Találatok a következő kifejezésre: Milyen programmal a dvd-n (5 db)

Melyik lenne a legjobb program, amivel megnézhetném a dvd-n kapott filmet? Milyet töltsek le?

Legjobb válasz: Ha DVD filmrõl van szó akkor a PowerDVD a nyerõ, de ha dvd cd-n vannak divx filmek (ebben az eseten avi) akkor az ACE Mega codac pack a nyerõ megoldás!

Ha DVD filmrõl van szó akkor a PowerDVD a nyerõ, de ha dvd cd-n vannak divx filmek (ebben az eseten avi) akkor az ACE Mega codac pack a nyerõ megoldás!
Az Ace Megacodecpack soha nem lesz nyerõ megoldás. Általában SEMMELYIK kodekpack sem megoldás! Tulajdonképpen a Windows Media Player is le tudja játszani a DVD filmeket, egyszerûen csak egy JÓ!! FFDSHOW filterre van szüksége. Nem kell teleszemetelni a gépet ezer felesleges és soha nem használt programmal és kodekkel. Aztán gyõzz takarítani, meg csodálkozni a lassulás miatt... Pl. a ffdshow_beta3_rev1324_20070701_clsid.exe nevû ffdshow filter tökéletesen visz mindent.
VLC 1.1.8 a legjobb!
a KMplayer vagy a VLC azzal mindent az ég világon tudsz nézni még Full HD mpeg 4 eket, mondjuk én megszenvedtem a KMplayer alatt mire hajlandó volt akadozás mentesen vinni a Full HD filmeket.
Vlc vagy mplayer

Milyen programmal tudom a dvd-n lévő videokat áttenni más formátumokba, amik megfelelnek a movie makernek?

Legjobb válasz: dvd-shrink ,ahead dvd rippel,nero converter.de letöltheted a jet audio progit is az mindent játszik.a szoftverbázison fent van.

dvd-shrink , ahead dvd rippel, nero converter.de letöltheted a jet audio progit is az mindent játszik.a szoftverbázison fent van.


Milyen programmal tudnám átalakítani a DTS hangot DVD-n AC3-ra?

Van egy dvd lemez azon a magyar hang dts kódolással van és ezt szeretném konvertálni ac3-ra hogy az asztali lejátszó is lejátsza? Mi ennek a legegyszer?bb és jó megoldása?

Milyen program létezik arra a feladatra, hogy egy DVD-n lévő videóból egy adott időszakaszt "kivágjak" és mondjuk konvertáljam is AVI vagy egyéb formátumba?

Legjobb válasz: úgy hívják õket hogy videószerkesztõk innentõl gugli a barátod (vagy itt gyakorin kicsit körbenézel)

úgy hívják õket hogy videószerkesztõk innentõl gugli a barátod (vagy itt gyakorin kicsit körbenézel)
A kérdező hozzászólása: Elsõ: köszönöm a hasznos kommented, biztos vagyok benne, hogy te itt 10 kérdésbõl 9-re mindig azt a választ adod, hogy Google a barátod. Nem vagy túl kreatív, tudod, a Google egyet nem tud, személyes válaszokat és véleményeket alkotni. Mertem reménykedni benne, hogy a kérdés szókincsébõl azért lejön neked, hogy ismerem a videószerkesztõt, mint megoldást. Annyit megjegyzek a te javadra, én sem tettem fel jól a kérdést. Olyanra gondoltam, ami egyszerûen használható. ...for dummies effekt... :) Béke. Második: Köszönöm, megnézem! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!