Találatok a következő kifejezésre: Milyen program ahhoz, (82 db)

Milyen program kell ahhoz, hogy zenéket és filmeket tudjak letölteni a netről?

Legjobb válasz: hát általában torrentel szokták. vannak ilyen fájlmegosztó oldalak. feltesznek egy pici fájlt, te letöltöd, beleteszed egy programba ami "másoktól átvéve" leszedi. Ha nekem van egy filmem és felteszem egy ilyen oldalra, te ezzel a progival elkezded letölteni tõlem. aztán ha 100%ig lejött, az a szabály, bent kell hagyni a programba, hogy ha egy 3.ik emberke is leszeretné szedni, õ már mind2-nktõl szedi, dupla gyorsan! érted? ha érdekel a dolog irj a mailomra, segitek ;) : [email protected] vagy sima zene: Lime Wire program - egszerü keresõ-letöltõ progi ;)

hát általában torrentel szokták. vannak ilyen fájlmegosztó oldalak. feltesznek egy pici fájlt, te letöltöd, beleteszed egy programba ami "másoktól átvéve" leszedi. Ha nekem van egy filmem és felteszem egy ilyen oldalra, te ezzel a progival elkezded letölteni tõlem. aztán ha 100%ig lejött, az a szabály, bent kell hagyni a programba, hogy ha egy 3.ik emberke is leszeretné szedni, õ már mind2-nktõl szedi, dupla gyorsan! érted? ha érdekel a dolog irj a mailomra, segitek ;) : [email protected] vagy sima zene: Lime Wire program - egszerü keresõ-letöltõ progi ;)

Milyen program kell ahhoz hogy egy netes rádió müsorát a laptopomon hallgatva felvételt tudjak késziteni, mp3 formátumban?

Legjobb válasz: Bár éppen a minap volt szinte ugyanez a kérdés, de azért: Van több program, ami kifejezetten ilyen célra készült, megtalálásukban segíthet a Google. Ezenkívül van például a Winamp-nak olyan kiegészítõje, ami szintén erre a célra készült. Némelyik böngészõnek is van hasonló kiegészítõje, de végsõ soron, ha nem kell túl gyakran, akkor bármelyik hangrögzítésre is alkalmas hangszerkesztõ (pl. Audacity, Nero Wave Editor stb.) is jó a felvételhez, ha lehet állítani a bemenet forrását. Hangkártyától függõen, a tálcán lévõ hangszóró ikonra jobb egérrel kattintva lehet beállítani. Wave/MP3, Audió-mixer, vagy valami hasonló. A lényeg, hogy ilyenkor a program azt veszi fel, ami a szgép hangszórójából is hallatszik. Utána olyan formátumban lehet elmenteni, ami éppen kell.

Bár éppen a minap volt szinte ugyanez a kérdés, de azért: Van több program, ami kifejezetten ilyen célra készült, megtalálásukban segíthet a Google. Ezenkívül van például a Winamp-nak olyan kiegészítõje, ami szintén erre a célra készült. Némelyik böngészõnek is van hasonló kiegészítõje, de végsõ soron, ha nem kell túl gyakran, akkor bármelyik hangrögzítésre is alkalmas hangszerkesztõ (pl. Audacity, Nero Wave Editor stb.) is jó a felvételhez, ha lehet állítani a bemenet forrását. Hangkártyától függõen, a tálcán lévõ hangszóró ikonra jobb egérrel kattintva lehet beállítani. Wave/MP3, Audió-mixer, vagy valami hasonló. A lényeg, hogy ilyenkor a program azt veszi fel, ami a szgép hangszórójából is hallatszik. Utána olyan formátumban lehet elmenteni, ami éppen kell.
A kérdező hozzászólása: Bár a minap pont egy ilyen kommentre adtam választ :) , de ide is leirom : Tudom hogy a Google hogy müködik, de egyszerübb ha valaki olyan ad választ aki használt már ilyen progit, van tapasztalata, és tudja honnan kell leszedni. Nemdebár? :) Ettöl függetlenül köszönöm a segitséget, és ment a zöld kéz!

Milyen típusú DVD kellene ahhoz, hogy egy XBOX játékot megírjak DVD-re? Vagy jó a rendes DVD? éS MILYEN PROGRAM kell vagy jo a NERO?

XboxLive-m van de a Classic játékok is mennek...egy Classicot akarok megírni Livera ck nem tom hogy milyen dvd KELL?

Legjobb válasz: A DvD a játék méretétõl függ. Ha kisebb mint 4.7 Gb akkor jó a sima is. De ha nagyobb akkor DualLayer DvD kell. Program pedig: Clone Cd,ImgBurn. De itt részletesen leírják hogy hogy kell: http://xbox360turn.5mp.eu/web.php?a=xbox360turn&o=RXaU3dukom

A DvD a játék méretétõl függ. Ha kisebb mint 4.7 Gb akkor jó a sima is. De ha nagyobb akkor DualLayer DvD kell. Program pedig: Clone Cd, ImgBurn. De itt részletesen leírják hogy hogy kell: http://xbox360turn.5mp.eu/web.php?a=xbox360turn&o=RXaU3dukom
Dupla DVD kell hozzá vagyis kétrétegû. A neve DL-DVD. (ezen a néven találod a boltokba)


Milyen programot kell letöltenem ahhoz, hogy kirja ha valaki msn-re rejtve lép fel?

Legjobb válasz: Ez miért a Szépség és divat - Smink és kiegészítõk témakörben van?:D Amúgy szerintem olyan program nincs, ami valójában kimutatja ezeket. Nem véletlenül "rejtve" van valaki.:P Persze már láttam olyan progit, ami elvileg kimutatja, de nekem sosem mûködött normálisan. És a nevére sem emlékszek már annak a programnak...

Ez miért a Szépség és divat - Smink és kiegészítõk témakörben van?:D Amúgy szerintem olyan program nincs, ami valójában kimutatja ezeket. Nem véletlenül "rejtve" van valaki.:P Persze már láttam olyan progit, ami elvileg kimutatja, de nekem sosem mûködött normálisan. És a nevére sem emlékszek már annak a programnak...
ez nem egy program, hanem egy oldal, mondjuk csak Yahoo Messengerre, Meebora, Webmessengerre és Wap Messengerre használható. Ha érdekel itt a link: http://www.invisible-scanner.com/
a hotdog.hu Msn magazinjában van mindenféle ilyen program.
msn discovery-t az kiirja!!!

Milyen programot kell letöltenem ahhoz, hogy telefonról tudjak felrakni képeket a lap-topomra?

Legjobb válasz: usb kábel ha van, akk általában nem kell ahhoz külön progi, mert ha csatlakoztatod a telót, akkor fel kell hogy ismerje azt.

usb kábel ha van, akk általában nem kell ahhoz külön progi, mert ha csatlakoztatod a telót, akkor fel kell hogy ismerje azt.
Csak egy USB kábel kell! Illetve, ha a telefonodon levõ képek a telefon külsõ memóriáján vannak és van a laptopodon megfelelõ memóriakártya olvasó, akkor még kábel sem kell! Esetleg ha a telefonodon készült videókat akarod lejátszani gépen, akkor pedig az SMplayert ajánlom. Egyszerû program és mindegyik kiterjesztést lejátsza.
vagy ha a telódon van bluetooth akkor csak veszel egy bluetooth adaptert (ha nincs integrálva a laptopodra) és úgy át tudod küldeni. Vagy memóriakártya, persze ha van benne, akkor átmented oda és kártyaolvasóval le tudod menteni a gépre. Ha egyik sincs, akkor csak adatkábel. Ha az sincs, akkor mms-ben elküldöd emailcimedre és azt a netrõl le tudod tölteni.
jajj...látom, belõled se lesz híres énekes XD
A kérdező hozzászólása: nem akarok híres énekes lenni, csak ki akartam volna próbálni:D:D

Milyen program kell ahhoz, hogy rá tudjak csatlakozni egy ingyenes wifi hálózatra (pl. kávézóban, kollégiumban)?

Legjobb válasz: Semmilyen plusz program nem kell. Az operációs rendszerekbe be van építve a hálózatkezelés, csak rá kell keresni a nyitottakra, majd kapcsolódni rá. Ennek feltétele a wifi-vevõ megléte, ami hordozható gépekben adott.

Semmilyen plusz program nem kell. Az operációs rendszerekbe be van építve a hálózatkezelés, csak rá kell keresni a nyitottakra, majd kapcsolódni rá. Ennek feltétele a wifi-vevõ megléte, ami hordozható gépekben adott.
jól írta elsõke, ha win7-ed van , akkor : Start Vezérlõpult Hálózati és megosztási központ Vezeték nélküli hálózatok kezelése
Operációs rendszer + WiFi kártya driverén kívûl más nem kell.

Milyen programot kell letölteni ahhoz, hogy: internen játékot, és youtube-t lehessen elinítani PSP-n?

Játékot se tudok elindítani az interneten, és se videót interneten, youtub-t se PSP-n. Köszi el?re is a NORMÁLIS váloszokat.. :) ?

Legjobb válasz: youtube-t magába sehogy se tudod elindítani van egy olyan program,hogy psp tube ezzel a progival tudod lejátszani a yt-videókat

youtube-t magába sehogy se tudod elindítani van egy olyan program, hogy psp tube ezzel a progival tudod lejátszani a yt-videókat

Milyen program kell ahhoz h elinduljon egy film a gépemen dvd-ről?

Legjobb válasz: Pl. Powerdvd, Kmplayer és még ezernyi dvd lejátszó programot találsz a gugliban.

Pl. Powerdvd, Kmplayer és még ezernyi dvd lejátszó programot találsz a gugliban.

Milyen programot javasoltok ahhoz, hogy képekből videót tudjakkészíteni, olyat amit youtube-ra, közösségi oldalra is fel tudok tölteni?

Nem vagyok profi, így szeretnék segítséget kérni. A Windows Movie Maker-rel próbáltam, de valamiért mikor berakom az mp3-as zenét, ki rakja egy ablakot, hogy hibát észlel nem engedi. A Flash Slide Show Makerrel készült videót, pedig nem tudom egyáltalán be lehet-e illeszteni, mint youtube videó. Milyen programot javasoltok?

Legjobb válasz: Rákattintsz a "Start"-ra minden program és megkeresed ezt : Windows Movie Maker alapértelmezzet windows cucc fenn kell legyen ! Énis tettem fel vele számot keresd youtubon : DeeJay Bubu

Rákattintsz a "Start"-ra minden program és megkeresed ezt : Windows Movie Maker alapértelmezzet windows cucc fenn kell legyen ! Énis tettem fel vele számot keresd youtubon : DeeJay Bubu
PicturesToExe Deluxe (magyar nyelvû is!) /YouTube és a Facebook közvetlen kimenet/
Ashampoo® Slideshow Studio HD 2 http://www.ashampoo.com/hu/usd/pin/0266/Multimedia_szoftvere.. "Töltse fel egyszerûen diavetítését a YouTube™-ra, Kényelmes és egyszerû kezelhetõség Látványos képátmenetek, háttérzene, szövegbeszúrások és még sok más. Szabadon megadható hatások, panoráma és nagyítás (Ken Burns) Diavetítés HD-minõségben (720p és 1080p) Kimeneti formátumok: MPEG-1, -2, -4, Facebook®-kompatibilis formátum és még sok más. Közvetlen írás DVD-re, vagy Blu-ray™-lemezre Feltöltés közvetlenül a YouTube™-ra" Képek: http://www.ashampoo.com/hu/usd/psr/0266/Multimedia_szoftvere.. nyelvek http://www.ashampoo.com/hu/usd/pla/0266/Multimedia_szoftvere..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!