Találatok a következő kifejezésre: Milyen porszívót vásárolni (1 db)

Milyen porszívót érdemes vásárolni?

Porszívót szeretnék vásárolni, de nem tudom milyen márkájú illetve típusút vegyek. egy Samsung SC-4330 típusú porszívón gondolkodok. Ha valakinek esetleg van ilyen típusú porszívója, vagy tud nekem ajánlani valamilyet, annak örömmel várnám a válaszát.

Legjobb válasz: Én a Philips porszívóra szavazok. Nekem ez vált be a legjobban. Tök jó a szívóereje, és elég sokáig bírja a strapát... (az enyém egyébként 11e ft volt)

Én a Philips porszívóra szavazok. Nekem ez vált be a legjobban. Tök jó a szívóereje, és elég sokáig bírja a strapát... (az enyém egyébként 11e ft volt)
Attól függ mi a fontos neked. A márka önmagában nem biztos, hogy elég, mert szinte minden gyár gyárt gyengébb és minõségibb termékeket. Már szinte minden porszívó megfelelõen nyújtja az alapfunkcióit, így a kiegészítõ tuljdonságai alapján különböznek fõként. Vannak parír és textilszákos és porzsák nélküli porszívók. Vannak teljesen önmûködõek is, amelyek radarjelekkel járkálnak önmagukban a lakásban. Vannak, amelyek forgókefével is rendelkeznek, amely padlószõnyekegnél elõnyös lehet. Nekem a csendesség és a minél tisztább levegõ kibocsájtása, ami átmegy a porszívón volt a legfontosabb ezért én egy Electrolux Oxigén típust vettem, ami nagyon csendes, megbízható, nem is túl drága és Clinik porzsákkal, Hepa szûrõvel és aktív szenes elõszûrõvel, gyakorlatilag még a pro nélküli levegõt is tisztítja. Ennek a típusnak vannak már porzsák nélküli varióciói is és mára már sok hasonló típus létezik más gyártóktól is.
SAMSUNG


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi lehet a baja a mosógépemnek? Az idő meg a hőfok kijelző nem fut együtt mint eddig. Hol elindul hol nem.

Whirlpool 6.érzék.Kijelzős de hibakódot nem jelez.

0

Pár napja vettünk mosogatógépet, van rajta intenzív szárítás funkció, melyet aktiváltunk. Ennek hatására maximálisan szárazon kellene, hogy kivegyem az edényeket?

Rögtön kinyithatom a gépet, vagy várnom kell egy bizonyos ideig, hogy a program lejárta után a benne levő meleg hatására lesz száraz?

4

Asztali grillsütőt szeretnék venni, milyen márkát és típust ajánlanátok?

Szeretnem ha a sutoresz konnyen tisztithato lenne es viszonylag nagy lenne, mert 4 fore keszulnenek rajta a finomsagok.

0

Mit jelent az, hogy kartonhibás mosógép?

1

Van egy régi mosógép villanymotorom. Be tudom kötni egyszerüen úgy hogy ne jöjjön ki belölle ennyi vezeték? Mi az a valami ami menet közbe ciripel? Az egyáltalán szükséges rá?

http://kepfeltoltes.hu/130530/20130530488_www.kepfeltoltes.h..
A ciripelő, gyorsan kattogó valami:

8

Mi történhetett a mosógépünkkel?

Mosás után, mikor elindult a centrifugálás, egyszerűen leállt. Nem reagál semmire, nem világít semmi. Lehetséges, hogy valamilyen biztosíték ment tönkre?

A mosógép: Whirlpool AWE 6519

2

Unokaöcsém fűnyírás után slaggal mosta le a koszt az elektromos fűnyíróról. Mikorra szárad ki és lehet biztonságosan használni?

Azt mondta a motor nem lett vizes, mert felfordította a gépet és csak a műanyag részeket mosta le és alulról úgysem megy bele a víz, de azért aggódom.

2

Miért rázhat a mosógépem?

Van egy felültöltős fagor mosógépem ha lejár a program és ki kapcsolom és ha hozzáérek a dobhoz megráz és észrevettem azt is ha kivan kapcsolva de bevan dugva akkor is és ha az oldalához teszem a fülem hangok valami halk búgó hangot ez miért van? kérlek segítsetek előre is köszönöm

7

Lehetőség van a T-Home-nál új távirányítót igényelni?

Sajnos leejtettem a távirányítót és azóta nem reagál semmire sem. A nagyobb baj azonban,hogy a csatornák is teljesen átálltak és a kép elég homályossá vált, emellett az internet is érzékelhetően lassabb.
Mi ilyen esetben a teendő? Valaki járt már hasonló helyzetben?

0

Melyik fogyaszt többet, egy 80cm-es LED tv vagy 1 2003-as számítógép?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!