Találatok a következő kifejezésre: Milyen program ahhoz, hogy zenéket (5 db)

Milyen program kell ahhoz, hogy zenéket és filmeket tudjak letölteni a netről?

Legjobb válasz: hát általában torrentel szokták. vannak ilyen fájlmegosztó oldalak. feltesznek egy pici fájlt, te letöltöd, beleteszed egy programba ami "másoktól átvéve" leszedi. Ha nekem van egy filmem és felteszem egy ilyen oldalra, te ezzel a progival elkezded letölteni tõlem. aztán ha 100%ig lejött, az a szabály, bent kell hagyni a programba, hogy ha egy 3.ik emberke is leszeretné szedni, õ már mind2-nktõl szedi, dupla gyorsan! érted? ha érdekel a dolog irj a mailomra, segitek ;) : [email protected] vagy sima zene: Lime Wire program - egszerü keresõ-letöltõ progi ;)

hát általában torrentel szokták. vannak ilyen fájlmegosztó oldalak. feltesznek egy pici fájlt, te letöltöd, beleteszed egy programba ami "másoktól átvéve" leszedi. Ha nekem van egy filmem és felteszem egy ilyen oldalra, te ezzel a progival elkezded letölteni tõlem. aztán ha 100%ig lejött, az a szabály, bent kell hagyni a programba, hogy ha egy 3.ik emberke is leszeretné szedni, õ már mind2-nktõl szedi, dupla gyorsan! érted? ha érdekel a dolog irj a mailomra, segitek ;) : [email protected] vagy sima zene: Lime Wire program - egszerü keresõ-letöltõ progi ;)

Hogyan tudnék zenét letölteni internetről? Vagy milyen programot (és hogyan) töltsek le ahhoz hogy tudjak zenét letölteni?

El?re is köszönöm :)

Legjobb válasz: én is beemp3-at használok vagy youtube videókat konvertálok mp-ba:D

én is beemp3-at használok vagy youtube videókat konvertálok mp-ba:D
vagy ez a letöltõ ***** így tudod használni : http://lh6.ggpht.com/_DsrFRWlzDjs/TFe8ko80u7I/AAAAAAAACJ8/k5.. http://kepfeltoltes.hu/100930/N_vtelen_12_www.kepfeltoltes.h..* Automatikusan eltávolított tartalom.
***** http://lh5.ggpht.com/_DsrFRWlzDjs/TGVW6f8y5_I/AAAAAAAACLo/vt..* Automatikusan eltávolított tartalom.
Én ezt használom + még torrentet:http://beemp3.com/download.php?file=4965834&song=If+You+Shou..
*mp3-ba
***** próbáld ki ezt a programot, telepíteni sem kell* Automatikusan eltávolított tartalom.

Milyen program kell ahhoz, hogy a zenére az én felvett hangomat rátudjam rakni úgy, hogy olyan legyen mint egy rendes zenén? (nem muszáj nagyon jó minőségű de el lehessen készíteni)

érthet??

Legjobb válasz: Egy audió szerkesztõ és vágó programmal meg lehet csinálni. Itt keresgélhetsz: http://www.szoftverbazis.hu/kategoriak/alkategoriak/hangszer.. Mondjuk és a Sony Soundforge vagy az Adobe Audirion progit használom. De a fenti helyen találsz olyat ami free és maygarított. Elsõre talán az ilyennel jobban boldogulsz.

Egy audió szerkesztõ és vágó programmal meg lehet csinálni. Itt keresgélhetsz: http://www.szoftverbazis.hu/kategoriak/alkategoriak/hangszer.. Mondjuk és a Sony Soundforge vagy az Adobe Audirion progit használom. De a fenti helyen találsz olyat ami free és maygarított. Elsõre talán az ilyennel jobban boldogulsz.
Megpróbálhatod az Audacity-vel. A második sávot "Project/Audió Importálása"-val tudod rákeverni. Ha csak rá akarsz beszélni, "Felvétel" gomb... Ha kész Exportálás wav parancs, vagy mp3, de akkor kell egy LameEnc...


Milyen program kell ahhoz, hogy ki tudjam csomagolni a letöltött filmet, vagy zenét? Hol jutok hozzá? Nekem miért nem sikerül semmi ilyet letöltenem?

Legjobb válasz: Kicsomagoláshoz: vagy totalcommander ( igaz ez fálj kezelõ, de van beépített tömörítõje is), vagy Winrar, vagy Winzip. Googleban pillanatok alatt találsz olyan oldalt ahol ezeket le tudod tölteni. Utolsó kérdésre: nem tudom.

Kicsomagoláshoz: vagy totalcommander ( igaz ez fálj kezelõ, de van beépített tömörítõje is), vagy Winrar, vagy Winzip. Googleban pillanatok alatt találsz olyan oldalt ahol ezeket le tudod tölteni. Utolsó kérdésre: nem tudom.
En a WinRar-t hasznalom, innen letoltheted: http://www.szoftverletoltes.hu/download/winrar.html


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!