Találatok a következő kifejezésre: Milyen program ahhoz, hogy a (43 db)

Milyen program kell ahhoz, hogy a telefonomra filmet tudjak konvertálni?

(nokia xpress music 5630)

Legjobb válasz: konvertáló program

konvertáló program
Format Factory
A kérdező hozzászólása: és tudtok konkrétan példát, egy fajtát ajánlani, ami már bevált valakinek? és azt is légyszives, hogy milyen fájlformátumba kell konvertálni! :) köszi
Most jön a kérdés----milyen formátumot visz a telefon?:) )))
A kérdező hozzászólása: nemtudom, nem értek hozzá.. :) ezért írtam le a telefon típusát, hátha tudja valaki.. köszönöm! :)
A telefonod leírásában ez van: Video 3GPP formats (H-263), H-264/AVC, MPEG-4

Milyen program kell ahhoz, hogy a zenére az én felvett hangomat rátudjam rakni úgy, hogy olyan legyen mint egy rendes zenén? (nem muszáj nagyon jó minőségű de el lehessen készíteni)

érthet??

Legjobb válasz: Egy audió szerkesztõ és vágó programmal meg lehet csinálni. Itt keresgélhetsz: http://www.szoftverbazis.hu/kategoriak/alkategoriak/hangszer.. Mondjuk és a Sony Soundforge vagy az Adobe Audirion progit használom. De a fenti helyen találsz olyat ami free és maygarított. Elsõre talán az ilyennel jobban boldogulsz.

Egy audió szerkesztõ és vágó programmal meg lehet csinálni. Itt keresgélhetsz: http://www.szoftverbazis.hu/kategoriak/alkategoriak/hangszer.. Mondjuk és a Sony Soundforge vagy az Adobe Audirion progit használom. De a fenti helyen találsz olyat ami free és maygarított. Elsõre talán az ilyennel jobban boldogulsz.
Megpróbálhatod az Audacity-vel. A második sávot "Project/Audió Importálása"-val tudod rákeverni. Ha csak rá akarsz beszélni, "Felvétel" gomb... Ha kész Exportálás wav parancs, vagy mp3, de akkor kell egy LameEnc...

Milyen programot kell letöltenem ahhoz, hogy a laptopom érzékelje a hangfalat?

Legjobb válasz: Elméletileg nem kell hozzá semmilyen program.Ha a laptop beépített hangszóróján szól a zene és nem a hangszórón, akkor lehet, hogy a beépített hangszóró van beállítva elsõdleges hangeszköznek.

Elméletileg nem kell hozzá semmilyen program.Ha a laptop beépített hangszóróján szól a zene és nem a hangszórón, akkor lehet, hogy a beépített hangszóró van beállítva elsõdleges hangeszköznek.


Milyen programot kell telepítenem a gépembe ahhoz, hogy megjelenítse a photoshoppolt képeket?

Múlt héten volt szervizben, mert beletetettem a windows 7-et. Ha már úgyis ott voltam, megkértem a csávót, tegye bele nekem a photoshopot. Na igen! Csakhogy az átszerkeztett képeket nem akarja nekem megjeleníteni a gép.

Legjobb válasz: mert 1 milyen formátumban mented le õket 2 a photoshopnak meg kéne tudnia nyitni...

mert 1 milyen formátumban mented le õket 2 a photoshopnak meg kéne tudnia nyitni...

Milyen programot kell letölten ahhoz hogy a Youtubéről dvd-re tudjak írni?

Már sok videó levan mentve mappába és onnan is szeretném átirni cd/dvd-re.VLC média playeren keresztül megtudom nézni a gépemen.Windows xp van letöltve.Kezdő vagyok próbálkozom de nem megy.Kellenének azok az oldalak ahol és amelyik program kell ha kell egyáltalán.

Legjobb válasz: Egy bármilyen íróprogramot, ami képes adatlemezt írni. Pl. BurnAware Free És amíg készségszinten meg nem tanulod, addig használj újraírható lemezt.

Egy bármilyen íróprogramot, ami képes adatlemezt írni. Pl. BurnAware Free És amíg készségszinten meg nem tanulod, addig használj újraírható lemezt.
CD Burner XP a nevével elentétben win7-el és vistával is kompatibilis. Berakod az üres lemezt a meghajtóba elindítod a CD Burner XP-t ott oldalt látod a mappáidat elnavigálsz a videókig és rákattintasz a hozzáadás gombra alul jelzi egy csík hogy menyit használtál el a lemezedbõl majd ha az összes videót kiírtad rákattintasz írás gombra beállítod hogy lezárod vagy nyitva hagyod a lemezt(utóbbit ajánlom) és már meg is írja neked.

Milyen program kell ahhoz, hogy a letöltött alkalmazás, játék egyből az SD kártyára mentődjön?

Motorola Defy Minim van ,és mikor valamit telepiteni akarok,nem sikerül és kiírja,hogy a tárhely megtelt,pedig a kártyán még van 6GB.

Milyen programmal, vagy hogy kell lekicsinyiteni a kép méretét ahhoz, hogy Instagrammra feltudjam úgy tölteni, hogy ne kelljen lekicsinyitenem ott?

mert ugye csak azt nem kell amit azzal fényképezek, de különben bármilyen másmien fotót nagyon lekell kicsinyiteni sajnos :( már összezsugoritottam a képet teljesen, és lekicsinyitettem a méretét is az office picturrel, de úgyse ment. Valaki tudna segíteni hogyan kell vagy hogy egyáltalán lehet e?

Legjobb válasz: egyszerû: https://lh3.googleusercontent.com/-2zHBxwCNiMA/T3Qg8zs7KeI/A..

Milyen program kell ahhoz, hogy a gépem felismerje és tudja kezelni . Package kiterjesztésű fájlokat?

Előre is köszi! u.i.: ha külföldi, a program, akkor le tudnátok írni, hogy hogyan kell használni..!

Legjobb válasz: szóval egy játékból akarod megnyitni vagy mi? http://www.fileinfo.com/extension/package

szóval egy játékból akarod megnyitni vagy mi? http://www.fileinfo.com/extension/package
A kérdező hozzászólása: netrõl töltöttem le, és igen, egy játékhoz akarom megnyitni:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm
A kérdező hozzászólása: és ha letöltöttem, utána mit kell csinálnom, hogy a fájlok mûködjenek
A kérdező hozzászólása: társítottam és azt írja ki, mikor meg akarom nyitni, hogy nem win32 fájl :(
akkor csak 64bites oprendszerrel tudod megnyitni
Felismeri a géped.
A kérdező hozzászólása: nem ismeri fel, azt mondtak , hogy program kell, de milyen?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!