Találatok a következő kifejezésre: Milyen program a videószerkesztéshez (2 db)

Milyen program kell a videószerkesztéshez? Hogy álljak neki? Hogy vágjam össze a videókat? Hogy tegyek zenét a vetítés alá?

Nagyon kezd? vagyok a videószerkesztésben.

Legjobb válasz: Kezdõként javasolom tanulmányozni az XP tartozékát képezõ Windows Movie Maker elnevezésû magyar nyelvû egyszerû filmszerkesztõt lépésrõl-lépésre (!). A program folyamatosan és érthetõen ismerteti a teendõket (Lásd: Súgót is).

Kezdõként javasolom tanulmányozni az XP tartozékát képezõ Windows Movie Maker elnevezésû magyar nyelvû egyszerû filmszerkesztõt lépésrõl-lépésre (!). A program folyamatosan és érthetõen ismerteti a teendõket (Lásd: Súgót is).

Milyen a legjobb program videószerkesztésre? ( olvass lenn )

Szóval PC - játék sorozatot készülök csinálni és már van videófelvevő programom ( Fraps ). Viszont keresek egy tök jó videószerkesztő-összefűző-vágó programot. Én kezdő vagyok ilyen téren, ezért kérem segítségeteket, hogy mit használjak erre. Megköszönném ha olyat tanácsolnátok nekem, melyet egyszerű használni még kezdő számára is ( gondoltam: Camstasia, MovieMaker, de még adjatok ötleteket ) és ha van, videós tutorialt is tudtok adni? előre is köszönöm

Legjobb válasz: Én a Camtasiat használom erre a célra. Egyszerû, és nagyszerû. Ha nincsenek nagy igényeid effektek terén, akkor ezzel is sokra lehet menni. http://www.youtube.com/watch?v=sbvD8ndwrLg Persze biztos jönnek majd a Sony vegas fun-ok, de az kezdésnek bonyolult.

Én a Camtasiat használom erre a célra. Egyszerû, és nagyszerû. Ha nincsenek nagy igényeid effektek terén, akkor ezzel is sokra lehet menni. http://www.youtube.com/watch?v=sbvD8ndwrLg Persze biztos jönnek majd a Sony vegas fun-ok, de az kezdésnek bonyolult.
A kérdező hozzászólása: köszi:D nem próbaverzió , legújabb verzió letöltés linket tudsz küldeni?:)
Privátban elküldtem !
ha van idõd akkor tanuld ki a Sony Vegas-t egy picit bonyolult de 1-2 nap alatt belejössz! ha kell link a letöltéshez akkor töltsd le az utorrentet és itt kattints rá hogy "get this torrent", utána megjelenik egy ablak és ott katt rá hogy okés ha letöltötte telepítsd!
A kérdező hozzászólása: Sny vegas nekem tul bonyolult, nem akarok komoly programokat. Igazabol lattam mar parat, de nem tudok donteni, meg ugye ingyenes legyen, ha lehet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!