Találatok a következő kifejezésre: Milyen programmal a dvd-n lévő (2 db)

Milyen programmal tudom a dvd-n lévő videokat áttenni más formátumokba, amik megfelelnek a movie makernek?

Legjobb válasz: dvd-shrink ,ahead dvd rippel,nero converter.de letöltheted a jet audio progit is az mindent játszik.a szoftverbázison fent van.

dvd-shrink , ahead dvd rippel, nero converter.de letöltheted a jet audio progit is az mindent játszik.a szoftverbázison fent van.

Milyen program létezik arra a feladatra, hogy egy DVD-n lévő videóból egy adott időszakaszt "kivágjak" és mondjuk konvertáljam is AVI vagy egyéb formátumba?

Legjobb válasz: úgy hívják õket hogy videószerkesztõk innentõl gugli a barátod (vagy itt gyakorin kicsit körbenézel)

úgy hívják õket hogy videószerkesztõk innentõl gugli a barátod (vagy itt gyakorin kicsit körbenézel)
A kérdező hozzászólása: Elsõ: köszönöm a hasznos kommented, biztos vagyok benne, hogy te itt 10 kérdésbõl 9-re mindig azt a választ adod, hogy Google a barátod. Nem vagy túl kreatív, tudod, a Google egyet nem tud, személyes válaszokat és véleményeket alkotni. Mertem reménykedni benne, hogy a kérdés szókincsébõl azért lejön neked, hogy ismerem a videószerkesztõt, mint megoldást. Annyit megjegyzek a te javadra, én sem tettem fel jól a kérdést. Olyanra gondoltam, ami egyszerûen használható. ...for dummies effekt... :) Béke. Második: Köszönöm, megnézem! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!