Találatok a következő kifejezésre: Milyen program ahhoz, hogy zenéket és (2 db)

Milyen program kell ahhoz, hogy zenéket és filmeket tudjak letölteni a netről?

Legjobb válasz: hát általában torrentel szokták. vannak ilyen fájlmegosztó oldalak. feltesznek egy pici fájlt, te letöltöd, beleteszed egy programba ami "másoktól átvéve" leszedi. Ha nekem van egy filmem és felteszem egy ilyen oldalra, te ezzel a progival elkezded letölteni tõlem. aztán ha 100%ig lejött, az a szabály, bent kell hagyni a programba, hogy ha egy 3.ik emberke is leszeretné szedni, õ már mind2-nktõl szedi, dupla gyorsan! érted? ha érdekel a dolog irj a mailomra, segitek ;) : [email protected] vagy sima zene: Lime Wire program - egszerü keresõ-letöltõ progi ;)

hát általában torrentel szokták. vannak ilyen fájlmegosztó oldalak. feltesznek egy pici fájlt, te letöltöd, beleteszed egy programba ami "másoktól átvéve" leszedi. Ha nekem van egy filmem és felteszem egy ilyen oldalra, te ezzel a progival elkezded letölteni tõlem. aztán ha 100%ig lejött, az a szabály, bent kell hagyni a programba, hogy ha egy 3.ik emberke is leszeretné szedni, õ már mind2-nktõl szedi, dupla gyorsan! érted? ha érdekel a dolog irj a mailomra, segitek ;) : [email protected] vagy sima zene: Lime Wire program - egszerü keresõ-letöltõ progi ;)

Hogyan tudnék zenét letölteni internetről? Vagy milyen programot (és hogyan) töltsek le ahhoz hogy tudjak zenét letölteni?

El?re is köszönöm :)

Legjobb válasz: én is beemp3-at használok vagy youtube videókat konvertálok mp-ba:D

én is beemp3-at használok vagy youtube videókat konvertálok mp-ba:D
vagy ez a letöltõ ***** így tudod használni : http://lh6.ggpht.com/_DsrFRWlzDjs/TFe8ko80u7I/AAAAAAAACJ8/k5.. http://kepfeltoltes.hu/100930/N_vtelen_12_www.kepfeltoltes.h..* Automatikusan eltávolított tartalom.
***** http://lh5.ggpht.com/_DsrFRWlzDjs/TGVW6f8y5_I/AAAAAAAACLo/vt..* Automatikusan eltávolított tartalom.
Én ezt használom + még torrentet:http://beemp3.com/download.php?file=4965834&song=If+You+Shou..
*mp3-ba
***** próbáld ki ezt a programot, telepíteni sem kell* Automatikusan eltávolított tartalom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!