Találatok a következő kifejezésre: Milyen problémák fel, ha (10 db)

Milyen problémával járhat ha nem eredeti Windows 7-et töltök fel a gépemre?

Haverom mondta hogy tud dvd-re iratni nekem Windows 7-et amit a netről töltött le ingyen. De nem merek nem eredetit feltelepíteni, viszont egy eredeti Windows 7 nagyon sokba kerülne. ilyen problémával járhat ha nem eredeti a Windows 7-em?

Legjobb válasz: semmivel!!!telpitsd nyugodtan!

semmivel!!!telpitsd nyugodtan!

Milyen problémák merülhetnek fel ha feloldunk egy tablettát és intravénásan beadjuk?

Legjobb válasz: Jézusom... Pl. a sterilitás hiányából adódó fertõzéses szövõdmények (akár szívbelhártya-gyulladás), illetve a fel nem oldható darabok okozta embolizáció (bizonyos anatómiai variációk - nyitott vagy részlegesen nyitott foramen ovale, pitvari vagy kamrai septumdefektus - mellett nemcsak a tüdõben, hanem pl. az agyban is). Emellett természetesen kialakulhat anafilaxiás reakció is.

Jézusom... Pl. a sterilitás hiányából adódó fertõzéses szövõdmények (akár szívbelhártya-gyulladás), illetve a fel nem oldható darabok okozta embolizáció (bizonyos anatómiai variációk - nyitott vagy részlegesen nyitott foramen ovale, pitvari vagy kamrai septumdefektus - mellett nemcsak a tüdõben, hanem pl. az agyban is). Emellett természetesen kialakulhat anafilaxiás reakció is.
A kérdező hozzászólása: szóval nem jó ötlet.. köszönöm
A fentieken túl sok tabletta úgy van "tervezve", hogy mivel a hatóanyag a bélbõl szívódik fel, ezért innen a vér a májba jut és a máj alakítja ki a az aktív hatóanyagot a gyógyszerben levõ elõanyagból. Vagyis, ha i.v. beadnád, akkor az is elképzelhetõ, hogy maga a szer teljesen hatástalan lesz (de más fajta gyógyszereknél pedig az is lehet, hogy i.v. beadva toxikus a tablettában levõ hatóanyag mennyiség, mivel a máj el is bonthat bizonyos gyógyszereket ezt nevezik "elsõ passzázs"-nak). Szóval, a gyógyszerészet jóval komolyabb tudomány annál, minthogy otthoni laikusok magukon kísérletezgessenek és esetlegesen kinyírják magukat.
Röviden: ha szerencséd van túléled, de kicsi rá az esély. Elég szigorú szabályok vannak arra vonatkozólag, hogy melyik gyógyszert hová lehet adni és mennyire kell hígítani, ill. mennyi idõ alatt kell beadni... (sok intravénás szert pluszban hígítani kell a megfelelõ töménységûre, hogy beadható legyen, pl. 1 ampulla Algopyrin injectio-t (1gramm) minimum 20ml-re kell hígítani (tehát 18 ml sót kell felszívni és úgy az ampullát, ami 2ml-s), és még így is lassan beadni, mivel úgy le húzza az ember vérnyomását, hogy elájul. Szóval m*rhára nem mindegy hogy mit, hová és hogyan...
hülyeségre készülsz, sok olvasást ajánlok mert nem értesz hozzá.
A sárga kapszula mellé ezt is javaslom: http://www.tankonyvaruhaz.hu/pictures/b/322e4e44.jpg
Minek akarsz ezzel eltölteni egy hetet, hisz eredménye ennyi idõ alatt úgy sem lesz, nincs jobb dolgod?
Ahogy a 2. válaszoló írta, olvasd el a Sárga Kapszulát!
AS:D:ASD:A helyesírás fail. Igazából mondanám, hogy gyúrni csak a cigányok szoktak, mert ugye normál ember kondizik, de te valami irgalmatlanul buta cigány ember lehetsz.. "csökencsem " b4zdmeg :DAS:DAS: Amúgy meg akkora f4szságot irtál le, hogy azt megint csak még olvasni is fáj..
Eleve izomagyú vagy, nem kell sokat gyúrnod! Állj be péknek.

Milyen balesetet okozó műszaki problémák merülhetnek fel, ha rossz lengéscsillapítóval közlekedek?

Anyagi helyzetem nem engedi meg az azonnali cserét.Olyan állapotú jelenleg a lengéscsillapító,hogy kissé görngyös úton 40-50-nél már pattog a kerék az úton.Ha gyorsabban közlekedek,akkor el?fordul,hogy,mint egy motorcsónak,úgy vándorol az úton az autó.Arra vagyok kíváncsi,hogy okozhat-e valamilyen törést,károsodást a futóm?ben,ha átmenetileg így használom?

Legjobb válasz: A jobb elsõ a problémás.

A kérdező hozzászólása: A jobb elsõ a problémás.
felujitani lehet? http://www.google.at/search?q=leng%C3%A9scsillap%C3%ADt%C3%B.. Hatrany: hogy a gombfej, szilentek is elkopnak. Tehat 1 ev mulva mar 60-70 e Ft-nal fogsz jarni.
Látod ezért nem szabad vele egy métert sem menni, amíg meg nem javíttatod. Nem csak magadnak okozol bajt vele, gondolj bele, hogy hirtelen valaki elédugrik, és manõverezned kell. Azt mondod, hogy bocs elöbb lelassítok? Mit fogsz mondani a halálragázolt rokonainak ha megkérdezik, hogy miért nem javíttattad meg a kocsit? Rossz mûszaki állapotú kocsival ne közlekedj. Ne kockáztass, mert más is meghallhat, nem csak te.
A kérdező hozzászólása: Hát történtek már csuda dolgok kanyarodás közben.A normál helyzethez képest teljesen kaotikus, kiszámíthatatlan a vselkedése.
akkor kiméletesen kell menni fõleg kanyarba
A kérdező hozzászólása: Persze, hogy az.Legszívesebben már akkor kicseréltem volna, amikor ezt észleltem.Jelenleg ezt nem engedhetem meg magamnak, ezért kényszerûségbõl járok így.Azonban szeretnék biztonságosan közlekedni, mert nem akarok balasetet okozni vagy szenvedni.De már csak 3-4 napot kell így kibírnia, mert aztán jön a csere.Köszönöm a válaszokat.
csökken az autó stabilitása kanyarban. érdemesebb a csere..
A kérdező hozzászólása: Ez elég baljós...Nekem astrám van.16 éves és kb egy hónapja észleltem:S
BNW, 16 éves autó, a hiba észlelése után 1 hónappal
Nem mindegy?! Bármelyik autóval bármikor megtörténhet. Plusz ha baleseted lesz és véletlen nem te leszel az okozó akkor is rádverhetik miatta.
A kérdező hozzászólása: Utolsónak!Milyen autóval történt ez és mennyi idõ múlva?
Nekünk volt ezzel probléma, végképp megadta magát és átszakadt a felfüggesztõ bak, kifordult az egész futómû.Szerencsére kis sebességnél, piros lámpához álltunk be.Nem egy életbiztosítás.
A guminak sem tesz jót ez az állapot. Ráadásul balesetveszélyes az ha a kerék és az út kapcsolata nem állandó ( pl. fékezésnél ).
Én egy évig jártam így semmi gond kicsit himbálózik az autó meglehet szokni elvileg csak a féktávolságra van roszz hatása de ha körültekintõen vezetel ez nem probléma
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, már megvettem.Nagyon jutányos áron sikerült beszerezni és 2 év garancia van rá.

Milyen problémák merülhetnek fel egy kapcsolatban, ha a lány 14 éves, a fiú 23?

Nem rólam van szó, csak féltem a lány. Azt tudom, hogy szerelmesek egymásba, de tudom ez nem lehet tartós kapcsolat, és nem is akarom hogy az legyen.

Legjobb válasz: A szülök ki lesznek akadva....

A szülök ki lesznek akadva....
Azonkívül az ilyen kapcsolatot még bünteti a törvény, bár ha már betöltötte a 14-et, akkor már nem gyermekkorú, akkor lehet, hogy már nem...
Egyáltalán mit tud szeretni egy 23éves fiu egy 13éves lányban? Szerintem ha már egy 23éves egy 14évessel kezd, akkor az azért lehet mert az idõsebb nemtud érvényesülni a saját korosztolyában, Talán nem megy neki az ismerkedés a saját korosztályával. Szánalmas...
Szia! Nem büntethetõ már ha a lány betöltöte a 14-et. Nem feltétlen kell, hogy a fiúnak roszs szándékai legyenek, ha meg úgy ismerkedtek össze, hogy nemtudtak egymás életkorárorárol akkor simán szerelmesek lehetnek. Különben sem a kor számít. Egy 14éves lehet ugyanõgy felnõtesebb gondolkozásban de egy 23éves fiú is lehet gyerekes. Akkor jó, ha mind a kettõ ugyanolyan szerintem. Szülõknek meg megkell ismerni auzt a fiút és utána véleményezni. Nem biztos, hogy szexet akar aza fiú lehet, hogy éveket is szivesen vár a lányra. Ez az én szerény véleményem.
A fiú akar szexet, a lány nem. Érdeklõdés- és szabadidõbeli különbségek.
a srác esetleg rojtosra keféli a kicsi lányt!
A srác már rég gyereket akar, amikor a lány még csajos estéket tart.
hat egy 14 eves meg gyerek..engem nem erdekel az, hogy erettebb gondolkodasu meg ilyen szarok. En egy 22 eves lany vagyok, a parom is ennyi, nem tudom elkepzelni, mit akarhat egy 23 eves fiu egy 14 eves gyerektol, csak akkor ha a fiu tenyleg nem tud ervenyesulni sajat korosztaja koreben. De meg ekkor is. Konyorgom nem a 9 ev szamit, mert egy 20 es 29 eves az megitn mas teszta. Ez a fiu kizart hogy tartos kapcsolatot akarjon.
Persze, mert nem látszi key lányon ha 14 éves.... Egyébként az a fiu aki 23 éves és még nem akar szexet, akkor az szûz még szerintem!-->nem volt még kapcsolata, félénk, és nemtud kapcsolatot létesiteni korabeli lányokkal. Szánalmas. Nem birom megérteni az ilyen helyzeteket.....
Egyetertek az elottem levo hozzaszoloval!

Milyen problémák merülhetnek fel, ha valaki sok energiaitalt fogyaszt?

Legjobb válasz: Leggyakoribb a szívritmuszavar vagy vérnyomásprobléma.

Leggyakoribb a szívritmuszavar vagy vérnyomásprobléma.
Hát az én történetem elég durva lesz. Átlag 2L energiaitalt ittam 2, 5 hónapig. Ebbõl az egyik általában egy 1, 5-es Kobra volt a másik pedig egy 0, 5 literes Tesco-s mert azért én sem akartam magam olyan nagyon költségbe verni. Aztán itt az eredmény: egyik nap úgy bepánikoltam, hogy teljesen elsápadtam, azt hittem a szívem kiugrik a helyérõl és hogy majd szétszakad a mellkasom a fájdalomtól, ráadásul a gyomorsavam is feljött a nyelõcsövembe. 3 napig azt hittem itt a vég. De nem, mert jött a többi tünet: - pontszerû bevérzések (3-4mm de manapság már csak 0, 2-1mm) - szédülés - hipochondriás szorongásos depresszió - sápadt, dehidratált bõr - fejfájás - ödéma (vizenyõ) a lábszáron, hason, reggel szemen - kéz és lábremegés - étvágytalanság - krónikus hasmenés - pulzáló pupillák - ízületi fájdalmak - térdárok hólyag megnagyobbodása - ingadozó vérnyomás - visszeres láb és fájdalom - hányinger hányás Ezek hál istennek folyamatosan szûnnek. De amennyit az energiaitalokra költöttem, annak most már a tízszeresét elköltöttem fájdalomcsillapítókra, savlekötõkre, hasfogókra, vitaminokra, probiotikumokra szóval annyit mondhatok, hogy nem éri meg energiaitalt inni. Senkinek sem ajánlom, inkább igyon Mate-teát, cikóriát, egyen B6-ot de leginkább fusson 10 kört a pályán reggelente. Többet fog használni mint az a méreg.
Gyakran vérezhed az orrod, akár a legrosszabb pillanatba is! Nekem valószínû akkor ez hozta ki az ekcémát? nagyon minimális, de néha viszket is.. akönyökömnél van..
Ha érzékeny a bõröd, akkor ilyen viszketések bevérzések, ekcéma is lehet tõle.
Olyan kemény vesekövet tud okozni a rendszeres energiaital fogyasztás, hogy csak ámulni fog az orvosod! Te pedig szenvedni tõle. Havi 1-2 doboz nem árt, de többet ne nagyon igyál.
ja és rohadtul fáj a fejed
nagyon kikészít, én régen sokat ittam 1, 5 litereseket, egy idõ után nem bírsz gondolkodni, remegsz, ki van készülve a gyomrod, össze vagy zavarodva, mindent lasabban csinálsz, és állandóan fosnod kell...nem ajánlom a sokat, max 2-3dl egyszerre
Hosszu tavon: impotencia. A szerszam mukodokepes lesz, csak a kis "halacskak" lesznek kevesbe eletkepesek.
A legtöbb energiaital koffeines. A sok koffein megemeli a vérnyomást.
Egyszer mentünk nyaralni kocsival, és 12 órát vezettem éjszak, ki is találtam, hogy majd én energia italla tartom ébren magam, persz cigiztem is közben. Meddigre oda értünk olyan rosszul voltam, hogy senkinek nem kívánom. ja közben nem ettem semmit. Az egyik kollégan´öm meg ´´ugy fogyizott hogy energia ital répával, el is ájult déltánra. Szóval nem tesz túl jot.
Sztem is inkabb mate-teat igyal, es akar össze is kötheted a kettöt mert a "poklos" energiaitalban mostantol nem koffein hanem mate tea es teobromin van, de javitsatok ki ha tevedek

Kb fél éve kezdődtek az étkezési problémáim, keveset ettem, vagy ha többet akkor egyből mentem és hánytattam magam. Heti 1-2 alkalommal, már felhagytam vele milyen károkat okozhatott ez?

Legjobb válasz: Ha fél év után abbahagytad, akkor valószínûleg minimális károkat okoztál magadban, tehát rendbe fogsz jönni mihamarabb és nem lesznek marandó problémáid.

Ha fél év után abbahagytad, akkor valószínûleg minimális károkat okoztál magadban, tehát rendbe fogsz jönni mihamarabb és nem lesznek marandó problémáid.
Helyrejövõ károkat. Az emésztésnek nem jó, a fogaknak nem jó, a nyelõcsõnek. Fél év heti 1-2 nem annyira veszélyes, ha rendbe jöttél pszichésen, és többé nem csinálod.
Nekem Aurobin kenõcs és kúp, és naponta 20 perc kamillás fürdõ. Nem feltétlenül kell mûteni, csak ha már nagyon súlyos.
A kérdező hozzászólása: neked mióta van aranyered?van olyan ismerõsöd akinek volt ilyen mûtéte?azt hallottam nagyon fájdalmas!most vettem egy új kenõcsöt, teafa kenõcs!most ebben bízok hátha!
Szia! Az elsõ vagyok. Már évek óta van aranyerem. Kb. 2-3 éve volt, hogy nagyon vérzett. Akkor kentem Aurobin kenõccsel és kúpot használtam, és naponta 20 percig ültem kamillába. Olyan ismerõsöm nincs, akit aranyér miatt mûtöttek.
A kérdező hozzászólása: Szia!nekem is kb 3 éve van kint!az ülõfürdõt mikor kell?csak ha nagyon fáj?amúgy nem?és voltál vele orvoshoz?engem eddig csak sebész meg plasztikai sebész látott és szerintük mûteni kell!hali!
Szia! Az eddigi válaszok írója vagyok. Orvosnál nem voltam, de a bátyám elmondta a dokinak, hogy nagyon vérzik, és úgy ajánlotta az Aurobin kenõcsöt és kúpot. A kamillás fürdõt bármikor megcsinálhatod, amikor van rá idõd, lényeg, hogy legalább 20 percig ülj benne.

Nagyon nagy probléma, ha nem tüntettem fel az érettségi lapomon hogy milyen operációs rendszerben és programozási környezetben dolgoztam?

A mai emeltszntű informatika vizsgáról lenne szó. Minden fájlt elmentettem a kért névvel, a kért mapábba és a érettségi lap első oldalán fel is tüntettem a fájlok számát és nevét. Azonban kihagytam a második oldalról az op.rendszert és a programoási környezetet, azaz nem jelöltem be. Ebből mekkora gond lehet? Történt már ilyen valakivel közületek? Lehetséges hogy emiatt pontlevonás jár vagy esetleg nem fogadják el az egészet?

Legjobb válasz: Nekem anno lenullázták az érettségim.

Nekem anno lenullázták az érettségim.
A kérdező hozzászólása: Irtam levelet az Oktatási Hivatalnak. Mit kellene még tennem? lehet egyáltalán valamit tenni még?
Akkor már csak várakoznod kell.
Majd írd meg mi a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Rendben! Remélem azóta már nem nullázzák az ilyen eseteket... sajnálom, hogy Neked igy sikerült :(
A kérdező hozzászólása: Ezt válaszolták: Az Ön által feltett kérdésre az informatika érettségi tételkészítõ bizottság válaszát az alábbiakban idézem: „A feladatlap elején az operációs rendszer és programozási környezet megjelölése a javítást megkönnyíti, de ennek elmaradása pontlevonást nem eredményez.”
Wow, dejó. :D
Nekem ilyen esetben a széntabletta szokott segíteni.
Javaslom, hogy elõször háziorvoshoz menj el, õ majd továbbirányít szakemberhez, valószínû urológushoz. Minél elõbb menj el, mert komoly fertõzéseket szedhetsz össze ilyen állapotban!
proktológushoz vagy sebészhez küldene a háziorvos. erre a legjobb "gyógymód" a puha, kenõcsös állagú széklet. + Mastu S végbélkúp vagy kenõcs napi 2x. legalább 2 héten keresztül. fontos a végbélnyílás és környékének a tisztán tartása, hogy a fertõzések kialakulásának a veszélyét csökkentsük! amúgy a doki kézzel és végbéltükrözéssel nézi meg a problémát és krémet, kúpot ír fel. végsõ esetben van csak mûtét.
elõzõ vagyok. ezt onnan tudom, hogy nálam is ugyanez a helyzet 3 hete.. de a puha széklet és a krém nekem használ! egyél sok-sok salátát..az jó hatással bír a belekre :D és vegyél Mastu S-t. ha 2-3 héten belül nem javul a helyzet, keresd fel a dokit. ja, és a végbélrepedés nagyon lassan gyógyul! 4-6-8 hétig is eltarhat. próbáld ki amit írtam..rendbe jön. ;)
Nekem évek óta ez a problámám. Valóban proktológus foglalkozik az ilyen jellegû problémákkal. Ha elmész, tuti csinál végbéltükrözést, nekem volt, nem kívánom senkinek. És mûtöttek aranyérrel is, merthogy ez is az. Na azt mégúgyse. Szülés elõtt két héttel... Azt tudom tanácsolni, igyál sok folyadékot, legalább napi három litert, egyél sok rostosat, szilva, õszibarack, cseresznye, minden olyan, ami meghajt. Akkor lesz minden nap széklet, és puha is lesz, és nem fog felrepedni. Nekem a sima gyógyszertári krémek és kúpok nem használtak, csak amit a doki írt fel.
10:03-as.A széntablettát hasmenésre szokták adni..... vegyél Laevolac szirupot, az lazítja a székletet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!