Találatok a következő kifejezésre: Milyen porszívót vásárolni (1 db)

Milyen porszívót érdemes vásárolni?

Porszívót szeretnék vásárolni, de nem tudom milyen márkájú illetve típusút vegyek. egy Samsung SC-4330 típusú porszívón gondolkodok. Ha valakinek esetleg van ilyen típusú porszívója, vagy tud nekem ajánlani valamilyet, annak örömmel várnám a válaszát.

Legjobb válasz: Én a Philips porszívóra szavazok. Nekem ez vált be a legjobban. Tök jó a szívóereje, és elég sokáig bírja a strapát... (az enyém egyébként 11e ft volt)

Én a Philips porszívóra szavazok. Nekem ez vált be a legjobban. Tök jó a szívóereje, és elég sokáig bírja a strapát... (az enyém egyébként 11e ft volt)
Attól függ mi a fontos neked. A márka önmagában nem biztos, hogy elég, mert szinte minden gyár gyárt gyengébb és minõségibb termékeket. Már szinte minden porszívó megfelelõen nyújtja az alapfunkcióit, így a kiegészítõ tuljdonságai alapján különböznek fõként. Vannak parír és textilszákos és porzsák nélküli porszívók. Vannak teljesen önmûködõek is, amelyek radarjelekkel járkálnak önmagukban a lakásban. Vannak, amelyek forgókefével is rendelkeznek, amely padlószõnyekegnél elõnyös lehet. Nekem a csendesség és a minél tisztább levegõ kibocsájtása, ami átmegy a porszívón volt a legfontosabb ezért én egy Electrolux Oxigén típust vettem, ami nagyon csendes, megbízható, nem is túl drága és Clinik porzsákkal, Hepa szûrõvel és aktív szenes elõszûrõvel, gyakorlatilag még a pro nélküli levegõt is tisztítja. Ennek a típusnak vannak már porzsák nélküli varióciói is és mára már sok hasonló típus létezik más gyártóktól is.
SAMSUNG


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Egy Indesit IWSC 5105 mosógépbe mennyibe kerül egy vezérlőpanel?

2

Miért fagy le a batlefield paly 4 free?

LOL

0

Whirlpool adp 4610-mosogatógépem bekapccsolásnál hetet villog elindítja a programot a vizet is szívja de egy pár másodperc múlva már szivatyúzza is kifelé. Mi lehet a probléma?

Tavaly is volt ilyen, de mire jött volna a szerelő megjavult. A szűrők ki vannak takarítva.

3

Ki tud Whirlpool AWE 9725 felültöltős mosógép csapágyazására keresek szakembert?

1

Valaki ismeri ezt a beépíthető sütőt: Electrolux EOB 53102? Vélemény?

2

Milyen mosógépet érdemes venni?

100k körüli kategóriában. Melyik márka a legmegbízhatóbb,. milyek fogja legtovább bírni?

5

Háztartási villanyboyler fogyasztása?

A fürdőszobában villanyboyler melegíti a vizet ami 120 literes és éjszakai áramon van. A fogyasztása 170 kw egy hónapban , míg a nappali áramos fogyasztásunk 190kw. Létezik , hogy egyetlen egy gép annyi áramot használ majdnem mint az összes többi :kerámialapos villanytüzhely, 3 tv,számítógép , mosógép stb. , vagy talán a boyler a hibás?

9

Mi lehet a baj a rezsónak (elektromos tűzhely)?

Remléem tud vki segíteni. Szabályzója ugye 1-től 6ig megy. És sok esetben mondjuk 3ason alig meleg 4esen már nagyon durván forr a víz más esetben pedig már 3ason is jó. Így véletlenszerűen változik a dolog. Mi lehet a gond? A 4 placnyi közül mindegyiken - kívétel a gyorsforraló - jelentkezik a dolog.

1

SZabad e fém edényt be tenni a mikroba?

9

A hűtőbe kiégett az égőt lehet cserélni? És ha igen, akkor hogyan?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!