Találatok a következő kifejezésre: Milyen progival konvertálni (14 db)

Panasonic TV-m van, amiben van SD kártya bemenet. Milyen formátumú videó fájl-t kell rátennem a kártyára, hogy a tv lejátsza? Milyen progival tudom ebbe konvertálni?

Legjobb válasz: Pontosan nem tudom, próbáld ezekkel: mpg, avi, mkv, mp4... Mit mivé mivel lehet konvertálni fogalmam, nincs, sosem csináltam még... De jobban elõre haladunk, ha megnézed a tv-t kezelési könyvében, hogy egyáltalán alkalmas a tv-d filmet lejátszani az általad említett módon, vagy sem. Ha ez megvan könnyebb lesz továbbiakban.

Pontosan nem tudom, próbáld ezekkel: mpg, avi, mkv, mp4... Mit mivé mivel lehet konvertálni fogalmam, nincs, sosem csináltam még... De jobban elõre haladunk, ha megnézed a tv-t kezelési könyvében, hogy egyáltalán alkalmas a tv-d filmet lejátszani az általad említett módon, vagy sem. Ha ez megvan könnyebb lesz továbbiakban.
Hogyan videók a Panasonic TV-SD kártya Minták videók a Panasonic TV-SD kártya letöltés archívum ***** unrar és hogy mindent a gyökér a sd kártya íme Élvezze file videók a Panasonic TV-SD kártya ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
Szia! Most látom, hogy 2010-es a kérdés, gondolom azóta már megtaláltad a választ! Én most kezdtem foglalkozni a kérédssel, hátha másnak segítségére lehetek! Tehát a videó fájlokat SD-Video és AVCHD formátumban fogadja el a tv készülék. Formátumaik .mod és .mts Konvertereket már nehézkesebb találni! -> Google...
simán átmásolod, nem kell konvertálni
szerintem menj csajozni kockuás helyett!
elírtam: kockulás
miért nem töltöd le simán az euro truck szimulátort, ezerszer jobb mint a german... nagyobb távókat tudsz bekamionozni.. csak a kamionok licenszesek...be vok sz*rva...mindj lej9n a az euro truck siumulattor 2 is amivel egésznap játszunk a kicstesómmal! csõ spaonom , mizu?
Ez mit keres ebben a kategóriában? Hahó modik!!!
"szerintem menj csajozni kockuás helyett!" Neked meg Jamaicában a helyed xD

NMX file-ról MP3-ba kéne konvertálni! Milyen progi van erre?

Legjobb válasz: Ez valószínüleg Traktor DJ Studio fálj. Elvileg ezzel a programmal ha megnyitod, át tudod konvertálni, elmenteni más formátumba.

Ez valószínüleg Traktor DJ Studio fálj. Elvileg ezzel a programmal ha megnyitod, át tudod konvertálni, elmenteni más formátumba.


Milyen progival lehet divixre (avira) konvertálni videókat, filmeket?

Legjobb válasz: Mi a kiindulás...milyen formátum? Amúgy FormatFactory vagy FairUseWizard...attól függ...

Mi a kiindulás...milyen formátum? Amúgy FormatFactory vagy FairUseWizard...attól függ...
Pl.: (Auto)Gordian Knot, AnyVideo Converter, +Super, VirtualDub(Mod)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi, ha megtalálom és letöltöm õket biztos kipróbálom!

CDI fájlt lehet konvertálni ISO-fájlá, ha igen akkor milyen progival?

Legjobb válasz: Szia. Ultraiso elvileg tudja. Sok sikert. Üdv.

Szia. Ultraiso elvileg tudja. Sok sikert. Üdv.

A tárhelyemre 800 px széles flash slideshowt szeretnék feltenni. Mivel tudok 800 px széles flash videót konvertálni? Ha 720 széles, már az is jó. Milyen progival tudom lejátszani?

Hiába kísérletezek, nem akar összejönni. A feltett slideshow linkjét szeretném feltenni a weblapomra.

Legjobb válasz: Maga a flash formázása egyszerû <object width="800" height="350" src=/swf.swf></object> ha bele illeszted a width (szélesség) és a height (magasság) tagok akkor kedvedre formázhatod. Ha video akkor a lejátszásáról maga pl.: JWplayer vagy valamilyen lejátszó szükséges és oda van írva a kód Ha másik oldalról szeretnél leszedni és kirakni a te oldaladra akkor keresd meg a forrását <object> tõl </object> ha /valami/valami.swf van akkor írd át http://weboldal.hu/valami/valami.swf -be mivel nem a te oldaladon van.

Maga a flash formázása egyszerû <object width="800" height="350" src=/swf.swf></object> ha bele illeszted a width (szélesség) és a height (magasság) tagok akkor kedvedre formázhatod. Ha video akkor a lejátszásáról maga pl.: JWplayer vagy valamilyen lejátszó szükséges és oda van írva a kód Ha másik oldalról szeretnél leszedni és kirakni a te oldaladra akkor keresd meg a forrását <object> tõl </object> ha /valami/valami.swf van akkor írd át http://weboldal.hu/valami/valami.swf -be mivel nem a te oldaladon van.

Milyen progival tudok mkv. fájlt avi-ba konvertálni?

Úgy hogy ne akkádozón a kép

Legjobb válasz: Format Factory

Format Factory
A kérdező hozzászólása: help betöltötem a fájlt és már eltelt 12 perc és nem csinál semmit 0 % meg nem tölt. Mi a teendõ ilyenkor????
Ha nem oldódott meg a gondod, próbáld ki ezt (legalább kiderül, a fájllal van-e gond vagy az FF-val): http://download.cnet.com/Pazera-Free-MKV-to-AVI-Converter/30..
A kérdező hozzászólása: nem sikerült ezzel se mert mégse jeleníti de a mkv s nem tudom mi lehet :$

WG5 tipusu kínai telefonra hol tudok letölteni olyan java alapu programokat amelyeb biztosan mennek is? Jah és ha avi filmet akarok rátenni azt átkell konvertálnom akkora felbontásra amit a teló tud? És ha igen milyen progi kell ehez?

http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1453859407 Az alábbi linken megtalálható a telefon minden tulajdonsága!

Legjobb válasz: ilyenem van. minden javát visza ami jar formátumu de egy kettönél lefagy telpités vagy inditás után a program. az avi-t meg le se játsza. de ezen kivül elég jó mobil . igaz a kamerája elég nem jó.

ilyenem van. minden javát visza ami jar formátumu de egy kettönél lefagy telpités vagy inditás után a program. az avi-t meg le se játsza. de ezen kivül elég jó mobil . igaz a kamerája elég nem jó.

Milyen progival tudok jó minőségben zenét konvertálni 5.1-es hanggal?

Én a format factory-t használom,de mono és stereo 2.0 a lehet?ség a konvertálásra.

Legjobb válasz: Ha az eredeti 2.0, akkor hogy legyen belõle 5.1 ? Meséld el hogyan képzeled a sáv kiosztást, sztereóból melyik legyen a jobb/bal elsõ, jobb/bal hátsó, közép és a mély? Ha meg van a zene 5 sávon, mint a stúdiókban felvételkor, akkor még meg lehet csinálni, ahogy akarod, de utólag nem lehet szétszedni, meg minek. Azt egy hangmérnök már össze hozta sztereónak.

Ha az eredeti 2.0, akkor hogy legyen belõle 5.1 ? Meséld el hogyan képzeled a sáv kiosztást, sztereóból melyik legyen a jobb/bal elsõ, jobb/bal hátsó, közép és a mély? Ha meg van a zene 5 sávon, mint a stúdiókban felvételkor, akkor még meg lehet csinálni, ahogy akarod, de utólag nem lehet szétszedni, meg minek. Azt egy hangmérnök már össze hozta sztereónak.
A kérdező hozzászólása: Pl filmek alá nem hátrány az 5.1 Tegyük fel, hogy megvan 5.1-es hanggal egy zeneszám, nos abból milyen programmal tudok .flac 5.1-et csinálni? Nem az a kérdés, hogy mit nem lehet, hanem, hogy mivel lehet.:)
1, milyen formátumban van meg a zene, amit konvertálni szeretnél? 2, egy házimozi erõsítõ Dolby Pro Logic II bármilyen sztereó jelbõl 5.1 vagy 6.1 csatornát képes dekódolni, de természetesen ez NEM valódi 5.1 hang 3, valódi 5.1 hangot nem tudsz a sztereóbol konvertálni, mert egyszerüen nincs benne a +3 hangsáv
A kérdező hozzászólása: mp3, wav, flac, ogg
Szerintem te nem vagy tisztában a dolgokkal! "milyen formátumban van meg a zene, amit konvertálni szeretnél? A kérdező hozzászólása: mp3, wav, flac, ogg " Kezdjük ott, az mp3 veszteséges formátum, nem lossless! Értsd meg a sztereó az 2 hangsáv, hiába konvertálod nem lesz 5.1 térhangzás. (egyébkét zenében nem is jó) Ha filmekhez kell, akkor keres ac3, vagy DTS hangot.
A kérdező hozzászólása: Hát ezt nem vágom a mp3, wav, flac, ogg ezek hang formátumok. Zenék ezekben a formátumokban vannak nekem. Egyébként már megvan: SONY Sound Forge Pro a neve.
A kérdező hozzászólása: Simán lehet térhangzást csinálni.

Digitális kamerával felvett videót szeretnék youtube-re feltölteni de 1 giga és egy jó idő mire az felmegy. Milyen progival lehet kisebbre konvertálni?

Legjobb válasz: 2 programot is ajánlanék! a legegyserûbb a windwosba épített movie maker! elég lassu a munkája de tökéletes! én 1 gigás videobol 30 megásat csináltam vele! de ez minõség romlást eredményez majd! Te állítohatod hogy mennyire rontsa és rögtön kiírja kb mennyi helyet fog foglalni! mivel a géped nem tudom miben mentette el a video filet! lehet nem fogja megismerni movie maker! ha igy lenne a sony vegas-t ajánlom! elég profi program! és 100% hatékonyságú! de nem oylan felhasználó barát mint a sokak által utált movie maker!

2 programot is ajánlanék! a legegyserûbb a windwosba épített movie maker! elég lassu a munkája de tökéletes! én 1 gigás videobol 30 megásat csináltam vele! de ez minõség romlást eredményez majd! Te állítohatod hogy mennyire rontsa és rögtön kiírja kb mennyi helyet fog foglalni! mivel a géped nem tudom miben mentette el a video filet! lehet nem fogja megismerni movie maker! ha igy lenne a sony vegas-t ajánlom! elég profi program! és 100% hatékonyságú! de nem oylan felhasználó barát mint a sokak által utált movie maker!
A movie maker már nincs beleépítve az új windowsokba, de winsdows live keretrendszeren keresztül ingyenesen letölthetõ. youtube feltöltéses videóhoz teljesen tökéletes.
***** Még egy 2 éves is megoldja, olyan könnyü vele letölteni.* Automatikusan eltávolított tartalom.
NEMIDE VÁÁÁÁ :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!