Találatok a következő kifejezésre: Milyen progival pl (22 db)

Uh vki ne tudja hogy lehet megnyitni milyen progival . Pl kiterjesztésű fájlt? :O

Egy számlát kéne megnyitni, de nem sikerült, sima szöveges dokba mentette le vmi progi kéne hozzá:O de nem vágom vki tudna segíteni pls:O köcce el?re is einvoice.pl

Legjobb válasz: Amennyire én tudom, a .pl a PERL-fájlok kiterjesztése. Ehhez a Perl értelmezõre van szükség, amit letölthetsz innen: http://downloads.activestate.com/ActivePerl/releases/5.12.1... Megfelelõ verziójú Windows Installer is kellhet hozzá. Persze nem 100%, hogy az egy perl fájl, elvileg lehet más fájltípus kiterjesztése is .pl. Esetleg ha a fájlt megnyitod jegyzettömbben, be tudnád másolni az elsõ néhány sorát? Abból többet megtudnék.

Amennyire én tudom, a .pl a PERL-fájlok kiterjesztése. Ehhez a Perl értelmezõre van szükség, amit letölthetsz innen: http://downloads.activestate.com/ActivePerl/releases/5.12.1... Megfelelõ verziójú Windows Installer is kellhet hozzá. Persze nem 100%, hogy az egy perl fájl, elvileg lehet más fájltípus kiterjesztése is .pl. Esetleg ha a fájlt megnyitod jegyzettömbben, be tudnád másolni az elsõ néhány sorát? Abból többet megtudnék.
Totalcmd-ben nevezd át a pl-t pdf-re.
A kérdező hozzászólása: %PDF-1.3 %âãÏÓ 7 0 obj << /Type/XObject /Subtype/Image /Width 4960 /Height 7015 /BitsPerComponent 1 /ImageMask true /Filter/FlateDecode /Length 33194 >> stream x¶ì½Ï²«FÖ·™*ƇñÐÇI_‚‡5¨0þîÄ—PCw„〬®>úƒ®KùÐçAõ¬.·9ñjØTÔ y£ ²×ZÉ_ ¤D‰´÷ï9gom!$xùw¡1
A kérdező hozzászólása: letöltöttem az elsõt sikerült letölteni de amikor menyitoma fájlt elmegy a kép:S még az írásokat sem látom fekete villanás :S, A második linkrõl nem tudtam leszedni errort irt ki:O fáradt vagyok szerintem holnap újra megpróbálom hátha:D am köcce :) )))
Igen, amit bemásoltál, abból látszik, hogy ez egy PDF-fájl, ami valamiért át lett nevezve. Nevezd át .pdf-re, és ha még nem lenne feltelepítve, tedd fel az Adobe Readert!
Universal Viewer Free http://www.freeweb.hu/zityisoft/portable.html (lefele görgetve a 2.__Start Downloadra klikk)
A kérdező hozzászólása: uh xD köszikee :P sikerült pucc

Hogyan csináljak játékot? Milyen progi van ehez? Olyan pl mint a gta? Ha már lesz progi azért segítség is hogy kell használni meg csinálni nehéz

iztos nehéz de nagyon kéne

Legjobb válasz: írsz egy frankó játékot C, C++, C# nyelven. Vannak nagyon jó LIB-ek C-hez ( gtk ), de ha C++ nyelven akarsz írni akkor a Qt Creator-t javaslom. C#-hoz csak a visual studio 2008-at vagy 2010-et javaslom. Illene szerezned egy DirectX API-t is, meg könyvtári eljárásgyûjteményt.

írsz egy frankó játékot C, C++, C# nyelven. Vannak nagyon jó LIB-ek C-hez ( gtk ), de ha C++ nyelven akarsz írni akkor a Qt Creator-t javaslom. C#-hoz csak a visual studio 2008-at vagy 2010-et javaslom. Illene szerezned egy DirectX API-t is, meg könyvtári eljárásgyûjteményt.
A GTA-t például sok-sok bonyolult és nagy gyakorlottságot igénylõ programmal és emberekkel rakták össze. Egyedül, ráadásul ahogy szavaidból kiveszem semmiféle gyakorlottsággal viszont annál több éretlenséggel nem fog menni.. Tegyél le róla, öcskös.
Bocsánat, lemaradt: 3D-s modellekhez valami Maya-féleség fog kelleni. ;) Ha online módot is akarsz a játékhoz, akkor a szervert réteges szerkezetûre tervezd meg. Ajánlom Tannenbaum: Számítógép Hálózatok c. könyvét.
fú a gta -n kb 6 ember dolgozott 12 órán keresztül.Több mint 10 év tapasztalattal.És hiába kérdezed magyaroktól, egy jó rendes magyar játékot nem ismerek.
fps creator tudás is kell hozzá
Tanulj meg programozni mert másképp nem fog menni hidd el. C++ plusz Clanlib ha 2D játékról van szó. C++ plusz Ogre3D ha 3D játékról van szó.

A youtubera mivel csinálják a videókat? Pl. Olyanok ami képek vannak és alatta zene, vagy több video összevágva és alatta zene. Ilyeneket milyen progival csinálják?

Legjobb válasz: Általában Windows Movie Maker-rel, ez egy alap progi, a te gépeden is rajta van. De vannak akik már azért profibbak és Sony Vegas-t használnak, vagy hasonlókat.

Általában Windows Movie Maker-rel, ez egy alap progi, a te gépeden is rajta van. De vannak akik már azért profibbak és Sony Vegas-t használnak, vagy hasonlókat.
A Windows Movie Maker az nagyon gagyi ehhez, nekem még normális minõségben nem sikerült videót csinálni vele úgy, hogy az jutubra is jó legyen. Ajánlom a CyberLink Power Director-t, ebben videókészítésnél van kifejezetten youtube kategória. A program elfogadható minõségben konvertál, a kezelése pedig nem bonyolultabb, mint a Movie Maker-nek.
A kérdező hozzászólása: Köszi, a movie makerrel már próbálkoztam, de nem azt kaptam amit szerettem volna, majd kipróbálom a többit.
Én Proshow Goldot használtam hozzá, elég jó kis program.
Szerintem a Techsmith Camtasia Studiot használd van rajta direkt youtubera való konvertálás
Nos mivel én vagyok a Microsoft Windows Magyarország igazgatója természetesen hogy a Movie Makert ajánlom. Bár aki azt írta hogy neki nem ment vele bizonyára azért mert nem tudja használni! Sok sikert! De ha kérdés vagy valami van írjatok és én elküldöm Bill Gatesnek és megírom a válaszát! E-mail: [email protected]


Milyen progival tudom pl. dvd film végéről a végzenét mp3-ba menteni?

Legjobb válasz: ImTOO DVD Audio Ripper programmal le tudod menteni a hangot MP3-ba, és abból kell kivágni azt a részt ami kell. Vagy lejátszod a filmet és a vége felé elindítaz egy audió rögzítõ progit és az felveszi.

ImTOO DVD Audio Ripper programmal le tudod menteni a hangot MP3-ba, és abból kell kivágni azt a részt ami kell. Vagy lejátszod a filmet és a vége felé elindítaz egy audió rögzítõ progit és az felveszi.

Milyen progi vagy oldal van ahol a keresőbe beírom hogy PL: inna - amazing remix akkor kiadja az összeset ami létezik és 1click és mát tölthetem is?

Mert a Super mp3 Download progim nem akar m?ködni nem játsza le a zenéket nem tudom meghalgatni és letölteni se.ÉS EZÉRT KÉNE EGY OLYAN OLDAL AMIBEN !!!!KERESÕ VAN!!!! ÉS ENNYI.Mert 2hónap ja nem töltöttem le zenét pedig jó pát remixet szeretnék.ÉS HA LEHET SEMMI TORRENT!?

Legjobb válasz: 1 oldalon megnyitod a youtube-ot és beirod a youtube keresõbe pl.inna-amazing remix kihozza és a nevét kimásolod, nyitsz 1 új oldalt és beirod a keresõbe hogy listen to youtube bejön az oldal lesz 1 hosszú négyszög féleség oda beileszted és download.

1 oldalon megnyitod a youtube-ot és beirod a youtube keresõbe pl.inna-amazing remix kihozza és a nevét kimásolod, nyitsz 1 új oldalt és beirod a keresõbe hogy listen to youtube bejön az oldal lesz 1 hosszú négyszög féleség oda beileszted és download.

Milyen progival lehet egyszerűen kivágni egy filmből pl.10 percet?

Egy film közepéb?l kellene nekem kb 10 percnyi anyag képpel hangal,hogy tudom megoldani??

Legjobb válasz: Pl.: http://www.doeasier.org/splitter/index.html Több hasonló program is létezik, rákereshetsz "video splitter" néven.

Pl.: http://www.doeasier.org/splitter/index.html Több hasonló program is létezik, rákereshetsz "video splitter" néven.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!! :) ))

Milyen progi kell egy pc videó megcsinálásához amin kommentelek is? Pl. :youtube-ra.

Legjobb válasz: Szinte minden screen recorder-nek van olyan beállítási lehetõsége, hogy a hangot a külsõ mikrofonról vegye fel, ingyenes pl. a CamStudio, játékokhoz a legjobb a FRAPS. Ha a te felvevõdnek mégsincs ilyen opciója, akkor az ingyenes Audacity-vel fel tudod venni a hangot, majd utólag egy videószerkesztõvel, mondjuk Avidemux a videó alá rakod a hangot.

Szinte minden screen recorder-nek van olyan beállítási lehetõsége, hogy a hangot a külsõ mikrofonról vegye fel, ingyenes pl. a CamStudio, játékokhoz a legjobb a FRAPS. Ha a te felvevõdnek mégsincs ilyen opciója, akkor az ingyenes Audacity-vel fel tudod venni a hangot, majd utólag egy videószerkesztõvel, mondjuk Avidemux a videó alá rakod a hangot.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi
A kérdező hozzászólása: És hogy lehet jó minõséggel felvenni?
A kérdező hozzászólása: milyen progival?

Milyen programokkal lehet videót készíteni? Pl. aki a videoplayer.hu oldin csinál vidit, az milyen progival csinálja? Vagy a youtube-n milyennel szokták csinálni?

köszike

Legjobb válasz: Ha Windowsod van akkor alapból van benne Windows Movie Maker program és azzal tudsz csinálni videot.

Ha Windowsod van akkor alapból van benne Windows Movie Maker program és azzal tudsz csinálni videot.
A kérdező hozzászólása: de nem az van és nincs benne :((
Pinnacle AVS video editor Cyberlink Magix Movie Moviexone Adobe Premiere Sony Vegas Sokáig lehetne sorolni. A géptõl függ a software, az embertõl a minõség.
igen, valszeg dagadt disznó jönne ki


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!