Találatok a következő kifejezésre: Milyen popsitörlőt Neogranormon jó (1 db)

Milyen popsitörlőt használjak? Neogranormon jó?

Legjobb válasz: Mi sok félét kipróbáltunk, nekünk a Pampers Sensitive vált be. A többi vagy túlságosan el volt áztatva, vagy tök száraz volt. A noname márkáktól meg kipirosodott a bõre.

Mi sok félét kipróbáltunk, nekünk a Pampers Sensitive vált be. A többi vagy túlságosan el volt áztatva, vagy tök száraz volt. A noname márkáktól meg kipirosodott a bõre.
én sudocrem-et fogok használni, nagyon jó.gyógyszertárban lehet vény nélkül kapni, kifejezetten pelenkakiütésre.jó még acne, enyhe égési és fagyási bõrsérülésre is.amit te irsz az különben kenõcs!
Megmondom õszintén ez az egyetlen dolog, aminél az árat nézem csak. Oda megyek, ahol akciós és olcsó. Legalább már 10 fajtát kipróbáltunk, egyikre sem volt érzékeny, a neogranormon is jó. Egyedül ezeket a henger alakú dobozban lévõ "nevesincs" törlõket nem szeretem, max a pisire jó.
A második válaszolónak: Létezik Neogranormon popsitörlõ is. Mi amúgy szülés után kaptunk a kórházban belõle mintacsomagot. Nekünk nem vált be igazán, de a nõvérem arra esküszik. erre jó a próbacsomag. Mi a kórházban vagy 5 féle popsitörlõ mintát kaptunk. Addig nem érdemes nagyobb tételben megvenni, mert a baba popsiján is múlik, hogy melyik válik be nektek.
Én a DM-es Babylove-ra esküszök, de használtam már Rossmanos Babydream-ot és TEsco-sat is, azok is jók. Nekünk.
A Gabi a legjobb! Sokat próbáltam, de mind olyan hideg és vizes. A Gabi pont jó. Nem hiába a heim Pál vizsgálta.
Én is a DM-es Babylove Sensitive-et használom, a babám bõre ekcémás is, és nagyon jó. A többi ygereknél szerettem a Niveát is, annyira jó az illata :)
Maga a neogranormon törlõkendõ jó, csak nehezen jön ki. Mi olyan csomagban vettük, ahol adtak hozzá ilyen tárolós mûanyagdobozt és állandóan elakadt. Ez elég kellemetlen volt, mert egy kézzel kb 3 perc volt kszedni, mialatt a babám lábát fogtam, hogy bele ne másszon a kakiba.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van aki Libero pelust használ?

7

Ti vennétek 3-4 hétre rendes kiscipőt?

A játszón sikeresen beszóltak nekem, hogy ugye ez nem magasszárú cipő a gyereken! Tegnap sétált életében először lakáson kívül a gyerek, hát ma is úgy indultunk a játszóra, hogy akkor már kiveszem a babakocsiból és sétálhat is, nem csak hintázás lesz. Aranyosan körbejárt mindent, integetett az embereknek, erre megkaptam ezt a megjegyzést. Hát nem tudtam hova tenni. Nem fogom elkezdeni magyarázni, hogy téli cipője már van a gyereknek, de idáig tökéletes volt a puhatalpú, most kezdett el járni kint a gyerek, nem veszek kb 2 hétre egy rendes kinti cipőt, mikor mindjárt itt a hideg és végre ráadhatom a rendes téli cipőjét. Annyira rosszat teszek ezzel a gyerek lábának, bokájának??? Nagyon rosszul esett ez a megjegyzés, nem vagyok gyakorlott játszóteres anyuka, lehet ezért is esett ennyire rosszul.

5

Történt már ilyen fogbaleset a babátokkal?

Kisfiam hatalmasat esett és elöl két foga megsérült, vérzett. Az egyik elferdült, a másiknak egy része pedig visszatolódott az ínyébe. Fáj neki. :( Fogorvos mit tud vele csinálni? Érdemes elvinni? Egyáltalán tudna vele bánni? 22 hónapos.

9

Mikortól kezditek el sózni a babaételeket?

Addig amíg nem használtok sót, mivel ízesítetek?

8

Vigyem el orvoshoz? Vagy ez csak a fogzástól lehet?

1 éves kisfiam gyakran odakap a füléhez, kapargatja, piszkálja.Pont azon az oldalt jön az örlő foga, már biztos hogy egy-két napon belül kint lesz mert már teljesen látszik az ínye alatt.Nincs se láza se hőemelkedése.Viszont kb egy hónapja volt neki fül és torok gyulladása és akkor sem volt lázas.Nem tudom mit csináljak mert ha nincs semmi baja akkor nem akarom feleslegesen vinni a beteg gyerekek közé.

3

10 hó körüli babák napirendje érdekelne. Leírnád?

Miket játszotok?

1

éjszaka, ha felriad a baba (3hónapos) hogyan nyugtatjátok meg?

kitolnám az evés időt-kb hány percig próbáljam nyugtatni?nem szivesen szoktatnám az ágyunkba.meddig érdemes próbálkozni,ha úgy gondolom,hogy este jól lakott-és szeretném,ha átaludná az éjjelt.nektek mennyi idő,mig visszaalszik?

6

Ti beszéltek a pici babához etetés közben?

Akár szopizik, akár tápis. Beszéltek hozzá, mialatt ő eszik, vagy csendben vagytok és hagyjátok nyugodtan enni?
Az én babám 2,5 hónapos, csak tápszeres. Evéskor ugye az ölemben van, közel az arcomhoz, és mindig néz rám a nagy szemeivel. Én meg mindig beszélgetek neki, meg mosolygok rá, és puszikat is szoktam adni a homlokára. A férjem meg beszólt tegnap, hogy legalább evés közben ne nyaggassam már szegényt, had egyen nyugodtan az a gyerek. Szerinte ezzel én zavarom a babát. Egyébként ő ilyenkor nem mosolyog, csak néz rám a nagy szemeivel, és közben szívja a cumisüveget. Nyílván nem nevettetni akarom ilyenkor, csak úgy beszélgetek hozzá, mosolygok, és kap 2-3 puszit is közben. Szerintem ez őt nem zavarja. Szerintetek?

Köszönöm a véleméyeket.

6

Másfél évesetek szokott gyurmázni?

Szeretnék venni a lányomnak gyurmát, ki is néztem egyet neki direkt piciknek való, rízslisztből van, 1 éves kortól ajánlják. Anyósom tegnap teljesen lehurrogott hogy egy másfél éves gyereknek még nem való a gyurma. Ti mit mondtok?

11

Hol tudnék olyan képet találni, ahol 2 anya egymás mellett tolja babakocsiban a gyermekét?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!