Találatok a következő kifejezésre: Milyen pozitív vannak (90 db)

Milyenek a halak nők? Milyen pozitív van benne? Szerintetek.

Én utálom a horoszkópom! :S

Legjobb válasz: nekem a legjobb barátnõm halak ki tud borítani a variálásaival vagy a feledékenységével de senki se tökéletes amúgy imádom õ a legigazabb barátnõm

nekem a legjobb barátnõm halak ki tud borítani a variálásaival vagy a feledékenységével de senki se tökéletes amúgy imádom õ a legigazabb barátnõm
Én azért utálom már a Halak horoszkopót, mert egy ismerõsöm állandóan ezzel dicsekszik..már megutáltam, ne haragudj..viszont van még ezen kivûl ilyen jegyû ismerõsöm, és semmi bajom vele, csak ne a horoszkopokkal jöjjön!utálom hogy egyesek ez után azonositanak be bárkit is
van egy halak lány ismerõsöm, és én õt olyannak ismertem meg aki túl rendezett, van egy "jól elkészített cselekvési sorrendje", pl hazaér a suliból, eszik, tanul és csak utána csinál bármi mást. túl precíznek találom. néha kedves, (nagyon szeretem ha egy nõ kedves és nõies) de néha annyira hidegszívû is tud lenni ami teljesen kiábrándító. ha problémája van akkor magába folytja, és még a hozzá legközelebb állóval sem osztja meg. Van igaz ebben az egész horoszkópos dologban, mert ismerõseimen is látom. Pl az oroszlán lobbanékony, a skorpió féltékeny és szintén hirtelen mint az oroszlán. Mondok pozitív dolgokat is a halakról. Néha kedves és nagyon vidám, ilyenkor olyan mintha tündökölne. Precíz, pontos, többnyire határozott. Tisztességes.
Én is halak vagyok és az általános horoszkópommal nem vagyok kibékülve. Még hogy befolyásolható...grrr Pár szóban a pozitívumok: toleráns, õszinte, kedves, együttérzõ, visszafogott. Ami horoszkópban is benne van és igaz is és baromi zavaró az a hullámzó közérzet.
Énis halak vagyok...Nagyon érzékeny vagyok és sértõdékeny is, viszont sokan mondják hogy jó a természetem. Precíz vagyok és maximalista, de nem munkamániás. Általában elég nyitott vagyok, és a humorom/iróniám is jó, de néha bezárkózom. Sok barátom van, de van egy igazi, akinek mindig kiöntöm a lelkem ha valami bánt. Nagyon feledékeny vagyok és néha szétszórt, sok hülyeségben benne vagyok, sokszor megõrülnek tõlem :P Okos vagyok, a külsõmmel is megvagyok elégedve, ne tartsatok beképzeltnek :P Szeretem a mûvészeteket, fõleg a zenét és a filmmûvészetet. Nagyon álmodozó vagyok, hiszek az ezoteriában, álmokban meg ilyesmikben.

Van valaki itt, aki most fejezi be az építkezést és költözés előtt áll? Milyen pozitív és milyen negatív tapasztalataitok voltak az építkezés során?

Legjobb válasz: nálunk csak lakásfelújítás volt, de már akkor azt mondtam, hogy egy házépítésbe bele is õrülnék. iszonyat, hogy egyes -magukat mesternek nevezõ emberek- milyen link alkoholisták. a pozitív az volt, mikor végre beköltöztünk, és élvezhettük a lakást :D

nálunk csak lakásfelújítás volt, de már akkor azt mondtam, hogy egy házépítésbe bele is õrülnék. iszonyat, hogy egyes -magukat mesternek nevezõ emberek- milyen link alkoholisták. a pozitív az volt, mikor végre beköltöztünk, és élvezhettük a lakást :D
Én burkolatokkal foglalkozom..tudnék mesélni...hogy hogyan lopják el a munkások mások szanitereit, meg szerszámait és hogyan hazudnak a tulaj szemébe pofátlanul, aki aztán visszamegy õrjöngve a boltba, hogy átverték..hújjajj..
Nekünk két tervrajzot kellett készíttetni mert az elsõnél nem mérte meg a tervezõnk a telek szélességét arra hivatkozva, hogy ugy vettük ezt a telket, hogy volt rá már egy ikerlakásos tervrajz amit mutattunk a tervezõnek és õ ismerte azt a tervezõt így õ lusta volt lemérni a telket pontosan és ráadásul még a második rajzért félárat kellett fizetnünk. Voltak ám incidensek. Sok mindent másképp csináltam volna. Például úgy építettem volna ki a fürdõben a zuhanykabint, meghosszabbítottam volna egy helyen a tetõt. szóval. Majd rájöttök ám ti is utolag.
építkezni? soha...nekem csak kész lakás kell bõven elég volt végignézni pár éve amikor hozzáépittetetk anyámék a lakáshoz még 70 négyzetmétert...hiába álltunk felettük, annyit próbáltak lopni, hogy 1 hét után majdnem csak motozás után mehettek el... de költözni télen? áhh, soha többet...tavaly pont abban a legnagyobb télben kényszerültem költözni, igaz albérlte, és csak 3 utcával odébb, de annyit még nem szenvedtem mint akkor 3 napig... költözni csak nyáron...
Igaz mi nem most, hanem két éve költöztünk. Pont novemberben. Elvileg szeptemberre volt kitûzve, de a gáztervet dobálták egy darabig, az engedélyezés nélkül meg ugye nem volt gázóra meg fûtés. Addig meg nem akartunk költözni meg jöttek a hidegek! Mi is sokat veszekedtünk! Fõleg a kõmûvessel. Vele többet semmit sem csináltatnék. De én még nem nagyon láttam olyan építkezést, ahol egy kicsit nem "õrültek" meg az emberek!:) Még ha kivitelezõ céggel csináltatod, akkor is lehetnek gondok. Meg sok mindent most már máshova rakatnánk a házban, de mindennel együtt piszkosul jó érzés, hogy saját házadban laksz!:) Szeretem, hogy minden egyes részlete bennünket tükröz. Még két év után is tudok a kádban ülve az általam tervezett fürdõszobában gyönyörködni!:)
November 1-én költöztünk be az új házba. Szépen lassan jönnek elõ a hibák. De jönnek elõ a hangyák is. Nem tudom honnan, mindig kavar egy-egy valahol.:) Egyébként azt hittük sosem leszünk kész. A kivitelezõkkel sok gond volt, szívattak minket rendesen... Ígéretek, elfelejtett dolgok...stb. Most is várjuk a bádogost, hogy feltegye a külsõ párkányokat. Szerdán meghozta, letette és azt mondta rögtön jön:) Én már csak nevetek rajta, talán elfáradtam.
A kérdező hozzászólása: Akinek rossz tapasztalata volt, sajnálom! Mi alapoktól kezdve másfél év alatt húztuk fel a házat. Azt az egy nagyobb, és egy-két kisebb bosszúságot leszámítva nem éltük meg nagyon negatívan az építkezést! Már csak 1 hét és költözünk! :) Úgy várom! A negavít tapasztalat legrosszabbja a következõ volt: a telek kicsit lejtõs, a csatorna elég magasan van, ezért ahhoz, hogy legyen lejtése, meg kellett egy sorral emelni a házat. Meg is tettük, viszont a vízszerelõ (aki csak az alapszerelést csinálta) mégis elcseszte, és amikor most õsszel akartak rákötni a csatornára, akkor derült ki, hogy nincs elég lejtés. Ezért muszáj volt átemelõ szivattyút berakni. Nagyon nem örültünk neki... Ezen kívül azonban minden mesterrel meg voltunk elégedve, szerencsére sem lopás, sem ivás nem volt egyiknél sem! Úgyhogy összességében pozitív a mérleg nyelve! :)

Kinek milyen emlékei vannak a középiskolai koleszos életről? A nevelőitek pozitív illetve negatív tulajdonságairól. Érdekelne a csínytevésektől kezdve minden.

Legjobb válasz: Nevelõk pozitív illetve negatív tulajdonságairól? Negatív: kora reggel beront a szobába, felkapcsolja a villanyt, kiabál, hogy ébresztõ. (egész addig míg ki nem vettük az ajtót, nekitámasztottuk az ajtófélfának, és szó szerint egy következõ alkalommal be nem döntötte az ajtót) Pozitív: tanulási idõszakban rá lehetett néha venni, hogy nézzünk sorozatokat. Amúgy meg semmi extra. Csínytevéseket órákon át írhatnám. Lógtunk a suliból, és a szoba legeldugottabb helyeire bújtunk el (hogy mikor a nevelõk 8 után körbemennek ne vegyenek észre). Lepedõbõl "kötelet" raktunk össze, és kimásztunk az ablakon, hogy leereszkedjünk és kicsit kiszökjünk. Már fél úton voltunk amikor telibe a nevelõi szoba ablaka elõtt csüngtünk. Átszökdöstünk éjjelente másik szobákba (lányok fiúkéba és fordítva) Még majd írok, de most sietek.

Nevelõk pozitív illetve negatív tulajdonságairól? Negatív: kora reggel beront a szobába, felkapcsolja a villanyt, kiabál, hogy ébresztõ. (egész addig míg ki nem vettük az ajtót, nekitámasztottuk az ajtófélfának, és szó szerint egy következõ alkalommal be nem döntötte az ajtót) Pozitív: tanulási idõszakban rá lehetett néha venni, hogy nézzünk sorozatokat. Amúgy meg semmi extra. Csínytevéseket órákon át írhatnám. Lógtunk a suliból, és a szoba legeldugottabb helyeire bújtunk el (hogy mikor a nevelõk 8 után körbemennek ne vegyenek észre). Lepedõbõl "kötelet" raktunk össze, és kimásztunk az ablakon, hogy leereszkedjünk és kicsit kiszökjünk. Már fél úton voltunk amikor telibe a nevelõi szoba ablaka elõtt csüngtünk. Átszökdöstünk éjjelente másik szobákba (lányok fiúkéba és fordítva) Még majd írok, de most sietek.


A kérdező hozzászólása: És, hogy odajöjjenek hozzám beszélgetni.!!
Bocs, de nálam az mínuszpont, ha a srác várja, hogy én menjek oda hozzá :) -az egy dolog, hogy küldök jelzéseket, de igenis tegye meg az elsõ lépéseket, õ jöjjön oda hozzám... Egyébként ami nálam bejön, az az, ha egy srác humoros, kicsit álmodozó (vagy legalább lehessen vele beszélgetni színházról és mûvészetekrõl), magabiztos, sokat mosolyog, õszinte és van véleménye a dolgokról, és nem fél azokat kimondani.
Hû ez elég összetett dolog... Az én párom a kitartásával, a kedvességével, és a humorával vett le a lábamról. Elõször nem igazán jött be csak tetszett, hogy tetszem neki. 5 hónapig találkozgattunk mint barátok, engedte, hogy vezessem az autóját (tanított vezetni), elvitt kirándulni stb. Végül egy buliban bevallotta hogy belém szeretett és abban a pillanatban nekem is megdobbant a szívem. :) 3 éve vagyunk együtt. 24L
A lányok sem egyformák! VAn akinek ez jön be van akinek az
a szeme a legfontosabb.

Hahota jóga klubban volt már valaki? Milyen pozitív hatása van a sok nevetésnek, még akkor is ha rossz kedvem van?

Legjobb válasz: Nem voltam, viszont voltak olyan idõim, amikor sokat nevettem. Suliban még anno... :D Jó volt. 10 percig mindenen. Szó szerint. És igen, sok pozitív hatása van. Ha rossz kedved van, akkor egy idõ után jó lesz, utána optimista leszel egy ideig :)

Nem voltam, viszont voltak olyan idõim, amikor sokat nevettem. Suliban még anno... :D Jó volt. 10 percig mindenen. Szó szerint. És igen, sok pozitív hatása van. Ha rossz kedved van, akkor egy idõ után jó lesz, utána optimista leszel egy ideig :)
Voltam már, nekem nem tetszett. A színház meg a TV-sorozatok jobban hatnak nekem. Meg a tánc!!
a nevetés az egyik legjobb dolog a világon.. nem csak jó kedved lesz tõle, de csomó egészséget javító hatása van.. nevetéskor endorfin termelõdik, ami fájdalomcsillapító, oldja a stresszt, fogyasztó is lehet, jó hatással van az érrendszerre..stb.. nem voltam még én sem ilyen klubban, de egyszer biztosan elmennék

Milyen pozitív megoldása van a gyengeségnek?

Uralkodni akarok, másokat megkritizálva, lenézve, megalázva.

Legjobb válasz: a megoldás valamire az mindig pozitív, de amit te írtál céljaidnak, azok negatívak ne akarj balf.szból másokat lenézõ nagy király lenni. mindennek meg van a maga módja. mivel nem adtál meg sok mindent, nem sokbn tudunk segíteni, egy valami biztos, a változáshoz, hit és önbizalom kell

a megoldás valamire az mindig pozitív, de amit te írtál céljaidnak, azok negatívak ne akarj balf.szból másokat lenézõ nagy király lenni. mindennek meg van a maga módja. mivel nem adtál meg sok mindent, nem sokbn tudunk segíteni, egy valami biztos, a változáshoz, hit és önbizalom kell
ha ''uralkodni'' akarsz azt nem fogod el erni ugy, hogy masokat megalazol csak ha nem vagy egy mafia fonok fia. Probalj meg mindenkivel nagyon jo lenni, legy figyelmes masokra, legyel mindig elet vidam magy onbizalommal. Ha ezek megvannak az emberek kedvelni fognak es nagyabol barmit megtesznek amire megkered oket. Persze ez csak mind akkor ha jol csinalod..Nezz utana neten ilyen szemelyiseg fejleszto konyveknek..pdf-ben biztos kapsz azok sokat fognak segiteni.
"Uralkodni akarok, másokat megkritizálva, lenézve, megalázva." Ezt megteheted, tanulj sokat, és nyalj be a fõnököknél. Így politikus vagy akármilyen tejhatalmú vezetõ is lehetsz. Ez tény. De az is tény hogy amilyen az agyon isten olyan a fogadj isten... Bár nagy közhely, mégis igaz. Ha te lenézel másokat és folyton kritizálod õket és így uralkodsz akkor nagyon hamar véget ér az uralmad és hamar híd alá kerülsz ahol majd téged fognak leköpni, lenézni.

Hányan teszteltetek a napokban pozitívot? Milyen tüneteitek vannak?

Legjobb válasz: Én hétfõn teszteltem pozitívat! Nekem csak mellfájásom van, de az nagyon. Néha rámtör a hányinger és szédülök, de ez csak napközben. Reggel semmi. És Neked? Te mikor teszteltél? Voltál már orvosnál? Ja, és persze szívbõl G R A T U L Á L O K!!!

Én hétfõn teszteltem pozitívat! Nekem csak mellfájásom van, de az nagyon. Néha rámtör a hányinger és szédülök, de ez csak napközben. Reggel semmi. És Neked? Te mikor teszteltél? Voltál már orvosnál? Ja, és persze szívbõl G R A T U L Á L O K!!!
Gratulálok nektek! Én is hétfõn teszteltem pozitívat. A mellfeszülésen kívül csak fáradékonyabb vagyok. 2 hét múlva megyek a dokihoz, szerintem 29.-én, aztán majd meglátjuk mit mond. A kalkulátor szerint akkor leszek 6+5 hetes. Addig szedem a vitamint. Van egy 14 hósom, õ még szopizik, aztán lassan õt is el kell választanom. :-(
UH! Gratula Neked is! Tök szupi!! Én jövõ hét csütörtökön este megyek az orvoshoz! Annyira izgulok!
A kérdező hozzászólása: Én még csak szombaton fogok tesztelni, de bizom nagyon, hogy + lesz.Mindkettötöknek gratula!!:) )Nekem is van már egy 15 hósom és napi2x szopik még
Gratulálok! Én is hétfõn teszteltem pozizivat, nekem olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni, és a mellem érzem, valamint nincs annyira étvágyam, mint alapban. Nekem anyum is elsõ hónapokban úgy érezte, h az elmaradt mensi idején mintha meg akarna neki jönni. Más is van igy?
Elsõ vagyok. Persze, ez normális! Mástól is ezt hallottam és olvastam is. Én is így érzek, pont most is... Ne aggódj emiatt!!! Boldog babavárást, és gratula!! :)
Én ma teszteltem +-at! Szurkál a hasam meg leszakad a mellem. Ennyi!

A jód tabletta szedésének milyen pozitív hatásai vannak? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: A jódtablettának CSAK akkor van pozitiv hatása, ha egyébként jódhiányod van. Minden más esetben komoly bajod lehet csak belöle, söt, ha szükséged lenne rá, akkor is csak annyit szedhetsz, amennyi feltétlen szükséges, mert különben csak megbetegszel töle.

A jódtablettának CSAK akkor van pozitiv hatása, ha egyébként jódhiányod van. Minden más esetben komoly bajod lehet csak belöle, söt, ha szükséged lenne rá, akkor is csak annyit szedhetsz, amennyi feltétlen szükséges, mert különben csak megbetegszel töle.
sugárzás esetén jól jön, mert kiszorítja elvileg a radioaktív jódizotópokat. Amúgy meg amit elõttem írtak. Csak úgy nem érdemes szedni.

Kinek hogy sikerült a beszokatás/beszokás a bölcsibe? Milyen pozitív, negatív változásokat vettetek észre a gyerekeiteken (ha van ilyen)?

Mi szept. 6-án kezdtük, a legnagyobb és legpozitívabb változás, hogy az addig nagyon rossz ev? kislányom ESZIK!!!!! :):):):) - a közösség hatása (ja és a levest is úgy eszi meg egyedül, hogy nem folyik a nyakába)

Legjobb válasz: Szintén pozitív tapasztalatok, többek közt az is, amit te tapasztaltál. A fiam alig volt hajlandó enni, a bölcsiben meg farkasétvágya van, és BÁRMIT megeszik, azt is, amit a többi gyerek otthagy (pl. kelkáposzta fõzelék). Beszoktatáskor semmi sírás rívás nem volt, elsõ két nap kicsit bátortalan volt (ugye akkor még én is ott voltam vele), aztán már szaladgált õ is a többiekkel. Amikor elõször kellett otthagynom, kicsit legörbült a szája, de ahogy a kezébe adtak valami játékot, máris nem volt semmi gond. Azóta is minden nap mosolyogva megy a bölcsibe és szalad játszani.

Szintén pozitív tapasztalatok, többek közt az is, amit te tapasztaltál. A fiam alig volt hajlandó enni, a bölcsiben meg farkasétvágya van, és BÁRMIT megeszik, azt is, amit a többi gyerek otthagy (pl. kelkáposzta fõzelék). Beszoktatáskor semmi sírás rívás nem volt, elsõ két nap kicsit bátortalan volt (ugye akkor még én is ott voltam vele), aztán már szaladgált õ is a többiekkel. Amikor elõször kellett otthagynom, kicsit legörbült a szája, de ahogy a kezébe adtak valami játékot, máris nem volt semmi gond. Azóta is minden nap mosolyogva megy a bölcsibe és szalad játszani.
Elsõ héten elkapta a rota vírust:( Az egész csoporton végigment.
Mi beadaddtuk neki 4 hósan a rota elleni cuccot.
36 törzse van a rotának, a vakcina 3!!! ellen véd.
Csak pozitiv tapasztalatunk van. Azt mondtaák, hogy kb a hét végére jutunk el odáig, hogy már ebéddel is megkinálják, ehhez képest, elsõ nap ott voltam vele, de tök fölöslegesen, mert nem is foglalkozott vele, másnap már otthagytam egy órára, harmadnap már ott ebédelt, és utána jöttünk haza, nagyon jól érzi magát.
A kérdező hozzászólása: Eddig nálunk sem volt sírás - remélem ezután sem lesz :) Reggelente mosolyogva megy be és alig akar kijönni, amikor megyünk érte :) Az alvással még vannak gondok, de azt mondták a gondozónénik, hogy majd megszokja, eddig max fél órát aludt, holott itthon déltõl du. 3, 4-ig alszik (de sötétben és csendben, ami a bölcsiben nem megoldható).
A kérdező hozzászólása: Az én kislányom a szokatás 3. napján belázasodott, torokgyulladása volt, így 2 napot kihagytunk, a héten volt végig.
A kérdező hozzászólása: Igen, ezt én is tudom, többek közt ezért sem adattuk be.

A Légy jó mindhalálig! -ban milyen pozitív és negatív (5-5) szereplõk vannak? És miért nem akar Misi debreceni diák lenni?

Még ezeken kívül volt 10 kérdés, de azokat tudtam, csak annyira bizonytalan vagyok ezekben... pl.:Bella kisasszony pozitív vagy negatív? És a földrajz tanárt hogy hívják? És az hogy miért nem akar debreceni diák lenni? Ezt kéne 1-2 mondatban megfogalmaznom, csak egy kis példát szeretnék..köszönöm :$

Legjobb válasz: Azért nem akart diák lenni, mert bántották, mindenki bántotta és a szereplõk szélsõségesek, vagy nagyon pozitív, vagy nagyon negatív, tehát kitalálhatod melyik, melyik

Azért nem akart diák lenni, mert bántották, mindenki bántotta és a szereplõk szélsõségesek, vagy nagyon pozitív, vagy nagyon negatív, tehát kitalálhatod melyik, melyik
Szia ! Pozitív szereplõk: Nyilas Misi, Bella kisasszony, Valkai tanár úr /vallástanár/, Gyéres tanár úr, /osztályfõnök és latin tanár/, Nagy úr, a szobafõnök a kollégiumban, Török család, kivétel János, a fiuk, Orczy család, Gimesi, Misi barátja, Pósalaky, vak öregúr, Géza bácsi, Misi nagybátyja Negatív szereplõk: Török János, Böszörményi, Misi szobatársa, Szûts Istók, tornatanár, azok a tanárok, akik az iskolai "törvényszék" elõtt Misit faggatják, õk nem tanítják Misit, Doroghy Sanyika és apja, bár inkább úgy fogalmaznék, hogy nem szimpatikusak. Vannak "semleges" szereplõk is: ilyen lehet Doroghy Viola, a legidõsebb lánytestvére Sanyinak, aki bevádolja az igazgató elõtt Misit, hogy tudott Bella szökésérõl, vagy köze lehet hozzá, de õ látja el a háztartást anyjuk betegsége miatt, sokat dolgozik a családra, tehát jó ember. A gimnázium igazgatója is lehet ilyen, õ nagyon szigorú Misivel, kiabál, de a végén megsajnálja a gyereket, és szól, hogy ne bántsák tovább. A földrajz tanár neve: Öreg Názó Misi azért nem akar tovább debreceni diák lenni, mert az elveszett reskontó /lottószelvény/ miatt olyan dolgokkal vádolták meg, amelyeket el sem követett. Meggyanúsították azzal, hogy eladta Török Jánosnak, azzal is, hogy felvette a nyereményt, azzal is, hogy tudott Bella kisasszony szökésérõl. Mindezekhez semmi köze sem volt. Áldozat volt, mert Török János meglopta, megfenyegette, zsarolta és kihasználta õt. A tanárok, és az igazgató, akik ismerték, hiszen már másodikos gimnazista volt ekkor, nem hittek neki, hazugnak bélyegezték. Misi úgy érezte, ha bebizonyosodik is az ártatlansága, örökre maga mögött "cipeli" majd ezeket az eseményeket, a környezete emlékezni fog rá. Tiszta lappal akart indulni egy másik városban, egy másik iskolában. Ezért határozta el, hogy nem lesz tovább debreceni diák. Géza bácsi, a nagybátyja ezt elfogadta, és elvitte Sárospatakra, ahol õ tanított és ahol vigyázni tudott Misire.
A kérdező hozzászólása: Húúú...nagyon-nagyon szépen köszönöm:) )))
Szívesen !


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!