalmaznak. De az is lehet, hogy egy grafikai programmal rajzolták a cikkhez.

Valószínûleg saját fejlesztésû programmal, amit nem forgalmaznak. De az is lehet, hogy egy grafikai programmal rajzolták a cikkhez.
A kérdező hozzászólása: ettõl féltem :( köszönöm a választ

Lakástervező program? "Kis kunyhó" Szerintetek a következő tulajdonságokra milyen program lenne a megfelelő?

Van vidéket egy kis házikó és ahhoz szereték hozzáépíteni egy kb 5x4m-es részt, annyi a kis finomság hogy egy almafáig tartana, szóval tet? döntött. Nem nagyon használtam még ilyen programokat, csak remélem hogy van ilyen lehet?ség hogy hozzáépíteni valamit valamihez és kihagyni valamiért részeket... Remélem kb. érhet? volt amit leírtam :-) El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: ceruza, vonalzó, papír. mellesleg van persze. http://www.femina.hu/otthon/legjobb_lakastervezo_program Sweet Home 3D MyHouse online is van http://www.roomle.com/

ceruza, vonalzó, papír. mellesleg van persze. http://www.femina.hu/otthon/legjobb_lakastervezo_program Sweet Home 3D MyHouse online is van http://www.roomle.com/
A kérdező hozzászólása: Köszi, sweet home 3d nekem is meg van, csak nem tudom van-e ilyen lehetõség, pl. fa, meg kültéri dolgok esetleg(csap)
A kérdező hozzászólása: Csak tudod nekem épp a házon kívüli ill. falak érdekelnének nem a lakberendezési lehetõségek :)
A kérdező hozzászólása: És még valami:) Kerítés rajzolására van lehetõség? :)
Háztervezésre kiváló a Chief Architect, ezt tapasztalatból mondom. Ha olyan objektumra is szükségem van, amit az alkalmazás nem tartalmaz, akkor azt 3D Studio Max-ben szoktam lemodellezni. A textúrázást és renderelést is Studio Max-ben szoktam végezni V-ray vagy Mental-ray renderelõ motorral. Így teljesen valósághû végeredményt lehet elérni.
A kérdező hozzászólása: Köszi, kipróbálom:)


Milyen nyelvvizsga kell az Erasmus programhoz? Szeretnék majd a következő tanévben kimenni, még nem tudom hova és nem is igazán tudom hogy működik. Aki volt vagy megy, írna pár fontos infót? De legfőképp a nyelvvizsgáról.

Érdekelne mi az általános elvárás egy ilyen programban :) Ki és miért mehet, mi szükséges hozzá. A nyelvviszga típusa, fajtája és foka érdekel :) köszönöm

Legjobb válasz: Szia! Nekem anno 4 éve középfokúm volt mielõtt kimentem ,de le se szarták, mert úgyis elbeszélgetés van, ott meg kiderül ,hogy tudsz-e kommunikálni vagy sem. De nyugi nem érdekli õket a nyelvtanod, fejezd ki magad, értesd meg magad és kész. Én szakmai programmal voltam kint, így nyilván szakmai témában is folyt elbeszélgetés, na az húzósabb volt ,mert kertesgettem néha a szavakat. Annyi mákom volt szerintem ,hogy gyógypedagógiából még nincs szakmai nyelvvizsga így kb örültek ,hogy ennyit is tudok angolul róla gagyogni. Igazából pályázol, tanulmányi eredmény, kutatás ha van, és akkor már jó alapod van. Nekem volt kutatásom és konkrét célokkal akartam kimenni és ezt értékelték. A másik elvárás persze a pénzügyi rész ,mert elég borsos ára van a dolognak ,még úgy is hogy támogatnak. Nekem szerencsére sikerült kint megnyernem egy pályázatot/ösztöndíjat úgy egy kicsit könyebb volt.

Szia! Nekem anno 4 éve középfokúm volt mielõtt kimentem , de le se szarták, mert úgyis elbeszélgetés van, ott meg kiderül , hogy tudsz-e kommunikálni vagy sem. De nyugi nem érdekli õket a nyelvtanod, fejezd ki magad, értesd meg magad és kész. Én szakmai programmal voltam kint, így nyilván szakmai témában is folyt elbeszélgetés, na az húzósabb volt , mert kertesgettem néha a szavakat. Annyi mákom volt szerintem , hogy gyógypedagógiából még nincs szakmai nyelvvizsga így kb örültek , hogy ennyit is tudok angolul róla gagyogni. Igazából pályázol, tanulmányi eredmény, kutatás ha van, és akkor már jó alapod van. Nekem volt kutatásom és konkrét célokkal akartam kimenni és ezt értékelték. A másik elvárás persze a pénzügyi rész , mert elég borsos ára van a dolognak , még úgy is hogy támogatnak. Nekem szerencsére sikerült kint megnyernem egy pályázatot/ösztöndíjat úgy egy kicsit könyebb volt.

Hogyan, milyen programmal nezhetem meg a kovetkezo informaciot?

Elsore is elnezest kerek azert mert ide irtam, de gondoltam hogy itt tobben olvassak es hamarabb megtudom a valaszt. A kerdesem a kovetkezo lenne : szeretnem megnezni hogy km van egyik varosbol a masikik, ugy magyarorszag teruletem mint mas orszag teruletem, van ehez egy program amivel megnezhetem? elkuldene valaki a site linket ahol megnezhetem? Elore is nagyon koszonom! Kellemes estet kivanok mindenkinek!

Legjobb válasz: maps.google.hu

maps.google.hu
google térkép?!
Útvonalt a google útvonaltervezõvel tudsz csinálni a maps-en belül, ahogy írták a többik. Itt több lehetõséget is felajánl a program ami alapján el lehet jutni (autópályákon vagy fõutakon vagy keverve, egyéni útvonalon is). Ha légvonalbeli távolság kell, azt a Google Earth tartalmazza, vonalzóként (légvonalban is mér, meg ha egyenként bejelölöd az útvonal utcáit, akkor úgy is leméri a távot).

Milyen programmal lehet a következőt csinálni? Lent

csináltam egy mozgó képet (GIF) ez alá szeretnék betenni zenét. azt hogyan lehet

Legjobb válasz: akár windows movie makerrel is meg lehet

akár windows movie makerrel is meg lehet
Szerintem ezt nem lehet, mármint hogy egy gif kép zenés is legyen, de lehet , hogy nem jól értelek. Milyen fájl is lenne az Gif&Mp3 ?
wmv mondjuk vagy avi

Milyen programmal vághatnék vissza, a kővetkezőre?

Az a helyzet,hogy van facebookom,és hát a nővérem feltörte... Eléggé idegesítő,hogy minden ok nélkül csak úgy feltöri amit sohasem értek meg,hogy mire jó, milyen okkal meg joggal stb(.)... A kulcs nálam van, nem szószerinti értelemben a bátyám elmondta a nővérem jelszavát,(természetesen ő is segített feltörni a facebookom...) Megvzáltoztattam egy húsz betűs jelszóra amit az életben egyik sem talál ki de visszaszeretnék vágni egy-két éles pofonnal (ez sem szószerint értem) hanem tehát úgy,hogy visszanyal a fagyi xD Mind a kettőjüknek meg van az e-mail címe,a nővéremnek a jelszava is "állítólag", a bátyámnak csak az email címe. Milyen programmal csináljam a vissza nyal a fagyi akciót? :S Mert ha a nővérem megváltoztatja a jelszavát akkor lehet, hogy nem fogom azt feltörni az életben. És ezért kérem most a segítségeteket. Ja meg még most,hogy írok jut eszembe, nem egy ismerősöm van akinél ugyanez van. Help Please! Előre Is Thanks!

Legjobb válasz: Szánalmasak vagytok mind a hárman :)

Szánalmasak vagytok mind a hárman :)
A kérdező hozzászólása: Másodiknak köszönöm! Elsõnek meg [email protected] meg!...
Szerintem már biztos megváltoztatta.
A kérdező hozzászólása: Áh még szerintem nem megnézem.
A kérdező hozzászólása: De megváltoztatta...

Milyen programmal tudom megnézni a következő formátumot . P7s? Egy email mellékleteként kaptam, de nem tudok vele mit kezdeni!

Legjobb válasz: Tom én,hogy nem kérdést kéne feltennem,de nem véletlen Pps az ? Mert azt a PowerPoint viszi.

Tom én, hogy nem kérdést kéne feltennem, de nem véletlen Pps az ? Mert azt a PowerPoint viszi.
A kérdező hozzászólása: Nem. Biztos, hogy .p7s. Annyit már sikerült kiderítenem róla, hogy valami digitális aláírás féleség lehet. De mivel lehet megnézni azt nem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!